کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
بهزاد جان شما چرا پست تاپیک Prince Of Persia رو نقل قول کردی؟
Flock و Maxthon
اینا رو که توی همین تاپیک معرفی شده فقط اضافاتی هستن که روی IE نصب میشن.
راستی بهزاد جان میشه این آدرس کافی نتت رو به ما هم بدی؟
یک سوال گستاخانه.شما مجهز به رایتر یا پورت USB هستین؟
باتشکر.....

نوشته شده توسط SUPERMHR:
من کار ندارم که ملت چی هستن.من اون چیزی رو که به عینه دیدم میگم.دو سه جای دیگه که اینو خوندم(مجله) دیگه مطمئن شدم.توی هرچیزی هم دوتا معیار هست دیگه...علمی و عملی!!;)
دلیل رای دادن ملت هم بازهم به نظر من اپن سورس بودنه.
یه چیز دیگه.شما یه نفر رو بگو که با اپرا کار میکرده بعد پاشده رفته فایرفاوکس رو امتحان کرده و دیگه با اپرا کار نکنه.در صورتی که عکس این قضیه صادقه.تازه توی همین تاپیک;)
و یه چیز مهمتر:
نینتندو برای WII (My Precious!!) مرورگر اپرا رو انتخاب کرده.یکی به نفع اینطرف!!!:cool:
این عکس مرورگر من:
آینجا برین من که تامبنیل گیرنیاوردم!!!
یه چیز دیگه یادم اومد.مسخره است ولی فایرفاوکس تنبله!!مثل IE.موقعی که میخواد یک صفحه سنگین رو که پر از عکس هست لود کنه چندتا از عکسها رو لود نمیکنه یا اصلا صفحه و عکسها رو بیخیال میشه.مثلا سایتی مثل مجید آنلاین یا حتی بازیسنتر خودمون.
راستی امین تو که اپرایی بودی؟چی شد؟!!!

سلام.
90% ملت اپن سورس نیمدونن چیه:confused: پی این دلیلش نیست...
میگم خودت سوال میپرسی در اخر جوابش رو هم میدی نمونش خوده من اولش طرفدار اپرا بودم ولی چون اصلا باهاش راحت نبودم ولش کردم و اومدم فایرفوکسی شدم خداییش عالی هست تو 1 هفته باهاش کار کن میفهمی (1 روز 2 روز فایده ندراه)
مخصوصا برای یکی مثل من که تو فروم زیاد میچرخه بهرتین انتخاب فایر هست چون کار کردن تو فروم باهاش راحته میتونم یه متن رو دقیقا با همون فونت و رنگ و ... و با عکسش کپی کنم و یه جایی پیست کنم ولی این کار با اپرا نمیشه.اپرا باید یه ساعت لینک عکس رو بگیری(اغراق) بعد بیای و بزاریش بین تو تا تگ بعد بعده از ارسال پستت عکست رو نشون بده ولی دیگه تو فایرفوکس عین بچه ادم عکس رو سلکت میکنم بعدش کپی میکنم بعدش هم پیست و عکسم رو قبله ارسال پست میبینم . میتونم رو یه نشوته کپی کنم و اون نوشته رو باید url ش کپی کنم و دیگه احتیاج به بند بساط ندارم و خیلی چیزهایه دیگه که منو مجبور کرد که اپرا رو بی خیال بشم...
در ضمن این که میگی تمبل اصلا درست نیست همه ی مرورگر ها این مشکل رو دارن و اصلا به مرور گر ربط نداره داداش خودم با اپرا کار میکنه میرم رو سرش اونم این مشکل رو ندراه نگو که نداره که کم لطفی میکنی!!!

