کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما دوباره شروع کردین آخه این جا اسم تاپیک اینه که کدوم کنسول بازی اختصاصی بهتری داره یعنی بیشتر و بهتر هم در آ ینده هم در حال خوب شما با این لیست چی دارین بگین بازم میگین 360 دیگه من نمیدونم اینا تازه یه دسته از بازی ها هستش که تعیید شده و یا تو بازار هستش دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه واقعا ادم یه حرفای میشنوه اگه شاخ در نیاره دم در میاره
در زم
آقای عزیز دقیقا" حرف دوستمون درسته و مطمئنا" در ایران هم تعداد طرفداران GEARS بیشتر
از MGS است
دست از جک گفتن هم بر دارید 2*2=4 منطق اینو میگه دوست عزیز شما هر جا بگی متال گیر همه میشناسن اما بگو گریز ...؟بعدشم لطفا جک هم در مورد MGS نگید چون واقعا دارید شورش رو در میارید
در زم به این حرف های من نمیگن فن PS3 هستم منطقی که بهش نگاه کنید جدا از تعصب بیخود که خیلی از دوستان دارن نسبت به 360 وخیلی ها هم نسبت به PS3 از نظر بازی اختصاصی 360 هیچ وقت به پای PS3 نمیرسه چون فقد یک عدد MGS4 برابری میکنه با هر بازی که اومده برای 360 چون واقعا شاهکاری هستش MGS شما کدوم بازی رو دیدین هم بکشین هم بخندین هم گریه کنید توی یک بازی لطفا دیگه در مورد MGS جک نگید
SOCOM
KILL ZONE
Haze
Resistance
warhawk
Killing Day
Kung Fu Hustle
LAIR
Untitled Western Shooter
Quantum Theory
Ratchet & Clank
Ryu ga Gotoku 3
GOD OF WAR
Heavenly Sword
Naruto,Untold Legends
The Ninja Gaiden
Ryu ga Gotoku Kenzan
Samurai Dou 3
MGS4,L.A. Noire,Uncharted,
GT5,Ridge Racer 7
heavy rain

آقای محترم این حرفها رو جای دیگه ایی نزن که حسابی بهت میخندن.جنابعالی اصلا" امتیاز بازیهایی که نوشتی میدونه چند شده که اومدی اونا رو با عناوین بی نظیر 360 مقایسه میکنی؟
تمام عناوینی که من نوشتم هیچ کدوم زیر 8 نگرفتن حالا برای این که بفهمی چه کار مسخره ای کرده ای امتیاز این بازیها رو که سایت گیم اسپات داده برات مینوسیم.
socom:6.5
haze:6
lair:4.5
ratchet & clank:7.5
naruto:7.5
untold legend:6
این امتیاز های است که شما به عنوان شاهکارهای ps3 نوشتید آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه؟
در ضمن آقای محترم لطفا" سطح اطلاعاتتون رو بالا ببرید.ninja gaiden انحصاریه 360 هست نه ps3 و killing day هم انحصاری نیست.
تازه دیگر عناوینی که شما نوشتی هیچ کدوم هوز release نشدند منجمله quantom of theory , Ryu ga Gotoku Kenzan,Samurai Dou 3,Untitled Western Shooter,Kung Fu
,Hustle,heavy rain که بعید نیست که این عناوین هم مثل HAZE , LAIR بشن چون سخت افزار PS3 هنوز که هنوزه بازیسازها باهاش مشکل دارن به قول ایتاگاکی که سازنده شاهکاری بنام NINJA GAIDEN رو ساخته و یه ژاپنیه گفته که پرواز با 360 بسیار راحت تر و لذت بخش تر هست.خود ژاپنی ها علنا" گفتن که صنعت بازیه ژاپن در حال سقوط هست و بر عکس در غرب و میگن که باید از غرب دیگه الگو برداری کنیم حالا شماها سنگ چیو به سینه میزنین خدا میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد MGS هم بگم که بدون هیچ شکی GEARS پر طرفدار تره اینو من نمیگم آمار میگه.
وقتی دو سال پیش که 360 هنوز فروش خوبی نداشت این بازی که نسخه اولش بود و هیچ جایی بین مردم نداشت و شناخت خوبی هم کسی از بازی نداشت تونست 5 میلیون نسخه بفروشه.اما MGS 2 4.5 ---- MGS3 3.700 .و MGS 4 دیگه کسی نبود که این بازیو نشناسه پیش بینی شده که بتونه 4.5 میلیون نسخه بفروشه.حالا خودت قضاوت کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم هر دو کنسول رو دارم ولی انصافا 360 خیلی بیشتر به آدم حال میده . خداییش بخوای حساب کنی بازیای 360 یه سرو گردن بالاتر بوده . ps3 فقط mgs4 رو داشته که تونسته ps3 رو نجات بده تازه اونم فقط واسه دوستداران این سری جذاب بود نه واسه کسی که اولین بارش بود که بازیش میکرد .

