کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
نمیدونم چرا اینهمه خبر بد برای ps3 میاد من که تعجب می کنم نگاه کنین این دو تا خبر مال گیم اسپوت هست که یه سایت بی طرف هست
------------------------------------------------------------------
Analyst: PS3 price bad news for publishers, industry
DFC Intelligence says steep price tag will prevent next-gen platform from rapidly building installed base--which will give developers pause.
تو این خبر میگه به خاطر قیمت زیاد ps3 به احتمال زیاد سرعت فروش ps3 خوب نخواهد بود و یه مشکل بزرگ کمپانی های بازی سازی بلوری هست برای اینکه به احتمال زیاد طرفدارای فیلمهای ویدئویی ps3 رو برای پخش بلوری میخرن و این افراد بازی نمیخرن و این به ضرر بازی سازها هست و اونها فعلا با تمام قدرت نمیتونن رو ps3 بازی بسازن و باید فعلا صبر کنن و ببینن مردم کدوم کنسول رو انتخاب میکنن چون xbox360 ارزونتر هست
-----------------------------------------------------------------
Bloomberg: PS3 launch won't show potential
Lack of details on machine's final specs leaves developers dry, wary; Sony CEO says as many as 15 titles at launch.
با توجه به اینکه سونی هنوز مشخصات کامل ps3 رو به بازیسازها نگفته اونها نمیتونن با خیال راحت بازی بسازن و بازی های لانچ 15 تا بیشتر نیست و هیچکدوم قدرت واقعی دستگاه رو نمیتونه نشون بده و در مقابل xbox360 با فدرت کامل هنگام لانچ ps3 موجود هست
----------------------------------------------------------------
این عکس هم جالبه

تور خدا طرفدارای ps3 چند تا خبر خوب بزارن ما اینقدر خبر بد شنیدیم خسته شدیم

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Sasy360:
احسان جون شما مگه اصفهان نیستی؟ اون ورا کجا Xbox360 میفروشن؟
قیمتش اونجا چنده؟
راستی از سی پی یوی LGAت راضی هستی من شنیدم میگن از فول کشا هم بهتر کار میده

سلام دوست عزیز
بله من ISF هستم ولی خوب اگر هم بخوام کنسول بگیرم میام تهران میگیرم چون اینجا خیلی گرون باید باشه برای همین هم قیمت نگرفتم ولی چند تا از بچه ها میگفتند توی مجتمع پارک دیدن حدودا 750 بوده
منظورت را از اینکه میگی LGA یا FULL نمیدونم چی بود
LGA775 آخرین SOCKET اینتل هستش که همون SOCKET T میشه که مثل قبلی ها پایه نداره و بدونه پایه روی MAIN وصل میشه در واقع پین ها دیگه روی CPU نیست روی خود MAIN هستش این CPU هم 1 MIB داره هم 2 MIB
از تکنولوژه HYPERTHREADING هم استفاده میکنه (HT) (چند رشته ای)
این CPU بیشتر برای اینه که در یک زمان چند برنامه را اجرا کنید بدونه اینکه سرعت کم بشه ،البته نه در همه موارد
البته هر از گاهی INTEL برای CPU های HT پچ میده بیرون که بعضی بازی ها را بهتر اجرا کنه مثل QUAKE 4

مثله اینکه قیمت ps3 همچین زیاد هم نیست یه نگاه به این دو تا جدول بکنین!
اولی قیمت در موقع ریلیز و دومی ارزش به پول امروز

