کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
حالا میرسیم به بازی ها و بازیسازها همنطور که بالاتر گفتم احتمال ساختن بازی اختصاصی خیلی کمه چون یه کمپانی بازی سازی هیچ تعصبی نسبت به کنسولها نداره حتی کوجیما و حتی sequre enix اینا دنبال پول و درامد بیشترن
تا اونجایی که من یادمه کوجیما گفته برای Wii بازی می سازه در ضمن اون عمرا نمیاد متال گیر رو برای 360 بسازه( حالا شاید دادن یکی پوتش کرد که اینم احتمالش کمه ) چون عمده طرفدارای متال گیر توی ژاپن هستن بعد تو اروپا تازه بعدش تو آمریکا و همونطور که می دونید 360 تا حالا فقط تو دست حدود 50 هزار ژاپنی هست و این یعنی هنوز که هنوزه خانواده ی XBox توی ژاپن طرفداری ندارن .
و FFای هم که قراره ساخته بشه همون FFXI هست که فول آنلاین هست و لا اقل بدرد من نمی خوره ولی همین الان بگم که احتمال اینکه یکی از اعضای خانواده ی FFXIII برای 360 بیاد زیاده البته زمانی که ساکاگوشی از Square Enix رفت مایکروسافت همه جا جار زد که پدر FF رفته دیگه FF ها الکی می شن ولی این آقا برای 360 ما بازی می سازه و... در حالی که نمی دونستن بعد از گندی که FFIX زد این آقا تقریبا توی SE هیچ کاره بود البته یه ذره توی Dragon Quest همکاری داشته مثل اینکه

حتما شنیدین که Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition قراره برای xbox360 بیاد این خبر تو xboxplanet اعلام شده و جالبه بدونین که این بازی برای ps3 نمیاد و سازنده گفته که ما هنوز راجب ps3 چیز زیادی نمیدونیم!!!
بابا حالا هر جا کم میاری بگو این بازی برای 360 میاد بابا این بازی دموده شده مال اول 2005 هست
اگه سازنده ها چیزی از PS3 نمی دونستن نمیومدن DMC4 رو براش بسازن

NextGen
با این بخش کاملا موافقم چون کلا تنها نکته ای که باعث می شه آدم بره یه کنسول بخره نوآوریش هست
در ضمن الان تا یه 6-7 ماه دیگه می شه با یه قیمتی نزدیک 360 یه PC بست توپ از 360 بهتر

منطق
بی منطقانه ترین حرف رو تو این قسمت زدی یعنی چی که نباید موقع بازی بپری هوا بازی رو می سازن برای تفریح بعد چون آدم داره تفریح می کنه دیوونه س اصلا یه دسته ی عادی با Wii می دن برای افرادی که بسیار مثبت هستند و به حالتی استخوان قورت داده می نشینند و بازی می کنند تازه یه عینکم می زنن که چشماشون اذیت نشه
به نظر من منطق می گه فکر جیبت باش و اونیکه هم ارزونه وهم امکاناتش بیشتره بخره تازه Wii از فرمت DVD هم استفاده می کنه که تو کشور ما فعلا خوب و معقول و محبوب و م.... هست
در ضمن چه اصراری هست همین فردا که PS3 اومد برین بخرین خوب زارین یه 1-2 سال بگذره بعد بخرین من خودم توی نسل قبل همه ی کنسول ها رو دارم اما مثلا PS2 رو چارسال پیش گرفتم Xbox رو کمتر از دو سال پیش گرفتم و GC رو هم دو ماه بعد Xbox گرفتم

عشق
والله برای این هیچ جوابی ندارم برو هر چی عشقت می کشه بخر البته نا مطابق بودن ID و Avatar تو ثابت کرده کوچکترین آشنایی با نینتندو نداری