سلام.
با چه منطقی بازیای 360 یه سرو گردن بالاتر از ps3 بوده .یه سر و گردن وقتی معنی میده که بازیه مثلا کرایسیس رو با بازیهای دیگه مقایسه کنی;)
چرا واقعآ این قدر عجله میکنیم در حالی که زمان همه چیزو مشخص خواهد کرد.

آخرین ویرایش:
شما دوباره شروع کردین آخه این جا اسم تاپیک اینه که کدوم کنسول بازی اختصاصی بهتری داره یعنی بیشتر و بهتر هم در آ ینده هم در حال خوب شما با این لیست چی دارین بگین بازم میگین 360 دیگه من نمیدونم اینا تازه یه دسته از بازی ها هستش که تعیید شده و یا تو بازار هستش دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه واقعا ادم یه حرفای میشنوه اگه شاخ در نیاره دم در میاره
در زم
آقای عزیز دقیقا" حرف دوستمون درسته و مطمئنا" در ایران هم تعداد طرفداران GEARS بیشتر
از MGS است
دست از جک گفتن هم بر دارید 2*2=4 منطق اینو میگه دوست عزیز شما هر جا بگی متال گیر همه میشناسن اما بگو گریز ...؟بعدشم لطفا جک هم در مورد MGS نگید چون واقعا دارید شورش رو در میارید
در زم به این حرف های من نمیگن فن PS3 هستم منطقی که بهش نگاه کنید جدا از تعصب بیخود که خیلی از دوستان دارن نسبت به 360 وخیلی ها هم نسبت به PS3 از نظر بازی اختصاصی 360 هیچ وقت به پای PS3 نمیرسه چون فقد یک عدد MGS4 برابری میکنه با هر بازی که اومده برای 360 چون واقعا شاهکاری هستش MGS شما کدوم بازی رو دیدین هم بکشین هم بخندین هم گریه کنید توی یک بازی لطفا دیگه در مورد MGS جک نگید
SOCOM
KILL ZONE
Haze
Resistance
warhawk
Killing Day
Kung Fu Hustle
LAIR
Untitled Western Shooter
Quantum Theory
Ratchet & Clank
Ryu ga Gotoku 3
GOD OF WAR
Heavenly Sword
Naruto,Untold Legends
The Ninja Gaiden
Ryu ga Gotoku Kenzan
Samurai Dou 3
MGS4,L.A. Noire,Uncharted,
GT5,Ridge Racer 7
heavy rain
دوسته من در مورد mgs باید بگم درسته که بازیه با کلاستریه ولی طرفدارهاش به پای gears نمیرسه.
این بازیهایی که نوشتی خیلی جالبه.بازیی که 4.5 میگیره.بازیی که 6 میگیره یعنی ارزش نگاه کردن نداره.
ولی خوب امکان اینکه ps3 در اینده بتونه کاری کنه زیاده ولی با این پولی که مایکرو خرج میکنه ....:confused:
یا حق

یه مقایسه سریع میکنم
1.در اکشن با وجود
killzone god of war metalgear socom resistance
فکر نمیکنم جایی برای splinter cell NINJAGAIDEN GEARSOFWAR HALO
باقی بمونه
2.در ریسینگ motorstorm,gt5کاملا برpgr ,forza پیروز میشن
3.در نقش افرینی ایکس باکس با fable ,lostبر والکریا پلی میچربه!
4.در کارتونی ratchet,big planetجایی رو برای banjo نمیزارن
5.در ماجراجویی من همیشه دوست داشتم alan wake رو بازی کنم اما با اومدن heavy rainنظرم عوض شد البته la.noire هم هست
6.فکر کنم همه قبول داشته باشن که استرات÷یک روی کنسول جواب نمیده من با اینکه عاشق red alert هستم اما هیچ وقت واسه پلی ام تهیه نمیکنم
اگه بازی جا موند به بزرگی خودتون ببخشید

اولن که شما چرا لیستو کم کردی برای بیان خوب شما اصلا نمیتونی بزورگی اون لیست رو ببینی چه برسه به این که در موردش نظر هم بدی من فقد جواب شما رو میدم که فکر نکنی
وقتی میای هر حرفی خواستی راجب افراد بزنی :evil:
تمامعناوینی که من نوشتم هیچ کدوم زیر 8 نگرفتن حالا برای این که بفهمی چه کار مسخره ای کرده ای امتیاز این بازیها رو که سایت گیم اسپات داده برات مینوسیم.

