FLY HIGH
کاربر سایت
شما دوباره شروع کردین آخه این جا اسم تاپیک اینه که کدوم کنسول بازی اختصاصی بهتری داره یعنی بیشتر و بهتر هم در آ ینده هم در حال خوب شما با این لیست چی دارین بگین بازم میگین 360 دیگه من نمیدونم اینا تازه یه دسته از بازی ها هستش که تعیید شده و یا تو بازار هستش دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه واقعا ادم یه حرفای میشنوه اگه شاخ در نیاره دم در میاره
در زم
آقای عزیز دقیقا" حرف دوستمون درسته و مطمئنا" در ایران هم تعداد طرفداران GEARS بیشتر
از MGS است
دست از جک گفتن هم بر دارید 2*2=4 منطق اینو میگه دوست عزیز شما هر جا بگی متال گیر همه میشناسن اما بگو گریز ...؟بعدشم لطفا جک هم در مورد MGS نگید چون واقعا دارید شورش رو در میارید
در زم به این حرف های من نمیگن فن PS3 هستم منطقی که بهش نگاه کنید جدا از تعصب بیخود که خیلی از دوستان دارن نسبت به 360 وخیلی ها هم نسبت به PS3 از نظر بازی اختصاصی 360 هیچ وقت به پای PS3 نمیرسه چون فقد یک عدد MGS4 برابری میکنه با هر بازی که اومده برای 360 چون واقعا شاهکاری هستش MGS شما کدوم بازی رو دیدین هم بکشین هم بخندین هم گریه کنید توی یک بازی لطفا دیگه در مورد MGS جک نگید
SOCOM
KILL ZONE
Haze
Resistance
warhawk
Killing Day
Kung Fu Hustle
LAIR
Untitled Western Shooter
Quantum Theory
Ratchet & Clank
Ryu ga Gotoku 3
GOD OF WAR
Heavenly Sword
Naruto,Untold Legends
The Ninja Gaiden
Ryu ga Gotoku Kenzan
Samurai Dou 3
MGS4,L.A. Noire,Uncharted,
GT5,Ridge Racer 7
heavy rain
آقای محترم این حرفها رو جای دیگه ایی نزن که حسابی بهت میخندن.جنابعالی اصلا" امتیاز بازیهایی که نوشتی میدونه چند شده که اومدی اونا رو با عناوین بی نظیر 360 مقایسه میکنی؟
تمام عناوینی که من نوشتم هیچ کدوم زیر 8 نگرفتن حالا برای این که بفهمی چه کار مسخره ای کرده ای امتیاز این بازیها رو که سایت گیم اسپات داده برات مینوسیم.
socom:6.5
haze:6
lair:4.5
ratchet & clank:7.5
naruto:7.5
untold legend:6
این امتیاز های است که شما به عنوان شاهکارهای ps3 نوشتید آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه؟
در ضمن آقای محترم لطفا" سطح اطلاعاتتون رو بالا ببرید.ninja gaiden انحصاریه 360 هست نه ps3 و killing day هم انحصاری نیست.
تازه دیگر عناوینی که شما نوشتی هیچ کدوم هوز release نشدند منجمله quantom of theory , Ryu ga Gotoku Kenzan,Samurai Dou 3,Untitled Western Shooter,Kung Fu
,Hustle,heavy rain که بعید نیست که این عناوین هم مثل HAZE , LAIR بشن چون سخت افزار PS3 هنوز که هنوزه بازیسازها باهاش مشکل دارن به قول ایتاگاکی که سازنده شاهکاری بنام NINJA GAIDEN رو ساخته و یه ژاپنیه گفته که پرواز با 360 بسیار راحت تر و لذت بخش تر هست.خود ژاپنی ها علنا" گفتن که صنعت بازیه ژاپن در حال سقوط هست و بر عکس در غرب و میگن که باید از غرب دیگه الگو برداری کنیم حالا شماها سنگ چیو به سینه میزنین خدا میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد MGS هم بگم که بدون هیچ شکی GEARS پر طرفدار تره اینو من نمیگم آمار میگه.
وقتی دو سال پیش که 360 هنوز فروش خوبی نداشت این بازی که نسخه اولش بود و هیچ جایی بین مردم نداشت و شناخت خوبی هم کسی از بازی نداشت تونست 5 میلیون نسخه بفروشه.اما MGS 2 4.5 ---- MGS3 3.700 .و MGS 4 دیگه کسی نبود که این بازیو نشناسه پیش بینی شده که بتونه 4.5 میلیون نسخه بفروشه.حالا خودت قضاوت کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