کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
لطفا دوستان با منطق بیشتری در مورد این که کدوم بازی اختصاصی بهتری داره صحبت کنن چون واقعا بعضی ها یه حرف های میزنن که انگار روی زمین نیستن و دارن از مریخ به زمین نگاه میکنن
اولا XBOX از هر نظر ضعیف تر از PS2 بود هم از نظر بازی های اختصاصی چون با این پیشینه PS2 دیگه احتیاج به توضیح نیست
بعدشم سر 360 جوری دوستان در مورد 360 صحبت میکنن انگار که تمام بازی های که مولتی میشه مال 360 هستش و رو PS3 نمیاد خوب این دومیش بعدشم کجای بازی های 360 به پای یکی از مشهور ترین بازی های که مال PS3 بوده میرسه ps3 با عناوینی همچون resistance ,KILL zone ,socom... خوب در مقابل یک بازی Greas of war در این سبک خوب دیگه خوب جای بحث نمیزاره
حالا دوستان میان میگن Fable هست , .... تا بازی دیگه ما داریم اما یک بازی شناخته شده و امتحان پس داده بهتر هستش یا سیر عضیم بازی های SONY که هم شناخته شده است و هم طرفدار های خودش رو داره و هم داره به نسل حاضر بازی های رایانه ای رو به جلو میبره
من با نظرت موافقم راست میگی
پس درود بر sonyوps3
:cheesygri

واقعا بعضی از این دوستداران پی اس حرفایی میزنن که جایه سوال داره:confused:
عزیزانی که میگن 360 فقط geow داره حتما اطلاع ندارن که بازیه بزرگتری مثل هالو داره که هیچ بازیه اول شخصی به گردشم نمیرسه:smile:
بازیی مثل alan wake داره که اصلا نیازی به تعریف نداره:biggrin1:
ng داره که میتونی تمامه عقده های زندگیتو تو این بازی خالی کنی:biggrin1:
sc داره که سمبل بازیهای اکشن مخفی کاریه:love:
forza داره که به جرات میتونم بگم بهترین شبیه سازه ریسه:p
تازه بگذریم از اینکه چقدر عناوین انحصاریه پی اس الان روی 360 هم هست والا دوستان حتما 360رو در حد اتاری هم نمیدونستن:biggrin1:
یا حق

عزیزانی که میگن 360 فقط geow داره حتما اطلاع ندارن که بازیه بزرگتری مثل هالو داره که هیچ بازیه اول شخصی به گردشم نمیرسه:smile:
تازه بگذریم از اینکه چقدر عناوین انحصاریه پی اس الان روی 360 هم هست والا دوستان حتما 360رو در حد اتاری هم نمیدونستن:biggrin1:
یا حق
خوشتیپ اگه میشه اسم کامل بازیها رو بنوس تا ببینیم از این اتاری چیزی بر میاد؟

والا ... جفت کنسول 360 و 3 بازی های انحصاری خوبی دارن:love:

ولی wii انحصاری هاش مشتری پسند تره که از روی فروشش هم ميشه فهميد:biggrin1:

خوشتیپ اگه میشه اسم کامل بازیها رو بنوس تا ببینیم از این اتاری چیزی بر میاد؟
اولا ار این اتاری انقدر کارا براومده:biggrin1:نمونشم اینه که بازیهایی که حتی فکرشم نمیکردی حالا رو 360 اومده.دوما نیازی به لیسته کامل نیست.همین چندتا کفایت میکنه:biggrin1:

