کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
خوب من ميدونم الان طرفداراي ps3 چي ميگن ميگن كه حتما gs يكي از طرفداراي مايكروسافت هست يا اينكه حتما ميگن زير ميزي گرفته .:eek:
خب طرفدارهاي PS3 خيلي راحت ميتونن بگن كه هميشه بازيهاي Launch يك كنسول مشكلاتي داشته و دارند و خواهند داشت.
همون طوري كه بازي Quake 4 توي نسخه XBOX 360 امتياز 6.6 و توي نسخه PC امتياز 8 رو گرفت.گرافيك نسخه 360 عدد غم انگيز 6 بود ولي گرافيك نسخه كامپيوتر عدد تحسين برانگيز 10 بود. ( هنوز توي PS3 بازي اي با اين اختلاف در دو پلتفورم نيومده !‌ )
همون طوري كه بازي اي كه 1 سال تمام روش بحث ميشد و ميگفتن غول سبك Racing هست يعني PGR3 گرافيك 9 گرفت و لودهاش پدر بازيكن رو در مياورد.
همون طوري كه Tony Hawks American Wasteland نسخه 360 امتياز 6.6 گرفت و نسخه كامپيوتر امتياز 6.9 رو گرفت. گرافيك نسخه 360 عدد 5 بود و گرافيك نسخه كامپيوتر 6 بود.
ديگه توي نسل قبل كه همتون ميدونين XBOX قوي ترين كنسول بود و PS2 ضعيف ترين كنسول.ولي در يكي از ( فكر كنم ) اولين بازيهاي مشترك ريسينگ اين دو كنسول يعني NFS : Hot Pursuit 2 كه يادمه نسخه PS2 امتياز 8.5 و نسخه XBOX امتياز 7.2 گرفت و گرافيك نسخه PS2 يكي از نسخه XBOX بالاتر بود.
پس ديگه لطفآ از اين بحثهاي الكي نكنين چون بازيهاي Launch يك كنسول قدرت اون كنسول رو به هيچ وجه نشون نميدن و بعد از گذشت 1 سال از اومدن 360 همه شركتها راههاي رسيدن به قدرتش رو فهميدن و علت امتيازهاي بالاتر نسخه هاي 360 هم همين هست و در آينده احتمالآ اين طوري نميمونه.
موفق باشين.

ای خدااااااااااااااااا !! :(
افت فریم کجا بود !! گیم اسپات گفته که فقط فریم ریته نسخه 360 بهتره و بعضی از افکتا .. ! در ضمن فراموش نکنید این بازی از اولین بازیهای PS3 هست و صد در صد قابل مقایسه با نسخه همین بازی واسه 360 نیست .. حداقل 360 چند ماه زودتر اومد و سازنده ها باهاش بیشتر کارکردند و بازیهاشون رو بهتر باهاش مچ کردند !

:blink: :blink: :blink:
خوب مگه همین call of duty 2 نبود که همزمان با اومدن 360 ساخته شد و از گیم اسبات نمره 8.8 گرفت و گرافیک 9 مثل کامبیوترش بود اون موقع 360 هم شرایط حالا ps3 رو داشت سازنده ها هم برای اولین بار با این سیستم کار میکردن ولی بازی مشکل افت فریم نداشت
:confused:

خب طرفدارهاي PS3 خيلي راحت ميتونن بگن كه هميشه بازيهاي Launch يك كنسول مشكلاتي داشته و دارند و خواهند داشت.
همون طوري كه بازي Quake 4 توي نسخه XBOX 360 امتياز 6.6 و توي نسخه PC امتياز 8 رو گرفت.گرافيك نسخه 360 عدد غم انگيز 6 بود ولي گرافيك نسخه كامپيوتر عدد تحسين برانگيز 10 بود. ( هنوز توي PS3 بازي اي با اين اختلاف در دو پلتفورم نيومده !‌ )
همون طوري كه بازي اي كه 1 سال تمام روش بحث ميشد و ميگفتن غول سبك Racing هست يعني PGR3 گرافيك 9 گرفت و لودهاش پدر بازيكن رو در مياورد.
همون طوري كه Tony Hawks American Wasteland نسخه 360 امتياز 6.6 گرفت و نسخه كامپيوتر امتياز 6.9 رو گرفت. گرافيك نسخه 360 عدد 5 بود و گرافيك نسخه كامپيوتر 6 بود.
ديگه توي نسل قبل كه همتون ميدونين XBOX قوي ترين كنسول بود و PS2 ضعيف ترين كنسول.ولي در يكي از ( فكر كنم ) اولين بازيهاي مشترك ريسينگ اين دو كنسول يعني NFS : Hot Pursuit 2 كه يادمه نسخه PS2 امتياز 8.5 و نسخه XBOX امتياز 7.2 گرفت و گرافيك نسخه PS2 يكي از نسخه XBOX بالاتر بود.
پس ديگه لطفآ از اين بحثهاي الكي نكنين چون بازيهاي Launch يك كنسول قدرت اون كنسول رو به هيچ وجه نشون نميدن و بعد از گذشت 1 سال از اومدن 360 همه شركتها راههاي رسيدن به قدرتش رو فهميدن و علت امتيازهاي بالاتر نسخه هاي 360 هم همين هست و در آينده احتمالآ اين طوري نميمونه.
امیدوارم به یاد بیارید سر بازیهای لانچ 360 طرفدارایPS3 چه کارها که نمیکردند. تازه به نظر من وضعیت لانچ 360 بهتر از PS3 بود.
بعد شما بازیهای مشترک 360 و PC رو با هم مقایسه کردید. (به قول خود شما اونموقع سازندگان با سخت افزار 360 آشنایی نداشتند ولی همه با PC آشنا بودند) تازه بعضی جا ها هم هست که سر بازیهای مهمتر و پر فروشتر نسخه های 360 امتیاز خیلی بالاتری گرفتند. نمونه هاش هم که لازم نیست بگم.
البته این امتیازها برای بازیهای لانچ هر کنسولی طبیعی است.

واقعا دارم از خنده ميميرم . چه دليلهاي هايي ميارن اين طرفداراي ps3 .

واقعا دارم حس ميكنم يه طورايي كم اوردين ديگه:biggrin1:

ديگه حوصله ندارم به تك تك پستها جواب بدم فقط تو رو خدا طرفداراي ps3 كمي باز دليل و مدرك بيارن كه من بخندم خيلي خوشم مياد:biggrin1:

ياد بچه گي هام ميوفتم كه چطور وقتي كم مياوردم داشتم براي خودم دليل و منطق مياوردم .

واقعا خيلي جالبه شما ميگين هنوز اين كنسول ps3 تازه وارد بازار شده و به همين دليل هنوز از قدرت واقعي اون نتونستن استفاده كنن .
اخه تو رو خدا اين حرف خنده دار نيست ?

اخه مرد حسابي اگه درست فكر كنين ميبينيد كه اين كنسول تقريبا 2 سال كامل دست سركتهاي بازي سازي هست و دارن روي سخت افزارش كار ميكنن پس شما چطور ميگين اول راه هست .
ديگه كنسولي كه ادعا ميكنه كنسول من 2 برابر xbox360 قويتر هست و 2 سال هم دارن روي اين كنسول بازي را روي سخت افزارش كار ميكنن نتونه گرافيك بهتري داشته باشه ديگه شما چه انتظاري دارين .
فقط خوشم مياد بعضي از ادمها ميان يه حرفي به همه ميگن و فردا وقتي ميبينن دارن كم ميارن اون حرف كاملا 180 درجه تغيير ميدن . مثل قضيه برتر بودن كنسول و pc .

ديگه واقعا نميدونم چي بگم .

فقط يه سول خيلي بزرگ دارم اگه نتونيد جواب بديد ديگه واقعا........

مگه چندين روز پيش نبود بعضيها اومده بودن با دليل و مدرك و طبق گفته هاي شركت ادعا ميكردن كه گرافيك بازي cull of duty در ps3 نسبت به بهتري داره ؟
دقيقا نميدونم تو كدوم پست بود ولي فكر كنم همين بخش next gen news بود .

خوب حالا چي شد چي شد اون منطق ها و مدركهاي الكي ؟

خوب خالا بگذريم و بزاريم شما راست ميگين بلكه نتونستن از توانايي هاي ps3 استفاده كنند .
ولي افت فريم چرا ؟
افت فريم چه ربطي به طرز استفاده داره اين كاملا ربط به قدرت كنسول داره و اينجاست كه همون حافظه درون ساخت xenos خودش را نشون ميده 10 مگابايت با پهناي باند باور نكردني و فوق سريع .

