خب بطور کلی هر چه سرعت بیشتر باشه صفحه ی وب هم زود تر نمایش داده میشه...سلام
من یه سوال دارم
اینکه مرورگری مثل فایر فاکس سریع تر صفحات رو باز می کنه ملاک روی سرعت های معمولی 24 هست یا اینکه برای سرعت 128 هم می تونه بهتر کار کنه؟
خوب پس فایر بهتره...ولی می خوام بدونم از لحاظ درگیر کردن سیستم در حین کار با این برنامه ها کدوم یکی بیشتر سیستم رو درگیر مثلا عمل جستجو می کنه؟؟؟هر دو مرورگر اینترنت اکسپلورر و موزیلا اطلاعات مربوط به صفحه ی وب را با یک سرعت میگیرند اما چرا ما میگیم فایرفکس سریع تره بخاطر اینکه سرعت نمایش اون صفحه ی وب بیشتر..یعتی در همان حالی که داره صفحه را دانلود میکنه اطلاعاتش را هم نمایش میده در حالی که اینترنت اکسپلورر معمولا بعد ار دانلود صفحه محتویاتش را نمایش میده
راستش اگه منظورت عمل جسنجو با موتور های جستجو نظیر یاهو و گوگل هست که بنظر من فایرفکس بهتر عمل میکنه و سرعت بمراتب بهتری دارهخوب پس فایر بهتره...ولی می خوام بدونم از لحاظ درگیر کردن سیستم در حین کار با این برنامه ها کدوم یکی بیشتر سیستم رو درگیر مثلا عمل جستجو می کنه؟؟؟
میتونم بگم با یک سی پی یو 1.5 با بالا و رم 512 مگابایت هیچ مشکلی از لحاظ سرعت باهاش نداری..دقیقا من منظورم همین بود که چقدر می تونه یه سیستم رو درگیر کنه
من برای کار خودم می خواستم که سیستم سرور رو چقدر می تونه سنگین کنه
با سلام اول fire fox بعد netscape اصلا شک نکن!نوشته شده توسط mt3691:با سلام به دوستان میخواستم یه نظر سنجی بکنم ببینم که نظر شما در مورد بهترین مرورگر ویندوز چیه؟
من خودم اینترنت اکسپلورر 6 رو دارم و ازش راضیم ولی راستشو بخواین ازش خسته شدم و می خواستم عوضش کنم ولی موندم با چی؟
به هر گزینه که رای دادین ورجن اون رو هم بگین که اشتباه نشه .
و هر کسی محاسن و معایب مرور گرشو بگه تا بشه یه مرور گر خوب رو انتخاب کنیم.