کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
با اون دمویی که همین چند وقت پیش از نسخه ی ps3 بتل3 پخش شد خیلی به بازی امیدوار شدم در حالی که قبلش فکر میکردم از نظر گرافیکی با یه اشغال رو کنسول طرفیم الان دقیقا فهمیدم که همون نظر اولیم کاملا درست بود این بازی از نظر گرافیکی حداقل رو 360 فاجعست کیفیت بافت هاش قشنگ در حد نسل قبله، گوشه های تیزم که فت و فراوونه ، باگم که تا دلتون بخواد بازی داره دمویی که از PS3 پخش شده بود اصلا این نبود واقعا الان موندم این بازی بتل3 یا من یه چیز دیگه خریدم تو اون مرحله ای که وارد بانک شهری میشیم قشنگ گرافیک بازی با بازیای اولیه ی PS2 قابل مقایسست میدونستم نباید به EA اعتماد کرد گرافیک بازی رو کنسولا از بد کمپانی 2 هم ضعیف تره و تقریبا تو بازی هیچ جایی رو پیدا نمیکنید که چشم نواز باشه نمیدونم شایدم انتظار من بعد از بازی کردن RAGE , GEAR3 یکم زیاد شده ولی خوب این بازی بیش از حد فاجعست تنها نکته ی مثبت گرافیکش نورپردازیشه با انیمیبشناش بقیش فاجعست یعنی هر چقدرم با خودم کلنجار میرم نمیتونم این گرافیکو تو سال 2011 هضم کنم خلاصه اینکه اگه بخوام به گرافیکش رو کنسول نمره بدم 3 هم بهش نمیدم چون فاجعست این بازیرو نباید رو کنسول بازی کرد حیف در ضمن شانسش برای کسب بهترین گرافیک کنسولی تو امسال صفره ولی خوب برای کسب بدترین بازی کنسولی از نظر گرافیکی تو امسال شانسش خیلی زیاده در ضمن من اون پچ گرافیکیرم که تو دیسک اول بازی موجوده نصب کردم یعنی اول اونو نصب کردم ولی خوب اگه با اون گرافیک بازی این شکله احتمالا بدون اون پچ گرافیکش در حد بازیای PS1 یادش بخیر تو اون تاپیکی که از عملیات گیوتین بازی پخش شده بود چقدر گفتم گرافیکش حداقل رو کنسول افتضاحه و با PC قابل مقایسه نیست اما خوب هیچکس قبول نمیکرد و همه داشتن خودشونو گول میزدن البته حتی منیم که اینقدر از گرافیکش رو کنسول بد میگفتم انتظار چنین فاجعه ی عظیمیو نداشتم یه چیزیم که خیلی واسم عجیبه اینکه حتی فیزیکم نداره یعنی خیلی از اینظر محدود شده و افکت ظاهری تخریب محیطاشم پیش بد کمپانی2 خیلی بچگونست واقا واسم سواله که این بازی چه جور از نظر گرافیکی و فیزیک اینقدر از بدکمپانی2 ضعیف تر شده آیا اصلا DICE رو نسخه ی کنسولی بازی کار کرده یا فقط از سرش باز کرده میر مهنا گرافیک بهتری داشت از این

آخرین ویرایش:
حالا یه چیزی را میگم برو امتحانش کن مثلا اون چراغ هایی که از سقف اویزون هستند یا tv های کوچیکی که روی دیوار نصب هستند شلیک کن ! بعد از شلیک لامپ یا tv منفجر میشه ولی باز نور سرجاشه !
دایس اون راه حل نورپردلزی که روی 360 میگفتند پیدا کردیم همینن بود =)):lol: اکثر نورپردازی هم از منابع اصلی به صورت real time رندر نمیشه بلکه یه نور فیک روی هوا انداحتند برای تابلو نشودنه این قضیه هم ازگه به چراغ های تو خیابان و ماشین شلیک کنید هیچ تاثیری نداره با اینکه اینهمه روی فیزیک مانور میدادند . مثلا تو یه جا دیدم چراغ عقب ماشین روشنه نور قرمز هم داشن رفتم جلو سلاح را گرفتم جلوش دیدم نور از پشته سلاحه میتابه :lol: کلا بازی صحنه های اسکریپت شده ی مسخره ای هم داشت مثلا از دور با اسنایپر به اون سربازی که روی جیپ پشته تیربار نشسته بود شلیک کردم دیدم سربازه مُرد ولی اون تیرباره هنوز داره شلیک میکنه !
یعنی ادم بازی را ببینه از لحاظ ظاهری فکر میکنه چه خبره ولی از لحظ تکنیکالی بسیار ضعیف . چند وقته پیش میگفتم که انجینmw روی کنسول از این بازی اسمه خطا قویتره . حالا روی 30 فریم نتونستند در مقابله 60 فریم ,mw کاری کنند و اینهمه هم هایپ میکردند وگرنه هنر نیست روی pc گرافیک عالی در اوردن . جالبتر اینکه گرافیکه bc2 خودشون روی کنسول خیلی بهتر از این اسمه خطا هست .
الان باید اون ادمهایی که تک تک داشتند روی این مسئله بحث میکردند خندید :دی
اينايي كه شما ميگي Bugـه
از لحاظ تكنيكي عاليه نورپردازي هم دايناميك, شما كه DF رو قبول داري ميتوني نقد گرافيكشو بخوني كه گفته Technical Masterpiece
مشكل BF 3 اينه كه گرافيك خوب پرداخت نشده طراحي و رنگبندي اصلا خوب نيست. به نظر من تيم Mirror's Edge بهتر ميتونه توانايي Engineشون رو نشون بده.

