کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من به ایکس باکس رای دادم فقط به خاطره gears of war
اینجور که معلومه از لحاظ بازیهای اختصاصی ps3 بهتره و لی مایکروسافت تصمیم داره این ضعف رو بر طرف کنه همون طور که خودتون میدونید تا حالا بازیهایی مثل(tekken.FFVXIII.devil may cry,...) که برای Ps3 بودن برای ایکس باکس هم تایید شدن البته این کار دوباره ادامه داره باید منتظر عناوین بعدی هم باشیم
( ولی یادتون باشه چیزهای دیگری هم برای مقایسه وجود داره)
بله 100% شما ميتونيد HARDWARE كنسولو مقايسه كنيد چرا كه نه:laughing:

هالو انقدر بزرگ هست که سونی بخاطرش هر تلاشی بکنه که در حد این بازی یه بازی ساخته بشه.اتفاقا شماره ی 3ش بهترین بود.
چیزی که باعث میشه سونی به این بازی حسادت کنه گیم پلی و اینجور چیزا نیست چون مسلما سونی حتی بهتر از این بازیرو هم میتونه بسازه(کار نشد نداره)اما همیشه فروش هیلو جز آرزوهای سونی بوده که فکر نمیکنم دست یافتنی باشه.
forza داره که به جرات میتونم بگم بهترین شبیه سازه ریس
بیخیال خواهشن تو سبک سیمولیتور بازیرو در سطح GT5 ندونید(الان اشکان میاد میزندم:laughing: نه ببخشید تو کنسول:cheesygri)
در ضمن آدم پستاتونو میخونه خندش میگیره!
میدونید چرا؟
اونایی که ps3 دارن میان میگن آنچارتد و ریسیستنت و ... در حالی که اصلا بازیهای 360 رو بازی نکردن
طرفدارای 360 هم میگن هیچ بازیی به gears و fable نمیرسه در حالی که جز کنسول 360 طرف هیچ کنسول دیگه ای نرفتن
در کل بگم نظر هیچ کدومتون دارای ارزش نیست و فقط دارید پست الکی میدید:laughing:

اما همیشه فروش هیلو جز آرزوهای سونی بوده که فکر نمیکنم دست یافتنی باشه.

The نذار آمار یکی از بازی های سونی رو بدم که مایکرو تو کف فروش 10 میلیون تاییشه
اونوقت مییای میگی سونی تو کف فروشه هیلویه:laughing:

چیزی که باعث میشه سونی به این بازی حسادت کنه گیم پلی و اینجور چیزا نیست چون مسلما سونی حتی بهتر از این بازیرو هم میتونه بسازه(کار نشد نداره)اما همیشه فروش هیلو جز آرزوهای سونی بوده که فکر نمیکنم دست یافتنی باشه.

بیخیال خواهشن تو سبک سیمولیتور بازیرو در سطح GT5 ندونید(الان اشکان میاد میزندم:laughing: نه ببخشید تو کنسول:cheesygri)
در ضمن آدم پستاتونو میخونه خندش میگیره!
میدونید چرا؟
اونایی که ps3 دارن میان میگن آنچارتد و ریسیستنت و ... در حالی که اصلا بازیهای 360 رو بازی نکردن
طرفدارای 360 هم میگن هیچ بازیی به gears و fable نمیرسه در حالی که جز کنسول 360 طرف هیچ کنسول دیگه ای نرفتن
در کل بگم نظر هیچ کدومتون دارای ارزش نیست و فقط دارید پست الکی میدید:laughing:
سلام دوست عزیز هر کسی تو بازی برای خودش معیاری داره اما این که بیایم بگیم این بازی در سطح هیچ بازی در مقابل کنسول مقابل نیست درست نیستش اخه فروش چه ربطی به خوبی و بدی بازی داره نگاه کن من با شما شرط میبندم اگه هیلو بعدی از این شمارش بازم پس رفت تر باشه بازم فروشش عالی میشه و متال هم به همین صورت پس به فروش بازی نیست

سلام دوست عزیز هر کسی تو بازی برای خودش معیاری داره اما این که بیایم بگیم این بازی در سطح هیچ بازی در مقابل کنسول مقابل نیست درست نیستش
دقیقا قبول دارم چون تو این تاپیک خیلیا این حرف رو میزنن!
اما اگه منظورت gt5 هست که اینو من نمیگم همه دنیا میگن!
اخه فروش چه ربطی به خوبی و بدی بازی داره نگاه کن من با شما شرط میبندم اگه هیلو بعدی از این شمارش بازم پس رفت تر باشه بازم فروشش عالی میشه و متال هم به همین صورت پس به فروش بازی نیست
ببینین من نگفتم هیلو بازیه خوبی نیست!
گفتم در هر صورتی هم باشه بازم فروشش بالاتر از بازیهای دیگه هست!

ادم از اين همه كارشناس فروش و بازي لذت مي بره واقعا
24.gif
مشغول باشيد خيلي باحاليد
پ.ن : تنها كسي كه جدا حرفش باعث خنده من نشد چون درست بود حرف هاي محمد بود.

فقط ps3درود بر ps3 اسم اون اتاری رو هم نبرید از مد افتاده:laughing:

متاسفانه حتی با وجود پاک کردن پست های بی محتوا بعضی از کاربران به کارشون که ارسال این جور پست های تحریک امیز و اسپم ادامه هست میدن
در صورت تکرار دسترسی کاربران خاطی به مدت معین قطع میشه

متاسفانه حتی با وجود پاک کردن پست های بی محتوا بعضی از کاربران به کارشون که ارسال این جور پست های تحریک امیز و اسپم ادامه هست میدن
در صورت تکرار دسترسی کاربران خاطی به مدت معین قطع میشه
نه خداييش چرا دعوا مي كنيد آخه آخرش كه چي جز اينكه كدورت پيش بياد و سايت افت كيفي پيدا مي كنه:(

نه خداييش چرا دعوا مي كنيد آخه آخرش كه چي جز اينكه كدورت پيش بياد و سايت افت كيفي پيدا مي كنه:(
دعوا ؟! کیفیت فوروم با عباراتی مثل "360 آتاری هست" و "آقا کوچولو" پایین میاد نه اخطار دادنها.

من به PS3 راي دادم بيشتر به خاطر خداي بازي ها يعني:love: GOD OF WAR III و اينها
KILL ZONE 2
RESISTANCE 2
LITTLE BIG PLANET

بله 360 بازی های شاهکار داره اما تعداد بسیار محدودی داره در صورتی ps3 عنوانهای زیادی داره که هر کدوم به راحتی میتونه یک شاهکار بینظیر باشه مثل MGS 4 و Kill zone 2 و Gow 3 و ... !
به همین دلیل هم به ps3 رای دادم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or