آخرین ویرایش:
دوستان یه مطلب رو بد نیست براتون بگم :
کمپانیهای بازی سازی (3rd party) تو ایندوره از کارشون به احتمال بسیار زیاد بازی اختصاصی زیادی برای هیچ کدوم از کنسولها نمیسازن و علت اینکار هم واضحه با توجه به اینکه xbox360 زودتر از ps3 اومده فروش بیشتری الان داره و طبق گفته ماکروسافت تا پایان سال 10 میلیون فروش میکنه .
1-درسته که طرفدارای ps3 بیشترن ولی زمان میبره تا ps3 بتونه به ماکروسافت برسه و در این بین رقیب اصلی سونی تو ژاپن نینتندو wii هست که جلوی فروش سریع ps3 رو ممکنه بگیره و ماکروسافت هم رو این موضوع حساب کرده و همنطور که شنیدین پیتر مور حتی برای wii تبلیغ هم کرده!!
2-مورد دیگه ای که ممکنه جلوی فروش بالای ps3 رو بگیره قیمت بالای اونه! درسته که طرفدارای سونی به هر قیمتی این کنسول رو میخرن ولی این کافی نیست و خریدارای معمولی که واسه بچشون میخوان کنسول بخرن میرن سمت ارزونتر و با توجه به اینکه xbox360 هم ارزونتر هست و تقریبا همون گرافیک رو داره انتخاب خیلی ها این کنسول هست این خریدارها نه میدونن بلوری چیه و تعصبی هم رو کنسولها ندارن
3-حالا میرسیم به بازی ها و بازیسازها همنطور که بالاتر گفتم احتمال ساختن بازی اختصاصی خیلی کمه چون یه کمپانی بازی سازی هیچ تعصبی نسبت به کنسولها نداره حتی کوجیما و حتی sequre enix اینا دنبال پول و درامد بیشترن
شما تصور کنین یه بازی می خواد بیاد به بازار و شما ناشر اون باشین. xbox360 فروشش به 10 میلیون رسیده باشه و ps3 تازه شروع به فروش کرده باشه و مثل همیشه تو بازار کمبود ps3 باشه و زمان برای تولید لازم باشه . خوب عاقلانه ترین کار اینه که بازی رو برای هر دو کنسول ریلیز کنین و هم برای ps2 با 100 میلیون فروش کنسول
اگه به خبرها تو این مدت توجه کرده باشین حرف منو قبول میکنین برای نمونه:
THQ گفته که علافه داره برای ps2 و xbox360 بازی بسازه
کوجیما گفته برای xbox360 بازی میسازه
همین الان شایعه شده که sequre enix قراره ff رو برای xbox360 بسازه
اینم ادرس خبر:New Final Fantasy Game Coming To Xbox360
assasin creed به احتمال 99% برای هر دو کنسول میاد و شایعه شده که تو E3 بازی روی xbox360 اجرا میشده!!!

اگه دیدین که تو نسل قبل کمپانیهای بازی سازی همه زورشون رو ps2 بود علتش فروش بالای ps2 بود نه اینکه ps2 از xbox بهتره یا قویتره!

به احتمال زیاد تو این دوره ps3 نمیتونه با اختلاف xbox360 رو جا بزاره و در نهایت شاید بتونه بعد از چند سال با چند میلیون جلو بزنه! و این معنیش اینه که دیگه نمیتونه کمپانیهای بازی سازی رو مجبور کنه که بازی اختصاصی براش بسازن:cheesygri

آخرین ویرایش:
حتما شنیدین که Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition قراره برای xbox360 بیاد این خبر تو xboxplanet اعلام شده و جالبه بدونین که این بازی برای ps3 نمیاد و سازنده گفته که ما هنوز راجب ps3 چیز زیادی نمیدونیم!!!
-----------------------------------------------------------------
همنطور که در پست بالا گفتم از این به بعد از این خبرها زیاد میشنویم ;)
----------------------------------------------------------------
راستی مریل لینچ رو که یادتون هست قیمت ps3 رو محاسبه کرده بود و درست هم گفته بود.
یه انالیز دیگه کرده و اگه اینم درست در بیاد خبر خیلی بدی برای طرفدارای ps3 میشه
اینم خبر:
Merrill Lynch says Xbox 360 to beat PS3

