سلام.(من چند روزی بدلیل تعویض سرور سایت دسترسی به سایت نداشتم!)
دوستان,اول اينکه تا جايي که ميتونيد اين پست رو آروم بخونيد چون اصلا قصد اينو ندارم که بخوام بحث بوجود بيارم يا بخوام چيزي رو بکوبونم ولي اين حرفهايي که ميخوام بزنم يک واقعيته ! و چون گفتنيه بايد گفته بشه.

(من صفحات قبل رو درست نخوندم اگه خبری تکراری چیزی توی صحبتهام هست به بزرگی خودتون ببخشید)
اول از همه بايد بگم من خيلي منتظر موندم تا روز لانچ PS3 بياد و الان هم که خودتون ميبينيد اومده و بزرگترين بازيهاي لانچش هم تقريبا منتشر شده و از سايت هاي مختلف امتياز هم گرفته ! و بايد بگم که همچين همونطور هم که فکر ميکرديم حدسمون اشتباه نبود.
بازي COD3 نسخه PS3 از GS امتياز 8.2 کسب کرده !!! در صورتي که نسخه 360 شامل امتياز 8.8 از اين سايت شد !! و همونطور که ديديد مهمترين اختلاف اين دو نسخه هم در بخش گرافيک اين بازي در ورژن PS3 هست که 1 امتياز از نسخه 360 پايينتره !
ايرادي که GS از اين نسخه گرفته در بخش گرافيک هست که گفته شده مشکل فريم داره ! و مثل نسخه 360 نيست که با 60 فريم ثابت در کل بازي اجرا بشه !(نسخه wii که اصلا قابل بحث نيست!)
کسي علت اين مشکل بزرگ رو ميدونه واسه ما هم توضيح بده که چرا PS3 با وجودي اينکه از Cell هم استفاده ميکنه بايد روز لانچش اين مشکلات در بازيهاش ديده بشه ؟؟؟!!!(نسبت به ورژن 360 برتري که نداشته هيچ,مشکلاتي از ثابت نموندن فريم هم داشته ! خيلي جالبه نه؟!

من فکر ميکنم دليلش شايد بخاطر اون اختلاف رمي که با 360 داره باشه !