راستي يه لينك هم تو پست قبلي گذاشته بودم در مورد مقايسه كارت گرافيك ps3 و xbox360 اميدوارم خونده باشين و پي به قدرت xenos برده باشيد.

منتظر جوابهاي جالبتون هستيم .

ديگه حوصله ندارم به تك تك پستها جواب بدم فقط تو رو خدا طرفداراي ps3 كمي باز دليل و مدرك بيارن كه من بخندم خيلي خوشم مياد:biggrin1:

ياد بچه گي هام ميوفتم كه چطور وقتي كم مياوردم داشتم براي خودم دليل و منطق مياوردم .

واقعا خيلي جالبه شما ميگين هنوز اين كنسول ps3 تازه وارد بازار شده و به همين دليل هنوز از قدرت واقعي اون نتونستن استفاده كنن .

اخه مرد حسابي اگه درست فكر كنين ميبينيد كه اين كنسول تقريبا 2 سال كامل دست سركتهاي بازي سازي هست و دارن روي سخت افزارش كار ميكنن پس شما چطور ميگين اول راه هست .
ديگه كنسولي كه ادعا ميكنه كنسول من 2 برابر xbox360 قويتر هست و 2 سال هم دارن روي اين كنسول بازي را روي سخت افزارش كار ميكنن نتونه گرافيك بهتري داشته باشه ديگه شما چه انتظاري دارين .
فقط خوشم مياد بعضي از ادمها ميان يه حرفي به همه ميگن و فردا وقتي ميبينن دارن كم ميارن اون حرف كاملا 180 درجه تغيير ميدن . مثل قضيه برتر بودن كنسول و pc .

مگه چندين روز پيش نبود بعضيها اومده بودن با دليل و مدرك و طبق گفته هاي شركت ادعا ميكردن كه گرافيك بازي cull of duty در ps3 نسبت به بهتري داره ؟

خوب خالا بگذريم و بزاريم شما راست ميگين بلكه نتونستن از توانايي هاي ps3 استفاده كنند .
ولي افت فريم چرا ؟
افت فريم چه ربطي به طرز استفاده داره اين كاملا ربط به قدرت كنسول داره و اينجاست كه همون حافظه درون ساخت xenos خودش را نشون ميده 10 مگابايت با پهناي باند باور نكردني و فوق سريع .

راستي يه لينك هم تو پست قبلي گذاشته بودم در مورد مقايسه كارت گرافيك ps3 و xbox360 اميدوارم خونده باشين و پي به قدرت xenos برده باشيد.

دوست عزیز بهت بر نخوره ;)
فکر کنم اطلاعات شما ماله همون دورانی هست که خودتون اشاره کردین :biggrin1:

دو کیت PS3 در ماه ژوئن به شرکتهای بازیسازی داده شده(نه 2 سال قبل)و از همون موقع پیشبینی میشد که افت فریم تو بعضی از بازیها باشه
چون 5 , 6 ماه زمان مناسبی برای بهینه سازی بازیها روی سخت افزار کنسول نیست

به نظر من قبل از اومدن یه بازی تموم ادعاها و .... هیچ معنی نداره :-" (دلیلش هم واضحه چون هیچ کس گیم رو بازی نکرده)
بنابراین نمیشه گفت که یه بازی تو کدوم کنسول بهتر اجرا میشه

ولي افت فريم چرا ؟

پسر خوب تا شرکت های بازی ساز بیان تا بازی بسازن که از حداکثر ویژگی های سخت افزاری او کنسول استفاده کنه حداقل دو سال طول می کشه(در مورد x360 هم صادقه) ولی بهت قول می دم و خواهی دید از چه کنسولی بیشتر استقبال می شه.

مثل اينكه شما يه كم بيش از حد شاد و خوشحال هستين و اين زياد خوب نيست !
283.gif

اولين نفري كه فكر ميكنه همون اول كار ميشه از همه قدرت يه كنسول استفاده كرد شما هستين ! ديگه يه نگاه خيلي خيلي كوچيك به همه كنسولهاي قبلي نشون ميده كه بعد از 3 , 4 سال تازه قدرت واقعي كنسول مشخص ميشه و نمونه واضحش هم بازيهاي God Of War , RE4 , GT4 , ... براي همين PS2 هست.