FireFox رخنه های امنیتی مثل IE ندارد و در ثانی هر چند وقت یکبار به روز می شود که این مورد موجب رفع ایرادات و بهتر شدنش می شود.
مثلا همین الان که من در این صفحه هستم موزیلا لینک دانلود پلاگین های جدیدش را برایم فرستاده است.
اینم مشخصات مال فایرفاکس من :
Version : 3.12.0.0
Size : 4.98

امین راست میگه تو پست زدن اوپرا خوب نیست من هر وقت بخوام پست بزنم میرم تو Ie ولی هر وقت بخوام وبگردی کنم اوپرا بهترینه من همه مرورگرارو تست کردم باور کنین اپرا یه چیز دیگس یه مدت باهاش کار کنین دیگه نمیتونین ولش کنین;)

یه چیز دیگه.شما یه نفر رو بگو که با اپرا کار میکرده بعد پاشده رفته فایرفاوکس رو امتحان کرده و دیگه با اپرا کار نکنه
نمونش خود من
همین الانش اپرا را رو کامپیوترم دارم منتها به همراه IE داره گرد و خاک میخوره..
خداییش من با اپرا پدر کشتگی ندارم اما چه کنم که از نظر من در مقابل Fire Fox چیزی برای گفتن نداره..شایدم داشته باشه اما من تا حالا نشنیدم :cheesygri

اما اگر از لحاظ میزان استفاده هم بخوای حساب کنی فایرفکس مقام اول هست حالا چرا...(از استدلال استنتاجی:cheesygri )

اولا در ابتدای صف جناب آقای IE ایستاده و 85 درصد کسانی که به وب مراجعه می کنند از مرورگر IE استفاده میکنند که ازین لحاظ IE اصلا و ابدا هنر نکرده چون بطور پیش فرض بر روی تمام ویندوز ها وجود داره و بلطبع کسانی که به اینترنت وصل میشند ازین مرورگر استفاده می کنند

اما فایرفکس با 10 درصد مقام دوم (و بعبارتی اول) را داره که بسیار درخور توجه هست...چون کسانی که ازین مرورگر استفاده میکنند از روی آگاهی دست به این انتخاب زدند و نه از روی ناچاری و بدون شک فایرفکس جدی ترین خطر برای ادامه ی سلطه ی مرورگر IE بر وب محسوب میشه:cheesygri

تازه مقام سوم از لحاظ پر استفاده ترین مرورگر ها مربوط هست به مرورگر سفری مطلق به شرکت APPLE و سیستم عامل مکینتاش

و در نهایت مقام چهارم هم به اپرا اختصاص داره ;)

آخرین ویرایش:
یه چیز دیگه.شما یه نفر رو بگو که با اپرا کار میکرده بعد پاشده رفته فایرفاوکس رو امتحان کرده و دیگه با اپرا کار نکنه
منو هم اضافه كنين . منم فايرفاكسي هستم ! :cheesygri
همه جورشو كار كردم . اپرا . اينترنت اكسپلورر . نت اسكيپ و ...
واقعا فايرفاكس يه چيز ديگه وزيتي !

منو هم اضافه كنين . منم فايرفاكسي هستم !
همه جورشو كار كردم . اپرا . اينترنت اكسپلورر . نت اسكيپ و ...
واقعا فايرفاكس يه چيز ديگه وزيتي !
مصطفی جان مقدمت را به انجمن طرفداران فایرفکس تبریک میگم :cheesygri

اضافه کنم که ....اهوم :-"
امین وظیفه ریاست و سنخنگوی ارشد این انجمن را بر عهده داره :cheesygri
من مدیر ناظر هستم
حالا تو چه پستی می خوای ؟؟؟...مدیر تدارکات خوبه :cheesygri

بهزاد جان شما چرا پست تاپیک Prince Of Persia رو نقل قول کردی؟
شرمنده....اصلا دقت نکردم
راستی بهزاد جان میشه این آدرس کافی نتت رو به ما هم بدی؟
منظورت من هستم......مگه مشهدی!!!!!
قاسم آباد.میدان مادر.روبه روی بانک سپه
منم اضافه کن.....چون انصافا از فایر خیلی داره خوشم میاد...اگه میشد رای خودمو در مورد اون نظر سنجی هم عوض می کردم کامل می شد

