کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
نوشته شده توسط Metal Gear:
همون دومی که Grim Reaper عزیز گذاشتن :
https://addons.mozilla.org/firefox/1122/

حالا یه مدت بیشتر با فایرفاکس کار میکنم ممکنه به موارد جدیدی بر بخورم که بهتر یا بدتر از اپرا باشه ...

سلام.
میگم چه طور میتونم صفحه سیو کنم و بعدا که بازش کنم بدون لود کردن بیاد؟؟؟
میشه یکم توضیح بدی...
ممنون

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
سلام.
میگم چه طور میتونم صفحه سیو کنم و بعدا که بازش کنم بدون لود کردن بیاد؟؟؟
میشه یکم توضیح بدی...
ممنون
برو به این قسمت :
Tools > Tab Mix Plus Options > Session > Start/Exit
تنظیمات باید به این صورت باشه : ( من چند تا از تنظیمات رو خودم تغییر دادم این رو یادم نیست در حالت دیفالت به همین صورته یا اینکه خودم تنظیمش کردم )
قسمت When Browser Starts باید در حالت Restore باشه و قسمت When Browser Exits در حالت Save Session باشه

الان هر چند تا صفحه باز باشه و بعد فایرفاکس رو ببندی دفعه بعد که باز میکنی همون صفحات رو میاره ...

سلام.
محمد جان خیلی خیلی ممنون.
درست شد و مشکلی هم نداشت اینم یه دلیل دیگه برای استفاده از فایرفوکس:D
میگم محمد فقط باید در قسمت When Browser Starts گزینه ی restore رو انتخاب میکردی;)

در مورد قسمت سرچ کلمات باید بگم اپرا صد برار کامل تر از فایر فکس . هم در گوگل هم در خود اپرا هم در آمازون و هم در ای بی و هم در انسرز کلمات رو براتون سرچ می کنه من مطمعنم امکانات رفاهی اپرا خیلی بیشتر از فایر فکس هست

این چه کاریه من اپرا اماده رو ول کنم برم در بدر دنبال برنامه برای کامل کردن فایر فاکس بگردم که تازه به اپرا برسه یا نه:confused:

نوشته شده توسط mt3691:
این چه کاریه من اپرا اماده رو ول کنم برم در بدر دنبال برنامه برای کامل کردن فایر فاکس بگردم که تازه به اپرا برسه یا نه:confused:
خوب این یه جورایی مزیت حساب میشه که خودت می تونی به مرورگرت امکانات دلخواه رو اضافه کنی ;)
من خودم اولا طرفدار اپرا بودم ولی چند وقت لینوکس رفته بودم دیدم فایرفاکس هم خیلی بهتر از اپرا هست خیلی هم بیشتر ازش ساپورت میشه منظورم یه چیز تو مایه های 3rd Party هست!(یه چیز شبیه این)

نوشته شده توسط sanandreas:
در مورد قسمت سرچ کلمات باید بگم اپرا صد برار کامل تر از فایر فکس . هم در گوگل هم در خود اپرا هم در آمازون و هم در ای بی و هم در انسرز کلمات رو براتون سرچ می کنه من مطمعنم امکانات رفاهی اپرا خیلی بیشتر از فایر فکس هست

سلام.
میشه بگی تو سرچ این اپرا چی کار میکنه که این فایرفوکس نمیکنه؟؟;)
فایرفوکس میتونه هر سرچ انجینی رو به خودش اضافه بکنه از این بهتر چی میخوای؟؟
یه چشمه ی سرچش رو چند تا پست بالاتر گفتم میخوای برو ببین..

همه این کارها رو میکنین تا فایرفاوکس "شبیه" اپرا بشه.
مثلا همین ضربدر بغل تگ.اپرا داشته که برای فایرفاوکس ساختن.
زوم کردن روی تگ.مال اپرا بوده که اکستنشنش رو آوردن.
آخرش که چی؟یه مرورگر درست میکنین که مثل اپرا باشه و سرعتش پایینتر.
فایرفاوکس در ابتدا مثل یک بچه میمونه که چیزی حالیش نیست.باید بهش یاد بدی.حتی یک فلش پلیر ساده هم رو خودش نداره.
بعضی وقتها هم میبینیم بعضی سایتها چیزهای خاصی از آدم میخوان.بعد باید بری دنبال اکستنشن بگردی.
اما اپرا به عنوان یک مرورگر واقعا کاملتره.ما که دیگه اینجا تعصب نداریم.همه رو امتحان کردیم.اپرا از اول کامله و فایر سعی میکنه کامل باشه.
حرف آخر من در این مقال:
هر کاری با فایر فاوکس میکنین برای اینه که شبیه اپرا بشه.شاید هم موفق بشین.اما هنوز هم که هنوزه سرعتش پایینتره.
اینها رو میشه اضافه کرد ؟ اگه میشه بگید شاید در موضع گیریم تجدید نظر کردم
از صفحه قبل که شروع کردم اول خوشحال شدم دیدم یک مدیر هم داره از اپرا حمایت میکنه.اما مثل اینکه دوستان خیلی خیلی (مخصوصا این امین) روی تهیه سالاد و ساندویچ مغز واردن (مخصوصا این امین که خودش میگه چیزی تو سرش نیست!!آخه خودش خورده!!!!!!)
ولی خودتم متوجه شدی که همه این اکستنشنها فایر رو شبیه اپرا میکنه.اما:
برای زوم کردن و Fit کردن چیزی وجود نداره ؟
یکی این مونده یکی هم سرعت و زمان لود شدن ...
اینها رو نداره.مخصوصا اون Fit ro the...واقعا توی همین سایت به درد من خورده.
به هر حال من دلیلی نمیبینم که کسی اپرا رو ول کنه.
باتشکر....

