کدام سیستم عامل به نظر شما بهتره

کدام سیستم عامل بهتره

• مجموع رای دهنده‌ها
    40
لینوکس بهترین سیستم عامل هست فقط تحریم شده
من با این لینوکس ها کار کردم
Redhat 7.3
Redhat Fedora Core 3
Redhat Fedora Core 4
------------------------------
و ویندوز به خاطر ساپورت نرم افزاری و...

من فکر میکنم نتیجه ی نظرسنجی از همین الان معلومه
17.gif

و در عین حال پر است از انواع و اقسام مشکل و سوتی و ایراد و ...
درسته مشکل و باگ داره . ولی نباید واژه پر از مشکل رو می آوردی ،با کدوم قسمتش مشکل داری؟
شاید ندونی (شایدم بدونی) که همین ویندوز چقدر به انسان کمک کرد و جای تایپ و فرمان دادن به داس رو گرفت.

سلام محمد جان
كاش نظر سنجي رو يك گزينه اي ميكردي تا هركس بتونه فقط به يك سيستم عامل راي بده

بعد هم ازت ميخوام براي دوستاني كه كمتر با Unix و Linux اشنايي دارن ( مخصوصا لينوكس ) كمي توضيح بدي تا متوجه بشن windows تنها سيستم عامل دنيا نيست !

اين اقا محمد از اون لينوكس بازاي حرفه ايه ;)

لینوکس از همه نظر از ویندوز بهتره. اما همونطور که عباس گفت تحریم شده ! نمیدونم شایدم جا نیافتاده که کمپانی ها براش بازی و نرم افزار کم میسازن ... :confused:

نوشته شده توسط HellBoy:
درسته مشکل و باگ داره . ولی نباید واژه پر از مشکل رو می آوردی ،با کدوم قسمتش مشکل داری؟
شاید ندونی (شایدم بدونی) که همین ویندوز چقدر به انسان کمک کرد و جای تایپ و فرمان دادن به داس رو گرفت.
به نظر من این اصلا خدمت نبود چون کاربر تنبل میشد و بعد از یه مدتی کاربر کاملا محتاج سیستم میشه (همین اتفاقی که الان افتاده) چون فقط یه ظاهر زیبا رو میبینه
ولی میتونست مثل لینوکس یه کنسول قدرتمند بذاره توش هر کی دلش خواست از اون استفاده کنه
شما کنسول لینوکسو با ویندوز مقایسه کن واقعا کنسول ویندوز اسباب بازیه

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
سلام محمد جان
كاش نظر سنجي رو يك گزينه اي ميكردي تا هركس بتونه فقط به يك سيستم عامل راي بده

بعد هم ازت ميخوام براي دوستاني كه كمتر با Unix و Linux اشنايي دارن ( مخصوصا لينوكس ) كمي توضيح بدي تا متوجه بشن windows تنها سيستم عامل دنيا نيست !

اين اقا محمد از اون لينوكس بازاي حرفه ايه ;)
تاریخچه لینوکس !

نوشته شده توسط SHvIRUS:
لینوکس از همه نظر از ویندوز بهتره. اما همونطور که عباس گفت تحریم شده ! نمیدونم شایدم جا نیافتاده که کمپانی ها براش بازی و نرم افزار کم میسازن ... :confused:
من منظور از تحریمو نمیفهمم تا حالا نشنیده بودم جایی بگن لینوکس تحریمه
ولی شرکتی مثل اوراکل دیگه برایه لینوکس برنامه نمیسازه
یا real pleyer 10 اول برایه لینوکس اومد بعد برایه ویندوز

سلام...
راستش من نمیدونم شما از چه لحاظی میگید کدام سیستم عامل بهتره

اما اگر از لحاظ بازی میگید که خب مشخصا هیچ سیستم عاملی از هیچ نظری نمیتونه به پای ویندوز برسه...

البته اگه فاکتور بازی را در نظر نگیریم من شخصا به سیستم عامل مکینتاش رای میدم..چون واقعا بی نظیر ه ولی در عین حال گران قیمت

لینوکس از لحاظ امنیت و ارزان بودن (بخاطر اپن سورس بودن ) بمراتب برتری بیشتری نسبت به ویندوز داره اما بزرگنرین مشکلش کمبود برنامه هست که دلیلشم واضحه...

مایکروسافت اکثز کامپیوتر های شخصی در سطح جهان را قبضه کرده و خب مشخصا برای یک برنامه نویس پلتفرم ویندوز بازار بسیار گسترده تری در سطح جهان نسبت به لینوکس فراهم کرده...فقط میمونه سرور ها که از این لحاظ لینوکس تونسته تا حدودی با ویندوز رقابت بکنه..

البته مشکل دیگری که لینوکس داره مشکل تر بودن استفاده کردن از آن نسبت به وبندوز هست ;) که سبب شده در بین کاربران عادی طرفداران زیادی نداشته باشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or