به!!!این امین انقدر حرفه ای شده که نوشابه هم درست میکنه.آقا بیا به منم یاد بده!!!!دیگه احتیاجی به سالاد و نوشابه نداره
آخ چشمم!!!!کی بود؟چی یود؟کجا بود؟ایشون الان در حال بررسی هستن تا چشت در بیاد
من دیوونه بچه های بازیدات و بازیسنترم بدجور!!!اصلا سرم درد میکنه که با شما بحث کنم.عشق میکنم وقتی هی من تورو نقل قول میکنم هی تو منو نقل قول میکنی هی میزنیم تو سر هم.در ضمن اگه حرفی میزنم به حساب شوخی بزارش منظوری ندارم یه دف ناراحت نشی یه بحثی پیش اومده و ما هم داریم هر کدوم از چیزی که میخوایم دفاع میکنیم
احتمالا این دوستمون ناراحتند از این که اپرا مرورگری هم مخصوص موبایلها درست کرده تا اونها هم بهره مند بشند.مرورگر Opera فقط به درد وسایل قابل حمل می خورد.
کی گفته؟برای همینه که بیشتر روی Laptop استفاده می شود.
و درنتیجه نتیجه گیری میکنیم که WII یک دستگاه قابل حمل بوده و همه چیزهایی که در E3 شاهد بودیم کشک میباشد و سرپوشی بر پروژه سری نینتندو است.در نتیجه میشه فهمید که چرا نینتندو برای مرورگر دستگاهش سراف Opera رفته است.
ویرایش شد.حالا تو هم گیر نده دیگه.میبینم که این اپرا شما هیچی بارش نیست رو عکس کلیک کن میفهمی
این طوری درست میکنم:به!!!این امین انقدر حرفه ای شده که نوشابه هم درست میکنه.آقا بیا به منم یاد بده!!!!
شهید دست غیب بود!!!!!!آخ چشمم!!!!کی بود؟چی یود؟کجا بود؟![]()
من دیوونه بچه های بازیدات و بازیسنترم بدجور!!!اصلا سرم درد میکنه که با شما بحث کنم.عشق میکنم وقتی هی من تورو نقل قول میکنم هی تو منو نقل قول میکنی هی میزنیم تو سر هم.
گرچه تنها جبهه موافقی که یادم میاد با هم جنگیدیم توی بازیدات تاپیک دعوای متال و اسپلینتر بود.یاااااادته!!!!؟؟؟
Pichub خیلی عالیه همیشه از اون استفاده کن سرعتش هم عالیهدر ضمن تقصیر تو است!!! این Pichub رو از تو یا گرفتم.فقط Supload
باتشکر.....
ببخشید مرورگر اپرا برای موبایل ها فقط مخصوص یک عنوان خاص مانند سونی اریکسون است یا عمومیت دارد ؟
نوشته شده توسط pandora tomorrow:یکی دیگه اضافه شد:cheesygri
من اخرش چشت رو در میارم حالا میگی نه نگاه کن.
همه دارن پشیمون میشن![]()
ایول(ز)سلام
فایرفاکس واقعا بهتره ... من تا همین دو روز پیش از Opera استفاده میکردم و قبلا هم توی این نظرسنجی به Opera رای دادم که اشتباه کردم! چون هنوز با Firefox کار نکرده بودم!
به بقیه هم پیشنهاد میکنم قبل از رای دادن با هردو Browser کار کنن بعد رای بدن که مثل من پشیمون نشن!