.:ab:.
کاربر سایت
با اون دمویی که همین چند وقت پیش از نسخه ی ps3 بتل3 پخش شد خیلی به بازی امیدوار شدم در حالی که قبلش فکر میکردم از نظر گرافیکی با یه اشغال رو کنسول طرفیم الان دقیقا فهمیدم که همون نظر اولیم کاملا درست بود این بازی از نظر گرافیکی حداقل رو 360 فاجعست کیفیت بافت هاش قشنگ در حد نسل قبله، گوشه های تیزم که فت و فراوونه ، باگم که تا دلتون بخواد بازی داره دمویی که از PS3 پخش شده بود اصلا این نبود واقعا الان موندم این بازی بتل3 یا من یه چیز دیگه خریدم تو اون مرحله ای که وارد بانک شهری میشیم قشنگ گرافیک بازی با بازیای اولیه ی PS2 قابل مقایسست میدونستم نباید به EA اعتماد کرد گرافیک بازی رو کنسولا از بد کمپانی 2 هم ضعیف تره و تقریبا تو بازی هیچ جایی رو پیدا نمیکنید که چشم نواز باشه نمیدونم شایدم انتظار من بعد از بازی کردن RAGE , GEAR3 یکم زیاد شده ولی خوب این بازی بیش از حد فاجعست تنها نکته ی مثبت گرافیکش نورپردازیشه با انیمیبشناش بقیش فاجعست یعنی هر چقدرم با خودم کلنجار میرم نمیتونم این گرافیکو تو سال 2011 هضم کنم خلاصه اینکه اگه بخوام به گرافیکش رو کنسول نمره بدم 3 هم بهش نمیدم چون فاجعست این بازیرو نباید رو کنسول بازی کرد حیف در ضمن شانسش برای کسب بهترین گرافیک کنسولی تو امسال صفره ولی خوب برای کسب بدترین بازی کنسولی از نظر گرافیکی تو امسال شانسش خیلی زیاده در ضمن من اون پچ گرافیکیرم که تو دیسک اول بازی موجوده نصب کردم یعنی اول اونو نصب کردم ولی خوب اگه با اون گرافیک بازی این شکله احتمالا بدون اون پچ گرافیکش در حد بازیای PS1 یادش بخیر تو اون تاپیکی که از عملیات گیوتین بازی پخش شده بود چقدر گفتم گرافیکش حداقل رو کنسول افتضاحه و با PC قابل مقایسه نیست اما خوب هیچکس قبول نمیکرد و همه داشتن خودشونو گول میزدن البته حتی منیم که اینقدر از گرافیکش رو کنسول بد میگفتم انتظار چنین فاجعه ی عظیمیو نداشتم یه چیزیم که خیلی واسم عجیبه اینکه حتی فیزیکم نداره یعنی خیلی از اینظر محدود شده و افکت ظاهری تخریب محیطاشم پیش بد کمپانی2 خیلی بچگونست واقا واسم سواله که این بازی چه جور از نظر گرافیکی و فیزیک اینقدر از بدکمپانی2 ضعیف تر شده آیا اصلا DICE رو نسخه ی کنسولی بازی کار کرده یا فقط از سرش باز کرده میر مهنا گرافیک بهتری داشت از این
آخرین ویرایش: