کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
ولی انصافا گرافیک هیلو برای یک بازیه ریمستر فوق العادس.واقعا فکر نمیکردم انقدر خوب باشه.

ولی خب بهترین همون آنچارتد هست.راستی یکی میتونه بگه بازی چرا انقدر شارپ هست:-/جدی میگم.خیلی خیلی شفاف و شارپ هست.یعنی 2 برابر شماره 2.

آقا هرکی حال داره چند تا عکس هم از Resis 3 بذاره من زیاد تو کار عکس و این چیزا نیستم حالش هم ندارم راستش :d
-------------------------------------------
کسی هم اگه مقایسه یا بررسی تکنیکی از کیلزون 3 و کرایسیس 2 داره لطفا لینک بذاره. ترجیحا فارسی ولی اگه نشد انگلیسی. دیگه چه میشه کرد :d

این ها برای یک بازی Open World هستند :

جزئیات صورت کول را ببینید .

یدونه دیگه هم هست ، میگردم پیدا میکنم واست علم میکنم همینجا ...

بابا چرا ناراحت میشی حالا ! من که چیزی نگفتم ! استقبال کردم فقط ! :|

Batman: Arkham City هست این هم میتونست باشه ! :d

آقا 11 تا جای خالی هست ! چرا میخواین بقیه بازی ها رو شوت کنید بیرون ؟ :((:d
آره راست میگی.الان که فکر میکنم می بینم باید bf3 شوت بشه:dچون فورتزا 60 فریم هست بدون افت فریم و با گرافیک خیره کننده برای یه بازی 60 فریم و بعد از ریج تو 60 فریمها بهترین هست.

خدایی امروز آنچارتد 3 رو بازی کردم انصافا باید بازیه سال شه تو بخش OW هم شدیدا معتقدم INFAMOUS 2 بهتر از بتمن هستش

نیست بنظرمن !! البته از حق نگذریم یه سری افکتهای infamous 2 خیلی خوبه ، مثل انفجارها و دود و الکتریسیته ... ولی در کل به نظر من بهتر نیست از Batman .

نمیشه بازی رو اضافه کرد ، چون کل نظرسنجی Reset میشه . ضمن اینکه کلا غیر از U3 و RAGE و GeOW 3 و Crysis 2 بازی دیگه رای خاصی نمیاره که .

آخرین ویرایش:
نکته جدید هم کشف شد !!!! :))

اگه یه سایتی از گرافیک U3 تعریف میکنه ، در واقع فقط اون یه نفر که نقد کرده داره تعریف میکنه و نظر سایت نیست . پس چیز مهمی نیست ! حالا نمیدونم این قضیه راجع به بقیه بازیا چطوریه ! ، احتمالا واسه بقیه بازیا اجماع نظر کل سایت رو قرار میدن ! :))
قضیه بقیه بازیها رو میدونم:دی مثلا وقتی یه سایتی از Rage تعریف میکنه، افراد آگاه و بسیار کارشناس بازیسنتر تشخیص میدن ایشون جوگیر شده و فقط برای 60 فریم بودن تعریف کرده. مهم هم نیست که تو نقدش چیزی از این قضیه نگفته:دی ایرانی هایی که البته همه از بدو تولد کارشناس متولد شدند با نگاهی دقیق و ظریف به نقد و با استفاده از علوم روانشناسی فهمیدند منظور از این همه تعریف فقط همون 60 فریمه:دی
جاهای دیگه هم مثل نمرات هیلو 3 (یا 9ـی که IGN به گرافیکش داد) همه اثر پول های مایکروسافت و در نتیجه Overhype بود و مفتخریم اعلام کنیم همه ی این کشفیات به صورت خودجوش و ملی در کشور ما انجام شده>:d<

نتیجه اینکه باید همیشه با اتکا به دانش فنی و ملی مهندسان کشور، تعریف سایت ها از یه سری بازیهای خاص رو فاکتور بگیریم تا شرایط مورد علاقه خود رو فراهم آوریم...>:d

• Like
Reactions: u.s.a
آرخام سیتی که هست :d مگه چند بار باید تو لیست قرار بگیره :d
کلا ما به فورزا 4 رای دادیم همون یک رای هم بمونه برای من مهم نیست مهم اینه که خودمون راضی باشیم پیش خودمون :d