اون طوري كه شما ميگين كنسول PS3 از سال 2004 توسط بازي سازها حمايت ميشده و مشغول بازي ساختن براي اين كنسول بودن !!! توي E3-2005 هنوز چيز خاصي به نام سخت افزار PS3 وجود نداشت و بيشتر بازيسازها دموهاي تكنيكي از اون چيزي كه مورد نظرشون هست رو نشون ميدادن.در مجموع مدت زيادي نبوده كه سخت افزار PS3 توي دست بازي سازها بوده و نشونه كاملش هم همون EA هست كه به خاطر وقت نداشتن و نزديك شدن به انتهاي سال 2006 بازي Fifa 07 رو براي PS3 نساخت. حتي اون طور كه توي Wikipedia نوشته PS3 توي TGS 2005 يعني يكي دو ماه قبل از اومدن XBOX 360 هم هنوز به اون صورت وجود خارجي نداشته و دموهاي بازي ها روي سخت افزارهايي مشابه PS3 ولي روي كامپيوتر اجرا ميشدن. اون وقت شما بگو 2 ساله بازي سازها مشغول ساختن بازي براي اين كنسول هستن.

اگه لينكي براي اين ادعا داري بزار اينجا وگرنه حرف بيخود نزن.

ولي افت فريم چرا ؟
اگه به نظر تو افت فريم توي بازي اي مثل Tony Hawks نشونه قدرت ضعيف كنسول هست ديگه چيزي نميتونم بگم. وقتي بازي اي با قدرت و گرافيك و محيطهاي عظيم Resistance با فريم ثابت و بدون هيچ تغييري در فريم ساخته شده و جزو عنوانهاي لانچ كنسول هم هست ولي Tony Hawks افت فريم داشته ديگه با 0.5 ثانيه فكر كردن ميشه فهميد كه سازنده هاي بازي نتونستن بازي رو اون طور كه ميخواستن بسازن و ربطي به قدرت PS3 نداره.

کاربر ovis به دلیل استفاده از 2 اکانت مختلف در سایت به طور همزمان که یکی ovis و دیگری jingelbird می باشد برای همیشه از سایت بن شد!
یه مدت وقت داده بودیم گفتیم شاید این کار موقتی و فقط در حد چند پست باشه ولی الان دیگه داره به سوء استفاده تبدیل می شه!

چرا سخت افزار؟!؟!؟

درود بر آقایون
می بینم که هنوز بحث داغه . می خوام یک توضیح مختصری درباره تمام این قضایا بدم . دوستان خوبم { طرفداران Wii & X360 & PS3 } من هنوز نفهمیدم چرا شما هی به هم می پرید و کنسول ها ی مورد علاقه هم دیگه رو می کوبید . خجالت داره . هنوز بحث و دعوا داریم سر سخت افزار . شکل . قیمت و..... کنسولها . بی خیال نمیشد . خوب اصلا بگید ببینم شما برای سخت افزار قوی و شکل زیبا پول میدی یا بازی زیبا . اصلا تو این همه جنگ و جدال حرفی از بازی و بازیساز به میون امده .
ببینید رفیقا هر کنسولی که ساخته بشه باید بازی داشته باشه تا ارزش خریدن رو پیدا بکنه . منظورم از بازی این نیست که تعداد بازی برای کنسول زیاد باشه . نه . اینجا { نسل بعد } دیگه موضوع کمیت اهمیت نداره بلکه کیفیت حرف اول و آخر رو میزنه . سخت افزار در درجه دوم اهمیت قرار داره . همون طور که می دونید شرکت Nintendo با سخت افزار GC امد به E3 06 و با 4 تا بازی که میشه بگی نیمه 3 بعدی بودن نصف جوایز E3 06 رو درو کرد . پس میشه نتیجه گرفت که زیبا بودن بازی یا بهتر بگم بازی خوش ساخت میتونه آدم { مشتری یا گیمر ها } رو مجبور کنه برن و یک کنسول رو بخرن .
حالا میخواد اون بازی رو تو 1 ماه درست کرده باشن یا 5 سال .
تو بازی برای ساختن هر شخصیت 100 پولیگون استفاده شده باشه یا 3000000
میخواد بازی 4 بعدی باشه یا یک بازی آرکید 2 بعدی .
مهم اینکه شما از اون بازی خوشتون بیاد . دیگه اهمیت نداره برای چه شرکت و کنسول و با چه سخت افزاری ساخته شده باشه .
به نظر بنده شرکت های تولید کننده کنسول های بازی از 100% فقط 20 % توان دارن که کنسول رو بفروشن یا براش تبلیغ بکنن. رمز و موفقیت یک کنسول فقط و فقط بازی ها و شرکت های بازیساز هستند .
مثلا از وقتی که فهمیدم بازی Assassins Creed رو تیم سازنده نسخه اول POP دارن روش کار میکنن من این بازی رو ندید پسندیدم .