شما بر مبنای امتیاز های سایت ها بازی میخرید دیگه بله؟ یا بازی که خشتون اومد رو میخرید ؟من اگه این بازی ها رو بازی کردم میگم همه این بازی ها برای خدشون یک کلاس جدید در بازی های این نسل بودن
بعدشم اصلا فلسفه نمره دادن به بازی ها میدونی چیه ؟ که این برای این هستش که سازنده ها به نقاط قوت و منفی یک بازی که میسازن برسن بعدشم وقتی یک سایت میاد بازی رویو میکنه یا نقد میکنه از انتظارات خودش که از بازی داره نمره میده نه این که بیاد نوع اوری های بازی رو ببینه یا قصمت های جزاب سبک رو برای خودش فاکتور قرار بده
در ضمن آقای محترم لطفا" سطح اطلاعاتتون رو بالا ببرید.ninja gaiden انحصاریه 360 هست
اولا نینجا گیدن 1 انحصار PS3 هستش با XBOX خوب رو 360 نیومده اصلا شما بهتره بری یکم
خودت رو به روز کنی
نه ps3 و killing day هم انحصاری نیست.
این بازی در زمانی که من لیست میکردم بازی ها رو تو سایت های مختلف فقد زده بود مال PS3 هم IGN زده بود هم GAMESPOT بعدشم الان که دوباره دیدم زده بود کنسل شده بازی روی همه کنسول ها
تازه دیگر عناوینی که شما نوشتی هیچ کدوم هوز release نشدند منجمله quantom of theory , Ryu ga Gotoku Kenzan,Samurai Dou 3,Untitled Western Shooter,Kung Fu
,Hustle,heavy rain که بعید نیست که این عناوین هم مثل HAZE , LAIR بشن چون سخت افزار PS3 هنوز که هنوزه بازیسازها باهاش مشکل دارن

ببخشیدا وقتی نصف بیشتر این بازی ها رو خود سونی داره ساپورت میکنه و این که بازی های هستش که خودش میسازه دیگه لطفا جک نگو راجب LAIR , HAZE خوب شما جوری داری میگی این بازی ها اشغال هستن که دیگه هرکی ندونه فکر مینه این بازی ها 500 میرزه برای خرید همین بازی LAIR جوز یک سری اشکال کوچک تو گیم پلی بازی ایراد دیگه نداشت
هم نوع اوری خوبی داشت هم نوع گیم پلیش به دل میشست بعدشم جالب این جاست که شما جوری دارید همه بازی ها رو با این بازی مقایسه میکنید و میگید در اینده هم بازی که میاد در همین سطح هستش دیگه دارید جک میگید
افزار PS3 هنوز که هنوزه بازیسازها باهاش مشکل دارن به قول ایتاگاکی که سازنده شاهکاری بنام NINJA GAIDEN رو ساخته و یه ژاپنیه گفته که پرواز با 360 بسیار راحت تر و لذت بخش تر هست.خود ژاپنی ها علنا" گفتن که صنعت بازیه ژاپن در حال سقوط هست و بر عکس در غرب و میگن که باید از غرب دیگه الگو برداری کنیم حالا شماها سنگ چیو به سینه میزنین خدا میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب دیگه از کی این آقای ایتاگاکی کلا شدن کل ژاپنی ها که ما خبر نداریم ؟در مقابل هم اگه این جوری هستش KOJIMA هم گفته ایگه یه زمانی یک دستگاهی ساخته بشه که از PLAYSTATION بهتر باشه حتما براش بازی میسازم پس به این نتیجه میرسیم که 360 بدرد آشغال دونی میخوره دیگه چون هیچ وقت براش بازی نمیسازه ؟
خود ژاپنی ها علنا" گفتن که صنعت بازیه ژاپن در حال سقوط هست و بر عکس در غرب و میگن که باید از غرب دیگه الگو برداری کنیم حالا شماها سنگ چیو به سینه میزنین خدا میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا این جمله شما چه ربطی داشت به این مطلب های که گفتی ؟ بله میشه بگید اصلا منظور از الگو برداری یعنی چی یعنی این که وقتی غرب میره برای بازی هاش از داستان نویس های حرفه ای و کار گردان های مشهور استفاده میکنه ما هم همین کار رو بکنیم نه این که برن از سبک بازی ها یا نوع ساخت بازی الگو برداری کنن
در مورد MGS هم بگم که بدون هیچ شکی GEARS پر طرفدار تره اینو من نمیگم آمار میگه.
وقتی دو سال پیش که 360 هنوز فروش خوبی نداشت این بازی که نسخه اولش بود و هیچ جایی بین مردم نداشت و شناخت خوبی هم کسی از بازی نداشت تونست 5 میلیون نسخه بفروشه.اما MGS 2 4.5 ---- MGS3 3.700 .و MGS 4 دیگه کسی نبود که این بازیو نشناسه پیش بینی شده که بتونه 4.5 میلیون نسخه بفروشه.حالا خودت قضاوت کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راجب جکی که هم گفتی هیچی نمیگم بهتر هستش وقتی داری امار فروش بازی رو با امار ترفداران بازی مقایسه میکنی هیچی نگم بهتر هستش فقد همین رو بدون که امار فروش بازی اصلا ملاکی برای ترفداران بازی نیستش

