کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
من تو عمرم از بازی که بدم اومده همین متال هست ! عصبانی نشید یه وقت بزارید حرف دلمو بزنم ! یه بار قصد داشتم 100% این بازی رو با کمال حوصله ( و تحمل :cheesygri) بشنیم بازیش کنم ولی نتونستم که نتونستم...رفتم دادمش پس بجاش Splinter cell 1 برداشتم (یه دونه اضافه!) که 10 بار بازیش کردم و حالشو بردم ! اصلا بزارید رک بهتون بگم از بازیهای غربی خیلی زیاد خوشم میاد.ولی از اون موقع دیگه پشت دستم رو داغ کردم که اگه MGS بهترین بازی دنیا و آخرت هم بشه دیگه حتی نزدیکش هم نشم ! اصلا حیف وقت که صرفش شد...
بازم میگم اینا نظر شخصی بود نیاید بگید شما از طرف یوبی سافت اومدید و نمیدونم از این حرفا...که من زود این اعصابم گل میکنه.:)

حالا ما یه کلمه گفتیم متالگیر !
ول کنین دیگه بابا

خوب طرفدارای mgs دور هم جمع شدید جوگیر شدین
این متال گیر اصلا چیز مالی نیست عصبانی نشین بزارین بگم چرا این بازی هر 5 دقیقه یه دمو داره 10 دقیقه ادم اصلا میمونه این بازیه یا فیلم!!!
فروش این بازی در مقابل halo چیزی نیست (البته اینو مطمئن نیستم )

فروش مجموع سریهای متالگیر تا حالا چیزی حدود 16 میلیون نسخه بوده
فروش 2 نسخه Halo رو دقیقا نمیدونم چقدر بوده ولی میدونم که کمتر از 16 میلیون نسخه بوده ;)

نوشته شده توسط farzadlion:
در ادامه ی حرفت..
یک چیزی که بازی متال گیر را از تمام بازی های Xbox 360 جدا میکنه وجود داستان بی نظیر و خارق العاده ای هست که داره...
بازی GOW هم مثل Half Life 2 میاد و میره اما شاهکاری مثل متال گیر هست که سال ها و سال ها در یاد و خاطره ها میمونه و سبب شده که کوجیما به یک چنین شخصیت محبوبی در جامعه ی بازیسازان و گیمر ها بدل بشه

بازی خوب زیاد پیدا میشه بخصوص در سبک FPS اما بازی هایی که از لحاظ داستان و شخصیت پردازی که از نظر من مهم ترین فاکتور ها در یک بازی هستند به پای متال گیر برسه واقعا انگشت شمارند
این همون چیزیه که ارزش این بازی را نسبت به دیگر بازی ها بالا میبره

شما تا 10 ثانیه دیگه بعد از خوندن این پست خورده میشوید، مگر اینکه این قسمت رو اصلاح کنی :ranting: :angry: هرکس به HL توهین کنه انگار به من فحش داده ...:(( اصولاً HL همیشه یک پایه نوع آوری بوده.. HL قسمت اول وقتی اومد انقلاب کرد، قسمت دومشم وقتی اومد انقلاب کرد.. هیچ گیمی در حال حاضر نداریم که فیزیکی بقدرت فیزیک بکار رفته در HL2 رو داشته باشه... داستان بازیش شاید بنظر شما خوب نباشه، چون شیوه روایت داستان در یک بازی FPS خیلی فرق میکنه... یک گیم FPS گیم پلی بیسد هست.. و داستان اون در حین بازی اتفاق میافته از این نظر هم HL از همه بازیهای سبک FPS سره... آماده باش که دارم برای Kamikaze- اقدام میکنم ... :cheesygri