یا حق
خوب یه حرفی زدی پاش وایستا پس خوب :
1. 360:
greas of war ,halo
1.PS3:
, SOCOM , KILL ZONE , Haze , Resistance , warhawk , Killing Day , Kung Fu Hustle , LAIR , Untitled Western Shooter , Quantum Theory , Ratchet & Clank ,
, Ryu ga Gotoku 3
2. 360:
NINJA GAIDEN
2.PS3:
GOD OF WAR , Heavenly Sword , Naruto,Untold Legends , The Ninja Gaiden,Ryu ga Gotoku Kenzan , Samurai Dou 3 ,
3. 360:
splinter cell
3. PS3:
MGS4,L.A. Noire,Uncharted,
4. 360:
forza
4.PS3 :
GT5,Ridge Racer 7
5. 360:
alan wake
5.PS3:
heavy rain
خوب با این چیزی که من میبینم بازی های که برای PS3 تعیید شده و در حال ساخت میباشه و هم تو بازار هستش یک سرو گردن که هیچی خیلی بالاتر هستش دیگه جای بحثی باقی نمیمونه PS3 , sony با این تفاسیر برنده هستش از نظر بازی اختصاصی و این که تمام بازی های تعیید شده اختصاصی سونی بیشتر هستش از 360 و این یک نمونه ازمایشی بود که فکر کنم همین بس باشه و این که در مقابل هر یک از بازی های سبک های مختلف سونی یک بازی خوف داره که اصلا به سادگی نمیشه از روش گذشت
یک مطلبی راجب بخش قرمز رنگ مطلب بگم
اول در مورد اون الن گول که خودم هم خوشم اومد از تریلرش بگم شما جز تریلر از بازی چیز دیگه دیدی که ما ندیدیم جوری حرف میزنی انگار بازی 100 سال هستش که دستته و داری بازی میکنی جز یه تریلر چیزی از بازی معلوم نیست که یک تریلر هستش که معلوم نیست ریل هستش یا نه
خوب بازی دوم نینجا خوب در مقابل GOD OF WAR حرفی بارای گفتن نداره این بازی دیگه معلوم هستش
متال هم که بوقه اگه اسپلینتر سل خدای هر چی بازی خف کاری باشه بله دیگه
در مورد گرن توریزمور 5 هم که دیگه چیزی نگم بهتر هستش همه دیگه میدونن این بازی بهترین بازی سیمو لیشن رانندگی هستش

آخرین ویرایش:
1. 360:
greas of war ,halo
1.PS3:
GOD OF WAR , SOCOM , KILL ZONE , Haze , Resistance , warhawk , Killing Day , Kung Fu Hustle , LAIR , Untitled Western Shooter , Quantum Theory , Ratchet & Clank ,
, Ryu ga Gotoku 3
2. 360:
NINJA GAIDEN
2.PS3:
GOD OF WAR , Heavenly Sword , Naruto,Untold Legends , The Ninja Gaiden,Ryu ga Gotoku Kenzan , Samurai Dou 3 ,
3. 360:
splinter cell
3. PS3:
4. 360:
forza
4.PS3 :
GT5,Ridge Racer 7
5. 360:
alan wake
6.PS3:
heavy rain
خوب با این چیزی که من میبینم بازی های که برای PS3 تعیید شده و در حال ساخت میباشه و هم تو بازار هستش یک سرو گردن که هیچی خیلی بالاتر هستش دیگه جای بحثی باقی نمیمونه PS3 , sony با این تفاسیر برنده هستش از نظر بازی اختصاصی و این که تمام بازی های تعیید شده اختصاصی سونی بیشتر هستش از 360 و این یک نمونه ازمایشی بود که فکر کنم همین بس باشه و این که در مقابل هر یک از بازی های سبک های مختلف سونی یک بازی خوف داره که اصلا به سادگی نمیشه از روش گذشت
اول در مورد اون الن گول که خودم هم خوشم اومد از تریلرش بگم شما جز تریلر از بازی چیز دیگه دیدی که ما ندیدیم جوری حرف میزنی انگار بازی 100 سال هستش که دستته و داری بازی میکنی جز یه تریلر چیزی از بازی معلوم نیست که یک تریلر هستش که معلوم نیست ریل هستش یا نه
خوب بازی دوم نینجا خوب در مقابل GOD OF WAR حرفی بارای گفتن نداره این بازی دیگه معلوم هستش
در مورد گرن توریزمور 5 هم که دیگه چیزی نگم بهتر هستش همه دیگه میدونن این بازی بهترین بازی سیمو لیشن رانندگی هستش

کاملا موافقم.:biggrin1:

1. 360:
greas of war ,halo
1.PS3:
, SOCOM , KILL ZONE , Haze , Resistance , warhawk , Killing Day , Kung Fu Hustle , LAIR , Untitled Western Shooter , Quantum Theory , Ratchet & Clank ,
, Ryu ga Gotoku 3
2. 360:
NINJA GAIDEN
2.PS3:
3. 360:
splinter cell
3. PS3:
4. 360:
forza
4.PS3 :
GT5,Ridge Racer 7
5. 360:
alan wake
5.PS3:
heavy rain
منم كاملا موافقم:biggrin1::cool:

1. 360:
greas of war ,halo
1.PS3:
, Ryu ga Gotoku 3
2. 360:
NINJA GAIDEN
2.PS3:
3. 360:
splinter cell
3. PS3:
4. 360:
forza
4.PS3 :
GT5,Ridge Racer 7
5. 360:
alan wake
5.PS3:
heavy rain

یکی از پر محتواترین تاپیک هایی که زده شد این بود
icon14.gif

که Forza از GT5 بهتره
icon17.gif

هر چه زودتر تسلیم شو :-"

هنوز به هیلو میگه هالو اونوقت ادعاش میشه بهترین بازیه

1. 360:
greas of war ,halo
1.PS3:
, Ryu ga Gotoku 3
2. 360:
NINJA GAIDEN
2.PS3:
3. 360:
splinter cell
3. PS3:
4. 360:
forza
4.PS3 :
GT5,Ridge Racer 7
5. 360:
alan wake
5.PS3:
heavy rain
یعنی چی شما اومدی هرچی بازی از پی اس بوده نوشتی؟
یعنی شما واقعا geow ,halo رو با این بازیهایی که نوشتی یکی میدونی؟یجز kill zone هیچکدوم به حساب نمیان.البته resistance هم میشه به حساب اوورد.
ng فقط با gow قابل مقایست که بدون شک gow بهتره.
sc با mgs4 قابل مقایسست که البته من خودم همیشه sc رو بیشتر پسندیدم.
اخه عزیزم forza رو اومدی با ridge racer گذاشتی که چی بشه؟حالا gt درسته ولی خندهداره که بخوایم با rr مقایسش کنیم منم اگه میخواستم مقایسه کنم pgr , race pro رو مینوشتم ولی ترجیح دادم پست بیمورد ندم.
در اخر بگم پی اس واقعا عناوین بینظیری داره.ناسلامتی سونیه ها:biggrin1:ولی مشکل من بااو دوستانیه که الکی میان میگن سونی بهترین بازیهارو داره و 360هیچی نداره..
یا حق

آخرین ویرایش:
یعنی شما واقعا geow ,halo رو با این بازیهایی که نوشتی یکی میدونی؟یجز kill zone هیچکدوم به حساب نمیان.البته resistance هم میشه به حساب اوورد.
ng فقط با gow قابل مقایست که بدون شک gow بهتره.
sc با mgs4 قابل مقایسست که البته من خودم همیشه sc رو بیشتر پسندیدم.
اخه عزیزم forza رو اومدی با ridge racer گذاشتی که چی بشه؟حالا gt درسته ولی خندهداره که بخوایم با rr مقایسش کنیم منم اگه میخواستم مقایسه کنم pgr , race pro رو مینوشتم ولی ترجیح دادم پست بیمورد ندم.
در اخر بگم پی ای واقعا عناوین بینظیری داره.ناسلامتی سونیه ها:biggrin1:ولی مشکل من بااو دوستانیه که الکی میان میگن سونی بهترین بازیهارو داره و 360هیچی نداره..
یا حق
دوست عزیز میشه مقایسه کرد اما اگه شما نگاه کنی این بازی Halo طرفدار های قدیمی داره و هیچ وقت طرف داراش نمیان بگن بازی که مال سونی هستش از بازی خدشون بهتر هستش من حاضر هستم قسم بخورم که هیچ یک از طرف دار های هیلو از بازی شماره 3 اونقدر که از شماره های قبل رازی بودن رازی نیستن و این که بازی ها هر کدوم در نوع خودشون بهتر هستش شما با این حرفی که میزنی یعنی هیچ بازی در اینده بهتر از هیلو شما نیست که این یک جوک هستش چون همه این بازی های که نوشته شده طرف دار های خودش رو داره وبعضی از طرف دار های این بازی ها هیلو رو اصلا حساب نمیکنن پس نمیشه گفت میشه این بازی رو با هیلو مقایسه کرد یا نه