چيه ؟ ميگيد سازنده ها با سخت افزار PS3 آشنايي ندارن ؟ خوب منم 1 ساله که دارم ميگم کار کردن با سل و وارد جزئياتش شدن خيلي وقت ميبره ! (دقيقا برعکس 360 که الان ديگه کم کم تمام شرکت ها با سخت افزارش آشنايي کامل پيدا کردن).همين موضوع کافيه که 360 تا چند سال ديگه بدليل راحتتر بودن ساخت بازي و در کل آشنا بودن سازنده بازی با سخت افزار کنسول و دادن محصول با کيفيت بهتر,اول باشه! (يعني تا وقتي که سازنده ها بتونن به قدرت واقعي سل دسترسي پيدا کنن و اونموقع ديگه اگه اختلافي چيزي بين اين دو کنسول باشه مشخص ميشه.))
مورد بعدي هم اينه که Resistance هم از GS امتياز 8.6 گرفته ! و الان ديگه موقش رسيده که من به بعضي از دوستان بگم خوب پيش بيني نکردن !:biggrin1:
خيلي هاتون ميگفتين اين بازي امتيازش بالاي 9.0 هست ! و خيلي روي اين بازي حساب کرده بوديد و همچنين خيلي هاتون ميگفتين که اين بازي جزء بزرگترين بازيهاي PS3 در موقع لانچ هست ! البته ناگفته نماند نمره 8.6 امتياز بدي نيست ولي بايد بريم ببينيم توي بخش هاي مختلف بازي چيکار کردن...!
همينطور که ديديد در بخش گرافيک امتياز خوبي گرفته و در بخش گيم پلي هم تا حدودي ميشه گفت خوبه...ولي در بخش صدا...اينجا ديگه بايد طرفداراي PS3 جوابگو باشن که چرا 8 گرفته ؟!؟!؟!
شماها مگه نميگفتين که يکي از اهداف سوني براي استفاده از بلوري ,صداهاي رويايي هست که نصف حجم ديسک هاي بلوري رو پر ميکنه ؟؟؟ که البته در اين مورد بازي Resistance رو هم مثال زده بوديد که نميدونم صداها و افکت هاي صوتي پيشرفته اي در اين بازي وجود داره که اينقدر حجم بالايي از بلوري رو پر کرده ! (اينجور که من خبر دارم حدود 22 تا 23 گيگ اين بازي حجم گرفته !!!)
اونوقت ميشه بگيد چرا اين بازي در بخش صدا 8 گرفته ؟؟؟!!!
چيز بخصوصي به غير از يه گرافيک خوب در اين بازي ديده نميشه پس چرا اينقدر اين بازي حجم گرفته ؟؟؟
اينجور که فن ها توضيح ميدادن اين بازي در بخش صدا يا بايد حداقل ميگرفت 10,يا حدااقل ميگرفت 9 !
ولي نميدونم چرا 8 گرفت !!!
پس با اين حساب اون افکت صداها هم دروغ از آب در اومد و کم کم داره سوني دستش رو ميشه که حجم بلوري رو با يه مشت چيزاي اضافي پر کرده ! ديگه در اين زمينه الان ثابت شد که حجم بازيهاي نسل بعد نهايتا 8 تا 9 گيگ بيشتر نيست و اون حجمهاي فضايي که سوني ميگفت واسه بازيهاي نسل بعد لازم داره يه جور بزرگنمايي بلوري بيشتر نبود !(که البته از اولش هم ضايع بود)
حالا جالب اينجاست که يک بازي مثل
Gears Of War مياد روي 360 با حجم تقريبي 8 گيگ,بعد هم در بخش گرافيک و هم در بخش صدا ميگيره 10 ! اونوقت يکي از بزرگترين بازيهاي PS3 مياد با حجم 20 گيگ نميتونه در بخش صدا و گيم پلي امتياز مطلوب بياره !(هر چند که اين موارد بستگي به خود سازنده بازي داره ولي اينجا بحث در مورد صداي بازي هست که خيلي هاتون ميگفتين اين بازي در بخش صدا ميترکونه!)
پس از اينجا ديگه خيلي راحت ميشه در مورد بعضي چيزها نتيجه گيري کرد...
از قديم يه ضرب المثلي بوده که گفتن :
"سالي که نيکوست, از بهارش پيداست"
حالا قضيه PS3 شده...

(اينو دقت داشته باشيد که وضعيت لانچ 360 خيلي بهتر بود و امتياز هاي بالاتري در بازيهاش کسب ميکرد! اصلا, مشخص شدن وضعيت يک کنسول در حال و آينده, بستگی به چگونگي لانچ داره! که الان هم ديگه مشخص شد که کدوم کنسول وضعيت لانچ بهتري داشتن)
در مورد برتر بودن کدوم نسخه COD3,,,بدون شک مشخصه که نسخه 360 برتري زيادي نسبت به نسخه PS3 داره ! و بايد اينو توجه داشته باشين که کسي که ميخواد اين بازي رو تجربه کنه(حالا چه از فن بوي PS3 باشه چه از فن بوي 360) صدرصد ترجيح ميده اين بازي رو روي 360 بازي کنه و در اين مورد شکي نيست که گيمر اون 60 فريم ثابت رو انتخاب ميکنه.
در مورد بازي Resistance و امتيازش هم,,,واسه شروع يه کنسول از نظر من خوبه ولي خودتونم خوب ميدونيد که فکر نميکرديد اين امتياز رو بگيره...(هر چند که امتياز خوبيه) و تنها خوبيه اين بازي اينه که گرافيک خوبي داره و روي 60 فريم اجرا ميشه و از نظر من سوني با اون دک و پوزش زياد شاهکار نکرده و چيزه ديگه اي هم در اين بازي وجود نداره که به چشم بياد !
به هر حال ما اينهمه اينجا حرف و حديث و بحث بر سر PS3 و بازيهاش داشتيم و الان ديگه موقش رسيده که اين دو کنسول بصورت کلي با هم مقايسه بشن.
پ.ن:با وجود تمامي اين صحبت هايي که کردم فقط ميخواستم اينو بگم که اينهمه اومديد ايرادهاي الکي از 360 و بازيهاش گرفتيد,حالا بد نيست يه نگاه به وضعيت کنسول خودتونم بندازيد...