نوشته شده توسط Behzad:
حالا ما یه کلمه گفتیم متالگیر !
ول کنین دیگه بابا

فروش مجموع سریهای متالگیر تا حالا چیزی حدود 16 میلیون نسخه بوده
فروش 2 نسخه Halo رو دقیقا نمیدونم چقدر بوده ولی میدونم که کمتر از 16 میلیون نسخه بوده ;)
با توجه به این نمودار که اقای کنی گذاشتن اصلا mgs فروش خوبی نداشته اونجوری که خیلی ها فکر میکنن!!! زیر 5 میلیون فروش داشته
اصلا این بازی روی فروش ps2 تاثیری نداشته خودتون نگاه کنین در عوض gta یه بازی پرفروش بوده تو ps2 و برای xbox هم هالو بوده;)

op067t.jpg

اسم متال گیر حتی تو لیست هم نیست برای اینکه کمتر از 5 میلیون فروش داشته ;)

آخرین ویرایش:
والا ما که هرچی نگاه کردیم اسم متالگیر توی این نمودار نبود !

من اینو میدونم که فروش کل نسخه های متالگیر (یعنی هر بازی ای که با نام متالگیر ساخته شده) از فروش کل نسخه های هیلو (هر بازی ای که با نام هیلو ساخته شده) بیشتره

حالا اگه متالگیر 3 روی پی اس 2 فروشش کم بوده ربطی به حرف من نداره !

من میخواستم نظرم را بگم
من از سریه MGS شماره ی 1 و 2 را واقعا میپرستم !!! واقعا شاهکار بود
ولی شماره 3 به هیچ عنوان جایگزینش نشد حالا دقیقا نمیدونم چرا
الانم سبک هایی مثل BLACK & WHITE THE MOVIE OBLIVION را به همه چیز ترجیح میدم
فکر میکنم اگر OBLIVION را تموم کنم دیگه هیچ بازیی اینطور سرگرمم نکنه
البته خیلی مشتاق هستم که GEARS OF WAR را بازی کنم بیشترین چیزی که توی دمو ها جلب نظر کرد دمویی بود که زیره بارون از ماشین پیاده میشدند
محیط خیلی ترسناک بود ، از صدا ها گرفته تا رعد و برق ... بارون شدید ...
خیلی جالب بود برام که یک جوخه از سرباز ها ی خیلی قوی و نترس با هم حرکت میکنند با هم حرف میزنند ، شوخی میکنند ، دعواشون میشه ...هوای هم دیگه را دارند
دیگه احتیاج نیست به افراد دستور بدی که بره فلان جا کمین کنه ، اونقدر هوش مصنوعی بالا بود که میشد بدونه اینکه نگران جون افراد باشیم به بازی ادامه بدیم
بعد از یک درگیریه سخت که محل پاکسازی میشد یه جا پشت یک پناهگاه مطمین دور هم جمع میشند و با هم حرف میزنند با نگاه توی چهره ی افراد میشه فهمید که به چی فکر میکنند و چه شخصیتی دارند
مخصوصا مارکوس که شخصیتی تلخ ، جدی ،که به اجبار پا به این دنیا گزاشته ولی در نهایت یک شخصیتی که میتونه مثل یک دیوار محکم برای افراد جوخه باشه که بهش تکیه کنند
همه ی این چیزا توی دیالوگها مشخص بود ولی چیزی که مشخصه با اینکه توی افکار مارکوس بی هدفی موج میزنه در اواسط ماجرا چیزی هست که مارکوس اون را دنبال میکنه و .....
خلاصه من فکر میکنم خیلی ها این دموی مورد نظر را ندیده باشند هر چند که من ماها پیش خیلی تاکید داشتم بهش ، ولی الان که به عکسا نگاه میکنم مثل اینکه کیفیت بافتها خیلی بالاتر از قبل شده چیزی فراتر از دمویی که من دیده بودم، و چیزه دیگه ای که مشخصه MS با توجه به WISH LIST های زیادی که از این بازی میبینه عزمش را جزم کرده که از تموم توانش برای هرچه بهتر شدن این بازی استفاده کنه
شاید این پروژه در ابتدا تا این حد همه گیر نشده بود (killer application)

