SUPERMHR
کاربر سایت
این مرورگر با ارایه نسخه بتا کمی مشکلاتش برطرف شده ولی سرعت رو می خواد چیکار کنه؟
حالا باز بگین من بی منطقم.شرط میبیندم جک سال میشه.
از نظر آماری و هم از نظر عملی ثابت شده که سرعت اپرا چندبار بیشتر از فایرفاوکس هست.
اونهمه اونجا پست زدم و لینک دادم که دیگه بهتون ثابت بشه اپرا از همه پرسرعت تره.حالا باز میگین سرعتش کمتره؟
واقعا به همگی پیشنهاد میکنم صفحات قبل رو ببینید.
همینطور لینکهایی که من دادم.
دیگه انقدر لج نکنین دیگه.مخصوصا این امین که دیگه به است ما هم گیر میده.آقای بهزادر!!!! هم داره بهش میپیونده!!!!
البته این یکی از صدها القاب مختلف امینه که بحثشان در اینجا نمیگنجد.بسه دیگه سیامون نکن به من میگن امین ذغال
جدیدا هم که بهت میگن موتور جستجو!!!!
بابا تو چرا نمیگیری؟خب تو داری به منطق بازی در میاری ما میگیم پوزه اپرا زدیم بعد تو میگی از IE پایین تره
اول اومدم گفتم که من در عمل شاهد بودم که سرعت فایرفاوکس کمتره.
شما گفتین نه.امار و اینها نشون میده که خیلی بیشتره.
حالا من به طور اتفاقی جایی رو پیدا کردم که روی سرعت مرورگرها آزمایش کرده.
نتایجش هم خودتون برین ببینین.
حالا شما بازم میگی سرعتش بیشتره؟
از نظر سرعت:
FireFox<IE<Opera.
من دیگه نمیدونم به چه زبونی حالیتون کنم.کردی لری ترکی انگلیسی.....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جالبه بدونی من حداقل یه 12 سالی هست با اپرا کار می کردم
12 سال؟؟!!!!
1_مگه چندوقته اینترنت اومده توی ایران؟
2_اصلا 12 سال پیش کامپیوتر توی ایران انقدر توسعه نداشت.
3_12 سال پیش که ویندوز 95 و داس و اینها بود انقدر هم برنامه نویسی توسعه نداشت که کسی بیاد همچو کاری کنه.
من نمیخوام یه موقع سو تفاهم بشه هاااااا....
ولی بیاین منو شفاف سازی کنید.برق بندازین.جلا بدین.....
احتمالا این دوستمون فکر کردن که بهزاد هم از هموناست که خواهد نشود رسوا.آخه با این حرف غیر منطقی که زد هرکی ندونه فکر میکنه اپرا نداشته.ممد جان فکر میکنم تا چند روز پیش رو سیستمش همین اپرا نصب بود.
راستی.....ما اینجا چندتا بهزاد داریم؟ هفشده تای میشن.درسته؟؟!!!
اولا من به این دلیل گفتم لینکش کجاست که نگین از خودت درآوردی.چیه انتظار داری سایت اپرا بگه مرورگر ما بدتر از فایرفوکسه!!!!
ثانیا مگه اپرا حالش بده که همچین دروغ عظیمی رو به ملت بگه؟
فعلا که نیستین!!!واقعیت رو نباید کتمان کرد.فعلا که محبوب ترین مرورگریم.
خوب شد گفتین.....
یکی بیاد یک نظرسنجی جهانی و معتبر راجع به همین قضیه به من نشون بده.
بد میگم بگو بد میگی(بد میگی!!!).پر رو تر از تو ندیدم
یکی میاد میبینه که همه فایرفاوکسی هستن و میخواد کم نیاره میگه فقط فایرفاوکس.نمونه اش هم توی تاپیکهای مختلف دیدیم.غیرازاینه؟؟
©خیلی خبث طینت داری!!!!!
باتشکر....