میگم خودت سوال میپرسی در اخر جوابش رو هم میدی
آره....این سوتی رو وسط امتحان شیمی متوجه شدم!!!حالا هم میگم هرکسی غیر از آقا امین.چون اون بحثش جداست!!!!
خیلی چیزهایه دیگه که منو مجبور کرد که اپرا رو بی خیال بشم...
ها....تو تنبلی!!!!زورت میاد چندتا کپی پیست کنی؟هااا....نترس.کالری هات با من!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن این که میگی تمبل اصلا درست نیست همه ی مرورگر ها این مشکل رو دارن و اصلا به مرور گر ربط نداره داداش خودم با اپرا کار میکنه میرم رو سرش اونم این مشکل رو ندراه نگو که نداره که کم لطفی میکنی!!!
خودت برو امتحان کن.من که دعوا ندارم.
برو سایتی که عکس زیاد داشته باشه.مثل مجیدآنلاین قسمت آموزش فتوشاپ.با فایرفاوکس بری یا عکسها رو اصلا لود نمیکنه یا ناقص انجام میده.
اما با اپرا اگه بری سرش بره بازم همه عکسها رو تمام و کمال میاره.
مثلا همین الان که من در این صفحه هستم موزیلا لینک دانلود پلاگین های جدیدش را برایم فرستاده است.
اپرا هم هر دفعه میرم اینترنت میگه جون مادرت بیا دانلود کن!!!!امکانات جدید و از این چیزها.
راستی.یه سوال.اینهمه میگین امنیت امنیت.تا حالا شده بشنوین اپرا مشکل امنیتی داره؟(شاید باشه ولی من نشنیدم)
90% ملت اپن سورس نیمدونن چیه پی این دلیلش نیست...
لازم نیست بدونن چیه.بدون اینکه بدونن دارن باهاش ور میرن.اینهمه تغییرات بخاطر اینه که اپن سورسه.ملت هم از این قابلیت خوششون میاد.در نتیجه با اپن سورس کار دارن.درنتیجه پی این دلیلش هست
منظورت من هستم......مگه مشهدی!!!!!
مگه توهم مشهدی؟!!!!!ای بابا من فکر کردم بچه ی ناف ونکی و خوشتیپی و بانمکی و....!!!!
منم اضافه کن.....چون انصافا از فایر خیلی داره خوشم میاد
خائن!!!ستون پنجم!!!Traitor!!وطن فروش!!!.........مرورگر فروش!!!!!!!!!!!
مرورگر سفری مطلق به شرکت APPLE و سیستم عامل مکینتاش
حدس میزنم که اونهم سرخود و همراه با OSX عرضه میشده.چون من که اسمی ازش نشنیدم.
هنوز خز نشده:اپرا!!!!!
مرورگر WII :اپرا.......)دیگه اینو میخواین چیکارش کنین؟)
امکانات سرخود و کامل:بازم اپرا.
دیگه حرفی ندارم.
باتشکر....

امین وظیفه ریاست و سنخنگوی ارشد این انجمن را بر عهده داره :cheesygri

:cheesygriچرا من؟؟
من میشم ابدارچی برای رئیس بزرگ مصطفی چای با بیسکویت گرجی میارم:)

منم اضافه کن.....چون انصافا از فایر خیلی داره خوشم میاد...اگه میشد رای خودمو در مورد اون نظر سنجی هم عوض می کردم کامل می شد

ورودت رو به کلوپ فایرفوکسی تبریک میگم کاره درست رو تو کردی
104.gif

آره....این سوتی رو وسط امتحان شیمی متوجه شدم!!!حالا هم میگم هرکسی غیر از آقا امین.چون اون بحثش جداست!!!!

:cheesygri:cheesygriسوتی بده سوتی ده!!!!!
ها....تو تنبلی!!!!زورت میاد چندتا کپی پیست کنی؟هااا....نترس.کالری هات با من!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اره خداییش زورم میاد وقتی میبینم میتونن با یه رایت کلیک همه کار ها رو بکنم زورم میاد که استفاده نکنم.:p

راستی.یه سوال.اینهمه میگین امنیت امنیت.تا حالا شده بشنوین اپرا مشکل امنیتی داره؟(شاید باشه ولی من نشنیدم)

خداییش نه!!!

خائن!!!ستون پنجم!!!Traitor!!وطن فروش!!!.........مرورگر فروش!!!!!!!!!!!

