mostafa_cpp
کاربر سایت
https://addons.mozilla.org/extensions/نوشته شده توسط behzadr:بچه ها فایر چه پلاگین هایی داره.....چه امکاناتی رو میشه بهش اضافه کرد؟؟
https://addons.mozilla.org/extensions/نوشته شده توسط behzadr:بچه ها فایر چه پلاگین هایی داره.....چه امکاناتی رو میشه بهش اضافه کرد؟؟
ببخشیدها....بچه ها فایر چه پلاگین هایی داره.....چه امکاناتی رو میشه بهش اضافه کرد؟؟
نه خودت قضاوت کن.از اون حرف ها بود ها.
دیگه واقعا رو اعصاب داری میری!!!اینم عکس از فایرفوکس من:
ببین تو که نقل قول میکنی اقلا کامل نقل قول بکن.ایشون گفتن:اما نظر ستجی بالا اینو نمی گه
گفتن به نظر خودشون و نه نظر نظرسنجی.به نظر من بهترین Web Browser اپرا هستش
نه خودت قضاوت کن.
من همون اول که اسمش قرار بود فینیکس Phoenix یا همون ققنوس خودمون بود من خیلی خوشم اومد.گفتم وقتی اومد با این عوض میکنم.
بعد که اسمش عوض شد دیدم فایرفاوکس هم اسمش جالبه.وقتی آیکونش رو دیدم دیگه واقعا خوشم اومد.
و ااحتمالا اگه پسرداییم نبود الان من هم کورکورانه!!!!به اپرا تعارض میکردم(منظورم بعضیهاست نه شما برو بچس باحال(
قضیه این بود که دیدم داره با اینترنت کار میکنه و با اپرا.وقتی اون شمایل قشنگشو با اون بوکمارکهای بغلش دیدم خیلی خوشم اومد.
گرچه اسمش بیگانه بود و ابهتی که داشت نهان بود و من ندیدم.اما چون پسردائیم ازش استفاده میکرد و من بهش خیلی اطمینان دارم(بچه های امیرکبیر اینجوری اند دیگه)
به هر حال با اپرا کار کردم و حال کردم.بعدش فایرفاوکس رو ریختم با چندتا اکستنشن جالب.اما گیرایی نداشت.حداقل برای من.
الان هم فقط به عنوان ذخیره صفحات ازش استفاده میکردم.تا اینکه کامپیوتر رو فرمت کردم و بای بای FF.
دیگه واقعا رو اعصاب داری میری!!!
آخه مرد مومن تو که اینهمه میگی اپن سورس و اینها همش 3 تا اکستنشن ریختی؟خجالت نمیکشی؟
من که با اپرا کار میکنم روی فایرفاوکس حداقل 15 تا اکستنشن ریختم.اونوقت تو امستو میگذاری فایر فاوکسی؟!!!همون بهتر که بری چای با بیسکوییت ساقه طلایی(من از این بیشتر خوشم میاد) بیاری!!!!!!
اگر میشه روی مرورگرتون رایت کلیک هم بکنید تا امکانات دیگه هم مشخص شه.
باتشکر.....
آخه برا چی رفتی دنبالش؟اگه اینو نمیدونی پس از چی اون خوشت اومده؟!!!من که منصرفت نمیکنم.امیدوارم برگردی به موضع قبلیت!!
باتشکر...
تأیید میشهمن بهش خیلی اطمینان دارم(بچه های امیرکبیر اینجوری اند دیگه)
* براحتی با Ctrl + z میشه undo کرد و صفحاتی که بستی رو برگردوند
* اون بالا با یک دابل کلیک ساده new page باز میشه
* هر صفحه ای که داخلش باز میکنی یه ضربدر جداگانه برای close روش هست ولی توی Firefox هی باید بری اون گوشه ضربدر بزنی باز بیای اینور
البته من از فایر فاکس هم بعنوان ذخیره استفاده میکنم ! چیزهای بی اهمیت که میخوام سریع ببندم با اون باز میکنم![]()
سلام.نوشته شده توسط sanandreas:تنها اشکال وارد بر اپرا تایپش حالا من با فارسیش مشکلی ندارم . اما شما برید تو 360 اونجا بخواید انگلیسی تایپ کنید غوغا می شه چه برسه به فارسی . در ضمن مطمعن باشید اپرا هواداران بیشتری در کل دنیا داره . این نظر سنجی فقط مربوط به ایران و فقز بعضی ها می بیننش . در مقیاس کلی اپرا دوستا داران و مصرف کنندگان بیشتری داره
ممنون .نوشته شده توسط sanandreas:منظورم Yahoo 360
در ضمن مطمعن باشید اپرا هواداران بیشتری در کل دنیا داره . این نظر سنجی فقط مربوط به ایران و فقز بعضی ها می بیننش . در مقیاس کلی اپرا دوستا داران و مصرف کنندگان بیشتری داره