کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
نوشته شده توسط behzadr:
پس حتما اپرا من خراب بوده...چون واقعا عالی صفحات رو بازمیکنه

ولی اون گزینه بوک مارک رو هم من یافت نکرم
بعد چرا Past مستقیم نداره؟؟
می تونی روی نوار بالا (Back,Next,Home ... توش هست) راست کلیک کنی و Customize رو انتخاب کنی از اونجا می تونی دکمه مربوط به Paste رو اضافه کنی;)

می تونی روی نوار بالا (Back,Next,Home ... توش هست) راست کلیک کنی و Customize رو انتخاب کنی از اونجا می تونی دکمه مربوط به Paste رو اضافه کنی;)

ایول دوست عزیز اصلا به اونجا فکر نکرده بودم
83.gif

به نظر من فایر فکس بهترین مرورگر حال حاضر تمام سیسم عاملهاست
اونم به دلایل ذیل
1- مهمترین دلیلش اپن سورس بودنشه که خودش بحث مفصلیه
2- مجانی بودنش
3-سازگار بودن با تمام زبانها و آپدیت اکستنشنهاش
4- امنیتش که این مربوط به شماره 1 میشه
و هماونطور که میدونید فایر فاکس و کلا خانواده موزیلا ماله لینوکس بودن
ولی اگه انتخابش کردی حتما از نسخه 1.0 به بعدشو دانلو د کن و دقت کن بعد از ورژنش PR(preview RELEASE) نداشته باشه

نوشته شده توسط MAMALY_SANDY:
به نظر من فایر فکس بهترین مرورگر حال حاضر تمام سیسم عاملهاست
اونم به دلایل ذیل
1- مهمترین دلیلش اپن سورس بودنشه که خودش بحث مفصلیه
2- مجانی بودنش
3-سازگار بودن با تمام زبانها و آپدیت اکستنشنهاش
4- امنیتش که این مربوط به شماره 1 میشه
و هماونطور که میدونید فایر فاکس و کلا خانواده موزیلا ماله لینوکس بودن
ولی اگه انتخابش کردی حتما از نسخه 1.0 به بعدشو دانلو د کن و دقت کن بعد از ورژنش PR(preview RELEASE) نداشته باشه

linux & OpenSource forever :)

من هم از هر سه مرورگر اصلي استفاده كردم و الان از اپرا استفاده ميكنم.
فاير فاكس مرورگر خوبيه.دليلش هم كه همه ميگن.اپن سورس بودنش.
اما يه چيزي رو دقت كنيد.ما و شما كه نميتونيم از اين قابليت بهره بگيريم.بايد منتظر باشيم كه يكي برامون برنامه نويسي كنه.شايد اون اكستنشني كه لازم هست وجود نداشته باشه.اونوقت....
البته همين قابليته كه باعث ميشه اين همه اكستنشن بياد براش.
از نظر سرعت هم واقعا براي كسي كه معتقد به سرعت بالاي فايرفاوكس هستش متاسفم.شما چون مثلا بازي سنتر رو صد دفعه باز ميكنين ديگه عكسها و چيزهاي معمول اون به حافظه مرورگر رفته و به اصطلاح كش شده.پس شما بايد باز كردن يك صفحه رو براي اولين بار ملاك قرار بدين.كه متاسفانه در اين مورد فايرفاوكس حتي از IE هم كمتره.(يا اينطور به نظر مياد) من كه تست كردم اينطوري بود.
اما اپرا از نظر سرعت از همه مرورگر ها سرتره.خودتون امتحان كنيد.با اين كدباز نيستش ولي تغييراتي ميتونين توي شكل و شمايلش بدين كه فايرفاوكس هم نتونه.مثلا صفحه تب رو بيارين پايين صفحه كه براي كسي كه از IE ميخواد سويچ كنه به مرورگر تب دار سختش نباشه و دلزده نشه.
History اپرا واقعا محشره.توپه.عاليه.حرف نداره.برين به منوي Tools/History تا ببينين چقدر باحاله.همه صفحات رو از يه تاريخي به بعد داره.مثلا شما يه سايتي رفتين كه ديگه يادتون نيست.خيلي به اين مشكل بر ميخوريم كه شايد به نظر نياد.صفحات هم به صورت تاريخي مرتب شدن كه ميتونه عوض شه.ميتونين صفحات رو پاك كنين كه خودش نعمتيه.مثلا وقتي ميخواين رد پاي خودتون رو پاك كنين كه.....
البته وقتي از Clear History اينترنت اكسپلرر استفاده ميكنين همه ميفهمن!!!!!!
BookMark هاي اپرا هم آرشيو واقعا كاملي از همه لينكهاي مورد نيازه.
SearchEngine هاي مختلف.
و...
باتشكر....