ولا کنسولی که خریده میشه واقعا باید نسل بعد باشه ! یعنی چی ؟ یعنی اینکه در کنسول تغییرات اساسی از همه نظر دیده بشه و در واقع یه نسل جدید باشه . اگه بین سه ضلع معروف مثلث ، که با هم رقابت میکنن بخوایم از این نظر به اونها مقام بدیم ، مقام سوم میشه واسه کنسول Microsoft X360 چون این کنسول از نظر نسل بعد بودن در مقابل کنسولهای دیگه ، حرفی واسه گفتن نداره چون واقعا چیز نرمالی هستش (البته با چشم پوشی از خروجی HD ! )
مقام دوم رو میتونیم به سونی Ps3 بدیم چون بازم بی از مایکروسافت یه پیشرفتایی کرده ولی بازم به Ps3 هم نمیشه گفت NextGen ! کلمه نسل بعد یعنی چیزی تازه ، چیزی نو !
مقام اول هم به طور 100 در 100 به Nintendo Wii میدیم ، چون واقعا این کنسول مستحق اسم NextGen هستش و یه نسل جدیدی هست و پر از نو آوری پس این قاعده اینجا ختم میشه.
با این قسمت حرفت موافقم اما دو قسمت بعدی نه !!
اول : wii
دوم : PS3
سوم : Xbox 360

من آیدی و آوتارم رو به این دلیل انتخاب کردم که به شخصیت لینک توی بازی زلدا و کلا بازی زلدا خیلی علاقه دارم و این دلیل نمیشه . مثلا خیلی ها الآن آوتار DMC یا Dante میزارن در حالی که یه بارم این بازی رو بازی نکردن.
به هر حال.

نه منظور من این بود که آواتارت عکس لینک هست و آیدیت زلدا که بهم ربط ندارن چون زلدا نقش اول زن اون سری بازی های ( البته دختر بچه بگیم بهتره ) و لینک نقش اول مرد (پسربچه ) هستند و اسم بازی هم افسانه ی زلداست

کلا بازی زلدا خیلی علاقه دارم
:confused: :eek:

اگر بازی نکردی چطوری علاقه داری ؟
در ضمن وقتی بازی کنی لااقل WinWaker رو اگه بازی کنی حالت بهم می خوره چون وحشتناک بچه گونس ولی خوب توی TTP کارکتر ها بزرگ شدن :-"

اخ جون یه بحث دیگه
این متال گیر چی میکنه انقدر بزرگه که هر کی کم میاره پای متال رو وسط میکشه البته منظورم شخص خاصی نیست در کل میگم :cool: من نمیدونم GOW چی داره که بعضی ها مثل خدا بهش نگاه میکنه البته در این که بازی بزرگی نیست شکی نیست و دهن ادمو اب میندازه اما در کل ps3 با GOW خودمون (ایهام);)

اخ جون یه بحث دیگه
این متال گیر چی میکنه انقدر بزرگه که هر کی کم میاره پای متال رو وسط میکشه البته منظورم شخص خاصی نیست در کل میگم من نمیدونم GOW چی داره که بعضی ها مثل خدا بهش نگاه میکنه البته در این که بازی بزرگی نیست شکی نیست و دهن ادمو اب میندازه اما در کل ps3 با GOW خودمون (ایهام)
در ادامه ی حرفت..
یک چیزی که بازی متال گیر را از تمام بازی های Xbox 360 جدا میکنه وجود داستان بی نظیر و خارق العاده ای هست که داره...
بازی GOW هم مثل Half Life 2 میاد و میره اما شاهکاری مثل متال گیر هست که سال ها و سال ها در یاد و خاطره ها میمونه و سبب شده که کوجیما به یک چنین شخصیت محبوبی در جامعه ی بازیسازان و گیمر ها بدل بشه

بازی خوب زیاد پیدا میشه بخصوص در سبک FPS اما بازی هایی که از لحاظ داستان و شخصیت پردازی که از نظر من مهم ترین فاکتور ها در یک بازی هستند به پای متال گیر برسه واقعا انگشت شمارند
این همون چیزیه که ارزش این بازی را نسبت به دیگر بازی ها بالا میبره