کلا کاری به گرافیک bf3 ندارم درسته که گرافیک زیاد جالب نیست ولی سبک گرافیکش یه جوریه که کالیبره کردن تی وی تو این بازی خیلی مهمه قبل از بازی مخصوصا اونایی که ال ای دی یا ال سی دارن برن تو آپشن و تنظیمات برایتنس رو بزارن روی حدی که فقط یک مقدار خیلی کمی از اون نوشته معلوم باشه (یادم نیست حرف b بود یا عدد 3) و شارپنس تی وی رو هم کم کنید اینطوری خیلی بهتر میشه و اون حس تغییر کنتراست بازیو آدم بیشتر حس میکنه که یکم هنری کار شده.

@gartall
کلا بازیایی که از تکنیک deferred render برای نورپردازیشون استفاده میشه از اینجور مشکلات زیاد دارن....نور پردازی fake نیست (البته تعداد نورهای داینامیک تو بازی زیاد نیست) افکتهای لنز بازی fakeـه توی اون مرحله uprising بود فکر میکنم بعد از اونکه از اون بازارچه بیرون میاد هر وقت آسمونو نگاه کنی یه افکت لنز فلیر الکی میزنه من هرچی گشتم یه منبع نوری پیدا کنم چیزی پیدا نشد!!!:d

مطمئن بودم اسمشو نبر3 تو کنسول حرفی برای گفتن نداره ولی اینم مطمئنم بودم که رو pc عالی میشه.گرافیک این بازی رو pc حرف نداره.واقعا برام جای سواله که dice چه امیدی داره که با این کیفیت کنسولی بتونه از پس cod بر بیاد.هر چند که فروش عالی داشته.خب البته داره نون تبلیغاتشو میخوره.

اينايي كه شما ميگي Bugـه
از لحاظ تكنيكي عاليه نورپردازي هم دايناميك, شما كه DF رو قبول داري ميتوني نقد گرافيكشو بخوني كه گفته Technical Masterpiece
مشكل BF 3 اينه كه گرافيك خوب پرداخت نشده طراحي و رنگبندي اصلا خوب نيست. به نظر من تيم Mirror's Edge بهتر ميتونه توانايي Engineشون رو نشون بده.
داینامیکه داینامیک هم نیست کلا من تو نخه این کارام این چیزهایی که میگم دونه دونه با عکس میتونم ثابت کنم . البته یه تعداد تصویر گرفتم که به زودی آپ میکنم نورپردازی بعضا حالت تظاهر داره تو بعضی قسمت ها نورپردازی هیچ تاثیری نداره .lens flare که منابع نوری ایجاد میشن بیش از اندازه اغراق شده و تو چشم میزنه . تو بخش جنگلی هم طراحی و برگهای درختها افتضاح هست . حالا والا من تو کفه این موندم که چرا df این حرف را گفته :دی ولی خب تخصص ما هیچ وقت در حد اونا نمیشه ولی چیزهایی که دیدم برام یکم نا امید کننده بود .
کلا نورپردازی یعنی aw شما یه فلش لایت بگیر دستت هر جا که دلت میخواد بنداز رو زمین و تاثیراته فوق العادش را میشه شاهد بود رو تک تک ابجکتها سایه های real time با بزرگو کوچیک نمایی همراه با shadow beam های فوق العاده ایجاد میکنه .

آخرین ویرایش:
مطمئن بودم اسمشو نبر3 تو کنسول حرفی برای گفتن نداره ولی اینم مطمئنم بودم که رو pc عالی میشه.گرافیک این بازی رو pc حرف نداره.واقعا برام جای سواله که dice چه امیدی داره که با این کیفیت کنسولی بتونه از پس cod بر بیاد.هر چند که فروش عالی داشته.خب البته داره نون تبلیغاتشو میخوره.

