کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
سلام.
نگاه کن دوست من من نمدیدونم مشکلت چیه ولی اول برنامه رو از رجیستری ویندوز پاک کن بعد به قسمت search ویندوز برو و کلمه ی firefox رو سرچ کن و هر چی فایل هست از اونجا del کن بعد که مطمئن شدی هیچ اثری نمونده برنامه رو دوباره نصب کن ببین این مشکلات برات بوجود میاد یا نه؟؟

+++++++++++++++++++++++++++
اینم لینک opera 8.5 برای دانلود در صورت نیاز:
http://ftp.heanet.ie/pub/opera/win/853/en/ow32enen853.exe

نوشته شده توسط behzadr:
من از کجا می تونم به این رجیستری دست پیدا کنم:confused:
بهزاد جان از استارت run رو بزن بعد regedit رو تایپ کن و ok رو بزن.
بعدش HKEY_CURRENT_USER رو بزن بعد Software رو بزن . اینجا لیست برنامه هات هست از اینجا میتونی برنامه رو از رو رجیستری پاک کنی.هر کدوم رو خواستی پاک کنی فولدرش رو del بکن.
38.gif

بهزاد جان از استارت run رو بزن بعد regedit رو تایپ کن و ok رو بزن.بعدش HKEY_CURRENT_USER رو بزن بعد Software رو بزن . اینجا لیست برنامه هات هست از اینجا میتونی برنامه رو از رو رجیستری پاک
آخ من یه هفته هست دنبال این رجیستری می گردم..می خوام پهنای اینترنت رو زیاد کنم ولی اصلا نمی دونستم از کجا وارد رجیستری شم.....دستت درد نکنه

سلام
من به دلایلی مجبور شدم firefox رو پاک کنم و حالا opera دارم
راجع به بخش mail میشه یه توضیحی بدین چطور mail هامو چک کنم
این voice به چه درد میخوره

نوشته شده توسط Agent47:
سلام
کاری که گفتم کردی؟؟؟بازم مشکل داشت؟؟

دستورات شما رو مو به مو اجرا کردم دریغ از ذره ایی تغییر :(
این اپرا هم بد نیست بش عادت میکنم
برای حل مشکل فایر فوکس نصب مجدد ویندور لارم بود

نوشته شده توسط Agent47:
سلام

مطمئن باش از انتخابت پشيمون نميشي.
قسمت ميل يه چيزي تو مايه هاي Outlook هست كه بهش ادرس POP3 سايت ايميل دهنده تو ميدي و برات ايميلهاتو خيلي سريعتر از اوت لوك چك ميكنه. ولي با ياهو و هات ميل كار نميكنه چون اونا براي دادن آدرسPOP3 ازت پول ميگيرن. البته با جيميل خيلي خوب كار ميكنه كه اگه خواستي روش تنظيمشو بهت ميگم
قسمت Voice هم يه قسمتيه براي دادن فرمانهاي صوتي به برنامه كه مثلا ميتوني براي بستن برنامه توي ميكروفون بگي Close يا هر چي كه خودت دلت خواست.

هر سوال ديگه اي در مورد اپرا داشتي ميتوني از خودم بپرسي. من از 3 سال پيش كه از اپرا استفاده ميكنم ديگه IE رو كاملا كنار گذاشتم. ازش هم خيلي راضيم.

من از موزیلا استفاده میکنم .
واقعآ کارش عالیه .
به نظر من بهترین مرورگره . سرعتش خیلی بالاست .
سرعت دانلودش هم خیلی خوبه ...

نوشته شده توسط mike:
من از موزیلا استفاده میکنم .
واقعآ کارش عالیه .
به نظر من بهترین مرورگره . سرعتش خیلی بالاست .
سرعت دانلودش هم خیلی خوبه ...

شما بقیه مرورگر ها رو تست کردید

اون ها چطوری بودند

من تا وقتی که قبل از اینکه توی کار مروگر بیفتم از NetSacpe استفاده میکردم

ولی دیگه الان نرم خیلی تغییر کرده

من تا وقتی که قبل از اینکه توی کار مروگر بیفتم از NetSacpe استفاده میکردم
ولی دیگه الان نرم خیلی تغییر کرده
من با موزیلا هم کار کردم...یه مشکلی که خیلی منو درگیر می کرد این بود که همه جا تو سیستمم فضولی می کرد حتی فایلهای تکست منو با این مرور گر باز می کرد.....فکر می کنم یه جایی رو من تنظیم اشتباهی کردم

البته با جيميل خيلي خوب كار ميكنه كه اگه خواستي روش تنظيمشو بهت ميگم

ااگه لطف کنید منون میشم چون من از gmail ستفاده میکنم
والا من با هر سه مرورگر قرار داده شده در نظز سنجی کار کردم IE که سرطانه ولی FIRE FOX & OPERA رو من در یه سطح دیدم

آخرین ویرایش:
من دارم با اپرا کار میکنم و خیلی عالیه از دو تای دیگه خیلی بهتره ولی دو تا مشکل دارم یکی اینکه من تو ie برنامه ترجمه دارم ولی تو اپرا نداره
و برنامه فلش کپچر رو میشه روی اپرا گذاشت؟
ایا برای مشکل تایپ در اپرا راهی پیدا شد؟

