کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
نوشته شده توسط mt3691:
خوب طرفدارای mgs دور هم جمع شدید جوگیر شدین:cheesygri
این متال گیر اصلا چیز مالی نیست عصبانی نشین بزارین بگم چرا این بازی هر 5 دقیقه یه دمو داره 10 دقیقه ادم اصلا میمونه این بازیه یا فیلم!!!
يكي از تفاوتهاي MGS كه اون رو از بقيه بازيها جدا ميكنه همينه ! اگه همون دموهاي وسط بازي رو كه همشون هم Real-Time هستن ديده باشي ميفهمي چي ميگم.به قدري احساسات هر كس رو ظريف نشون داده كه من تا حالا مثل اون رو توي بازي ديگه اي نديدم.وقتي طرف گريه ميكنه يا كتك ميخوره يا ... دقيقآ فكر ميكني يه بازيگر واقعي داره به جاش بازي ميكنه. مثلآ همين Halo كه خودم از طرفداراش هستم و خيلي دوستش دارم ( الآن سياوش منو نابود ميكنه !‌ ) اصلآ دموهاي جالبي نداره و من تا به دموهاش ميرسم دكمه رو ميزنم و ازش رد ميشم.
نوشته شده توسط mt3691:
فروش این بازی در مقابل halo چیزی نیست (البته اینو مطمئن نیستم:blushing: )
فروش يه بازي تقريبآ شبيه فروش يه فيلمه.وقتي براش خيلي تبليغ بشه فروشش هم طبيعتآ ميره بالا. مثلآ همين فيلم راز داوينچي Davinci Code كه بيشتر منتقدها ازش بد گفتن و اصلآ بازسازي جالبي از كتابش نشده ( اون طور كه از خيلي ها شنيدم ) ولي به خاطر تبليغات زياد و خبرهايي كه در موردش بود الآن فروش خيلي زيادي داره ميكنه.

نوشته شده توسط mt3691:
از همه بدتر این بازی خیلی سریع تموم میشه و دیگه اصلا حال نمیده برای بار دوم بازیش کرد چون دیگه هیجان بازی از بین رفته و دموهاش دیگه واقعا ادمو کلافه میکنه ولی در مقابل hl یا gears of war رو شما میتونین بارها بازی کنین رو سختی های مختلف و هی حرفه ای تر بشین الان هنوز که هنوزه بازی مثل hl برای بازی کشش داره تو xboxlive ولی متال گیر 3 رو دیگه هیچکی حاظر نیست بازی کنه
البته منو اتیش نزنین همه که هم نظر شما نمیشن ;)
اينو نگو ! من خودم يه عادت بدي دارم كه نميتونم يه بازي رو بيشتر از دو بار تموم كنم. تنها بازيهايي هم كه دو بار تموم كردم يكي MGS3 بوده و بقيه هم DOOM III , Half Life 2 , Ace Combat 4 كه ببينم مزه شون روي حالتهاي سخت تر چه جوريه. ولي توي مدرسه خودمون خيلي ها رو ميشناسم كه MGS2 , MGS3 رو بارها و بارها تموم كردن و الآن اگه بري توي تاپيك مخصوص اين بازي ميبيني كه هنوز بعد از دو سه سال از MGS2 خيلي ها از اين بازي سوال ميپرسن و ذهنشون رو مشغول كرده كه به هنر بالاي سازنده هاي بازي برميگرده. الآن هم توي همه تاپيكها و فورمهاي خارجي كه براي طرفداراي PS3 هست روي همون يكي دو تا تريلر نشون داده شده از اين بازي شايد 100 ها صفحه بحث شده و تفاوت MGS با بقيه بازيها به اين خاطره.فكر كنم نصف كساني كه PS3 ميخرن هم به خاطر اين بازي باشه.

يكي از تفاوتهاي MGS كه اون رو از بقيه بازيها جدا ميكنه همينه ! اگه همون دموهاي وسط بازي رو كه همشون هم Real-Time هستن ديده باشي ميفهمي چي ميگم.به قدري احساسات هر كس رو ظريف نشون داده كه من تا حالا مثل اون رو توي بازي ديگه اي نديدم.وقتي طرف گريه ميكنه يا كتك ميخوره يا ... دقيقآ فكر ميكني يه بازيگر واقعي داره به جاش بازي ميكنه. مثلآ همين Halo كه خودم از طرفداراش هستم و خيلي دوستش دارم ( الآن سياوش منو نابود ميكنه !‌ ) اصلآ دموهاي جالبي نداره و من تا به دموهاش ميرسم دكمه رو ميزنم و ازش رد ميشم.