Analysts at Merrill Lynch believe that the Xbox 360 will win the next console war, because of pricing. The report states: "The PS3 will not only be significantly more costly than Xbox 360 at launch, but will continue to operate at a cost disadvantage for several years... The Xbox 360 could be selling at half the price of PS3 in the latter half of 2006. Taking Sony’s weakened financial condition and Microsoft’s deep pockets into consideration, we conclude that Microsoft’s Xbox 360 should emerge as the early winner in the next round of the game console wars." Merrill Lynch predict nine million Xbox 360 sales by end 2006.
-------------------------------------------------------------
دوستان لازمه یه چیزیو یاداوری کنم برای من نزدیک شدن xbox360 به ps3 به این علت مهمه که هر چقدر xbox360 به ps3 نزدیکتر بشه بازی های بیشتری براش معرفی میشه و بازی بیشتر یعنی لذت بیشتر پس جنگ کنسولها خیلی مهمه چون هیچ کس دوست نداره یه کنسول بازنده داشته باشه مخصوصا با این قیمتها فکر نکنم بشه هر دو تا کنسولو خرید پس بهتر حواسمون جمع باشه و اخبار این جنگو دنبال کنیم ;)

راستی نظرتون راجب این پیشگویی مریل لینچ چیه؟!!!

نوشته شده توسط mt3691:
دوستان لازمه یه چیزیو یاداوری کنم برای من نزدیک شدن xbox360 به ps3 به این علت مهمه که هر چقدر xbox360 به ps3 نزدیکتر بشه بازی های بیشتری براش معرفی میشه و بازی بیشتر یعنی لذت بیشتر پس جنگ کنسولها خیلی مهمه چون هیچ کس دوست نداره یه کنسول بازنده داشته باشه مخصوصا با این قیمتها فکر نکنم بشه هر دو تا کنسولو خرید پس بهتر حواسمون جمع باشه و اخبار این جنگو دنبال کنیم ;)

راستی نظرتون راجب این پیشگویی مریل لینچ چیه؟!!!
منم امیدوارم هیچ کنسولی بازنده نشه که هیچ بلکه سگا و آتاری هم تشویق بشن دوباره کنسول بسازن:cheesygri چون کاملا مشخصه که هر شرکتی که از دور خارج بشه(نمونش سگا) قیمت بقیه کنسولها بالاتر میره. البته امیدوارم بازیهای اختصاصی هر کدوم از این کنسولها هم زیره 10 تا باشه تا یه فیضه دو طرفه ببریم. ولی من میترسم از اون روزی که تو دنیا فقط یه شرکت کنسول بسازه(که البته خیلی بعیده) هر شب کابوسش رو میبینم:((

من كه ميگم بين كنسولها فقط x360:cheesygri
ولي pc يه چيز ديگست چهارشنبه هفته قبل فاميلمون از كانادا اومد ميگه اونجا x360 به تومان 330 هزار تومن در مياد
در حاليكه اينجا سرزمين ميده750 هزار تومن:eek::eek:

چرا بايد ps3 بگيريم در حالي كه معلوم نيست قيمت blue ray چند بشه يا اصلا از كجا معلوم ps3 كپي خور بشه
بعد تازه بهترين بازيها براي x360 معرفي شدن:cheesygri:cheesygri:cheesygri:):):D

نوشته شده توسط g.o.w:
چرا بايد ps3 بگيريم در حالي كه معلوم نيست قيمت blue ray چند بشه يا اصلا از كجا معلوم ps3 كپي خور بشه
بعد تازه بهترين بازيها براي x360 معرفي شدن:cheesygri:cheesygri:cheesygri:):):D
ببخشید هنوز مونده تا اومدنه Ps3 بعد تو چجوری می خوای بگیری؟!!
خوب این چه حرفیه هر وقت اومد قیمت بلو ری هم مشخصه دیگه هنوز که نیومده که می خوای بگیری:-"!
در مورد همه بازیهای که بهترین شدن و برای 360 هستن می خوام که یه لیست ازشون بذاری