Metal Gear Solid 4
Uncharted
Ratchet & Clank Future : Tools of Distraction
Heavenly Sword
Lair
Motorstorm
Warhawk
Resistance : Fall of Man
Genji : Days of Blade
Folklore
Flow
The eye of judgement
Ninja Gaiden Sigma
Time Crisis 4
Gran Tursimo Prologue
Afrika
Valkyria Chronicles
Disgaea 3
Singstar
Ratchet & Clank : Quest for Booty
Socom Confrontation
Resistance 2
Little Big Planet
Motorstorm Pacific Rift
Naruto Ultimate Ninja Storm
ليست بازيهايي که در آينده ريليز خواهند شد :
Infamous
Killzone 2
God of War III
Gran Turismo 5
Heavy Rain
Uncharted2
Ratchet & Clank در سال 2009
Final Fantasy Versus XIII
White Knight Story
DC Universe Online
Massive action Game
Kenzan
Yakuza 3
Wardevil
Little Big Planet 2
Quantum Theory

آخرین ویرایش:
میگم بی خیال نمیشین ها!:biggrin1:
Ps3 یک بازی هایه خوبی داره و 360 هم بازیهای خوبی داره!
ولی خدایی بازیهایی first party پلی3 که چند تا هم بیشتر نیست واقعا عنوانهای تکیه!(به این توجه کنید من Mgs4 رو توی این سری نذاشتم چون First party نیست!)
360 هم بازیهایی First party خوبی داره که بعضیهاش خیلی با ارزشه(که حالا نام نمیبرم تا بعضی ها تحریک نشن(!)و بیان دوباره بپرن بهش!!!)
در کل 360 بازیهایی انحصاری بهتری نسبت به پلی 3 داره و همچنین پلی 3 بازیهای انحصاری بهتری نسبت به 360 داره!(مساوی شدن):biggrin1:
میدونم که اکثر حرفامو نفهمیدین اصلا مهم نیست و خودتونو ناراحت نکنین چون من هم نفهمیدم!:biggrin1:

دوسته من در مورد mgs باید بگم درسته که بازیه با کلاستریه ولی طرفدارهاش به پای gears نمیرسه.
این بازیهایی که نوشتی خیلی جالبه.بازیی که 4.5 میگیره.بازیی که 6 میگیره یعنی ارزش نگاه کردن نداره.
ولی خوب امکان اینکه ps3 در اینده بتونه کاری کنه زیاده ولی با این پولی که مایکرو خرج میکنه ....:confused:
یا حق
به نطر شما دوست عزيز؛فكرم ميشه با پول خريد،تكلونوژيو.... ميشه؟؟؟تجربه و ... خريد؟؟؟:confused: يا حق

من اصلاً نمی خوام با کسی موافقت یا مخالفت کنم ولی Ninja Gaiden اول از همه واسه XBOX Original اومد بعد یه spinoff واسه PS3 ازش ساختن(Ninja Gaiden Sigma) و دنباله ی اصلیش هم در حال حاضر انحصاری XBOX360 هست

