حالا میرسیم به بازی ها و بازیسازها همنطور که بالاتر گفتم احتمال ساختن بازی اختصاصی خیلی کمه چون یه کمپانی بازی سازی هیچ تعصبی نسبت به کنسولها نداره حتی کوجیما و حتی sequre enix اینا دنبال پول و درامد بیشترن
تا اونجایی که من یادمه کوجیما گفته برای Wii بازی می سازه در ضمن اون عمرا نمیاد متال گیر رو برای 360 بسازه( حالا شاید دادن یکی پوتش کرد که اینم احتمالش کمه ) چون عمده طرفدارای متال گیر توی ژاپن هستن بعد تو اروپا تازه بعدش تو آمریکا و همونطور که می دونید 360 تا حالا فقط تو دست حدود 50 هزار ژاپنی هست و این یعنی هنوز که هنوزه خانواده ی XBox توی ژاپن طرفداری ندارن .
و FFای هم که قراره ساخته بشه همون FFXI هست که فول آنلاین هست و لا اقل بدرد من نمی خوره ولی همین الان بگم که احتمال اینکه یکی از اعضای خانواده ی FFXIII برای 360 بیاد زیاده البته زمانی که ساکاگوشی از Square Enix رفت مایکروسافت همه جا جار زد که پدر FF رفته دیگه FF ها الکی می شن ولی این آقا برای 360 ما بازی می سازه و... در حالی که نمی دونستن بعد از گندی که FFIX زد این آقا تقریبا توی SE هیچ کاره بود البته یه ذره توی Dragon Quest همکاری داشته مثل اینکه
حتما شنیدین که Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition قراره برای xbox360 بیاد این خبر تو xboxplanet اعلام شده و جالبه بدونین که این بازی برای ps3 نمیاد و سازنده گفته که ما هنوز راجب ps3 چیز زیادی نمیدونیم!!!
بابا حالا هر جا کم میاری بگو این بازی برای 360 میاد بابا این بازی دموده شده مال اول 2005 هست
اگه سازنده ها چیزی از PS3 نمی دونستن نمیومدن DMC4 رو براش بسازن
با این بخش کاملا موافقم چون کلا تنها نکته ای که باعث می شه آدم بره یه کنسول بخره نوآوریش هست
در ضمن الان تا یه 6-7 ماه دیگه می شه با یه قیمتی نزدیک 360 یه PC بست توپ از 360 بهتر
بی منطقانه ترین حرف رو تو این قسمت زدی یعنی چی که نباید موقع بازی بپری هوا بازی رو می سازن برای تفریح بعد چون آدم داره تفریح می کنه دیوونه س اصلا یه دسته ی عادی با Wii می دن برای افرادی که بسیار مثبت هستند و به حالتی استخوان قورت داده می نشینند و بازی می کنند تازه یه عینکم می زنن که چشماشون اذیت نشه
به نظر من منطق می گه فکر جیبت باش و اونیکه هم ارزونه وهم امکاناتش بیشتره بخره تازه Wii از فرمت DVD هم استفاده می کنه که تو کشور ما فعلا خوب و معقول و محبوب و م.... هست
در ضمن چه اصراری هست همین فردا که PS3 اومد برین بخرین خوب زارین یه 1-2 سال بگذره بعد بخرین من خودم توی نسل قبل همه ی کنسول ها رو دارم اما مثلا PS2 رو چارسال پیش گرفتم Xbox رو کمتر از دو سال پیش گرفتم و GC رو هم دو ماه بعد Xbox گرفتم
والله برای این هیچ جوابی ندارم برو هر چی عشقت می کشه بخر البته نا مطابق بودن ID و Avatar تو ثابت کرده کوچکترین آشنایی با نینتندو نداری