1 كي از خصوصيت اين دستگاه و Sony دارا بودن بازي هاي بسيار محبوب است.:smileالبته اگه از فن بودن بگزريم)
باشه ما فنيم شما نيستي.:biggrin1:کاملا معلومه از فن بودن گذشتین
من اگه فن بودم نمیومدم پولامو جمع کنم که یه PS3 بگیرم برای بازی های GOW III و KillZone 2 و LBP و....باشه ما فنيم شما نيستي.:biggrin1:
دوست عزيز:smile: لطفا اين حرفهاي **** اينجا نزنيد و من خودم از كساي هستم كه براي اولين بار بازي MGS بازي ميكنم پس ديگه الكي حرف نزنيد يا حد اقل بگيد:"به نظر من"چون اصلا نطرتون عموميت نداره و نمونه ي بارزش بنده.منم هر دو کنسول رو دارم ولی انصافا 360 خیلی بیشتر به آدم حال میده . خداییش بخوای حساب کنی بازیای 360 یه سرو گردن بالاتر بوده . ps3 فقط mgs4 رو داشته که تونسته ps3 رو نجات بده تازه اونم فقط واسه دوستداران این سری جذاب بود نه واسه کسی که اولین بارش بود که بازیش میکرد .
آقای عزیز دقیقا" حرف دوستمون درسته و مطمئنا" در ایران هم تعداد طرفداران GEARS بیشتردوست عزيز:smile: لطفا اين حرفهاي **** اينجا نزنيد و من خودم از كساي هستم كه براي اولين بار بازي MGS بازي ميكنم پس ديگه الكي حرف نزنيد يا حد اقل بگيد:"به نظر من"چون اصلا نطرتون عموميت نداره و نمونه ي بارزش بنده.
آقا رامین دقت نکردی اگه توجه میکردی میدیدی که گفتم اربابه کنسولهاست!!!معنای کنسول رو هم فهمیدیم!