یا وقتی که جان کارمک { فرمان روای دوزخ و سازنده Doom } داره روی پروژه قلعه ولفن اشتاین کار میکنه دیگه مهم نیست اون بازی رو 360 میاد یا رو PS3 مهم اینه که اون بازی رو انجام داد و لذت برد { البته فکرکنم بازی به صورت انحصاری برای 360 در دست ساخته }

من خودم به این موضوع اینقدر اهمیت میدم که اگر یه روزی بگن که تیم سازنده یا کارگردان بازی Shadow of the Colossus یا تیم بازیسازی Team Ninja دارن یک بازی رو میسازن که اون بازی رو کنسولی هست که { اسم هیچ کنسولی رو نمیبرم تا کسی نرنجه } من اون رو ندرام تازه ازش بدم میاد و از نظر بازی های زیبا و سخت افزار هم از کنسول خودم کمتر هستد . دیگه جای استخاره رو برای من نمیزاره . کلا اهمیت نداره رو چه کنسولی دارن بازی رو میسازن.
باید اون بازی رو تجربه کرد .

خلاصه خط مقدم این جنگ و سربازان آن سازنده گان بازی ها هستن و یا میشه گفت جنگ بازیسازان هست نه جنگ کنسول ها.
بازیسازانی مثل : میاموتو. ساکاگوچی . کوجیما . پیترمولینکس . کلیفی بی . میکامی. دیوید جف . جان کارمک و ........

می مونه چند تا خواهش کوچک:
1. طرفدار هر کنسولی که هستی به هواداران کنسول های دیگه احترام بزارلطفا .
2. واقعیت های انکار ناپذیر رو کتمان نکنید { همه خوب میدونن منظورم چیه } .
3. به جای بحث بی سود به فکر جمع و جور کردن پول کنسولتون باشید .
4. قبل از اینکه کنسول مورد علاقه تون هک نشده نخریدش .
شرمنده که وقت شما رو گرفتم
پیروز باشی:blushing: :p د

منم با حرفات موافقم من الان حقوق چند ماه کار کردنم گذاشتم کنار اصلا بچه مایدار نیستم ولی با بازی هایی مثل متال گیر زندگی می کنم الان هم هر کی من می بینه می گه سن تو از بازی کردن گذشته ولی من با بازی بزرگ شدم(سینه سوخته بازیم)و عمرا هم بی خیالش نمی شم پس به جای این حرف ها به فکر پول جمع کردن باشید.

این خبرو تو gamespot توی مطلبی در مورد HD-DVD Drive خوندم:
Microsoft Started By Enabling 1080p Output On The 360 With a Console Dashboard Update
منظورش در مورد HD DVD Drive هست یا بازیها!!!:confused:
اینکه اصلا ربطی به hd drive نداره البته این جمله ای که گزاشتی تا متن چی باشه...
ولی 1080p واسه بازی ها هست;)

سلام.(من چند روزی بدلیل تعویض سرور سایت دسترسی به سایت نداشتم!)
دوستان,اول اينکه تا جايي که ميتونيد اين پست رو آروم بخونيد چون اصلا قصد اينو ندارم که بخوام بحث بوجود بيارم يا بخوام چيزي رو بکوبونم ولي اين حرفهايي که ميخوام بزنم يک واقعيته ! و چون گفتنيه بايد گفته بشه.;)(من صفحات قبل رو درست نخوندم اگه خبری تکراری چیزی توی صحبتهام هست به بزرگی خودتون ببخشید)

