Dinosaur
Loyal Member
يكي از تفاوتهاي MGS كه اون رو از بقيه بازيها جدا ميكنه همينه ! اگه همون دموهاي وسط بازي رو كه همشون هم Real-Time هستن ديده باشي ميفهمي چي ميگم.به قدري احساسات هر كس رو ظريف نشون داده كه من تا حالا مثل اون رو توي بازي ديگه اي نديدم.وقتي طرف گريه ميكنه يا كتك ميخوره يا ... دقيقآ فكر ميكني يه بازيگر واقعي داره به جاش بازي ميكنه. مثلآ همين Halo كه خودم از طرفداراش هستم و خيلي دوستش دارم ( الآن سياوش منو نابود ميكنه ! ) اصلآ دموهاي جالبي نداره و من تا به دموهاش ميرسم دكمه رو ميزنم و ازش رد ميشم.نوشته شده توسط mt3691:خوب طرفدارای mgs دور هم جمع شدید جوگیر شدین:cheesygri
این متال گیر اصلا چیز مالی نیست عصبانی نشین بزارین بگم چرا این بازی هر 5 دقیقه یه دمو داره 10 دقیقه ادم اصلا میمونه این بازیه یا فیلم!!!
فروش يه بازي تقريبآ شبيه فروش يه فيلمه.وقتي براش خيلي تبليغ بشه فروشش هم طبيعتآ ميره بالا. مثلآ همين فيلم راز داوينچي Davinci Code كه بيشتر منتقدها ازش بد گفتن و اصلآ بازسازي جالبي از كتابش نشده ( اون طور كه از خيلي ها شنيدم ) ولي به خاطر تبليغات زياد و خبرهايي كه در موردش بود الآن فروش خيلي زيادي داره ميكنه.نوشته شده توسط mt3691:فروش این بازی در مقابل halo چیزی نیست (البته اینو مطمئن نیستم:blushing: )
اينو نگو ! من خودم يه عادت بدي دارم كه نميتونم يه بازي رو بيشتر از دو بار تموم كنم. تنها بازيهايي هم كه دو بار تموم كردم يكي MGS3 بوده و بقيه هم DOOM III , Half Life 2 , Ace Combat 4 كه ببينم مزه شون روي حالتهاي سخت تر چه جوريه. ولي توي مدرسه خودمون خيلي ها رو ميشناسم كه MGS2 , MGS3 رو بارها و بارها تموم كردن و الآن اگه بري توي تاپيك مخصوص اين بازي ميبيني كه هنوز بعد از دو سه سال از MGS2 خيلي ها از اين بازي سوال ميپرسن و ذهنشون رو مشغول كرده كه به هنر بالاي سازنده هاي بازي برميگرده. الآن هم توي همه تاپيكها و فورمهاي خارجي كه براي طرفداراي PS3 هست روي همون يكي دو تا تريلر نشون داده شده از اين بازي شايد 100 ها صفحه بحث شده و تفاوت MGS با بقيه بازيها به اين خاطره.فكر كنم نصف كساني كه PS3 ميخرن هم به خاطر اين بازي باشه.نوشته شده توسط mt3691:از همه بدتر این بازی خیلی سریع تموم میشه و دیگه اصلا حال نمیده برای بار دوم بازیش کرد چون دیگه هیجان بازی از بین رفته و دموهاش دیگه واقعا ادمو کلافه میکنه ولی در مقابل hl یا gears of war رو شما میتونین بارها بازی کنین رو سختی های مختلف و هی حرفه ای تر بشین الان هنوز که هنوزه بازی مثل hl برای بازی کشش داره تو xboxlive ولی متال گیر 3 رو دیگه هیچکی حاظر نیست بازی کنه
البته منو اتیش نزنین همه که هم نظر شما نمیشن![]()

و تو تابستون همه خماره یه لول گیمن:yawn:
Shenmue3