نوشته شده توسط Agent47:
ااگه لطف کنید منون میشم چون من از gmail ستفاده میکنم
والا من با هر سه مرورگر قرار داده شده در نظز سنجی کار کردم IE که سرطانه ولی FIRE FOX & OPERA رو من در یه سطح دیدم

ببخشيد كه دارم دير جواب ميدم.
براي تنظيم اپرا براي جيميل بايد بايد بريد توي منوي Tools و گزينه اول يعني Mail and Chat Accounts رو انتخاب كنيد. بعد از اين گزينه Regular Email (POP) رو انتخاب كنيد و دكمه Next رو بزنيد. توي قسمت Real Name بايد آدرس كامل ايميلتون رو بزنيد. (همراه با @Gmail.com) مثلا Ali@gmail.com. توي Email Addressهم همينو بزاريد. Organization رو هم هر چي دلتون خواست بزاريد و Next رو بزنيد. حالا Login name و Password ايميلتون رو يزنيد. و Next.
Incoming Server رو بنويسيد pop.gmail.com . دو تا مربع پايينيشو تيك بزنيد.
Out going server رو بنويسيد smtp.gmail.com.
حالا Finish
دوباره بريد به قسمت Mail and Chat Accounts و روي ايميلتون كليك كنيد و دكمه Edit رو بزنيد.
به قسمت Serversبريد و مطمئن بشيد كه Port Number قسمت Incomig POP Server عدد 995 و Port Number قسمت Outgoing SMTP Server عدد 465 باشه.
حال در بالاي صفحه به قسمت Outging هم بريد و Default Encoding روي UTF-8 بگذاريد.

تمام اين توضيحات و منوها براي نسخه 8 و بالاتر اپرا داده شده. در مورد نسخه هاي ديگه هم اگه خواستيد بگيد تا براتون بزارم.

هر سوال ديگه اي داشتيد در خدمتم

نوشته شده توسط mt3691:
من دارم با اپرا کار میکنم و خیلی عالیه از دو تای دیگه خیلی بهتره ولی دو تا مشکل دارم یکی اینکه من تو ie برنامه ترجمه دارم ولی تو اپرا نداره
و برنامه فلش کپچر رو میشه روی اپرا گذاشت؟
ایا برای مشکل تایپ در اپرا راهی پیدا شد؟

برنامه ترجمه و Flash Capture رو نميشه روش گذاشت ولي يه روش براي اينكه بتوني فايلهاي فلش رو پيدا كني.
به اين آدرس توي درايو ويندوز برو:
C:\Documents and Settings\Ali\Application Data\Opera\Opera 8\profile\cache4
اينجا درايو C: درايو ويندوز هست و Opera 8 نسخه اپرايي هست كه ميخوايد فايل فلش رو از روي اون برداريد.(ممكنه شما هم مثل من هم اپرا 8 داشته باشيد هم اپرا 9).
توي فولدر cache4: روي يك قسمت خالي صفحه راست كليك كنيد (منظور از قسمت خالي اينه كه روي فايل نباشه) واز منوي View گزينه Icons رو انتخاب كنيد. حالا دوباره راست كليك كنيد و از منوي Arrange Icons by گزينه Type رو اتخاب كنيد. حالا دوباره بريد توي همون منوي Arrange Icons by و اينبار Show in Groups رو اتخاب كنيد. حالا توي صفحه به دنبال قسمت Shockwave Flash Object بگرديد. توي اين قسمت تمام فايلهاي فلشي رو كه ديديد ذخيره ميشه. با توجه با سايز فايلتون ميتونيد فايلهاي فلشتون رو پيدا كنيد. معمولا آخرين فلشي رو كه ديديد به عنوان فايل آخري ميذاره و همينطور معمولا سايز فلشهايي كه ميبينيد از 200 كيلوبايت بيشترن به جز اونايي كه براي تبليغ توي سايتها به كار ميرن.

در مورد مشكل فارسي نويسي همونطور كه قبلا دوستان ديگه مون هم گفتن شما مطلبتون رو كامل بنويسيد و نگران خراب شدنش توي اين صفحه نباشيد. موقع فرستادن مطلب خودش درست ميشه.
ميتونيد بريد توي اين قسمت و زبان فارسي رو به برنامه اضافه كنيد.
بريد توي منوي Tools >> Prefrences و در همون صفحه اول كه General هست اين قسمت رو پيدا كنيد. Select your prefered language for Opera and web pages. اين قسمت خودش روي English هستو به اين كاري نداشته باشيد. دكمه كناريشو كه Details هست بزنيد و دكمه Add رو بزنيد و گزينه Persian رو اتخاب كرده و OK كنيد. حالا دكمه هاي OK رو بنيد و از اين قسمت خارج بشيد.

تمام اين توضيحات و منوها براي نسخه 8 و بالاتر اپرا داده شده. در مورد نسخه هاي ديگه هم اگه خواستيد بگيد تا براتون بزارم.

هر سوال ديگه اي داشتيد در خدمتم

سلام
آیا امکان داره که گزینه ایمیل رو در نرم افزار های اوپرا و یا حتی Ie تغییر داد....به طور پیش فرض به مسنجر خود ویندوز متصل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or