آخرین ویرایش:
ای خدا کی از دست این بحث های متال گیر و این یکی میگه خوبه و دیگری میگه بده راحت میشیم خدا داند ! :(
من بازی های کامپیوتری رو خیلی دوست دارم .
اما از تعصب داشتن نسبت به بازی ها حالم به هم میخوره !! :mad:
من خودم طرفدار متال گیر هستم ها . نیاین الان فحش بدین منو .
من به متال گیر علاقه دارم نه تعصب های بی جا و ... !!
حالا شما بیاین هی آمار و ارقام و دلیل منطق الم کنین بکوبین تو سر هم . که چی ؟

آخرین ویرایش:
یه نکته رو بد نیست بگم وقتی قرار باشه 50 یا 60 دلار بابت یه بازی پول داده بشه بازیباز توقع داره که اون بازی لااقل 50 ساعت وقتشو پر کنه بازیهای fps راحت میتونه اینکارو بکنه چون میشه چندین بار بازیشون کرد حتی مولتی پلیر ولی بازیهای ماجرایی مثل mgs رو میشه زیر 5 ساعت تموم کرد یه دلیل بزرگ برا اینکه فروشش کمه این میتونه باشه.

تو ایران چون ما با 1000 تومان بازی میخریم برامون مهم نیست که 2 ساعت بازیه تموم بشه!!!
-------------------------------------------------------------
نوشته شده توسط Kain:
ای خدا کی از دست این بحث های متال گیر و این یکی میگه خوبه و دیگری میگه بده راحت میشیم خدا داند ! :(
من بازی های کامپیوتری رو خیلی دوست دارم .
اما از تعصب داشتن نسبت به بازی ها حالم به هم میخوره !! :mad:
من خودم طرفدار متال گیر هستم ها . نیاین الان فحش بدین منو .
من به متال گیر علاقه دارم نه تعصب های بی جا و ... !!
حالا شما بیاین هی آمار و ارقام و دلیل منطق الم کنین بکوبین تو سر هم . که چی ؟
فکر نمیکنم کسی شمارو مجبور کرده باشه مطالبو بخونی !!!:confused:
تو خیلی از تاپیکها چیزهایی هست که ما خوشمون نمیاد دلیل نمیشه همه یجور فکر کنن مثلا من از فوتبال بدم میاد برم یه جا که دارن بحث میکنن بپرم وسط و بگم ای بحثها چیه که شما میکنین حالم بحم میخوره اونها هم راحت میگن خوب کسی از تو پرسید!
اگه ناراحتی دلیل نداره پست بزنی نخون عزیزم

آخرین ویرایش:
اصلاح میکنم من اشتباها اسم دشمن مارکوس را به جای خودش نوشتم !!!

سایت هم مشکل پیدا کرده نمیشه اصلاحش کرد
نه درست شد
gamespot

Posted May 9, 2006 12:18 pm PT

LOS ANGELES--It's no surprise that Microsoft is leading its pre-E3 media briefing at the famed Grauman's Chinese Theater with Gears of War, the intense Xbox 360-exclusive third-person shooter from Unreal masters Epic Games

آخرین ویرایش:
فکر نمیکنم کسی شمارو مجبور کرده باشه مطالبو بخونی !!!
تو خیلی از تاپیکها چیزهایی هست که ما خوشمون نمیاد دلیل نمیشه همه یجور فکر کنن مثلا من از فوتبال بدم میاد برم یه جا که دارن بحث میکنن بپرم وسط و بگم ای بحثها چیه که شما میکنین حالم بحم میخوره اونها هم راحت میگن خوب کسی از تو پرسید!
اگه ناراحتی دلیل نداره پست بزنی نخون عزیزم
دوست عزیز چرا ناراحت میشی . منظور من فقط شما نبودی که . کلی گفتم .
در ضمن من نگفتم از بحث کردن حالم به هم میخوره !!
از تعصب داشتن نسبت به بازی ها بدم میاد !
در ضمن تا اونجا که من میدونم هدف و اسم تاپیک معرفی کنسول ها هست نه Metal Gear Fan & Hate Club . ;)

آخرین ویرایش:
سلام بروبچ...