NINJA Blade:biggrin1:

بخدا از همون روز اول که تاپیک زده شد میدونستم عاقبتش به اینجا میکشه. به جون هر کی بگین قسم اینجور تاپیک ها آخرت ندارن. . واقعا تا حالا فکر نکردین تا کی میخواین سر اینطور مسائل پوچ بحث کنین ؟
بابا دیگه اینو همه ملت میدونن چه کنسولی چی داره. PS3 بازیهای شاخی همچون GOW و MGS و ... داره و 360 هم بازی هایی مثل GeOW . خب دیگه چه جای بحث داره؟ هر کس هر چی دلش بخواد میره میگیره بازی میکنه. مثل خود من که الان 360 دارم ، اما به خاطر GOW3 و KZ2 می خوام یه PS3 هم بگیرم. دیگه نمیدونم به چه زبونی حرف بزنم. هر چند هیچ اثری نخواهد داشت و این تاپیک همچنان راه خودش رو پیش میره. :-"

سلام.
با چه منطقی بازیای 360 یه سرو گردن بالاتر از ps3 بوده .یه سر و گردن وقتی معنی میده که بازیه مثلا کرایسیس رو با بازیهای دیگه مقایسه کنی;)
خوب شد که معنی سرو گردن رو هم فهمیدیم :biggrin1:

شما بر مبنای امتیاز های سایت ها بازی میخرید دیگه بله؟ یا بازی که خشتون اومد رو میخرید ؟من اگه این بازی ها رو بازی کردم میگم همه این بازی ها برای خدشون یک کلاس جدید در بازی های این نسل بودن
بعدشم اصلا فلسفه نمره دادن به بازی ها میدونی چیه ؟ که این برای این هستش که سازنده ها به نقاط قوت و منفی یک بازی که میسازن برسن بعدشم وقتی یک سایت میاد بازی رویو میکنه یا نقد میکنه از انتظارات خودش که از بازی داره نمره میده نه این که بیاد نوع اوری های بازی رو ببینه یا قصمت های جزاب سبک رو برای خودش فاکتور قرار بده

عجب اوضاعیه !!! هر وقت یه بازی نمره خوب میگیره همه ملت میان به به و چه چه که فلان نمره رو گرفت ، حالا چرا نمره واستون بی اهمیت شده نمیدونم !!!!
دوست عزیز این نمرات رو یوزرها و منتقدین خبره بازی های کامپیوتری میدن نه فن بوی ها .

اولا نینجا گیدن 1 انحصار PS3 هستش با XBOX خوب رو 360 نیومده اصلا شما بهتره بری یکم
خودت رو به روز کنی
این حرف رو خواهشا جای دیگه نزنید . بخدا واسه سایت هم افت داره که بعد از این همه تاپیک و انجمن و کاربر ، نکشید ه و 24 میپرید وسط و همچین ادعاهایی میکنید . حداقل یکم اصلاعاتتون رو بالا ببرید بعدش نظر بدید .

آخرین ویرایش:
جناب MEHDIMDI

اون نمراتی که اون کاربر بن شده گذاشته نمرات سایت گیم اسقات هستش ! و اگر نمرات و Review های یک صفحه ای این سایت رو معتبر حساب کنیم بازم نمیشه ملاک نمرات یک بازی رو این سایت قرار داد .

اون دوستمون هم احتمالا منظورش Ninja Gaiden Sigma هست که در انحصار PS3 بود .

واقعا تا کی میخواین این بحثها رو ادامه بدید!!
در این تاپیک هم به زودی باید گِل بگیرن بره!:-"

90 به 90 خیلی جالب شده مرسی از نظرات دوستان.:cheesygri
این تاپیکو شما زدی؟ ای خدا بگم چی کارت نکنه :biggrin1:

دوستان اصلانگاه به نام تایپیک کردن که اومدن این پست هارو دادن؟؟
اخه چرا؟؟؟ها؟؟؟؟؟؟چراااااااااااااااااااااااااااااااااا:((:((:((