از نظر سرعت هم واقعا براي كسي كه معتقد به سرعت بالاي فايرفاوكس هستش متاسفم.شما چون مثلا بازي سنتر رو صد دفعه باز ميكنين ديگه عكسها و چيزهاي معمول اون به حافظه مرورگر رفته و به اصطلاح كش شده.پس شما بايد باز كردن يك صفحه رو براي اولين بار ملاك قرار بدين.كه متاسفانه در اين مورد فايرفاوكس حتي از IE هم كمتره.(يا اينطور به نظر مياد) من كه تست كردم اينطوري بود.
اول سلام...:cheesygri
در مورد سرعت فایرفکس کاملا اشتباه میکنی...
فایرفکس از لحاظ رندریگ صفحه ی وب بسیار سریع تر از اینترنت اکسپلورر عمل میکنه و این بخصوص در لود کردن صفحه ی وب برای اولین بار کاملا مشهوده...البته در این زمینه که اپرا در حال حاضر سریع ترین مرورگر حال حاضر هست هیچ شکی نیست اما فایرفکس صد ها و صد ها اکستنشن مختلف مفید و جالب داره که حتی یکی از اونها را نمیشه در اپرا پیدا کرد
من خودم بعد ار دو روز که از اپرا استفاده کردم دوباره برگشتم به سمت فایرفکس چون در مقابل فایرفکس واقعا هیچی نداره:cheesygri

اپرا واقعا محشره.توپه.عاليه.حرف نداره.برين به منوي Tools/History تا ببينين چقدر باحاله.همه صفحات رو از يه تاريخي به بعد داره.مثلا شما يه سايتي رفتين كه ديگه يادتون نيست.خيلي به اين مشكل بر ميخوريم كه شايد به نظر نياد.صفحات هم به صورت تاريخي مرتب شدن كه ميتونه عوض شه.ميتونين صفحات رو پاك كنين كه خودش نعمتيه.مثلا وقتي ميخواين رد پاي خودتون رو پاك كنين كه.....
تمامی اینکارایی که گفتی را براحتی هر چه تمام تر میشه در فایرفکس انجام داد...;)

در ضمن از لحاظ پشتیبانی از Search Engine ها هم هیچ مرورگری به خوبی فایرفکس وجود نداره...من خودم هنوز هیچ Search Engine ندیم که نشه به فایرفکس اضافه کرد و از این لحاظ کاملترین مرورگر محسوب مبشه اما اپرا با وجود پشتیبانی از Search Engine های مختلف باز هم محدودیت داره ;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط behzadr:
سلام
من اون قسمت که بتونم اضافه کنم کلید جدیدی رو یافت کردم ولی نتونستم چیزی اضافه کنم!!!

کاری ندراه بهزاد عزیز فقط روش کلیم کن و کلیک رو نگه دار بعد بکشش (DRAG)طرف همون کلید های STOP و ....

.كه متاسفانه در اين مورد فايرفاوكس حتي از IE هم كمتره.(يا اينطور به نظر مياد) من كه تست كردم اينطوري بود.

48.gif

اینو جایه دیگه نگی...
در ضمن نمونه قدرت موزیلا یه چشمش همین نظرسنجی سایت هست ملت که اسکول نیستن به مرورگری رای بدن که از IE بدرته.:confused: مشکل از خودتونه....