میبینم که وای اینجا چه خبره :cheesygri ....
خدا به دادم برسه...:cheesygri

من با این حرفت کمی مشکل دارم هاف لایف 2 و کلا سری بازی هالف لایف بازی هایی نیست که بیادوبره و در مور متال و رزیدنت و اسپلینتر سل و.... خیلی بازیهای مهم و پر طرفدار باید این نکته گفته بشه دنباله دار بودن و شاخ و برگ دادن به بازی باعث میشه که این بازیها در ذهن بمونه و طرفدار داشته باشه پس این بازیها چه ما بخواهیم یا نخواهیم در یاد ما میمونه چون هر روز داره تبلیغ میشه و در موردشون بحث میشه و یک نکته دیگه اینکه هر بازی لز اول بی اشکال و کامل نبوده با گذشت زمان و شماره به شماره بهتر شده و این که بگیم متال کاملا بی نقص و کامله درست نیست.
ببخشید اگه زیاد صحبت کردم
راستش در درجه ی اول اونچیزی که گفتم نظرم بود نظرات میتونه متفاوت باشه و مثل قضیه های ریاضی نیست که همیشه یکچیز باشه مثل X + X = 2X :-" ...چه بسا یک نفر دیگه براش در یک بازی داستان چندان اهمیتی نداشته باشه و یا اولویت نداشته باشه و شاید یک نفر نه تنها متال گیر براش خاطره ساز نباشه بلکه از پشت بخواد سایش را هم با تیر بزنه ( چه جسارت ها :cheesygri )....اما خب برای اینجانب یعنی من که داستان برام در بازی فوق العاده مهمه بازی هایی نظیر هالف لایف 2 با تمام عظمتشون یواش یواش از یاد ها و خاطره ها Delete میشند...:weightlif

فرزاد مثل همیشه با حرفات 100 درصد نه 1000 درصد موافقم شاید اگر روزی متال به خاک بنشینه عمرا از یاد منو و هیچکس داستان و خاطرات و در کل موفقیتهاش یادم نره حالا بعد از عمری(20 سال)که متال متولد شده فکر نکنم هیچ بازی بتونه از این بازی و امثال این بازی های قدیمی جلو بزنه
من با این حرفت نه 1000 درصد بلکه بینهایت درصد به توان بینهایت موافقم...پس بزن قدش:love:

این متال گیر اصلا چیز مالی نیست عصبانی نشین بزارین بگم چرا این بازی هر 5 دقیقه یه دمو داره 10 دقیقه ادم اصلا میمونه این بازیه یا فیلم!!!
نمی دونم چی بگم اما من به همون دلیلی که تو ازین بازی خوشت نمیاد من ازش خوشم میاد..:mrgreen:
یادمه متال گیر 2 را اولین باری که من با یکی از دوستام بازی میکردم من تو کف دموها و داستانش مونده بودم اما اون دوستم هی مثل دختر بچه های لوس هی نق میزد مدام میگفت وای ردش کن.. خسته شدم ...وای چقدر زر زر میکنند... چرا حرفاشون تمومی نداره..آخه اینم شد بازی همش که فیلمه ..ردش کن بازیش بیاد...من که دیگه داشتم دیوونه میشدم :wallbash: اگه نصفه شب نبود با اردنگی پرتش کرده بودم از خونمون بیرون :cheesygri اما به هر حال صبر ایوب کردم و تا صبح تحملش کردم...:evil1:

فروش این بازی در مقابل halo چیزی نیست (البته اینو مطمئن نیست
خب این دلیل نمیشه...اگه به این استدلال باشه که من باید بازی Sims را از همه بیشتر دوست داشته باشم..در حالی که ازش متنفرم :coolgun:
:sniper: (قابل توجه طرفدارن Sims این جمله ی آخر بنده را نادیده بگیرید:cheesygri )