حرفی که من میلیون ها بار زدم ولی به خورد کسی نرفت <):) ! این اسمش نبر 3 انصافا رو کنسول هیچی نداشت 1 من PC ـش رو بازی نکردم ولی کنسولیش به معنای واقعی ضعیف بود !!! نه گرافیکی نه هیجانی هیچی !
FPS تو کنسول به نظرم KZ3 و CRYSIS 2 از همه بهترن !
البته سلطان بازی کنسولی U3 هست :دی !! انصافا حرف نداره !!!

ربطش اینه شما کلا با پلتفرم pc مشکل داری.
متاسفانه چون شما توی 15 16 سالگیت گیر کردی همچین چیزی داری میگی ؛ توهمات کودکانه خودت رو به خورد تاپیک نده .
این که بیایم بگیم آره تو فن کنسولی پس این میشه آتوی من "مضحک" هست .
از نظر من و سایتایی که میخوان ته سال گرافیک برتر رو انتخاب کنن ، گرافیک فقط رئال بودن نیست ، فقط تکسچر نیست ، حالا شما هی برای من قصه کلثوم ننه تعریف کن ...
شما سعی کن رو یه pc با کارت 570 بازیو امتحان کنی.
من که اصلا PCـم کارت گرافیک نداره به قرآن قسم ، اما گفتم ، رفتم منزل دوستان که ابر رایانه داشت و مثل شما برای خرید همچین سیستم گرون قیمتی همچین تاپیکی هم نزده که بگه من هم آره ، و بازی رو دیدم ؛ توی فاکتور فنی عالی بود ، اما هنری اصلا ... اینو دیگه باس بدونی گرافیک فقط بعد فنیش مهم نیست ...
یبار دیگه میگم ، قضاوت های تخیلی ای که این جا (مث پاراگراف اول متن) درمورد کاربرا صورت میگیره بیشتر باعث میشه تا خود فرد ضایع بشه ... نکنید .
جک خوبی بود.
U had done 1st . before anyone .

Lord Elrond @ :
خب این نظرتو هست ، شنیدیم .

@Lord Elrond
جنابعالی مشابه همین نظر رو راجع به لولفیلد 3 زده بودی... اینم پستت:http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=45134&page=10&p=1682660&viewfull=1#post1682660
بالاخره کدومش رو ازت قبول کنیم فرهود؟
LOL خدایی :lol: دوستان استالیش رفتار میکنن ، مث هم !

آخرین ویرایش:
متاسفانه چون شما توی 15 16 سالگیت گیر کردی همچین چیزی داری میگی ؛ توهمات کودکانه خودت رو به خورد تاپیک نده .
این که بیایم بگیم آره تو فن کنسولی پس این میشه آتوی من "مضحک" هست .
از نظر من و سایتایی که میخوان ته سال گرافیک برتر رو انتخاب کنن ، گرافیک فقط رئال بودن نیست ، فقط تکسچر نیست ، حالا شما هی برای من قصه کلثوم ننه تعریف کن ...

من که اصلا PCـم کارت گرافیک نداره به قرآن قسم ، اما گفتم ، رفتم منزل دوستان که ابر رایانه داشت و مثل شما برای خرید همچین سیستم گرون قیمتی همچین تاپیکی هم نزده که بگه من هم آره ، و بازی رو دیدم ؛ توی فاکتور فنی عالی بود ، اما هنری اصلا ... اینو دیگه باس بدونی گرافیک فقط بعد فنیش مهم نیست ...
یبار دیگه میگم ، قضاوت های تخیلی ای که این جا (مث پاراگراف اول متن) درمورد کاربرا صورت میگیره بیشتر باعث میشه تا خود فرد ضایع بشه ... نکنید .

U had done 1st . before anyone .

Lord Elrond @ :
خب این نظرتو هست ، شنیدیم .
بگو ببینم حالت خوبه؟؟اون بلاگ رو من برای چیز دیگه زدم.چرا انقدر دوست داری فرافکنی کنی؟؟اگر منظورم از اون بلاگ رو نگرفتی گناه من نیست.یکم سعی کنی از مغزت بیشتر کار بکشی اتفاق بدی نمیوفته به خدا.
در مورد باقی حرفات هم نظری ندارم.باشه تو راست میگی.اون بازی اصن هیچی نداره.برو خوش باش.

