کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
@mosen شما چیزی خوردی عزیز ؟ تکلیفت اصلا مشخص نیست ما نمیدونیم کودوم حرف شمارو باور کنیم به خدا . البته قصد توهین نداشتم ها . همه میدونن شما جزو گیمر های قدیمی هستی که اصلا هم 360 اولین کنسولت نبوده ولی خوب گفتم که تکلیف خودت رو اول معلوم کنی بعد بیای نظر بدی. الان من گیجم نمیدونم اون نمراتی رو که واسه گرافیک هیلو از ign گذاشتی رو قبول کنم یا نه . مرسی

فعلا که بیداری و ما و هفت پشتمون + بچه های بازیسنتر برای بیداری شما به تنهایی کافی نبوده وای به حال روزی که بخوایم واسه بیداری هفت پشت شما وارد عمل شیم ، باید 2-3 میلیونی نفر جمع آوری کنیم :d
تو بازی سنتر از این قبیل کاربرا زیاد داریم که همگی باید بیدار بشن ! پس به جای اینکه به فکر بیداریه افراد دیگه باشن اول باید یه فکری به حال خودشون بکنن .

Nevermore @ :

ممد بیخیال شو دیگه :دی ! چیکار کاربر mosen داری اصلا ؟ تو اومدی داری یه Fact رو زیر سوال میبری که خب جوابت رو گرفتی :دی!چه mosen جوابت رو میداد ، چه من چه هر کس دیگه ؟
الان دقیقا درک نمیکنم موضوع چیه دارید روش insist میکنید ؟! من هم روشن کنید .

شما الان گیجی، چون به شدت حالت گرفته شد....
این رفیقت که میگه IGN زیاد از این کارا میکنه و جو گیره و این حرفا . واسه این میگم . معتبره آخرش از نظر ایشون یا نه؟

این رفیقت که میگه IGN زیاد از این کارا میکنه و جو گیره و این حرفا . واسه این میگم . معتبره آخرش از نظر ایشون یا نه؟
من کاری با اون حرف ندارم، اصلا اشتباهه:دی فقط میخوام ببینم قضیه اون نمرات چیه اگه هیلو گرافیک نداره؟:-/ منو روشن کن لطفا:-/

حالا شما به ما بگو IGN رو قبول داری یا نه؟اگه قبول داری که هیچی دیگه پس اون نمرات رو هم باید قبول کنی:دی

حالا شما به ما بگو IGN رو قبول داری یا نه؟اگه قبول داری که هیچی دیگه پس اون نمرات رو هم باید قبول کنی:دی
نه دیگه الان قبول نیست;;)مثلا وقتی ign میگه """""""گیرز کاورگیری رو استاندارد کرد و هنوز که هنوزه بازیهای زیادی از این سیستم استفاده میکنن و هنوز هیچ بازی ایی در زمینه کاورگیری به گیرز نمیرسه""""""اینجا ign چرت میگه;;)بعد به آنچارتد که 10 بده ign راست گفته.یا گیم اسپات وقتی سال 2008 گیرز رو حتی نامزد گرافیک بین بازیهای 360 نمیکنه کارش درسته;;)

همونطور که بابک گفت تمام این کشفیات توسط دانشمندان ملی انجام شده>:d

• Like
Reactions: ArianUndead
فرق امثال من با تو و بقیتون اینجا مشخص میشه دیگه ...گذاشتی نمرات گرافیک رو من نیومدم بگم بده و فلانه و دروغ میگه . ولی 30 صفحه رفیقات بامبول بازی دارن در میارن و این تنها تاپیک هم نیست و هی باد این ور اون ورشون میکنه ....
این بنده خدا u.s.a هم که من مدتها پیش کردمش تو لیست سیاه وگرنه الان تو دیوونه خونه بودم ...صفحه به صفحه نظرش عوض میشه و روح و روان آدم رو نابود میکنه . IGN گفته گرافیک هیلو خوبه ؟ خوب خدا رو شکر پس وسلام دیگه چرا موسن جان و اون یکی دیگه که اسمش رو نمیدونم دارن ملت رو کچل میکنن با حرفاشون؟ مگه نمیگین چشم من ایراد داره و گرافیک هیلو رو زشت میبینه و سایت ها همه راست میگن و فلان و فلان ؟ پس وسلام دیگه مشخصه کودوم بازی بهترینه چرا پس بحث میکنید ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
آرین اینو از کاربر مُسن بپرس ببینیم آخر جهت باد کدوم طرفه ! :دی آیا iGN رو قبول داره یا نداره ! بالاخره اول باید تکلیفشو با خودش روشن کنه بعد شروع به بحثای کلیشه ای که توش استاده بکنه دیگه :دی

آرین اینو از کاربر مُسن بپرس ببینیم آخر جهت باد کدوم طرفه ! :دی آیا iGN رو قبول داره یا نداره ! بالاخره اول باید تکلیفشو با خودش روشن کنه بعد شروع به بحثای کلیشه ای که توش استاده بکنه دیگه :دی
امید شما اصن به محسن چیکار داری:-/شماها که قبولش دارید:dخب همین ign به گرافیک هیلو ریچ و کیلزون 3 یکسان نمره داده.اصن چه گیری دادی به محسن.اصن بر فرض محسن قبول نداره ign رو.اما اون لینکها رو داد،چون میدونست شماها ign رو قبول دارید.گرفتی:d
:-/

حالا هی بیاین لشکر راه بندازین به این و اون رای بدین :دی آخر سال این یرلی خان ماست که کاپ رو می بره بالا :دی
اگر کرایسس 2 رو کنسول بخواد بهترین بشه واقعا مضحکه.چون با اون افت فریم واقعا مسخرس.بدون هیچ تردیدی آنچارتد 3 بهترین گرافیک کنسولی هست.

اما به نظر خودم اگر به صورت کلی بازی ایی غیر از اسمشو نبر 3 بهترین گرافیک بشه واقعا مسخرس.بدون هیچ تردیدی لایقترین بازی برای کسب بهترین گرافیک سال 2011 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or