کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
بسیار ممنون دکتر جان متاسفانه این دو روش رو میدونستم اون قسمت Magic Wand هم همونطور که فرمودید پسورد رو نشون نمیده و من هم پسورد رو میخوام.

از شما ممنونم

سلام
من یه سوال دارم
اینکه مرورگری مثل فایر فاکس سریع تر صفحات رو باز می کنه ملاک روی سرعت های معمولی 24 هست یا اینکه برای سرعت 128 هم می تونه بهتر کار کنه؟

سلام
من یه سوال دارم
اینکه مرورگری مثل فایر فاکس سریع تر صفحات رو باز می کنه ملاک روی سرعت های معمولی 24 هست یا اینکه برای سرعت 128 هم می تونه بهتر کار کنه؟
خب بطور کلی هر چه سرعت بیشتر باشه صفحه ی وب هم زود تر نمایش داده میشه...
هر دو مرورگر اینترنت اکسپلورر و موزیلا اطلاعات مربوط به صفحه ی وب را با یک سرعت میگیرند اما چرا ما میگیم فایرفکس سریع تره بخاطر اینکه سرعت نمایش اون صفحه ی وب بیشتر..یعتی در همان حالی که داره صفحه را دانلود میکنه اطلاعاتش را هم نمایش میده در حالی که اینترنت اکسپلورر معمولا بعد ار دانلود صفحه محتویاتش را نمایش میده :cheesygri
برای همین جواب سوالت مثبته یعنی تاثیر داره اما نه به چشمگیریه سرعت های پایین تر

هر دو مرورگر اینترنت اکسپلورر و موزیلا اطلاعات مربوط به صفحه ی وب را با یک سرعت میگیرند اما چرا ما میگیم فایرفکس سریع تره بخاطر اینکه سرعت نمایش اون صفحه ی وب بیشتر..یعتی در همان حالی که داره صفحه را دانلود میکنه اطلاعاتش را هم نمایش میده در حالی که اینترنت اکسپلورر معمولا بعد ار دانلود صفحه محتویاتش را نمایش میده
خوب پس فایر بهتره...ولی می خوام بدونم از لحاظ درگیر کردن سیستم در حین کار با این برنامه ها کدوم یکی بیشتر سیستم رو درگیر مثلا عمل جستجو می کنه؟؟؟

خوب پس فایر بهتره...ولی می خوام بدونم از لحاظ درگیر کردن سیستم در حین کار با این برنامه ها کدوم یکی بیشتر سیستم رو درگیر مثلا عمل جستجو می کنه؟؟؟
راستش اگه منظورت عمل جسنجو با موتور های جستجو نظیر یاهو و گوگل هست که بنظر من فایرفکس بهتر عمل میکنه و سرعت بمراتب بهتری داره
اما اگه از لحاظ اشغال منابع و حافظه سیستم میگی فایرفکس کمی سنگین تر از اینترنت اکسپلورر هست و خب دلیلش هم واضحه چون اینترنت اکسپلورر 6 مربوط میشه به سال 2001 ;)

اما از لحاظ اشغال منابع و حافظه سیستم میگی فایرفکس کمی سنگین تر از اینترنت اکسپلورر هست و خب دلیلش هم واضحه چون اینترنت اکسپلورر 6 مربوط میشه به سال 2001
دقیقا من منظورم همین بود که چقدر می تونه یه سیستم رو درگیر کنه
من برای کار خودم می خواستم که سیستم سرور رو چقدر می تونه سنگین کنه

دقیقا من منظورم همین بود که چقدر می تونه یه سیستم رو درگیر کنه
من برای کار خودم می خواستم که سیستم سرور رو چقدر می تونه سنگین کنه
میتونم بگم با یک سی پی یو 1.5 با بالا و رم 512 مگابایت هیچ مشکلی از لحاظ سرعت باهاش نداری..
کلا سرعت قابل قبولی داره و من شخصا تا حالا ازین جهت مشکلی نداشتم

میتونم بگم با یک سی پی یو 1.5 با بالا و رم 512 مگابایت هیچ مشکلی از لحاظ سرعت باهاش نداری..کلا سرعت قابل قبولی داره و من شخصا تا حالا ازین جهت مشکلی نداشتم
خوب پس به درد من نمی خوره.....چون اصلا نمی خوام رم درگیر شه و سیستم رو کند کنه

بهزاد جان اینم اضافه کنم که موزیلا فایرفوکس قدرت سی پی یو رو خیلی میگره کلمه ی خیلی رو نسبت به مرورگرهای دیگه به کار بردم مگر نه اصلا احساس نمیکنی...

هزاد جان اینم اضافه کنم که موزیلا فایرفوکس قدرت سی پی یو رو خیلی میگره کلمه ی خیلی رو نسبت به مرورگرهای دیگه به کار بردم مگر نه اصلا احساس نمیکنی...
خوب فکر میکنم برای سیستمهای خونگی یا سرور های قوی مناسب باشه
ولی سرور من چندان قدرتی نداره

نوشته شده توسط behzadr:
خوب فکر میکنم برای سیستمهای خونگی یا سرور های قوی مناسب باشه
ولی سرور من چندان قدرتی نداره
من فکر میکنم برای همه جا خوبه اخه مگه چه قدر میخواد قدرت سیستم رو بگیره .;)
من میگم به صورت ازمایشی امتحان...

??????

نوشته شده توسط mt3691:
با سلام به دوستان میخواستم یه نظر سنجی بکنم ببینم که نظر شما در مورد بهترین مرورگر ویندوز چیه؟
من خودم اینترنت اکسپلورر 6 رو دارم و ازش راضیم ولی راستشو بخواین ازش خسته شدم و می خواستم عوضش کنم ولی موندم با چی؟
به هر گزینه که رای دادین ورجن اون رو هم بگین که اشتباه نشه .
و هر کسی محاسن و معایب مرور گرشو بگه تا بشه یه مرور گر خوب رو انتخاب کنیم.
با سلام اول fire fox بعد netscape اصلا شک نکن!

بهزاد جان

شما می تونید از فایر فکس به عنوان یه مرورگر مکمل کنار IE استفاده کنید
حالا این دیگه بستگی داره به خود کاربر و شناختش که فکر نکنم این دو تا مرورگر زیاد با هم
فرق داشته باشند

اگه از هر دو استفاده کنی هر کس که میدونه چیه این مررگر ازش استفاده میکنه

شما حتی میتونید از برنامه افیس ایکس پی و Adobe Reader هم استفاده کنید که خیلی
عالی میشه

راستی یه چیز رو هم بگم اگه نمیخوای کسی اواز و یا فیلم و یا هر فایل صوتی و تصویری رو
پخش کنه بهتره مدیا پلیر رو غیر فعال کنی و دست رسی رو محدود کنی که دیگه جلوی کاربران
گرفته بشه بهتره

راستی یه فایروال و یه انتی ویریس هم نصب کن که دیگه کار رو تموم کرده باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or