کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
نوشته شده توسط Metal Gear:
من با جفتشون کار کردم و به جرأت میگم فقط Opera :)
چند تا از امکانات ساده opera باعث شده بیشتر ازش استفاده کنم

* میتونه صفحات رو داخل خودش نگه داره و دفعه بعد که بازش میکنی بدون load همه رو میاره ... من از این خیلی استفاده میکنم گاهی مثلاً 3-4 تا صفحه رو 2 هفته توی اپرا نگه میدارم چون هر بار لازمشون دارم
* براحتی با Ctrl + z میشه undo کرد و صفحاتی که بستی رو برگردوند
* Back کردن opera از همه مرورگرها سریعتره و من براحتی با کلید چهارم و پنجم موس Back , Forward میکنم
* اون بالا با یک دابل کلیک ساده new page باز میشه
* هر صفحه ای که داخلش باز میکنی یه ضربدر جداگانه برای close روش هست ولی توی Firefox هی باید بری اون گوشه ضربدر بزنی باز بیای اینور !
* اطلاعات مربوط به Loading صفحه رو در Status bar مینویسه ... مثل سرعت و زمان لود شدن صفحه ... تعداد عکسهای لود شده و ...
* این گزینه Fit to window که خیلی جاها بدرد میخوره
بیشتر این امکانات رو میشه توسط اضافه شونده های Firefox که در سایت خودش قرار داره بهش اضافه کرد و این بخاطر این هست که Firefox یک مرورگر کدباز هست:-"

OPEN SOURCE FOREVER :cheesygri
تازه پلاگینها و سرچ انجینها و اکستنشن ها و... رو بگو.. انقدر حال میده وقتی سرچ انجین فلان سایت رو داره خیلی راحت با وارد کردن واژه (های) دلخواه بسرعت به جواب میرسی...

سیاوش عزیز گفت سرچ یاده یه چیزی افتادم
84.gif

نوشتتون رو سلکت کنین (بکشین روش تا ابی بشه) بعد روش رایت کلیک کنین بعد یه گزینه هست به اسم SEARCH WEB FOR که اگه بزنینش کلمه ی مورد نظرتون رو در گوگل سرچ میکنه
104.gif

خوبه چون فایرفوکس دابل هم نمیخواد با 1 کلیک باز میشه
منظور من زدن گزینه new page نبود ... میگم هر جای اون نواره بالای صفحه دابل کلیک کنی new page باز میشه ... بهر حال الان امتحان کردم دیدم فایرفاکس هم همینطوره :)
من خودم با همین ضربدر سمت چپ خیلی راحتم البته این مسئله سلیقه ایه
فایرفاکسه من ضربدرش سمته راسته ... لابد یه اکستنشن هم نصب میکنی که بره چپ :)
بیشتر این امکانات رو میشه توسط اضافه شونده های Firefox که در سایت خودش قرار داره بهش اضافه کرد و این بخاطر این هست که Firefox یک مرورگر کدباز هست
میشه بگید دقیقاً کدوم ها رو میشه اضافه کرد ؟ این 3 تا گزینه برای من خیلی مهمه :
* میتونه صفحات رو داخل خودش نگه داره و دفعه بعد که بازش میکنی بدون load همه رو میاره ...
* اطلاعات مربوط به Loading صفحه رو در Status bar مینویسه ... مثل سرعت و زمان لود شدن صفحه ...
اینها رو میشه اضافه کرد ؟ اگه میشه بگید شاید در موضع گیریم تجدید نظر کردم :)

منم به خاطر همین سه تا دلیل که متال گیر گفت با اپرا کار میکنم بعلاوه اینکه اپرا با خیلی از سایتها سازگارتر از فایر فاکس هست
و البته شما میتونی صفحات رو بدون لود شدن به عقب برگردی
دوستان توجه کنین که حتی یه دونه از این دلایل برای انتخاب اپرا کافی هست لطفا اول با اپرا یه مدت لااقل دو هفته کار کنین بعد بگین فایر فاکس بهتره
تو فایر قاکس من وقتی می خوام یه عکسو پیست کنم تو قسمت پست دکمه پیست نداره:cheesygri

نوشته شده توسط mt3691:
منم به خاطر همین سه تا دلیل که متال گیر گفت با اپرا کار میکنم بعلاوه اینکه اپرا با خیلی از سایتها سازگارتر از فایر فاکس هست
و البته شما میتونی صفحات رو بدون لود شدن به عقب برگردی
دوستان توجه کنین که حتی یه دونه از این دلایل برای انتخاب اپرا کافی هست لطفا اول با اپرا یه مدت لااقل دو هفته کار کنین بعد بگین فایر فاکس بهتره
تو فایر قاکس من وقتی می خوام یه عکسو پیست کنم تو قسمت پست دکمه پیست نداره:cheesygri
سلام.
من خودم چندین ماه با اپرا کار کردم و از کار خودم پشیمونم چون هیچی Mozilla Firefox نیمشه
84.gif

بچه ها شاهدا من خودم اول اپرایی بودم !!!
در ضمن نداره که نداره به جاش از شرکات ها استفاده میکنی یا از چیزی که بچه چند صفحه قبل توضیح دادن یعنی ایمکه رو قسمت stop و ... رایت کلیک کنی و customize رو بزنی و دکمه ی پست رو اضافه کنی...

* میتونه صفحات رو داخل خودش نگه داره و دفعه بعد که بازش میکنی بدون load همه رو میاره ...
* اطلاعات مربوط به Loading صفحه رو در Status bar مینویسه ... مثل سرعت و زمان لود شدن صفحه ...
اینها رو میشه اضافه کرد ؟ اگه میشه بگید شاید در موضع گیریم تجدید نظر کردم
خوب من اولی رو دیدم ولی اون دوتا رو نمی دونم ;)
ولی به احتمال خیلی زیاد پیدا میشه

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
میشه بگی چه چیزهایی اضافه میکنه؟
شرمنده...
خوب من تازه نصبش کردم ولی این چیزا رو اضافه می کنه
یک دکمه ضربدر کنار هر Tab
قابلیت بازگشت صفحات با تنظیمات دلخواه
مشخص شدن Tab دیده نشده
یک نوار پیشرفت در پشت هر Tab
قابلیت بازگشت Tab های بسته شده
و...
فکر کنم کافی باشه:cheesygri

این 2 مورد با این اکستنشن حل شد :
* هر صفحه ای که داخلش باز میکنی یه ضربدر جداگانه برای close روش هست
برای زوم کردن و Fit کردن چیزی وجود نداره ؟
یکی این مونده یکی هم سرعت و زمان لود شدن ...

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
میبینم که کم کم داری به Mozilla Firefox روی میاری ممد جان:)
میگم برای حل مورد اول کدوم رو دانلود کردی؟؟؟؟؟
همون دومی که Grim Reaper عزیز گذاشتن :
https://addons.mozilla.org/firefox/1122/

حالا یه مدت بیشتر با فایرفاکس کار میکنم ممکنه به موارد جدیدی بر بخورم که بهتر یا بدتر از اپرا باشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or