یک چیز دیگه(که ربطی به پست بالا نداره)
شما واقعا حافظه اپرا رو دست کم گرفتین.فوق العاده است.برین اینجا رو ببینین:
Tools/History

استفاده اش هم واقعا بالاست.مثلا همین الان میخواستم عکسم رو توی سایت Pichub آپلود کنم.
ولی اسم ساید یادم نمیومد.حالا با یک نگاه ساده و سطحی پیداش میکنم.
یا حتی میتونم سرچ کنم.بالای صفحه قابلیت سرچ هست.
و صد البته قابلیت حذف برای کسایی که نمیخوان ردپایی ازشون باقی بمونه.

همه این کارها رو میکنین تا فایرفاوکس "شبیه" اپرا بشه.
مثلا همین ضربدر بغل تگ.اپرا داشته که برای فایرفاوکس ساختن.
زوم کردن روی تگ.مال اپرا بوده که اکستنشنش رو آوردن.
آخرش که چی؟یه مرورگر درست میکنین که مثل اپرا باشه و سرعتش پایینتر.
فایرفاوکس در ابتدا مثل یک بچه میمونه که چیزی حالیش نیست.باید بهش یاد بدی.حتی یک فلش پلیر ساده هم رو خودش نداره.
بعضی وقتها هم میبینیم بعضی سایتها چیزهای خاصی از آدم میخوان.بعد باید بری دنبال اکستنشن بگردی.
اما اپرا به عنوان یک مرورگر واقعا کاملتره.ما که دیگه اینجا تعصب نداریم.همه رو امتحان کردیم.اپرا از اول کامله و فایر سعی میکنه کامل باشه.
حرف آخر من در این مقال:
هر کاری با فایر فاوکس میکنین برای اینه که شبیه اپرا بشه.شاید هم موفق بشین.اما هنوز هم که هنوزه سرعتش پایینتره.

تو هی بگو بالاتره
55.gif

باشه بالاتره بچه اپرا سرعتش بالاتره بپا یان قدر سرعت میری نخوری تو دیوار!!!!!!
39.gif

از صفحه قبل که شروع کردم اول خوشحال شدم دیدم یک مدیر هم داره از اپرا حمایت میکنه.اما مثل اینکه دوستان خیلی خیلی (مخصوصا این امین) روی تهیه سالاد و ساندویچ مغز واردن (مخصوصا این امین که خودش میگه چیزی تو سرش نیست!!آخه خودش خورده!!!!!!)
ولی خودتم متوجه شدی که همه این اکستنشنها فایر رو شبیه اپرا میکنه.

ملت خودشون عقل دارن و میفهمن چی کار باید بکنن و دیگه احتیاجی به سالاد و نوشابه نداره
85.gif

ایشون اومدن گفتن اپرا این مزایا رو داره که فایرفوکس نداره بعد فهمیدن که نه این طوری ها هم نیست فایرفوکس هم داره و ایشون الان در حال بررسی هستن تا چشت در بیاد
92.gif
39.gif
(خودت که میدونی چیزی تو سرم نیست
58.gif
)

میبینم که این اپرا شما هیچی بارش نیست رو عکس کلیک کن میفهمی
58.gif
58.gif

+++++++++++++++++++

در ضمن اگه حرفی میزنم به حساب شوخی بزارش منظوری ندارم یه دف ناراحت نشی یه بحثی پیش اومده و ما هم داریم هر کدوم از چیزی که میخوایم دفاع میکنیم
83.gif

نوشته شده توسط behzadr:
سلام
یه سوال
فایر فاکس مرور گر اورجینال لینوکس هست؟؟یعنی سیستم عامل که نصب می شه این مرورگر هم روش نصب میشه؟
لینوکس چند تا مرورگر داره! که الان فایرفاکس هم جزء اونا هست البته من Fedora Core رو دیدم بقیه رو نمی دونم

لینوکس چند تا مرورگر داره! که الان فایرفاکس هم جزء اونا هست البته من Fedora Core رو دیدم بقیه رو نمی دونم
کدوم یکی رو استاندارد روی سیستم عاملش نصب میشه....اینو می خوام بدونم

نوشته شده توسط behzadr:
کدوم یکی رو استاندارد روی سیستم عاملش نصب میشه....اینو می خوام بدونم
خوب Firefox به طور استاندارد نصب میشه یعنی وقتی لینوکس رو نصب کنی Firefox هم تو خودش داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or