ديدم اينجا بحث درمورد اپراوموزيلاست دلم نيومد نظر ندم راستش من نميدونم آخرين بار كه از ieاستفاده كردم كي بود چون مدتهاست كه مرورگر انتخابيم اپراست گرچه درمورد تايپ فارسي ويا بعضي از سايتهاي فارسي تاحدودي مشكل داره ولي خوب امتيازهايه ديگش باعث ميشه باهاش كناربيام واونم بيشتربخاطراينه كه طراحهاي وب(فارسي) سايتاشونوبرپايه آي اي درست ميكنن. اتفاقا برعكس نظردوستمون يكي ازدلايل مهم من بغيرازسرعت بالادرلودوبازكردن تبهاي متوالي واستفاده ازامكانات كم نظيرديگش همين بازكردن صفحات لودشده بعدازبستن مرورگره. موقعي كه شما بعدازبستن مرورگروبازكردن اون دوباره ميتونين صفحاتوبدون استفاده ازآف لاين وجستجوي لينكهاواحتمالاسردرگمي دوباره مشاهده كنيد.خوداين عمل باعث صرفه جويي دراعتباركارت شما وهمينطور كمترمشغول بودن خطتون ميشه (البته دوستاني كه ازدايال اپ استفاده ميكن) به اين شكل كه من اول به سايتهاي موردنظرم واردميشم وسپس تمامي لينكهايي كه مدنظرم هست هم زمان بازميكنم(بيشترسايتهاي خبري وفرومهاي چندصفحه اي وسخت افزاري و...)كه واقعا شاهكارچون حتي مواقعي پيش اومده كه چندين تبو(شايدحدود20-40) همزمان وبدون وقفه بازكردم وتمام صفحات باسرعت مناسب لودشده سپس خطروديسكانكت ميكنم ومشغول مطالعه وبازديدصفحات ميشم ويا اينكه نه فرصت نداشتم همه صفحاتومروركنم وكارضروري پيش اومده درنتيجه مرورگروبستم كاراموانجام دادم... تابعدا كه فرصتي دست بده و...كه اين موردش براي من خيلي مورداستفادست. درضمن پوسته هايي داره كه به من خيلي كمك ميكنه تاتويه اون آشفته بازارتبهاي لودشده ورفرش شدهروپيداكنم توصيه ميكنم skin freshروحتما يه امتحاني كنيد درضمن اينوهم بگم من تاحالا روي هيچ نرم افزارياسخت افزاري تعصب نداشتم وبرام نوع بازدهي مهم واينطورنيست كه ازموزيلااستفاده نكرده باشم اتفاقا برعكس همين حالاكه دارم پست ميزنم اين مروگروهم روسيستمم دارم ولي خوب برام اونقدردلچسب نبوده كه جايگزين اپراش كنم راستي يه نكته ديگه هست نميدونم متوجه شديد يانه سرعت دانلودنرم افزاراپراهم درصورت متعادل بودن ترافيك شبكه واقعا تحسين برانگيزبطوري كه باعث شدمن بعدازمدتهااستفاده ازنرم افزارهاي دانلودمثل dap&idmاوناروهم كناربذارم تاازشربرنامه هاي تبليغي وجاسوسيشون هم راحت بشم بنظرمن گرچه اپرا معايبي هم داره ولي بهترين مرورگره

آخرین ویرایش:
کاری ندراه بهزاد عزیز فقط روش کلیم کن و کلیک رو نگه دار بعد بکشش (DRAG)طرف همون کلید های STOP و ....
دستت درد نکنه
بالاخره من توسنتم که این نقل قول رو انجام بدم...........:blushing:

ملت که اسکول نیستن به مرورگری رای بدن که از IE بدرته
من کار ندارم که ملت چی هستن.من اون چیزی رو که به عینه دیدم میگم.دو سه جای دیگه که اینو خوندم(مجله) دیگه مطمئن شدم.توی هرچیزی هم دوتا معیار هست دیگه...علمی و عملی!!;)
دلیل رای دادن ملت هم بازهم به نظر من اپن سورس بودنه.
یه چیز دیگه.شما یه نفر رو بگو که با اپرا کار میکرده بعد پاشده رفته فایرفاوکس رو امتحان کرده و دیگه با اپرا کار نکنه.در صورتی که عکس این قضیه صادقه.تازه توی همین تاپیک;)
و یه چیز مهمتر:
نینتندو برای WII (My Precious!!) مرورگر اپرا رو انتخاب کرده.یکی به نفع اینطرف!!!:cool:
این عکس مرورگر من:
آینجا برین من که تامبنیل گیرنیاوردم!!!
یه چیز دیگه یادم اومد.مسخره است ولی فایرفاوکس تنبله!!مثل IE.موقعی که میخواد یک صفحه سنگین رو که پر از عکس هست لود کنه چندتا از عکسها رو لود نمیکنه یا اصلا صفحه و عکسها رو بیخیال میشه.مثلا سایتی مثل مجید آنلاین یا حتی بازیسنتر خودمون.
راستی امین تو که اپرایی بودی؟چی شد؟!!!

آخرین ویرایش:
به نظر من Flock و Maxthon بهترین مرورگرهای دنیا هستند...البته شاید زیاد معروف نباشن!
به نظر من اصلا معروف نیستن!!!! چون من برای اولین بار هست اسمشونو می بینم.
البته چون تست نکردم به کارایی شون کاری ندارم

رفتم ولی از این عکس والپیپری نداشت!!!:confused:
البته یکی شبیهش بود ولی پشت سرش اون مناره ها و گنبدها را نداشت...اما به حر حال ممنون
نه بابا
منظورم این نبود.....من گفتم چون معروف نیست نمیشه در مورد ابزار نظری کرد....
بعد هم استفاده از مرورگرهایی که خوب چواب داده کاملا معقولانه تر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or