کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
وقتی میگه بهترین گرافیک تاریخ این استدیو هست یعنی از تمام کارهای قبلش بهتره (مثلاً MW3 رو میگن بهترین گرافیک تاریخ IW هست یعنی از تمام کار های قبلیش برتره) . غیر از این برداشت دیگه ای نمیشه کرد .
اونوقت به قول تو باید میگفت :
RAGE better than doom 3
بازم میگم وقتی کسی میگه بهترین در تاریخ این استادیو یعنی اون چیز تو زمانه خودش بیشترین تاثیر گذاری را داشته یعنی تاثیری که rage توزمان خودش گذاشته بیشتر doom3 هست که زمان خودش گذاشته .
وگرنه یه بچه ابتدایی هم میدونه که rage بهتر از عناوین دیگه این استادیو که سال 2004 عرضه شدند داره !

RAGE better than doom 3
بازم میگم وقتی کسی میگه بهترین در تاریخ این استادیو یعنی اون چیز تو زمانه خودش بیشترین تاثیر گذاری را داشته یعنی تاثیری که rage توزمان خودش گذاشته بیشتر doom3 هست که زمان خودش گذاشته .
وگرنه یه بچه ابتدایی هم میدونه که rage بهتر از عناوین دیگه این استادیو که سال 2004 عرضه شدند داره !
id's Tech 5 engine ensures that this is the studio's best-look release to date
والا معنیش میشه ID Tech 5 تضمین میده که رج زیباترین کار این استدیو هست و ربطی به اون چیزی که شما برداشت کردی نداره. الآن اکثر سایت ها گفتن U3 بهترین گرافیک رو داره یعنی بهترین گرافیک تاریخ کار ND هست پس با این اوصاف تاثییرش از نسخه قبلی هم بیشتر بوده پس اینجوری دیگه خیلی خیلی راحت میشه گفت بهترین گرافیک تاریخ روی کنسول هست .

دیگه وقتی یچیزی مثل روز روشنه و اونم این هست که U3 بهترین گرافیک روی کنسوله بحث لازم نداره, حالا هرکس میتونه نظر شخصی خودشو داشته باشه و مثلاً بگه گرافیک Halo Remake از U3 بیشتره .

• Like
Reactions: VecchiaSignora
RAGE better than doom 3

وقتی شما منبعی که خودتون میارید میگه بهترین گرافیک از ان uc3 هست چرا باز سفسطه میکنید؟ الان دقیقا دوست من چیرو میخواید ثابت کنید.نقل صحبت چندتا کارشناس که حرف باقیه افراد رو تایید کردن؟ یا اینکه عدم داشتن قوه درک شخصی (البته سوئ تفاهم نشه منظورم این نیست که شما این مورد رو دارید) یا اینکه اصلا این بازی رو تجربه نکردید و فقط برای سربلندی یه عنوان مالتی پلتفرم که روی کنسول xbox هم هست میخواید حرفتون رو به کرسی بنشونید؟

الان همین منابع شما دارن حرف های دوستان رو تایید میکنن و 100 البته 10 ها سایت دیگه u3 رو به عنوان بهترین گرافیک نسل عنوان کردن.بشری هم که دارای درک شخصی باشه خودش با تجربه میتونه نظرشو بگه و قوه عقل و درک خارج از تعصب توانایی تصمیم گیری رو داره.

موفق باشی

• Like
Reactions: VecchiaSignora
id's Tech 5 engine ensures that this is the studio's best-look release to date
والا معنیش میشه ID Tech 5 تضمین میده که رج زیباترین کار این استدیو هست و ربطی به اون چیزی که شما برداشت کردی نداره. الآن اکثر سایت ها گفتن U3 بهترین گرافیک رو داره یعنی بهترین گرافیک تاریخ کار ND هست پس با این اوصاف تاثییرش از نسخه قبلی هم بیشتر بوده پس اینجوری دیگه خیلی خیلی راحت میشه گفت بهترین گرافیک تاریخ روی کنسول هست .

دیگه وقتی یچیزی مثل روز روشنه و اونم این هست که U3 بهترین گرافیک روی کنسوله بحث لازم نداره, حالا هرکس میتونه نظر شخصی خودشو داشته باشه و مثلاً بگه گرافیک Halo Remake از U3 بیشتره .

زیبا ترین کار در زمان خودش !
اینهمه هم نگو مثل روز روشنه بهترینه چون همچین هم اینطور نیست !

البته فرخ جان معنی اون جمله میشه:زیباترین کار این استودیو(id Software) تا به الان. [2]

حالا اینکه از جمله ی بالا چه برداشتی میشه کرد دیگه فکر کنم واضح باشه و همه بدون معنیش دقیقا چی میشه !

اینم عکسی از مرحله بیابونی که خودم از TV گرفتم واقعا مغز آدم سوت میکشه وقتی این مرحلشو رد میکنه منکه واساده بودم محو گرافیکش بودم شال گردنش اصلا با واقعیت مو نمیزنه !!! وقتی راه میره لباسش چروک مانند میشه عین مدل واقعیش!!
gaz4yhzt47q12ef1v6ic.jpg

داداش من گفتم که خودم از رو TV گرفتم خب مسلما کیفیتش باید پایین باشه دیگه !! شما لباس NATE رو نگا کن چه ابهتی داره !! خدایی ایت بازی یه نسل از همه بازیا جلوتره

داداش من گفتم که خودم از رو TV گرفتم خب مسلما کیفیتش باید پایین باشه دیگه !! شما لباس NATE رو نگا کن چه ابهتی داره !! خدایی ایت بازی یه نسل از همه بازیا جلوتره

راست میگه دیگه ، این چیه گذاشتی آخه ؟ کلی عکس با ابهت تر و بسیار بسیار خفن تر از این بازی میشه گرفت . از یه جای خالی که هیچی توش نیست و فقط یه کرکتر ـه نیتن و چارتا تپه داره رندر میشه عکس گرفتی ؟ :d

راست میگه دیگه ، این چیه گذاشتی آخه ؟ کلی عکس با ابهت تر و بسیار بسیار خفن تر از این بازی میشه گرفت . از یه جای خالی که هیچی توش نیست و فقط یه کرکتر ـه نیتن و چارتا تپه داره رندر میشه عکس گرفتی ؟ :d

خب نزن تو ذوقم دیگه اه:((:(( من فقط بخاطر نشون دادن گرافیک صحراش گذاشتم !! عجب نامردایی

@ مهدی پی اس تری : الآن این عکسی که شما گرفتی بیشتر میخوره در جهت تخریب بازی باشه ! این چیه باو !
خواسته حسن نیتشو نشون بده :دی این عکس دایرکت فید هرچند کیفیت مناسبی نداره:
1ki4a7nhp67vdsvi9hob.jpg

اینهمه هم نگو مثل روز روشنه بهترینه چون همچین هم اینطور نیست !
FACEPALM

من تازه دیدم این تاپیک رو ...29 صفحه رفته جلو واسه چیزی که معلوم و مشخصه؟؟!!؟؟معلومه آنچارتد 3 و Killzone 3 بهترین گرافیک های کنسولی هستن , این که مسئله پیچیده ای نیست .
پ.ن : Halo Remake .... هیلو و گرافیک ؟=))=))....Cheerful Colors:دی

• Like
Reactions: Infected Area

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or