mostafa_cpp
کاربر سایت
نوشته شده توسط Metal Gear:همون دومی که Grim Reaper عزیز گذاشتن :
https://addons.mozilla.org/firefox/1122/
حالا یه مدت بیشتر با فایرفاکس کار میکنم ممکنه به موارد جدیدی بر بخورم که بهتر یا بدتر از اپرا باشه ...
برو به این قسمت :نوشته شده توسط pandora tomorrow:سلام.
میگم چه طور میتونم صفحه سیو کنم و بعدا که بازش کنم بدون لود کردن بیاد؟؟؟
میشه یکم توضیح بدی...
ممنون
خوب این یه جورایی مزیت حساب میشه که خودت می تونی به مرورگرت امکانات دلخواه رو اضافه کنینوشته شده توسط mt3691:این چه کاریه من اپرا اماده رو ول کنم برم در بدر دنبال برنامه برای کامل کردن فایر فاکس بگردم که تازه به اپرا برسه یا نه:confused:
نوشته شده توسط sanandreas:در مورد قسمت سرچ کلمات باید بگم اپرا صد برار کامل تر از فایر فکس . هم در گوگل هم در خود اپرا هم در آمازون و هم در ای بی و هم در انسرز کلمات رو براتون سرچ می کنه من مطمعنم امکانات رفاهی اپرا خیلی بیشتر از فایر فکس هست
از صفحه قبل که شروع کردم اول خوشحال شدم دیدم یک مدیر هم داره از اپرا حمایت میکنه.اما مثل اینکه دوستان خیلی خیلی (مخصوصا این امین) روی تهیه سالاد و ساندویچ مغز واردن (مخصوصا این امین که خودش میگه چیزی تو سرش نیست!!آخه خودش خورده!!!!!!)اینها رو میشه اضافه کرد ؟ اگه میشه بگید شاید در موضع گیریم تجدید نظر کردم
اینها رو نداره.مخصوصا اون Fit ro the...واقعا توی همین سایت به درد من خورده.برای زوم کردن و Fit کردن چیزی وجود نداره ؟
یکی این مونده یکی هم سرعت و زمان لود شدن ...
همه این کارها رو میکنین تا فایرفاوکس "شبیه" اپرا بشه.
مثلا همین ضربدر بغل تگ.اپرا داشته که برای فایرفاوکس ساختن.
زوم کردن روی تگ.مال اپرا بوده که اکستنشنش رو آوردن.
آخرش که چی؟یه مرورگر درست میکنین که مثل اپرا باشه و سرعتش پایینتر.
فایرفاوکس در ابتدا مثل یک بچه میمونه که چیزی حالیش نیست.باید بهش یاد بدی.حتی یک فلش پلیر ساده هم رو خودش نداره.
بعضی وقتها هم میبینیم بعضی سایتها چیزهای خاصی از آدم میخوان.بعد باید بری دنبال اکستنشن بگردی.
اما اپرا به عنوان یک مرورگر واقعا کاملتره.ما که دیگه اینجا تعصب نداریم.همه رو امتحان کردیم.اپرا از اول کامله و فایر سعی میکنه کامل باشه.
حرف آخر من در این مقال:
هر کاری با فایر فاوکس میکنین برای اینه که شبیه اپرا بشه.شاید هم موفق بشین.اما هنوز هم که هنوزه سرعتش پایینتره.
از صفحه قبل که شروع کردم اول خوشحال شدم دیدم یک مدیر هم داره از اپرا حمایت میکنه.اما مثل اینکه دوستان خیلی خیلی (مخصوصا این امین) روی تهیه سالاد و ساندویچ مغز واردن (مخصوصا این امین که خودش میگه چیزی تو سرش نیست!!آخه خودش خورده!!!!!!)
ولی خودتم متوجه شدی که همه این اکستنشنها فایر رو شبیه اپرا میکنه.