خودم میگم بسه ولی باز خودم شروع میکنم:cheesygri

میگم اریا مگه بازی رو برای دمو هاش بازی میکنی به نظر من مهم gameplay هست;)

Gameplayسری متالگیر چون یه نوع خاصیه،هر کسی ازش خوشش نمیاد،بعضیا خوششون میاد،بعضیها هم نه.چون یه چیز استاندارد نیست و گیم پلی این بازی رو با هیچ بازی نمیشه مقایسه کرد چون کلا فرق داره.
ولی خوب جذابیت دمو هم برای بازی خیلی مهمه،و نمیشه گفت که مهم نیست.مثلا من همین فاینال فانتزی رو با اینکه خوشم نمیاد،مدت زیادی بازی کردم فقط به خاطر دموهاش!

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
به نظر من تنها مشکل gameplay ش دوربینش هست منو که خیلی اذیت میکنه;)
امين توي نسخه آخرش دوربين سوم شخص مثل بقيه بازيها شده و يكي از امتيازات Subsistence هم به نظر Game Spot همين هست :
makes an already great game play even better thanks to the new camera angle

نوشته شده توسط dinosaur:
امين توي نسخه آخرش دوربين سوم شخص مثل بقيه بازيها شده و يكي از امتيازات Subsistence هم به نظر Game Spot همين هست :
makes an already great game play even better thanks to the new camera angle
سلام.
خب خودتون میگید این بازی تهه داستان و ... باید از شماره ی اولش این طور میبود که نبود;)
الان چه فایده ای داره...

چرا خماري ؟؟؟؟

نوشته شده توسط Ryo Hazuki:
:sleeping:و همچنان فکر میکنم که خیلی از طرفدارای PS3 هم خودشون از بی کنسولی خسته میشن سراغ X360 میرن مخصوصا اینکه PS3 بعده تابستون میاد:( و تو تابستون همه خماره یه لول گیمن:yawn: :wow:Shenmue3

آقا چرا خماري ؟

مگه پي اس 2 مرده ؟

تازه داره گرم ميشه !

God of War 2
Final Fantasy XII

همين دو تا بازي کافيه تا يه تابستونو حال کنيم
بعدش هم که خدا بزرگه ، يه جوري ازخجالت جيبمون در مياييم و ميريم سراغ « سالار پي اس 3 »

قربان همگي

نوشته شده توسط Pandora Tomorrow:
به نظر من تنها مشکل gameplay ش دوربینش هست منو که خیلی اذیت میکنه
راست ميگي...اين تنها مشكلي بود كه در هنگام بازي منو خيلي آزار ميداد ولي اميد به ديدن دموهاي Real-Time دوربينو از يادم برد...ولي قبول دارم كه دوربين يك جزئ اصلي براي Gameplay يك بازي هستش...مثلا Splinter Cell يه چيزيش كه خيلي به من حال ميده همون دوربينش و طرز نشونه گيريشه...
ولي بهر حال براي Metal Gear Solid ميشه تا نسخه Snake Eater از دوربينش چشم پوشي كرد ! نميشه ؟؟؟!

يه خبر جالب از Ps3

با عرض شرمندگي ، من اين خبر رو اينجا مينويسم چون احساس ميکنم در انتخاب کنسول نسل آينده ميتونه موثر باشه .

پلي استيشن 3 با رم بيشتر و يک درايو Blue-Ray Writting

kaigai276_01.gif

اين مطالب را آقاي Kutaragi در مصاحبه با سايت Pc Watch عنوان کرده و گفته در آينده دستگاه پلي استيشن 3 با تکنولوژي بيشتر از جمله يک درايو Blue-Ray writting عرضه خواهد شد.
در اين مصاحبه که به زبان ژاپني است توضيح داده شده که مدلهاي فعلي پي اس 3 ( که قراره توليد بشه ) ؛ بيشتر از حالت استاندارد ظرفيت داره ؛ يعني اينکه سخت افزار پي اس 3 جا براي بسط و گسترش داره .
اين دستگاه بيشتر از اينکه يک سيستم بازي باشه به يک کامپيوتر شبيه است.
آقاي کوتاراگي عنوان ميکنه که ورژن هاي آينده پي اس 3 ممکنه داراي RAM بيشتر يا حتي نسخه متفاوتي از پردازنده Cell باشه و اشاره ميکنه که پي اس 3 يک کامپيوتره ، پس فقط يک مدل خاص نداره !!! ما حتي به اين فکر هستيم که هر سال سخت افزار پي اس 3 را گسترش داده و آنرا به روز کنيم !!!!:eek:

و در پايان هم با اعلام اينکه در آينده شايد سوني پي اس 3 را با درايو Blue-Ray Burning به بازار ارائه کنه ؛ البته اين به شرايط بازار پي سي هم بستگي داره .

به هر حال اين آقاي کوتاراگي آدم جاه طلب و بلند پروازيه و مغز متفکر سوني .
پس زياد هم اين صحبتها رو نبايد خالي بندي يا بلوف فرض کرد.!

