کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
لولفیلد 3 که روی pc مقابل C2 و روی کنسول هم باز مقابل C2 و عناوین انحصاری پشمکِ حاج عبدالله ست.:دی
باشه قبول.
حالا به نظرت اسمشو نیار 3 روی pc با عناوین کنسولی قابل قیاس هست؟؟؟

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 PM ارسال شده بود ----------

تو این جا به RAGE رای دادی که :-/ !
http://forum.bazicenter.com/poll.php...do=showresults
چه ربطی داره؟؟؟خب اون موقع انقدر از ریج تعریف شده بود که فکر میکردم روی pc هیولا باشه.علم غیب نداشتم که مشکل داره.مثلا خواستی مچ بگیری؟؟!!تو برو با goty 2011 با میانگین 84 خوش باش.LOL.هرچند کسی که به اکثر عناوین pc مثل wow میگه آت و آشغال،باید هم بگه آنچارتد از نسخه pc اسمشو نیار 3 بهتره.

چه ربطی داره؟؟؟خب اون موقع انقدر از ریج تعریف شده بود که فکر میکردم روی pc هیولا باشه.علم غیب نداشتم که مشکل داره.مثلا خواستی مچ بگیری؟؟!!تو برو با goty 2011 با میانگین 84 خوش باش.LOL.هرچند کسی که به اکثر عناوین pc مثل wow میگه آت و آشغال،باید هم بگه آنچارتد از نسخه pc اسمشو نیار 3 بهتره.
آخه چرا همه چی رو با هم خلط میکنی ؟:(
چه ربطی دارن این دو تا باهم ؟:(مثلا من به بدنام 2 میگم گوتی 2011 ، یا به دنیای وارکرفت میگم مزخرف ، ارتباطش به این که گرافیک نسخه PC اون بازیه از سرزمین ناشناخته 3 ضعیفتره چیه ؟:(

آخه چرا همه چی رو با هم خلط میکنی ؟:(
چه ربطی دارن این دو تا باهم ؟:(مثلا من به بدنام 2 میگم گوتی 2011 ، یا به دنیای وارکرفت میگم مزخرف ، ارتباطش به این که گرافیک نسخه PC اون بازیه از سرزمین ناشناخته 3 ضعیفتره چیه ؟:(
ربطش اینه شما کلا با پلتفرم pc مشکل داری.
بله من جوابم رو گرفتم.شما اعتقاد راسخ داری که نسخه pc اون بازی از آنچارتد 3 ضعیفتر هست.باشه باشه.تو راست میگی.جک خوبی بود.ولی بازم میگم شما سعی کن رو یه pc با کارت 570 بازیو امتحان کنی.نه با پنتیوم 2.LOL

آخرین ویرایش:
lolwut

شما یا تا الآن بازی روی کنسول انجام ندادی ، یا فقط شاهکارهای اینفینیتی و تریارک رو روی 60 فریم بازی کردی ... کرایسیس 2 روی کنسول فریم ریت بسیار مناسبی داشت ؛ در واقع افت میکرد ، اما خب خیلی دیگه از بازیها هم در مواقعی افت میکنن روی کنسول ؛ این یه چیز طبیعیه .
حالا کرایسیس 2 اصلا افت فریم ؛ OK ، دیگه failfield 3 چه صیغه ایه ؟! چی داره این بازی دقیقا ؟! بقول ign گرافیک بازی در همون سطحی قرار میگیره که Bad Company 2 قبلا قرار گرفته :lol:
(روی کنسول)
ضمن اینکه من روی یک ابر رایانه هم بازی رو زیارت کردم ، با IGN موافقم شدید ! حتی روی PC هم همین وضعیت رو داریم !
یعنی رسما میتونیم بگیم مرده شور طراحی محیط و گرافیک هنری بازی رو ببره ... اگر من بخوام Failfield 3 رو (بر روی ابر رایانه!) با Uncharted 3 (بر روی کنسول محدود و عقب مونده سونی) مقایسه کنم و بگم در فاکتور گرافیک (که از دو بخش هنری و فنی تشکیل شده) این بازی از Uncharted 3 بهتر هست "سرود" خوندم .

کیوان منم میتونم فن بوی بازی در بیارم خودت هم میدونی اینجا قشنگ تاپیکش قفل میشه خودمم بن میشم یکی رو هم همراه خودم میبرم پس یه خرده منطقی تر بیا جلو :دی
نگا BF3 از لحاظ بصری از C2 کاملا سره ، چرا ؟ چون C2 گرافیک بازیش عالی بود اما رئال نبود ! نبود آقا جان . ترکیب رنگ هاش و رنگبندی بازی + طراحی هنری بازی که به فضای بازی هم نمی اومد اصلا قابل هضم نبود ! BF3 از این لحاظ خیلی جلوتره از C2 . اگه C2 رو با گرافیک بصری بهتر از این حرف ها میساختن الان تمام بازیهای 2011 جلوش زانو زده بودن ! من دیشب داشتم C2 می رفتم رو PC . گرافیک عالیه ! ولی باید دقت زیادی کنی تا بفهمی یه افکت مثه آتش بازی یا آبش یا نمیدونم انفجار های بازی ، یا حتی همون نورپردازی بازی چقد شاخه . یعنی برای یه کسی که میخواد بازی رو بره جلو مطمئن باش متوجه خیلی از اینا نمیشه همونطور که خودم متوجه نشدم . اما تو BF3 جاهایی که نقطه قوتش حساب میشه همچین به رخ میکشه که آدم واقعا کفش می بره . نورپردازی بازی در حد ِ C2 تکنیکی نیست اما بسیار زیباتره ! بازتاب هایی که مترب تو چشمت میخورن به آدم حس ِخاصی میده . من تو بتا مولتی فقط 5 6 تا بازی مرتب می مردم چون هی داشتم مثه اسکلا کف زمین و در و دیوار و اینا رو نگا می کردم :دی