دوباره شروع شد ! :|
چی کار دارین به BF3 روی PC ؟! روی همون PC هم هرگز در مقابل Crysis بازی حساب نمیشه ...
در مورد کنسول که فکر کنم نونوایی سر کوچه هم میدونست BF3 رو کنسول فقط یه شوخیه و رقیب جدی برای MW3 حساب نمیشه پس بهتره بیخیال مقایسه ی عنوان چیپ DICE با MW بشید ...
در مورد بهترین گرافیکم که Rage رسما TER زد ! Killzone 3 هم که هیچی ...
U3 یا Crysis 2 . چون U3 بازی نکردم هنوز همون Crysis 2 رو با اختلاف فاحش نسبت به سایر رقبا اول میدونم ...
شما احیانن قرصهاتونو وارونه خوردین؟:-/
عزیزم نمی دونستی بدون، MW3 از نظر گرافیکی خیلی قوی نیست. کافیه بری تریلرهای گیم پلی بازی رو ببینی.
امشال بدون شک بهترین گرافیک سال مال Crysis 2 هست یا اسمشو نبر 3.
البته Rage هم رو 360 خیلی خوب بود. از طرفی گرافیک آنچارتد 3 رو ندیدم، ولی بعید نیست بهترین گرافیک کنسول سال رو تصاحب کنه.
به هر حال این سگ سونی کار خودشو خوب بلده. :دی

Lavigne
کیوان انصافا تو با PC خیلی مشکل داری. :دی
منتظر یه بهانه هستی تا سریع PC رو له کنی. از یه کاه کوه میسازی. ولی وقتی اسم منسول میاد سریع میری سراغ آنچارتد.
این رو هم بگم حسین هر کاریش کنی باز هم کنسولی لامصب. :دی
از رو که نمیره. برو گفتگوهای منو باهاش بخون، فقط کافیه به همدیگه فحش های چیز دار بدیم. :دی

آقا راجب این باطل فیلد 3 انقد بحث نکنید خواهشا اصلا رو کنسول در حدی نیست که ارزش بحث داشته باشه... :d
اگر این چیزایی که فرخ میگه درست باشه ( که به نظر خودم هم هست) پس رو PC هم طبیعتا همینه فقط کیفیت تکسچر ها- AA -رزولوشن و... بالاتره.
نتیجه: پس از نظر فنی هم خیلی قوی نیست همین نورپردازی کافیه تا رو PC هم جلوی کرایسیس حرفی برا گفتن نداشته باشه. فیزیک هم به نظرم کرایسیس قوی تره.
--------------------------------------------------------------
آخر یه مقایسه یا بررسی تکنیکی از کرایسیس 2 و کیلزون 3 نذاشتیدا یادتون باشه فقط :-l
:دی

آقا راجب این باطل فیلد 3 انقد بحث نکنید خواهشا اصلا رو کنسول در حدی نیست که ارزش بحث داشته باشه... :d
اگر این چیزایی که فرخ میگه درست باشه ( که به نظر خودم هم هست) پس رو PC هم طبیعتا همینه فقط کیفیت تکسچر ها- AA -رزولوشن و... بالاتره.
نتیجه: پس از نظر فنی هم خیلی قوی نیست همین نورپردازی کافیه تا رو PC هم جلوی کرایسیس حرفی برا گفتن نداشته باشه. فیزیک هم به نظرم کرایسیس قوی تره.
--------------------------------------------------------------
آخر یه مقایسه یا بررسی تکنیکی از کرایسیس 2 و کیلزون 3 نذاشتیدا یادتون باشه فقط :-l
:دی
خداییش چی میگی واسه خودت. :|
دوباره اسمشو نبر 3 رو له کردینو میخواین بگین آنچارتد 3 رو کنسول از اسمشو نبر 3رو PC بهتره؟ زرشک؟!!!!!!!:|
به همین خیال باشین. این رو بدونید مقایسه یه بازی رو کنسول که سخت افزارش ثابته با PC که کاملا سخت افزار انعطاف پذیری داره حماقت محظه.
فقط بهتره اینو بدونید دوستم تو کار سخت افزاره، پارسال یه سیستم بست 13 میلیون تومن، به نظر شما مقایسه این هیولای 13 میلیون تومنی با یه کنسول 500 هزار تومنی حماقت نیست؟ بعد بگین اسمشو نبر 3 رو PC گرافیکش کمتر از آنچارتد هست؟
بابا بیخیال. اینقد نوب بازی در نیارین.

• Like
Reactions: u.s.a
جنس کیسش از پلاتینیوم بوده ؟ یا گوش بچه های تاپیک درازه ؟
نه از جنس دکمه های PS3 بوده.
فقط پاورش شد 400 تومن.
سیستم رو پارسال بست با 4 تا کارت Radeon 5990
24 گیگ رم. مادربردش نمی دونم چ یبود ولی گرفت 700 تومن. سی پی یوش هم شد 2 تومن.
حالا 24 گیگ رم کجا و 512 مگابایت رم کنسول کجا؟

نه از جنس دکمه های PS3 بوده.
فقط پاورش شد 400 تومن.
سیستم رو پارسال بست با 4 تا کارت Radeon 5990
24 گیگ رم. مادربردش نمی دونم چ یبود ولی گرفت 700 تومن. سی پی یوش هم شد 2 تومن.
حالا 24 گیگ رم کجا و 512 مگابایت رم کنسول کجا؟
شما چه پدركشتگي با سوني داري چيكارت كرده مگه؟

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or