حسود هرگز نیاسود
95.gif

من دیگه تسلیمم

بروبچ تبریک یکی دیگه به زانو در اومد:cheesygri

مرورگر WII :اپرا.......)دیگه اینو میخواین چیکارش کنین؟)

خب اون وقت به تو چی؟؟میتونی ازش استفاده کنی؟؟(ما همیشه یه چیز داریم بگیم:cheesygri)

مگه توهم مشهدی؟!!!!!ای بابا من فکر کردم بچه ی ناف ونکی و خوشتیپی و بانمکی و....!!!!
ببخشید مگه بچه مشهدی خوش تیپ نیستن!!!!!!
ورودت رو به کلوپ فایرفوکسی تبریک میگم کاره درست رو تو کردی
104.gif
خوب من طرف کیفیت هستم
تا دیروز فک می کردم اپرا واقعا مرورگر مناسبی برای من هست
ولی الان من می بینم بیشتر فرمهای فارسی زبان کاملا برای من سازگار هست..این برای من خیلی مهمه

نوشته شده توسط behzadr:

خوب من طرف کیفیت هستم
تا دیروز فک می کردم اپرا واقعا مرورگر مناسبی برای من هست
ولی الان من می بینم بیشتر فرمهای فارسی زبان کاملا برای من سازگار هست..این برای من خیلی مهمه
تازه این طوریم نیست که فقط تو فروم خوب باشه همه جا خوبه به نظر من الان کاملترین مرورگره
83.gif

این دنباله شعر مستهجن اون خواننده هجو هستش.آق قیصر.
از حق نگذریم انصافا خوشتیپی.اون عکس دسته جمعی بازیدات رو که یادته؟
خب اون وقت به تو چی؟؟میتونی ازش استفاده کنی؟؟(ما همیشه یه چیز داریم بگیم)
ماشاالله تو یکی که چنته ات پره.
عزیز دلم دیگه تا اونموقع مشکلات ما حل میشه(حالا......)
بروبچ تبریک یکی دیگه به زانو در اومد
من فقط موقعی به زانو در میام که مرورگرم رو عوض کنم.خرمشهر هم همینجوری آزاد شد(چه ربطی داشت)
اره خداییش زورم میاد وقتی میبینم میتونن با یه رایت کلیک همه کار ها رو بکنم زورم میاد که استفاده نکنم.
البته اینم بگم که دوستانی که اپرا کار میکنن باید از Iq مناسب برخوردار باشن که از این تگ ها و کدها سردر بیارن.وگرنه آدم با این چیزها زده نمیشه.
آقا یکی بیاد از من تشکر کنه.دکمه تشکرم تار عنکبوت بسته!!
یه نکته دیگه.نظر شخصی منه و کسی هم کاری باهاش نداشته باشه.
یکی دیگه از دلایلی که فایرفاوکس پرطرفداره تبلیغ مردمی اون هست.چه جوری؟
یکی که با فایرفاوکس کار میکنه به یکی دیگه میگه:
برو فایرفاوکس رو بگیر سرعتش بالاتر از آی-ای هست و امکاناتش نامحدوده.
طرف میره فایرفاوکس میگیره.
و از سرعتش و امکاناتش خوشش میاد.
و دیگه به خودش زحمت نمیده چیز دیگه ای رو امتحان کنه.مثلا اگه بهش بگیم اپرا:
اول از اسمش خوشش نمیاد
حوصله نمیکنه دانلودکنه.
وقتی محیط رنگین فایر رو برای خودش درست کرد وقتی اپرای لخت رو میبینه حوصله نداره اونم قشنگ کنه.پس حتی از نظر بصری هم زده میشه.
و خلاصه همه چی به ضرر اپرا هست.
یک سوال دوستانه هم دارم و یک درخواست:
شما چقدر از امکانات کد بازی فایر استفاده میکنین؟یعنی چه چیزهایی نصب کردین؟
عکس مرورگرتون(هرچی که هست) بگذارین.
باتشکر....

ماشاالله تو یکی که چنته ات پره.
عزیز دلم دیگه تا اونموقع مشکلات ما حل میشه(حالا......)

من دلتو میشناسم بهش اطمینان نکن:cheesygri

و دیگه به خودش زحمت نمیده چیز دیگه ای رو امتحان کنه.مثلا اگه بهش بگیم اپرا:
اول از اسمش خوشش نمیاد
حوصله نمیکنه دانلودکنه.

175.gif
عجب حرف ضایعی زدی
39.gif
39.gif
39.gif
39.gif

از اون حرف ها بود ها.
اپرا بره یه کاری بکنه که از همون اول برن اپرا دانلود کنن نه اینکه برن فایر دانلود کنن:D

اینم عکس از فایرفوکس من:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or