نوشته شده توسط farzadlion:
در ادامه ی حرفت..
بازی GOW هم مثل Half Life 2 میاد و میره
من با این حرفت کمی مشکل دارم هاف لایف 2 و کلا سری بازی هالف لایف بازی هایی نیست که بیادوبره و در مور متال و رزیدنت و اسپلینتر سل و.... خیلی بازیهای مهم و پر طرفدار باید این نکته گفته بشه دنباله دار بودن و شاخ و برگ دادن به بازی باعث میشه که این بازیها در ذهن بمونه و طرفدار داشته باشه پس این بازیها چه ما بخواهیم یا نخواهیم در یاد ما میمونه چون هر روز داره تبلیغ میشه و در موردشون بحث میشه و یک نکته دیگه اینکه هر بازی لز اول بی اشکال و کامل نبوده با گذشت زمان و شماره به شماره بهتر شده و این که بگیم متال کاملا بی نقص و کامله درست نیست.
ببخشید اگه زیاد صحبت کردم:cheesygri

فرزاد مثل همیشه با حرفات 100 درصد نه 1000 درصد موافقم شاید اگر روزی متال به خاک بنشینه عمرا از یاد منو و هیچکس داستان و خاطرات و در کل موفقیتهاش یادم نره حالا بعد از عمری(20 سال)که متال متولد شده فکر نکنم هیچ بازی بتونه از این بازی و امثال این بازی های قدیمی جلو بزنه
نمونش فاینال فانتزی که همه به عنوان یکی از مقدسات دنیای بازی میشناسند
پ.ن ::) گفتم فاینال فانتزی دردم تازه شد ماه اکتبر انتظار تموم میشه

حالا که منحرف شده!منم بگم که نسبتا جوزف بلنکو موافقم.
بازیی تو یاد میمونه که یه سبک جدید تو گیم پلی ایجاد کنه(که متالگیر کرده)و اون سبک رواج پیدا کنه که متالگیر اینو نداره و مطمئن باشین تا ابد دیگه هیچ بازیه Tactical Espionage Action ای نمیاد که ارزش نگاه کردن داشته باشه!
مثلا دیابلو به احتمال زیاد تا آخر اسمش میمونه،چون به بازیهایی که هر سال تو سبک آر پی جی/هک اند اسلش میاد میگن Diablo Style.یا Baldur Gate یا فال آوت یا فول تراتل...
خیلی بازیا داستان قشنگ،گرافیک بالا،یا چیزای دیگه داشتن وولی الان کسی سراغشون نمیره.شاید صد سال دیگه یه بازیه Diablo Style بیاد،اون موقع میگن این دیابلو عجب چیز خفنی بود.ولی هیپوقت نمیگن متالگیر داستانش قشنگ بود،چون از یادها میره(البته به صد سال نمیکشه،حداکثر 10 سال بعد از آخرین نسخه).
HL2 هم از خاطره ها محو میشه،هیشگی چند سال بعد نمیاد بگه موتور سورس عجب چیز خفنی بود قدیما!پس برم هف لایف2 بازی کنم.
اصولا تو هر چیزی،هر چیزی!(این چیز با اون چیز فرق داره!)که باعث ایجاد یه تحول تو ساختار بشه،به یاد میمونه...فیلم،موسیقی،بازی...

خوب طرفدارای mgs دور هم جمع شدید جوگیر شدین:cheesygri
این متال گیر اصلا چیز مالی نیست عصبانی نشین بزارین بگم چرا این بازی هر 5 دقیقه یه دمو داره 10 دقیقه ادم اصلا میمونه این بازیه یا فیلم!!!
فروش این بازی در مقابل halo چیزی نیست (البته اینو مطمئن نیستم:blushing: )
از همه بدتر این بازی خیلی سریع تموم میشه و دیگه اصلا حال نمیده برای بار دوم بازیش کرد چون دیگه هیجان بازی از بین رفته و دموهاش دیگه واقعا ادمو کلافه میکنه ولی در مقابل hl یا gears of war رو شما میتونین بارها بازی کنین رو سختی های مختلف و هی حرفه ای تر بشین الان هنوز که هنوزه بازی مثل hl برای بازی کشش داره تو xboxlive ولی متال گیر 3 رو دیگه هیچکی حاظر نیست بازی کنه
البته منو اتیش نزنین همه که هم نظر شما نمیشن ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or