اول از همه بايد بگم من خيلي منتظر موندم تا روز لانچ PS3 بياد و الان هم که خودتون ميبينيد اومده و بزرگترين بازيهاي لانچش هم تقريبا منتشر شده و از سايت هاي مختلف امتياز هم گرفته ! و بايد بگم که همچين همونطور هم که فکر ميکرديم حدسمون اشتباه نبود.
بازي COD3 نسخه PS3 از GS امتياز 8.2 کسب کرده !!! در صورتي که نسخه 360 شامل امتياز 8.8 از اين سايت شد !! و همونطور که ديديد مهمترين اختلاف اين دو نسخه هم در بخش گرافيک اين بازي در ورژن PS3 هست که 1 امتياز از نسخه 360 پايينتره !

ايرادي که GS از اين نسخه گرفته در بخش گرافيک هست که گفته شده مشکل فريم داره ! و مثل نسخه 360 نيست که با 60 فريم ثابت در کل بازي اجرا بشه !(نسخه wii که اصلا قابل بحث نيست!)
کسي علت اين مشکل بزرگ رو ميدونه واسه ما هم توضيح بده که چرا PS3 با وجودي اينکه از Cell هم استفاده ميکنه بايد روز لانچش اين مشکلات در بازيهاش ديده بشه ؟؟؟!!!(نسبت به ورژن 360 برتري که نداشته هيچ,مشکلاتي از ثابت نموندن فريم هم داشته ! خيلي جالبه نه؟! :) من فکر ميکنم دليلش شايد بخاطر اون اختلاف رمي که با 360 داره باشه ! :-" چيه ؟ ميگيد سازنده ها با سخت افزار PS3 آشنايي ندارن ؟ خوب منم 1 ساله که دارم ميگم کار کردن با سل و وارد جزئياتش شدن خيلي وقت ميبره ! (دقيقا برعکس 360 که الان ديگه کم کم تمام شرکت ها با سخت افزارش آشنايي کامل پيدا کردن).همين موضوع کافيه که 360 تا چند سال ديگه بدليل راحتتر بودن ساخت بازي و در کل آشنا بودن سازنده بازی با سخت افزار کنسول و دادن محصول با کيفيت بهتر,اول باشه! (يعني تا وقتي که سازنده ها بتونن به قدرت واقعي سل دسترسي پيدا کنن و اونموقع ديگه اگه اختلافي چيزي بين اين دو کنسول باشه مشخص ميشه.));)

مورد بعدي هم اينه که Resistance هم از GS امتياز 8.6 گرفته ! و الان ديگه موقش رسيده که من به بعضي از دوستان بگم خوب پيش بيني نکردن !:biggrin1:
خيلي هاتون ميگفتين اين بازي امتيازش بالاي 9.0 هست ! و خيلي روي اين بازي حساب کرده بوديد و همچنين خيلي هاتون ميگفتين که اين بازي جزء بزرگترين بازيهاي PS3 در موقع لانچ هست ! البته ناگفته نماند نمره 8.6 امتياز بدي نيست ولي بايد بريم ببينيم توي بخش هاي مختلف بازي چيکار کردن...!

همينطور که ديديد در بخش گرافيک امتياز خوبي گرفته و در بخش گيم پلي هم تا حدودي ميشه گفت خوبه...ولي در بخش صدا...اينجا ديگه بايد طرفداراي PS3 جوابگو باشن که چرا 8 گرفته ؟!؟!؟!
شماها مگه نميگفتين که يکي از اهداف سوني براي استفاده از بلوري ,صداهاي رويايي هست که نصف حجم ديسک هاي بلوري رو پر ميکنه ؟؟؟ که البته در اين مورد بازي Resistance رو هم مثال زده بوديد که نميدونم صداها و افکت هاي صوتي پيشرفته اي در اين بازي وجود داره که اينقدر حجم بالايي از بلوري رو پر کرده ! (اينجور که من خبر دارم حدود 22 تا 23 گيگ اين بازي حجم گرفته !!!)
اونوقت ميشه بگيد چرا اين بازي در بخش صدا 8 گرفته ؟؟؟!!!
چيز بخصوصي به غير از يه گرافيک خوب در اين بازي ديده نميشه پس چرا اينقدر اين بازي حجم گرفته ؟؟؟:eek:

اينجور که فن ها توضيح ميدادن اين بازي در بخش صدا يا بايد حداقل ميگرفت 10,يا حدااقل ميگرفت 9 !
ولي نميدونم چرا 8 گرفت !!!