ببینید PS3 بیشتر طرفدارهاش کسایی هستن که قبلا ps2 داشتن و با بازی هایی مثل MGS/DMC آشنایی دارن ولی XBOX360 بیشتر بدرد کسایی میخوره که بازی های pc و بیشتر بازی کردن و دوست دارن
خود من تا حالا جمعا 1 ساعت هم ps2 بازی نکردم حالا بیایید ببینید چقدر pc بازی کردم xbox 360 تقریبا اکثر بازیهای pc براش ساخته میشه و چه بهتر که آدم بجای پول دادن پای کامپیوتر و آپگرید اون 360 نخره؟
به اون هایی هم که نمی دونن(از من بیشتر گیج شدن سر انتخاب وسیله بازی) پیشنهادم اینه اگر ps2 داشتن و عاشق بازیهای اون هستن هیچ وقت نمیتونن با 360 بازی کنن و باید ps3 بخرن که ادامه بازی هایی(شاهکارهایی) مثل Devil May Cry و Metal Gear Solid رو روی اون با گرافیکی فوق العاده اجرا کنن
ولی اونهایی که pc باز هستن و میخوان کنسول بگیرن حالا به هر دلیلی (دوست داشتن کنسول یا نداشتن پول برای ارتقائـ پی سی و...) فقط 360 میتونه اون ها رو راضی کنه و مطمئن باشید همونطور که وقتی Resident Evil 4 برای GameCube اومد خیلی ها فقط بخاطر سری این بازی مجبور به خرید اون کنسول شدن ولی بعدا واسه ps2 هم اومد بهتون قول میدم بلاخره سری بازی مورد علاقه شما هم روی 360 میاد
من 360 رو بخاطر گرافیک بالاش(پی اس 3 هم بالا هست)
بخاطر اینکه بازی های pc رو داره که من برای اجرای اون ها نیازمند به یک سیستم قوی و گرون هستم
و بخاط اینکه با ps2 آشنایی ندارم ps3 هم نمیگیرم
وبخاطر این که تابحال زیاد با نینتندو کار نکردم (به جز nes ) نمیتونم wii رو انتخاب کنم البته دلایل دیگری هم دارم که گرافیکش در حد همون gamecube هست و...

نوشته شده توسط gameware:
ببینید PS3 بیشتر طرفدارهاش کسایی هستن که قبلا ps2 داشتن و با بازی هایی مثل MGS/DMC آشنایی دارن ولی XBOX360 بیشتر بدرد کسایی میخوره که بازی های pc و بیشتر بازی کردن و دوست دارن
خود من تا حالا جمعا 1 ساعت هم ps2 بازی نکردم حالا بیایید ببینید چقدر pc بازی کردم xbox 360 تقریبا اکثر بازیهای pc براش ساخته میشه و چه بهتر که آدم بجای پول دادن پای کامپیوتر و آپگرید اون 360 نخره؟
به اون هایی هم که نمی دونن(از من بیشتر گیج شدن سر انتخاب وسیله بازی) پیشنهادم اینه اگر ps2 داشتن و عاشق بازیهای اون هستن هیچ وقت نمیتونن با 360 بازی کنن و باید ps3 بخرن که ادامه بازی هایی(شاهکارهایی) مثل Devil May Cry و Metal Gear Solid رو روی اون با گرافیکی فوق العاده اجرا کنن
ولی اونهایی که pc باز هستن و میخوان کنسول بگیرن حالا به هر دلیلی (دوست داشتن کنسول یا نداشتن پول برای ارتقائـ پی سی و...) فقط 360 میتونه اون ها رو راضی کنه و مطمئن باشید همونطور که وقتی Resident Evil 4 برای GameCube اومد خیلی ها فقط بخاطر سری این بازی مجبور به خرید اون کنسول شدن ولی بعدا واسه ps2 هم اومد بهتون قول میدم بلاخره سری بازی مورد علاقه شما هم روی 360 میاد
من 360 رو بخاطر گرافیک بالاش(پی اس 3 هم بالا هست)
بخاطر اینکه بازی های pc رو داره که من برای اجرای اون ها نیازمند به یک سیستم قوی و گرون هستم
و بخاط اینکه با ps2 آشنایی ندارم ps3 هم نمیگیرم
وبخاطر این که تابحال زیاد با نینتندو کار نکردم (به جز nes ) نمیتونم wii رو انتخاب کنم البته دلایل دیگری هم دارم که گرافیکش در حد همون gamecube هست و...

