خب منم همينو گفتم ديگه عزيز:biggrin1:XBOX 360 ARCADE:199.99$Launch Date: November 2005
Wii:249.99$ Launch Date:Sep 2006
NINJA BLADE
خب منم همينو گفتم ديگه عزيز:biggrin1:XBOX 360 ARCADE:199.99$Launch Date: November 2005
Wii:249.99$ Launch Date:Sep 2006
NINJA BLADE
خب منم همينو گفتم ديگه عزيز:biggrin1:
اشتباه نكن... من گفتم كه هركي زود تر اومد از لحاظ(PS3، 360) گفتم و با WII مقايسه نكردم :confused: وگفتم Wii مثال بود...ولي منظورم يه چيزه ديگه بود...هر چند که ربطی نداره به موضوع بحث ولی شما به پستی که نوشتی توجه کن، هر کی زودتر اومد و قیمتش کمتر باشه برنده اس؟مثال هم زدی (نینتندو) کاملاً حرفت اشتباهه چرا که 360 حد اقل یکسال از وی زودتر اومد و در حال حاضر قیمتش کمتره ولی وی فروشش بیشتره... از این حرفها بگذریم HALO III
اشتباه نكن... من گفتم كه هركي زود تر اومد از لحاظ(PS3، 360) گفتم و با WII مقايسه نكردم :confused: وگفتم Wii مثال بود...ولي منظورم يه چيزه ديگه بود...باشه ما داريم هميشه اشتباه مي كنيم:smile:
هيچ مشكلي نداره ميتوني بازي نكني و يا اصلا ميتوني ديسكشو بشكني كه ديگه حتي ريخت ديسكشم نبيني!!!نچ!
لطفا گاد اف و وارد این بحثاتون نکنید در ضمن من یه 15 دقیقه great بازی کردم از هر چی بازی اکشن بیزار شدم مال خودتون انقدر گندش نکنید
منم به X رای دادم.منم به XboX360 راي دادم
NiNja GaiDeN 2
GearS Of WaR 1 & 2
HalO 3
FablE 2