کیوان منم میتونم فن بوی بازی در بیارم خودت هم میدونی اینجا قشنگ تاپیکش قفل میشه خودمم بن میشم یکی رو هم همراه خودم میبرم پس یه خرده منطقی تر بیا جلو :دی
نگا BF3 از لحاظ بصری از C2 کاملا سره ، چرا ؟ چون C2 گرافیک بازیش عالی بود اما رئال نبود ! نبود آقا جان . ترکیب رنگ هاش و رنگبندی بازی + طراحی هنری بازی که به فضای بازی هم نمی اومد اصلا قابل هضم نبود ! BF3 از این لحاظ خیلی جلوتره از C2 . اگه C2 رو با گرافیک بصری بهتر از این حرف ها میساختن الان تمام بازیهای 2011 جلوش زانو زده بودن ! من دیشب داشتم C2 می رفتم رو PC . گرافیک عالیه ! ولی باید دقت زیادی کنی تا بفهمی یه افکت مثه آتش بازی یا آبش یا نمیدونم انفجار های بازی ، یا حتی همون نورپردازی بازی چقد شاخه . یعنی برای یه کسی که میخواد بازی رو بره جلو مطمئن باش متوجه خیلی از اینا نمیشه همونطور که خودم متوجه نشدم . اما تو BF3 جاهایی که نقطه قوتش حساب میشه همچین به رخ میکشه که آدم واقعا کفش می بره . نورپردازی بازی در حد ِ C2 تکنیکی نیست اما بسیار زیباتره ! بازتاب هایی که مترب تو چشمت میخورن به آدم حس ِخاصی میده . من تو بتا مولتی فقط 5 6 تا بازی مرتب می مردم چون هی داشتم مثه اسکلا کف زمین و در و دیوار و اینا رو نگا می کردم :دی
بفرمایید.اینم pc گیمر.از نوع بچه شیر:d
حالا فرهود من اصلا به مقایسه این 2 تا کاری ندارم.تو فقط به من بگو ببینم مقایسه اسمشو نیار 3 اونم نسخه pc با آنچارتد 3 خنده دار نیست؟؟و کسی اگه بگه آنچارتد گرافیکش بهتر هست،حرفش اشتباه و خنده دار نیست؟؟تو فقط اینو بگو.
-------------
راستی کف زمین و دیوارها شدیدا تایید میشه.من نمیدونم چجوری تونستن اینجوری بسازن.همون اول بازی که میریم:
تو قطار،واقعا فکم باز مونده بود.

بفرمایید.اینم pc گیمر.از نوع بچه شیر:d
حالا فرهود من اصلا به مقایسه این 2 تا کاری ندارم.تو فقط به من بگو ببینم مقایسه اسمشو نیار 3 اونم نسخه pc با آنچارتد 3 خنده دار نیست؟؟و کسی اگه بگه آنچارتد گرافیکش بهتر هست،حرفش اشتباه و خنده دار نیست؟؟تو فقط اینو بگو.
-------------
راستی کف زمین و دیوارها شدیدا تایید میشه.من نمیدونم چجوری تونستن اینجوری بسازن.همون اول بازی که میریم:
تو قطار،واقعا فکم باز مونده بود.
نه نیست :d تا اینجایی که من دیدم Bf3 تو PC فوق العادس و Real ! اما U3 هم یه سری افکت ها و انمیشن ها و سکانس ها و ... داره که عالین به نسبت کنسول بودن که میشه با همینم مقایسه کرد :d

ببینید جان خودم اینجا گرافیک کنسوله چه ربطی به مقایسه با PC !

یه سوال مگه Halo Remake برای امسال ( میلادی ) قراره بیاد ! ؟

2 هفته دیگه میاد !

شرمنده من دیگه زیاد دنباله رو اخبار نیستم ! وقت بسیار کمه درک میکنی که :دی

-------

من نظر شخصیم و نمیدم !
Forza 4 , Halo Remake , RAGE و هنوز کامل آنالیز نکردم از طرفی HALO هنوز نیمده !

آخرین ویرایش:
ببینید جان خودم اینجا گرافیک کنسوله چه ربطی به مقایسه با PC !

