کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
1 كي از خصوصيت اين دستگاه و Sony دارا بودن بازي هاي بسيار محبوب است.:smile:(البته اگه از فن بودن بگزريم)

play station
1.killzone
2.heavy rain
3.metal gear
4.gt
5.RESISTANCE 2(خیلی شاخه)
6.big planet
7.god of war
8.yakuza
more...

XBOX360:
GEARS OF WAR
HALO
NINJA GAIDEN
ALEN WAKE
SPLINTER CELL
FABLE
FORZA MOTOR SPORT
MASS EFECT
ACE COMBAT
PGR 4
RACE PRO
LOST ODYSSE
BANJO KAZOOIE
INFINITY UNDISCOVERY
VIVA PINATA
PROJECT OFFSET
اینها فقط شاهکار های اختصاصیه 360 هستند.قربونه اون بیل گیتس برم با این کنسولی که
ساخت میخوام ماچش کنم(البته فقط کیفیت ساختش یه کم مشکل داره)
البته من PS3 هم دارم و از این بابت خوشحالم که هر دو کنسول را دارم ولی فعلا به جزء MGS .UNCHARTED انصافا" بازی دیگه ای خوشم نیومد.البته RESISTANCE 2 رو هنوز نگرفتم
ولی شماره یکش که بازی خوب و جالبی بود.
در کل MICROSOFT بازیهای بیشتر و بهتری داره و در آینده این وضعیت بهتر هم میشه و براحتی میتونه با پولی که در اختیار داره عناوینه بیشتری رو برای خودش اختصاصی کنه.
موفق باشید.

با اینکه 360 دارم ، ولی Gears of War اصلا در حد Metal Gear Solid 4 PS3 نیست ، اینو دیگه همه باید قبول کنیم ، گرچه Gears of War هم خداست .
البته با اومدن God Of War 3 دیگه 360 حرفی توی بازی های اختصاصی برای گفتن نداره !

منم هر دو کنسول رو دارم ولی انصافا 360 خیلی بیشتر به آدم حال میده . خداییش بخوای حساب کنی بازیای 360 یه سرو گردن بالاتر بوده . ps3 فقط mgs4 رو داشته که تونسته ps3 رو نجات بده تازه اونم فقط واسه دوستداران این سری جذاب بود نه واسه کسی که اولین بارش بود که بازیش میکرد .

منم هر دو کنسول رو دارم ولی انصافا 360 خیلی بیشتر به آدم حال میده . خداییش بخوای حساب کنی بازیای 360 یه سرو گردن بالاتر بوده . ps3 فقط mgs4 رو داشته که تونسته ps3 رو نجات بده تازه اونم فقط واسه دوستداران این سری جذاب بود نه واسه کسی که اولین بارش بود که بازیش میکرد .
دوست عزيز;):smile: لطفا اين حرفهاي **** اينجا نزنيد و من خودم از كساي هستم كه براي اولين بار بازي MGS بازي:love: ميكنم پس ديگه الكي حرف نزنيد يا حد اقل بگيد:"به نظر من"چون اصلا نطرتون عموميت نداره و نمونه ي بارزش بنده.

XBOX 360 IS GOD

IMO: هنوز بازی در حد GEARS OF WAR وجود نداره
هر چند MGS4 هم واقعاً گرازه ولی (به نظر من) لذت گیم پلی GEARS خیلی بیشتره از لحاظ گرافیک هم خیلی خیلی عالیه من تازه GEARS 2 رو تموم کردم شاید هنوز جو گیرم!نمی دونم ولی به من یکی که خیلی حال داد..

NINJA Blade
Race Pro

راستی یکی دیگه به انحصاری های XBOX اضافه کنیدDestroy All Humans

آخرین ویرایش:
سلام دوستان:love:
من نه PS دارم و نه XBOX پس به همین دلیل هم به PC که اربابه همه کنسولهاست رای میدم:biggrin1:

دوست عزيز;):smile: لطفا اين حرفهاي **** اينجا نزنيد و من خودم از كساي هستم كه براي اولين بار بازي MGS بازي:love: ميكنم پس ديگه الكي حرف نزنيد يا حد اقل بگيد:"به نظر من"چون اصلا نطرتون عموميت نداره و نمونه ي بارزش بنده.
آقای عزیز دقیقا" حرف دوستمون درسته و مطمئنا" در ایران هم تعداد طرفداران GEARS بیشتر
از MGS است و حقیقت هم همینه شما به هیچ وجه نمیتونی گیم پلی سریع و نفسگیر GEARS رو با MGS مقایسه کنی چون بالاخره اون یه بازیه ژاپنیه و ژاپنی ها هم که.............
در ضمن MGS رو داستانش محبوب و بزرگ کرده نه گرافیک و گیم پلی چون از این دو نظر GEARS و یا دیگر عناوین 360 بسیار برتر از MGS هستند هر چند من هم MGS رو بازی کزدم
و لذت بسیاری هم بردم و الان برای بار دوم میخواهم تمومش کنم هر چند GEARS رو 7 بار تموم کردم:love:
موفق باشید

شما دوباره شروع کردین آخه این جا اسم تاپیک اینه که کدوم کنسول بازی اختصاصی بهتری داره یعنی بیشتر و بهتر هم در آ ینده هم در حال خوب شما با این لیست چی دارین بگین بازم میگین 360 دیگه من نمیدونم اینا تازه یه دسته از بازی ها هستش که تعیید شده و یا تو بازار هستش دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه واقعا ادم یه حرفای میشنوه اگه شاخ در نیاره دم در میاره
در زم
آقای عزیز دقیقا" حرف دوستمون درسته و مطمئنا" در ایران هم تعداد طرفداران GEARS بیشتر
از MGS است
دست از جک گفتن هم بر دارید 2*2=4 منطق اینو میگه دوست عزیز شما هر جا بگی متال گیر همه میشناسن اما بگو گریز ...؟بعدشم لطفا جک هم در مورد MGS نگید چون واقعا دارید شورش رو در میارید
در زم به این حرف های من نمیگن فن PS3 هستم منطقی که بهش نگاه کنید جدا از تعصب بیخود که خیلی از دوستان دارن نسبت به 360 وخیلی ها هم نسبت به PS3 از نظر بازی اختصاصی 360 هیچ وقت به پای PS3 نمیرسه چون فقد یک عدد MGS4 برابری میکنه با هر بازی که اومده برای 360 چون واقعا شاهکاری هستش MGS شما کدوم بازی رو دیدین هم بکشین هم بخندین هم گریه کنید توی یک بازی لطفا دیگه در مورد MGS جک نگید
Metal Gear Solid 4
Uncharted
Ratchet & Clank Future : Tools of Distraction
Heavenly Sword
Lair
Motorstorm
Warhawk
Resistance : Fall of Man
Genji : Days of Blade
Folklore
Flow
The eye of judgement
Ninja Gaiden Sigma
Time Crisis 4
Gran Tursimo Prologue
Afrika
Valkyria Chronicles
Disgaea 3
Singstar
Ratchet & Clank : Quest for Booty
Socom Confrontation
Resistance 2
Little Big Planet
Motorstorm Pacific Rift
Naruto Ultimate Ninja Storm
ليست بازيهايي که در آينده ريليز خواهند شد :
Infamous
Killzone 2
God of War III
Gran Turismo 5
Heavy Rain
Uncharted2
Ratchet & Clank در سال 2009
Final Fantasy Versus XIII
White Knight Story
DC Universe Online
Massive action Game
Kenzan
Yakuza 3
Wardevil
Little Big Planet 2
Quantum Theory

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or