SUPERMHR
کاربر سایت
نوشته شده توسط SUPERMHR:من کار ندارم که ملت چی هستن.من اون چیزی رو که به عینه دیدم میگم.دو سه جای دیگه که اینو خوندم(مجله) دیگه مطمئن شدم.توی هرچیزی هم دوتا معیار هست دیگه...علمی و عملی!!![]()
دلیل رای دادن ملت هم بازهم به نظر من اپن سورس بودنه.
یه چیز دیگه.شما یه نفر رو بگو که با اپرا کار میکرده بعد پاشده رفته فایرفاوکس رو امتحان کرده و دیگه با اپرا کار نکنه.در صورتی که عکس این قضیه صادقه.تازه توی همین تاپیک![]()
و یه چیز مهمتر:
نینتندو برای WII (My Precious!!) مرورگر اپرا رو انتخاب کرده.یکی به نفع اینطرف!!!![]()
این عکس مرورگر من:
آینجا برین من که تامبنیل گیرنیاوردم!!!
یه چیز دیگه یادم اومد.مسخره است ولی فایرفاوکس تنبله!!مثل IE.موقعی که میخواد یک صفحه سنگین رو که پر از عکس هست لود کنه چندتا از عکسها رو لود نمیکنه یا اصلا صفحه و عکسها رو بیخیال میشه.مثلا سایتی مثل مجید آنلاین یا حتی بازیسنتر خودمون.
راستی امین تو که اپرایی بودی؟چی شد؟!!!
نمونش خود منیه چیز دیگه.شما یه نفر رو بگو که با اپرا کار میکرده بعد پاشده رفته فایرفاوکس رو امتحان کرده و دیگه با اپرا کار نکنه
مصطفی جان مقدمت را به انجمن طرفداران فایرفکس تبریک میگم :cheesygriمنو هم اضافه كنين . منم فايرفاكسي هستم !
همه جورشو كار كردم . اپرا . اينترنت اكسپلورر . نت اسكيپ و ...
واقعا فايرفاكس يه چيز ديگه وزيتي !
شرمنده....اصلا دقت نکردمبهزاد جان شما چرا پست تاپیک Prince Of Persia رو نقل قول کردی؟
منظورت من هستم......مگه مشهدی!!!!!راستی بهزاد جان میشه این آدرس کافی نتت رو به ما هم بدی؟
منم اضافه کن.....چون انصافا از فایر خیلی داره خوشم میاد...اگه میشد رای خودمو در مورد اون نظر سنجی هم عوض می کردم کامل می شدیه چیز دیگه.شما یه نفر رو بگو که با اپرا کار میکرده بعد پاشده رفته فایرفاوکس رو امتحان کرده و دیگه با اپرا کار نکنه
آره....این سوتی رو وسط امتحان شیمی متوجه شدم!!!حالا هم میگم هرکسی غیر از آقا امین.چون اون بحثش جداست!!!!میگم خودت سوال میپرسی در اخر جوابش رو هم میدی
ها....تو تنبلی!!!!زورت میاد چندتا کپی پیست کنی؟هااا....نترس.کالری هات با من!!!!!!!!!!!!!!!!!!خیلی چیزهایه دیگه که منو مجبور کرد که اپرا رو بی خیال بشم...
خودت برو امتحان کن.من که دعوا ندارم.در ضمن این که میگی تمبل اصلا درست نیست همه ی مرورگر ها این مشکل رو دارن و اصلا به مرور گر ربط نداره داداش خودم با اپرا کار میکنه میرم رو سرش اونم این مشکل رو ندراه نگو که نداره که کم لطفی میکنی!!!
اپرا هم هر دفعه میرم اینترنت میگه جون مادرت بیا دانلود کن!!!!امکانات جدید و از این چیزها.مثلا همین الان که من در این صفحه هستم موزیلا لینک دانلود پلاگین های جدیدش را برایم فرستاده است.
لازم نیست بدونن چیه.بدون اینکه بدونن دارن باهاش ور میرن.اینهمه تغییرات بخاطر اینه که اپن سورسه.ملت هم از این قابلیت خوششون میاد.در نتیجه با اپن سورس کار دارن.درنتیجه پی این دلیلش هست90% ملت اپن سورس نیمدونن چیه پی این دلیلش نیست...