دوست عزیز میشه مقایسه کرد اما اگه شما نگاه کنی این بازی Halo طرفدار های قدیمی داره و هیچ وقت طرف داراش نمیان بگن بازی که مال سونی هستش از بازی خدشون بهتر هستش من حاضر هستم قسم بخورم که هیچ یک از طرف دار های هیلو از بازی شماره 3 اونقدر که از شماره های قبل رازی بودن رازی نیستن و این که بازی ها هر کدوم در نوع خودشون بهتر هستش شما با این حرفی که میزنی یعنی هیچ بازی در اینده بهتر از هیلو شما نیست که این یک جوک هستش چون همه این بازی های که نوشته شده طرف دار های خودش رو داره وبعضی از طرف دار های این بازی ها هیلو رو اصلا حساب نمیکنن پس نمیشه گفت میشه این بازی رو با هیلو مقایسه کرد یا نه
هالو انقدر بزرگ هست که سونی بخاطرش هر تلاشی بکنه که در حد این بازی یه بازی ساخته بشه.اتفاقا شماره ی 3ش بهترین بود.
من کی گفتم هیچ بازیی بهتر از هالو نیست؟منظورم تا الان بود.ولی مسلما در اینده بازیهای بهتری ساخته میشه که بایدم ساخته بشه تا صنعت گیم پسرفت نداشته باشه.
بعدشم دوستمون یه بازیهایی رو با بازیهای 360 مقایسه کرده که واقعا جای خنده داره..
اخرشم گفتم و همیشه میگم:سونی خیلی بازیهاش توپه.بحثه من با اوناییه که میان اینجا و میگن سونی همه ی بازیهاش توپه و 360 هیچی نداره.خداوکیلی این حرف مسخره نیست؟؟
یا حق

من به ایکس باکس رای دادم فقط به خاطره gears of war
اینجور که معلومه از لحاظ بازیهای اختصاصی ps3 بهتره و لی مایکروسافت تصمیم داره این ضعف رو بر طرف کنه همون طور که خودتون میدونید تا حالا بازیهایی مثل(tekken.FFVXIII.devil may cry,...) که برای Ps3 بودن برای ایکس باکس هم تایید شدن البته این کار دوباره ادامه داره باید منتظر عناوین بعدی هم باشیم
( ولی یادتون باشه چیزهای دیگری هم برای مقایسه وجود داره)

هالو انقدر بزرگ هست که سونی بخاطرش هر تلاشی بکنه که در حد این بازی یه بازی ساخته بشه.اتفاقا شماره ی 3ش بهترین بود.
من کی گفتم هیچ بازیی بهتر از هالو نیست؟منظورم تا الان بود.ولی مسلما در اینده بازیهای بهتری ساخته میشه که بایدم ساخته بشه تا صنعت گیم پسرفت نداشته باشه.
بعدشم دوستمون یه بازیهایی رو با بازیهای 360 مقایسه کرده که واقعا جای خنده داره..
اخرشم گفتم و همیشه میگم:سونی خیلی بازیهاش توپه.بحثه من با اوناییه که میان اینجا و میگن سونی همه ی بازیهاش توپه و 360 هیچی نداره.خداوکیلی این حرف مسخره نیست؟؟
یا حق

دوست عزیز من پستهایی رو که تو این صفحه زده بودیو خوندم که تقریبآ در تمامی پستات اسم halo (هالو غلطه هیلو درسته)اورده بودی من نمیخوام به این بازی توهین بکنم ولی باید قبول کنی که همه طرفداره هیلو نیستن خوده من که xbox360 دارم تا حالا یه بارم این بازیو بازی نکردم.
در مورده بازیهای اختصاصی هم نمیشه یه کنسول خاص رو برنده ی مطلق دونست ولی در این میان بازیهایی هستن که نسبت به بازیه دیگه برترن مثلآ برتریه forza نسبت به rage racer کاملآ محسوسه ولی مثلآ شما بیای هر بازیه ریسینگ رو با gt5 مقایسه کنی موجب در هم شکستن اون بازی میشه.
در کل به نظر من بازیهای اختصاصی ps3 نسبت به xbox 360 با کیفیت ترن.

ببخشید زیاد حرف زدم;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or