یه سوال مگه Halo Remake برای امسال ( میلادی ) قراره بیاد ! ؟

شرمنده من دیگه زیاد دنباله رو اخبار نیستم ! وقت بسیار کمه درک میکنی که :دی

-------

من نظر شخصیم و نمیدم !
Forza 4 , Halo Remake , RAGE و هنوز کامل آنالیز نکردم از طرفی HALO هنوز نیمده !
هیلو Remaster هست ! هیچوقت نمیتونه امسال بهترین بشه به نظرم !

من نگفتم شانس داره ! فقط گفتم تا چیزی و نبینم نظر نمیدم !
هر بازی و بنا به ضعف و قدرتها یا محاسن گرافیک خودش میسنجم مثلا خود هیلو گرافیک بالا نداره اما خیلی تمیز کار شده و این نکته خودش مهمه !
گیم پلی و داستان و موسیقی و ... بحثش جداس ! اینجا تاپیک گرافیک هست !

آخرین ویرایش:
هیلو Remaster هست ! هیچوقت نمیتونه امسال بهترین بشه به نظرم !

من نگفتم شانس داره ! فقط گفتم تا چیزی و نبینم نظر نمیدم !
هر بازی و بنا به ضعف و قدرتها یا محاسن گرافیک خودش میسنجم مثلا خود هیلو گرافیک بالا نداره اما خیلی تمیز کار شده و این نکته خودش مهمه !

گرافیک بوی فرند 3 :d روی کنسول که درپیته و حرفی برای گفتن نداره یه مشت افکت lens flare مسخره ول دادن تو تصویر که آدم نتونه رو بقیه قسمتای بازی تمرکز کنه جاهایی که این افکت تو بازی نیست گرافیکش از cod mw 1 که روی 60 فریم اجرا میشد پائینتره چه برسه به بقیه بازیای لیست روی pc ولی قضیه یکم فرق میکنه هر چند روی همون pc هم من با گرافیک bf3 حال نکردم جلوی crysis 2 حرفی واسه گفتن نداره...

گرافیک بوی فرند 3 :d روی کنسول که درپیته و حرفی برای گفتن نداره یه مشت افکت lens flare مسخره ول دادن تو تصویر که آدم نتونه رو بقیه قسمتای بازی تمرکز کنه جاهایی که این افکت تو بازی نیست گرافیکش از cod mw 1 که روی 60 فریم اجرا میشد پائینتره چه برسه به بقیه بازیای لیست روی pc ولی قضیه یکم فرق میکنه هر چند روی همون pc هم من با گرافیک bf3 حال نکردم جلوی crysis 2 حرفی واسه گفتن نداره...
حالا یه چیزی را میگم برو امتحانش کن مثلا اون چراغ هایی که از سقف اویزون هستند یا tv های کوچیکی که روی دیوار نصب هستند شلیک کن ! بعد از شلیک لامپ یا tv منفجر میشه ولی باز نور سرجاشه !
دایس اون راه حل نورپردلزی که روی 360 میگفتند پیدا کردیم همینن بود =)):lol: اکثر نورپردازی هم از منابع اصلی به صورت real time رندر نمیشه بلکه یه نور فیک روی هوا انداحتند برای تابلو نشودنه این قضیه هم ازگه به چراغ های تو خیابان و ماشین شلیک کنید هیچ تاثیری نداره با اینکه اینهمه روی فیزیک مانور میدادند . مثلا تو یه جا دیدم چراغ عقب ماشین روشنه نور قرمز هم داشن رفتم جلو سلاح را گرفتم جلوش دیدم نور از پشته سلاحه میتابه :lol: کلا بازی صحنه های اسکریپت شده ی مسخره ای هم داشت مثلا از دور با اسنایپر به اون سربازی که روی جیپ پشته تیربار نشسته بود شلیک کردم دیدم سربازه مُرد ولی اون تیرباره هنوز داره شلیک میکنه !
یعنی ادم بازی را ببینه از لحاظ ظاهری فکر میکنه چه خبره ولی از لحظ تکنیکالی بسیار ضعیف . چند وقته پیش میگفتم که انجینmw روی کنسول از این بازی اسمه خطا قویتره . حالا روی 30 فریم نتونستند در مقابله 60 فریم ,mw کاری کنند و اینهمه هم هایپ میکردند وگرنه هنر نیست روی pc گرافیک عالی در اوردن . جالبتر اینکه گرافیکه bc2 خودشون روی کنسول خیلی بهتر از این اسمه خطا هست .
الان باید اون ادمهایی که تک تک داشتند روی این مسئله بحث میکردند خندید :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Behnam_Yakuza
دوباره شروع شد ! :|
چی کار دارین به BF3 روی PC ؟! روی همون PC هم هرگز در مقابل Crysis بازی حساب نمیشه ...
در مورد کنسول که فکر کنم نونوایی سر کوچه هم میدونست BF3 رو کنسول فقط یه شوخیه و رقیب جدی برای MW3 حساب نمیشه پس بهتره بیخیال مقایسه ی عنوان چیپ DICE با MW بشید ...
در مورد بهترین گرافیکم که Rage رسما TER زد ! Killzone 3 هم که هیچی ...
U3 یا Crysis 2 . چون U3 بازی نکردم هنوز همون Crysis 2 رو با اختلاف فاحش نسبت به سایر رقبا اول میدونم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or