مگه توهم مشهدی؟!!!!!ای بابا من فکر کردم بچه ی ناف ونکی و خوشتیپی و بانمکی و....!!!!منظورت من هستم......مگه مشهدی!!!!!
خائن!!!ستون پنجم!!!Traitor!!وطن فروش!!!.........مرورگر فروش!!!!!!!!!!!منم اضافه کن.....چون انصافا از فایر خیلی داره خوشم میاد
حدس میزنم که اونهم سرخود و همراه با OSX عرضه میشده.چون من که اسمی ازش نشنیدم.مرورگر سفری مطلق به شرکت APPLE و سیستم عامل مکینتاش
امین وظیفه ریاست و سنخنگوی ارشد این انجمن را بر عهده داره :cheesygri
منم اضافه کن.....چون انصافا از فایر خیلی داره خوشم میاد...اگه میشد رای خودمو در مورد اون نظر سنجی هم عوض می کردم کامل می شد
آره....این سوتی رو وسط امتحان شیمی متوجه شدم!!!حالا هم میگم هرکسی غیر از آقا امین.چون اون بحثش جداست!!!!
ها....تو تنبلی!!!!زورت میاد چندتا کپی پیست کنی؟هااا....نترس.کالری هات با من!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی.یه سوال.اینهمه میگین امنیت امنیت.تا حالا شده بشنوین اپرا مشکل امنیتی داره؟(شاید باشه ولی من نشنیدم)
خائن!!!ستون پنجم!!!Traitor!!وطن فروش!!!.........مرورگر فروش!!!!!!!!!!!
من دیگه تسلیمم
مرورگر WII :اپرا.......)دیگه اینو میخواین چیکارش کنین؟)
ببخشید مگه بچه مشهدی خوش تیپ نیستن!!!!!!مگه توهم مشهدی؟!!!!!ای بابا من فکر کردم بچه ی ناف ونکی و خوشتیپی و بانمکی و....!!!!
خوب من طرف کیفیت هستمورودت رو به کلوپ فایرفوکسی تبریک میگم کاره درست رو تو کردی![]()
تازه این طوریم نیست که فقط تو فروم خوب باشه همه جا خوبه به نظر من الان کاملترین مرورگرهنوشته شده توسط behzadr:ببخشید مگه بچه مشهدی خوش تیپ نیستن!!!!!!
خوب من طرف کیفیت هستم
تا دیروز فک می کردم اپرا واقعا مرورگر مناسبی برای من هست
ولی الان من می بینم بیشتر فرمهای فارسی زبان کاملا برای من سازگار هست..این برای من خیلی مهمه
این دنباله شعر مستهجن اون خواننده هجو هستش.آق قیصر.ببخشید مگه بچه مشهدی خوش تیپ نیستن!!!!!!
ماشاالله تو یکی که چنته ات پره.خب اون وقت به تو چی؟؟میتونی ازش استفاده کنی؟؟(ما همیشه یه چیز داریم بگیم)
من فقط موقعی به زانو در میام که مرورگرم رو عوض کنم.خرمشهر هم همینجوری آزاد شد(چه ربطی داشت)بروبچ تبریک یکی دیگه به زانو در اومد
البته اینم بگم که دوستانی که اپرا کار میکنن باید از Iq مناسب برخوردار باشن که از این تگ ها و کدها سردر بیارن.وگرنه آدم با این چیزها زده نمیشه.اره خداییش زورم میاد وقتی میبینم میتونن با یه رایت کلیک همه کار ها رو بکنم زورم میاد که استفاده نکنم.
ماشاالله تو یکی که چنته ات پره.
عزیز دلم دیگه تا اونموقع مشکلات ما حل میشه(حالا......)
و دیگه به خودش زحمت نمیده چیز دیگه ای رو امتحان کنه.مثلا اگه بهش بگیم اپرا:
اول از اسمش خوشش نمیاد
حوصله نمیکنه دانلودکنه.