آقا حالا یه چیزی به خدا قصد ندارم جنگو دعوا درست کنم(واقعاً؟!!) ولی دوستانی که بهتون میگن ها و نه میگین MGS4 اگه سال 2009 متال گیر مالتی شد چی میگین؟ چون احتمالش خیلی زیاد شده با این قولی هم که مایکروسافت واسه ی سورپریزهای 2009 داده بعید نیست که یکیش همین متال گیر باشه...ولی خداییش من اگه مالتی بشه میخرم نه بخاطر اینکه خوشم میاد ازش میخوام ببینم گرافیکش در چه حدیه که اینقدر دوستان مانور میدن روش.(تا حالا به غیر از متال گیر 2 اونم در حد خیلی کم متال گیر بازی نکردم)

لطفا دوستان با منطق بیشتری در مورد این که کدوم بازی اختصاصی بهتری داره صحبت کنن چون واقعا بعضی ها یه حرف های میزنن که انگار روی زمین نیستن و دارن از مریخ به زمین نگاه میکنن
اولا XBOX از هر نظر ضعیف تر از PS2 بود هم از نظر بازی های اختصاصی چون با این پیشینه PS2 دیگه احتیاج به توضیح نیست
بعدشم سر 360 جوری دوستان در مورد 360 صحبت میکنن انگار که تمام بازی های که مولتی میشه مال 360 هستش و رو PS3 نمیاد خوب این دومیش بعدشم کجای بازی های 360 به پای یکی از مشهور ترین بازی های که مال PS3 بوده میرسه ps3 با عناوینی همچون resistance ,KILL zone ,socom... خوب در مقابل یک بازی Greas of war در این سبک خوب دیگه خوب جای بحث نمیزاره
حالا دوستان میان میگن Fable هست , .... تا بازی دیگه ما داریم اما یک بازی شناخته شده و امتحان پس داده بهتر هستش یا سیر عضیم بازی های SONY که هم شناخته شده است و هم طرفدار های خودش رو داره و هم داره به نسل حاضر بازی های رایانه ای رو به جلو میبره

پست ها رو مرور میکردم به این پست پر محتوا بر خوردم!!! دقیقاً PS2 از چیه XBOX Original سر بود؟؟؟! PS2 بخاطر اینکه مارک شناخته شده تری نسبت به XBOX بود و یکسال زودتر وارد بازار شد (تولید شد) و مسلماً فاکتور قیمت و البته Backward Capabilty داشت جلو افتاد و در حقیقت پیروز شد وگرنه از لحاظ گرافیک و Features اصلاً در حد XBOX نبود.
مثلاً کارت گرافیک PS2 رو با کارت گرافیک XBOX که تولید Nvidia بود مقایسه کردی؟ یا مموری کارت های 8 مگابایتی رو با هارد 8 گیگابایتی XBOX؟؟؟

Last edited by a moderator:
آقا حالا یه چیزی به خدا قصد ندارم جنگو دعوا درست کنم(واقعاً؟!!) ولی دوستانی که بهتون میگن ها و نه میگین MGS4 اگه سال 2009 متال گیر مالتی شد چی میگین؟ چون احتمالش خیلی زیاد شده با این قولی هم که مایکروسافت واسه ی سورپریزهای 2009 داده بعید نیست که یکیش همین متال گیر باشه...ولی خداییش من اگه مالتی بشه میخرم نه بخاطر اینکه خوشم میاد ازش میخوام ببینم گرافیکش در چه حدیه که اینقدر دوستان مانور میدن روش.(تا حالا به غیر از متال گیر 2 اونم در حد خیلی کم متال گیر بازی نکردم)

پست ها رو مرور میکردم به این پست پر محتوا بر خوردم!!! دقیقاً PS2 از چیه XBOX Original سر بود؟؟؟! PS2 بخاطر اینکه مارک شناخته شده تری نسبت به XBOX بود و یکسال زودتر وارد بازار شد (تولید شد) و مسلماً فاکتور قیمت و البته Backward Capabilty داشت جلو افتاد و در حقیقت پیروز شد وگرنه از لحاظ گرافیک و Features اصلاً در حد XBOX نبود.
مثلاً کارت گرافیک PS2 رو با کارت گرافیک XBOX که تولید Nvidia بود مقایسه کردی؟ یا مموری کارت های 8 مگابایتی رو با هارد 8 گیگابایتی XBOX؟؟؟
خوب ديگه از اين حرفت خوشم اومد;) حالا محمد جان PS3 رو مي خواي با x360 كه 3چراغه ميشه مقايسه كني؟بعدشم ماكروسافت افتاده رو به بازي PS3 براي X360 مولتي كردن:biggrin1:ميشه شايد بشه بياد واسه 360 خدا ميدونه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or