کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام مرورگر اینترنت بهتر است؟

• windows explorer

رای‌ها: 62 8.8%
  • firefox

رای‌ها: 459 65.0%
  • opera

رای‌ها: 151 21.4%
  • هیچکدام!

رای‌ها: 34 4.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    706
مرسی....پس با این حساب ما داریم از یه مرورگر سیستم عامل دیگه استفاده می کنیم.....جالبه نمی دونستم.
و اینکه ورژن جدید تر می اد یعنی اینکه قبلش داخل مرور گر تغییر ورژن داده

مرورگر Opera فقط به درد وسایل قابل حمل می خورد.برای همینه که بیشتر روی Laptop استفاده می شود.
در نتیجه میشه فهمید که چرا نینتندو برای مرورگر دستگاهش سراف Opera رفته است.

نوشته شده توسط حامد:
مرورگر Opera فقط به درد وسایل قابل حمل می خورد.برای همینه که بیشتر روی Laptop استفاده می شود.
ای که گفتی یعنی چه؟:confused:

دیگه احتیاجی به سالاد و نوشابه نداره
به!!!این امین انقدر حرفه ای شده که نوشابه هم درست میکنه.آقا بیا به منم یاد بده!!!!
ایشون الان در حال بررسی هستن تا چشت در بیاد
آخ چشمم!!!!کی بود؟چی یود؟کجا بود؟:eek:
در ضمن اگه حرفی میزنم به حساب شوخی بزارش منظوری ندارم یه دف ناراحت نشی یه بحثی پیش اومده و ما هم داریم هر کدوم از چیزی که میخوایم دفاع میکنیم
من دیوونه بچه های بازیدات و بازیسنترم بدجور!!!اصلا سرم درد میکنه که با شما بحث کنم.عشق میکنم وقتی هی من تورو نقل قول میکنم هی تو منو نقل قول میکنی هی میزنیم تو سر هم.
گرچه تنها جبهه موافقی که یادم میاد با هم جنگیدیم توی بازیدات تاپیک دعوای متال و اسپلینتر بود.یاااااادته!!!!؟؟؟
مرورگر Opera فقط به درد وسایل قابل حمل می خورد.
احتمالا این دوستمون ناراحتند از این که اپرا مرورگری هم مخصوص موبایلها درست کرده تا اونها هم بهره مند بشند.
برای همینه که بیشتر روی Laptop استفاده می شود.
کی گفته؟
و درنتیجه نتیجه گیری میکنیم که WII یک دستگاه قابل حمل بوده و همه چیزهایی که در E3 شاهد بودیم کشک میباشد و سرپوشی بر پروژه سری نینتندو است.
میبینم که این اپرا شما هیچی بارش نیست رو عکس کلیک کن میفهمی
ویرایش شد.حالا تو هم گیر نده دیگه.
عکس این زیره:

در ضمن تقصیر تو است!!! این Pichub رو از تو یا گرفتم.فقط Supload
باتشکر.....

خودم هم درست نمی دونم.چون باهاش تا حالا کار نکردم و به همین فایر فوکس موزیلا راضی هستم.ولی شواهدی که گفتم این رو نشون میده.
البته یادم نیست ولی یه جایی یک مطلب در مورد همین مورد که چرا بیشتر اپرا روی لپ تاپ بکار می گیرند خوندم ولی چیزی یادم نمیاد.

به!!!این امین انقدر حرفه ای شده که نوشابه هم درست میکنه.آقا بیا به منم یاد بده!!!!
این طوری درست میکنم:

91c9345564.jpg

آخ چشمم!!!!کی بود؟چی یود؟کجا بود؟:eek:
شهید دست غیب بود!!!!!!

من دیوونه بچه های بازیدات و بازیسنترم بدجور!!!اصلا سرم درد میکنه که با شما بحث کنم.عشق میکنم وقتی هی من تورو نقل قول میکنم هی تو منو نقل قول میکنی هی میزنیم تو سر هم.
گرچه تنها جبهه موافقی که یادم میاد با هم جنگیدیم توی بازیدات تاپیک دعوای متال و اسپلینتر بود.یاااااادته!!!!؟؟؟
74.gif

عین خودمی یه روز بروبچ رو نبینم دپرسم!!!
یادم باشه از این به بعد نقل قول نکنم تا چشت در بیاد
39.gif

اره اون تاپیک هم یادمه ولی یادمه طرفدار اسپلینتر سل هم بودی یعنی دو اتیشه نبودی...

در ضمن تقصیر تو است!!! این Pichub رو از تو یا گرفتم.فقط Supload
باتشکر.....
Pichub خیلی عالیه همیشه از اون استفاده کن سرعتش هم عالیه

ببخشید مرورگر اپرا برای موبایل ها فقط مخصوص یک عنوان خاص مانند سونی اریکسون است یا عمومیت دارد ؟

فکر میکنم عمومیت دراه:love:

خیلی منحرف کردیم نه؟!

سلام
فایرفاکس واقعا بهتره ... من تا همین دو روز پیش از Opera استفاده میکردم و قبلا هم توی این نظرسنجی به Opera رای دادم که اشتباه کردم! چون هنوز با Firefox کار نکرده بودم!
به بقیه هم پیشنهاد میکنم قبل از رای دادن با هردو Browser کار کنن بعد رای بدن که مثل من پشیمون نشن!

یکی دیگه اضافه شد:cheesygri
من اخرش چشت رو در میارم حالا میگی نه نگاه کن.
همه دارن پشیمون میشن
مگه مسابقه هسن امین!!!
خب انتخاب منطقی رو نمیشه کتمان کرد...ولی این جوری اگه من مثلا بیام ببینم امکان داره به خاطر رقابت انتخاب کنم....بذار حداقل منطقی انتخاب شه

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
یکی دیگه اضافه شد:cheesygri
من اخرش چشت رو در میارم حالا میگی نه نگاه کن.
همه دارن پشیمون میشن
58.gif
سلام
فایرفاکس واقعا بهتره ... من تا همین دو روز پیش از Opera استفاده میکردم و قبلا هم توی این نظرسنجی به Opera رای دادم که اشتباه کردم! چون هنوز با Firefox کار نکرده بودم!
به بقیه هم پیشنهاد میکنم قبل از رای دادن با هردو Browser کار کنن بعد رای بدن که مثل من پشیمون نشن!
ایول(ز)
دقیقا من هم از اپرا پشیمون شدم اومدم سراغ فایر فاکس
بنظر من Firefox مخلوطی از Opera و Netsape هست منظورم اینه مثل Netscape صفحه ها رو خوب میاره و مثل Opera سریع هست;)

به فایرفکس رای دادم چون واقعا فوق العاده است شماره ی9 رو میگم البته با اپرا کار کردم ولی اپرا در سایت های فارسی برای من ایراد داشت و پاکش کردم و فایر فکس رو ریختم و خیلی راضیم به نظر من فایر فکس 9 رو یه امتحانی بکن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or