پس با اين حساب اون افکت صداها هم دروغ از آب در اومد و کم کم داره سوني دستش رو ميشه که حجم بلوري رو با يه مشت چيزاي اضافي پر کرده ! ديگه در اين زمينه الان ثابت شد که حجم بازيهاي نسل بعد نهايتا 8 تا 9 گيگ بيشتر نيست و اون حجمهاي فضايي که سوني ميگفت واسه بازيهاي نسل بعد لازم داره يه جور بزرگنمايي بلوري بيشتر نبود !(که البته از اولش هم ضايع بود)

حالا جالب اينجاست که يک بازي مثل Gears Of War مياد روي 360 با حجم تقريبي 8 گيگ,بعد هم در بخش گرافيک و هم در بخش صدا ميگيره 10 ! اونوقت يکي از بزرگترين بازيهاي PS3 مياد با حجم 20 گيگ نميتونه در بخش صدا و گيم پلي امتياز مطلوب بياره !(هر چند که اين موارد بستگي به خود سازنده بازي داره ولي اينجا بحث در مورد صداي بازي هست که خيلي هاتون ميگفتين اين بازي در بخش صدا ميترکونه!)
پس از اينجا ديگه خيلي راحت ميشه در مورد بعضي چيزها نتيجه گيري کرد...

از قديم يه ضرب المثلي بوده که گفتن :
"سالي که نيکوست, از بهارش پيداست"
حالا قضيه PS3 شده...:-"
(اينو دقت داشته باشيد که وضعيت لانچ 360 خيلي بهتر بود و امتياز هاي بالاتري در بازيهاش کسب ميکرد! اصلا, مشخص شدن وضعيت يک کنسول در حال و آينده, بستگی به چگونگي لانچ داره! که الان هم ديگه مشخص شد که کدوم کنسول وضعيت لانچ بهتري داشتن)

در مورد برتر بودن کدوم نسخه COD3,,,بدون شک مشخصه که نسخه 360 برتري زيادي نسبت به نسخه PS3 داره ! و بايد اينو توجه داشته باشين که کسي که ميخواد اين بازي رو تجربه کنه(حالا چه از فن بوي PS3 باشه چه از فن بوي 360) صدرصد ترجيح ميده اين بازي رو روي 360 بازي کنه و در اين مورد شکي نيست که گيمر اون 60 فريم ثابت رو انتخاب ميکنه.

در مورد بازي Resistance و امتيازش هم,,,واسه شروع يه کنسول از نظر من خوبه ولي خودتونم خوب ميدونيد که فکر نميکرديد اين امتياز رو بگيره...(هر چند که امتياز خوبيه) و تنها خوبيه اين بازي اينه که گرافيک خوبي داره و روي 60 فريم اجرا ميشه و از نظر من سوني با اون دک و پوزش زياد شاهکار نکرده و چيزه ديگه اي هم در اين بازي وجود نداره که به چشم بياد !
به هر حال ما اينهمه اينجا حرف و حديث و بحث بر سر PS3 و بازيهاش داشتيم و الان ديگه موقش رسيده که اين دو کنسول بصورت کلي با هم مقايسه بشن.

پ.ن:با وجود تمامي اين صحبت هايي که کردم فقط ميخواستم اينو بگم که اينهمه اومديد ايرادهاي الکي از 360 و بازيهاش گرفتيد,حالا بد نيست يه نگاه به وضعيت کنسول خودتونم بندازيد...;)

آقایون من الان پست‌های این دو صفحه رو خوندم، جدا از این‌که کی درست می‌گه کی غلط، از شیوه‌ی بحث و تبادل نظرتون لذت بردم. (البته به جز چند تا پست) امیدوارم این روند ادامه پیدا کنه و بهتر هم بشه.

ممنون از همه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or