متن انگليسي خبر :

Japanese gaming site PC Watch has scored an interview with PlayStation 3 mastermind Ken Kutaragi. In the interview, Kutaragi hints that the company may upgrade the PS3 with more advanced technology, such as Blu-ray disk writing, in the future.

63328-1.jpg
What new features might an enhanced PS3 have?

In the interview, which is in Japanese, Kutaragi describes the current PlayStation 3 models as more basic in nature, hinting that the hardware could be expanded.
Likening the PS3 to a computer more than a video game system, Kutaragi discusses how future versions of the PlayStation 3 might include more RAM or even a different Cell chip configuration. "PS3 is a computer, so there are no 'models,' only 'configurations,' Kutaragi explains. "We're trying to make that clear ...we think it would be okay to [expand] the configuration once a year. Dell would do that, as well as even Apple."
Responding to the question of whether a PS3 with stronger computing power would ever come out, Kutaragi says "it's possible. If the stuff we want to do increases, it will come to that." Kutaragi then again compares the PS3 to a computer. "With PCs, if they hold the [same specs] for 2 years," Kutaragi continues, "they get obsolete. Don't computers change? A 60 GB hard drive will become inadequate, and memory could become inadequate. There are a lot of possibilities."
Kutaragi also dropped a potential bombshell -- the possibility of Blu-ray disc burning in a future PS3 version! "In the future, if there are new advancements in PCs, we may want to write to BD drives." It's far from a certainty, though, and Kutaragi admitted that Sony may not take that path.​

آخرین ویرایش:
ببخشید بهزاد جان ولی مجبورم که این لینک رو بدم
آقا ویکی پدیا رو قبول دارین خوب این بازی های پرفروش تاریخ برین بخونین و ببینین
این چیزی هست که تو پایین صفحه نکته پنجم راجب متا گیر گفته
  1. Prior to MGS3, the MGS series sold 14.6 million units.MGS3 sold 3.75 million units The original Metal Gear sold over 1 million units.
اینم لینک
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_computer_and_video_games

kmi
پلي استيشن 3 با رم بيشتر
فکر کنم منظورش HDD بوده

به هر حال اين آقاي کوتاراگي آدم جاه طلب و بلند پروازيه و مغز متفکر سوني
البته کمی خیال باف ، کمی ... سابقه ی ایشون برای ما روشنه ;)

فعلا باید فکر اون امکاناتی را که حذف کرده باید باشه با اون 60G رم که کردش 20 تا

آخرین ویرایش:
پلي استيشن 3 با رم بيشتر و يک درايو Blue-Ray Writting
مسعودجان شما مثل اینکه در گذشته سیر می کنید آخه هر چی عکس و خبر گذاشتی ماله ساله پیش بوده یکم به روز باش برادر من;)

با سلام خدمت اسنیک عزیز :

نوشته شده توسط old snake:
مسعودجان شما مثل اینکه در گذشته سیر می کنید آخه هر چی عکس و خبر گذاشتی ماله ساله پیش بوده یکم به روز باش برادر من;)
فکر کنم چون تو ID خودت کلمه قدیمی و OLD وجود داره فکر کردی من هم آره !!!! ;)

ولی خبر مربوط به مصاحبه آقای کوتاراگی با سایت PC World مال 2 روز گذشته است نه 1 سال پیش .

http://www.kotaku.com/gaming/top/kutaragi-the-ps3-aint-no-game-console-its-a-computer-179182.php

البته این متن خبر بسیار کاملتر از ان است که من فرستادم.

تاریخ این خبر دقیقا 8/6/2006 میباشد و الان که من دارم این متن روتایپ میکنم دقیقا 10/6/2006 است نه 2005 !!!!

به هرحال اگه شما پارسال این خبر رو شنیده بودی بخاطر اینه که کارت خیلی درسته ;)
لطفا دست مارو هم بگیر

در مورد عکسها حق با شماست ، قدیمی بودن . به هر حال از بابت قدیمی بودن عکسها منو ببخشید. :(

قربان شما

سید مسعود متین

آخرین ویرایش:
البته این آقا جاه طلب و مغز متفکر یکم هم احمقه!
اگه PS3 هر سال آپگرید شه،تا ابد فروش نمیره،مگه اینکه تو گذشت زمان قیمت ورژنای قدیمی هم زیاد شه!
بر فرض اگه بگیم که شرکتا یه جوری بازی میسازن که سیستم هر چقدر قوی تر باشه،بازیا بهتر اجرا شه(اگه اینطور نباشه که پس واسه چی Cell رو میخوان آپرید کنن،چون ورژنای جدید فروش نمیره،چون قیمت بالاتری خواهد داشت)خوب اینطوری من نوعی پیش خودم میگم:بذارم دو سال بعد بگیرم،چون اگه ورژن جدیدترو بگیرم،با کیفیت بهتری بازی میکنم!و این دو سال ها تمووم نمیشه وآخرش میشه 2010 و سونی فقط 10 تا دستگاه فروخته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or