از همه بدتر این بازی خیلی سریع تموم میشه و دیگه اصلا حال نمیده برای بار دوم بازیش کرد چون دیگه هیجان بازی از بین رفته و دموهاش دیگه واقعا ادمو کلافه میکنه ولی در مقابل hl یا gears of war رو شما میتونین بارها بازی کنین رو سختی های مختلف و هی حرفه ای تر بشین الان هنوز که هنوزه بازی مثل hl برای بازی کشش داره تو xboxlive ولی متال گیر 3 رو دیگه هیچکی حاظر نیست بازی کنه
اتفاقا برعکس..
بنظر من بازی هایی که داستان قوی دارند کسی که بازی میکنه انگیزه ی بیشتری داره که یکبار دیگه بازیش کنه تا هم داستان بازی را بهتر بفهمه و هم از دیدن وقایعش لذت ببره..
من حداقل 10 بار متال گیر 2 را بازی کردم و اصلا و ابدا خسته نشدم...اما غیر از Riddik هیچ بازی FPS دیگه را یادم نمیاد که بیشتر از یکبار بازیش کرده باشم...دلیلی هم نداره..دوباره بازیش کنم که مثلا چی بشه...فوقش دفعه ی دوم بجای دویدن با پشتک بارو بکشی بری جلو که چی ؟؟؟ So What

شما تا 10 ثانیه دیگه بعد از خوندن این پست خورده میشوید، مگر اینکه این قسمت رو اصلاح کنی هرکس به HL توهین کنه انگار به من فحش داده ... اصولاً HL همیشه یک پایه نوع آوری بوده.. HL قسمت اول وقتی اومد انقلاب کرد، قسمت دومشم وقتی اومد انقلاب کرد.. هیچ گیمی در حال حاضر نداریم که فیزیکی بقدرت فیزیک بکار رفته در HL2 رو داشته باشه... داستان بازیش شاید بنظر شما خوب نباشه، چون شیوه روایت داستان در یک بازی FPS خیلی فرق میکنه... یک گیم FPS گیم پلی بیسد هست.. و داستان اون در حین بازی اتفاق میافته از این نظر هم HL از همه بازیهای سبک FPS سره... آماده باش که دارم برای Kamikaze- اقدام میکنم ...
اینکارا را که میگم انجام بده ...باشه :cheesygri
هنگام عصبانی شدن.. چشمات را ببند و یک نفس عمیق بکش ...یکبار دیگه همین عمل را انجام بده...اگه فایده نداشت یک ظرف را پر آب سرد کن و بریز رو سرت اگه میترسی لباسات خیس بشه سرتا فرو کن تو ظرف آب..باشه:cheesygri

در مورد هالف لایف 2 هم آخه من کی منکر خوبی ها و قدرت گرافیک و فیزیکش شدم فقط یک جسارتی کردم گفتم در یاد ها نمیمونه اونم صرفا منظورم خودم بود..انشالله که همیشه در یاد و خاطره ی شما جاویدان باقی میمونه :cheesygri
در مورد داستان هم اگر یک نمونه بازی FPS میخوای نام ببرم که داستان خوبی داره همون بازی Riddic میتونم برات بگم اما هالف لایف 2 از لحاظ داستان چیز خاصی نداشت...:-"

یه نکته رو بد نیست بگم وقتی قرار باشه 50 یا 60 دلار بابت یه بازی پول داده بشه بازیباز توقع داره که اون بازی لااقل 50 ساعت وقتشو پر کنه بازیهای fps راحت میتونه اینکارو بکنه چون میشه چندین بار بازیشون کرد حتی مولتی پلیر ولی بازیهای ماجرایی مثل mgs رو میشه زیر 5 ساعت تموم کرد یه دلیل بزرگ برا اینکه فروشش کمه این میتونه باشه.
عالی بود ;)
البته باید توجه کنی که در ژاپن فروش بازی هایی نظیر RE4 و MGS و DMC
نسبتا بیشتر از اروپا و آمریکاست

آخرین ویرایش:
عجب جنگیه اینجا مثل rpg turn base میمونه هر کی نوبت میشه یه چیز میگه
راستش به عقیده کسی نمیشه توهین کرد باید بهش احترام گذاشت
فکر کنم دیگه بحث داره به جاهای الکی میکشه ادامه ندیم بهتره ولی با همه اراجیف فقط متال گیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or