خوب من خودم ps2دارم الان وdmcوre4وmgs3رو هم خيلي دوست دارم
ولي g.o.wجلوي چشممو گرفته
در مورد اقايtoxicهم دوستانه ديگه اين ليستها رو گذاشتن خودت مقايسه كن:p:-"

خب صد البته اگه من بخوام یه کنسول نسل بعد بخرم یه سری معیارهایی هست که آدم بر اساس اونها کنسول نسل بعدشو می خره :

*NextGen
اولا کنسولی که خریده میشه واقعا باید نسل بعد باشه ! یعنی چی ؟ یعنی اینکه در کنسول تغییرات اساسی از همه نظر دیده بشه و در واقع یه نسل جدید باشه . اگه بین سه ضلع معروف مثلث ، که با هم رقابت میکنن بخوایم از این نظر به اونها مقام بدیم ، مقام سوم میشه واسه کنسول Microsoft X360 چون این کنسول از نظر نسل بعد بودن در مقابل کنسولهای دیگه ، حرفی واسه گفتن نداره چون واقعا چیز نرمالی هستش (البته با چشم پوشی از خروجی HD ! )
مقام دوم رو میتونیم به سونی Ps3 بدیم چون بازم بی از مایکروسافت یه پیشرفتایی کرده ولی بازم به Ps3 هم نمیشه گفت NextGen ! کلمه نسل بعد یعنی چیزی تازه ، چیزی نو !
مقام اول هم به طور 100 در 100 به Nintendo Wii میدیم ، چون واقعا این کنسول مستحق اسم NextGen هستش و یه نسل جدیدی هست و پر از نو آوری پس این قاعده اینجا ختم میشه.

* منطق

اگر بخوایم منطق رو معیار انتخاب کنسول مورد نظرمان قرار دهیم . یعنی عقل بگه کدوم رو بخر ! خب طبیعی هستش مقام سوم و آخرین انتخاب عقل کنسول Nintendo Wii هستش ! من همینطوریش که تو خونه Ps2 بازی میکنم میگن بچمون قاطیه ! دیگه فرض کنید یه جوون 18- 19 ساله بخواد جلو تلویزیون ادا در بیاره و بالا پایین بپره و .. :cheesygri فرداش زنگ میزنن تیمارستان منو با کتک میبرن :) .
توی مقام بعدی کنسول Sony PS3 قرار میگیره و دلیلی که این کنسول دومه اینه که واقعا قیمتش خیلی بالاست و صد البته قیمت دیسکهاش . بازم این کنسول سنسورهای حرکتی داره ولی به اندازه Wii نگران کننده نیست ولی خب به هر حال .
اگر بخوایم از نظر منطق بسنجیم ، بی چون و چرا انتخاب اول ما Xbox 360 میشه چون واقعا هم قیمتش مناسبتر از Ps3 هستش و نه سنسور حرکتی داره که بپری بالا پایین :) و دی وی دی هاش ارزونتر از Ps3 هستش . یعنی خلاصه بگم یه چیزه نرمالی هستش !

*عشق ؟!
حتما شنیدید که میگن Love Is Blind :-" خب دیگه ... من این عشق رو نسبت به محصولات و بازیهای سونی دارم ، یعنی از بچگی با بازیهاش بزرگ شدم . چقدر میرفتیم کلوپ فوتبال شرطی و رد آلرت و .. :) یادش بخیر .. و عنوانهای sony رو هم خیلی دوست دارم و انصافا نمیتونم اونا رو ترک کنم و برم عنوانهای 360 رو که نمیدونم اصلا چی هستن بازی کنم ! GT , MGS , FF .....
پس نتیجه میگیریم دل من میگه Sony ! پس هرچی دلت میگه عمل کن ! یعنی این گزینه آخر به همه غلبه داره پس نتیجه این همه ور زدن چی میشه ؟ ====> SONY :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or