نکته جدید هم کشف شد !!!! :))
اگه یه سایتی از گرافیک U3 تعریف میکنه ، در واقع فقط اون یه نفر که نقد کرده داره تعریف میکنه و نظر سایت نیست . پس چیز مهمی نیست ! حالا نمیدونم این قضیه راجع به بقیه بازیا چطوریه ! ، احتمالا واسه بقیه بازیا اجماع نظر کل سایت رو قرار میدن ! :))

بیا منم بخندم =))

سایت darkzero نقد rage تاریخ October 18th توسط Andi Hamilton
id’s place in all this was that of the creator of the graphical benchmark. Their semi-legendary coder John Carmack created era-defining game engines in his sleep. Every time they dropped a new title, they were the always the absolute peak of graphical achievement
که گفته یه استاندارد جدید گرافیکی هست و انها (id) همیشه در اوج مطلق گرافیکی قرار دارند .

همون سایت darkzero نقد u3 تاریخ October 30th 2011 توسط Sam White
Uncharted 3 is the best-looking game I have ever seen
خب نتیجه گیری چی میشه ؟ دو نفر منتقد هر کدوم یک نظیری دارند و هر دو نقد هم با 12 روز فاصله انجام شده و u3 هم که 1 ماهه در دست منتقین بوده و امتیاز این سایت هم تو متا ثب میشه .

و یا سایته dualshockers نقد rage تاریخ October 21 توسط Yaris Gutierrez
I began my adventure like any other gamer would before making the leap of gameplay: I paused momentarily to take in the technical and artistic world that was composed for my pleasure. I inspected textures, lighting and animations to validate the sense of realism I was to be presented with. Yep – the graphical wonder that is RAGE pans out to be amazing. Of course, going into the game, I wouldn’t expect anything less from John Carmack and the developers at id. Carmack pretty much eats, breathes, cries and poops code and perfection. So to expect a visual disaster from the guys who pioneered first-person shooters, and outstanding visuals to boot, is slightly ridiculous to say the least
Using the id Tech 5 engine, you can marvel at the naturalistic environments and characters that call RAGE their home. While it does incorporate a sense of beauty
was easily overwhelmed with the meticulously abundant details that were implemented. It’s a feat of the game that your eyes constantly treat themselves to as you come across new areas and inhabitants of this barren world created by the folks over at id
A visual masterpiece that was held back by an unintelligent story
تعریف هاش : شاهکار گرافیکی و گرافیک معجزه آسا و..............

دوباره همین سایت dualshockers نقد u3 در تاریخ October 31 توسط Joel Taveras
I’m not sure what they do at Naughty Dog that is so different from everyone else, but the visual package they deliver puts other developers to shame. The series as a whole has always been known to have great visuals, with UC2 providing a huge leap from it’s predecessor. While I’m aware that Naughty Dog always talks about the technical advancements they’ve made with water in Drake’s Fortune, snow in Among Thieves, and now sand in Drake’s Deception, nothing they’ve ever shown or said will prepare you for the lighting in this game. It’s by far the best I’ve seen in a game Ever
فقط با 10 روز فاصله توسط یک منتقد دیگه که باز جریان بالا که گفتم .
حالا کدوم یکی از اینها راست میگه ؟!
قضیه بقیه بازیها رو میدونم
biggrin1.gif
مثلا وقتی یه سایتی از Rage تعریف میکنه، افراد آگاه و بسیار کارشناس بازیسنتر تشخیص میدن ایشون جوگیر شده و فقط برای 60 فریم بودن تعریف کرده. مهم هم نیست که تو نقدش چیزی از این قضیه نگفته
biggrin1.gif
ایرانی هایی که البته همه از بدو تولد کارشناس متولد شدند با نگاهی دقیق و ظریف به نقد و با استفاده از علوم روانشناسی فهمیدند منظور از این همه تعریف فقط همون 60 فریمه
biggrin1.gif

جاهای دیگه هم مثل نمرات هیلو 3 (یا 9ـی که IGN به گرافیکش داد) همه اثر پول های مایکروسافت و در نتیجه Overhype بود و مفتخریم اعلام کنیم همه ی این کشفیات به صورت خودجوش و ملی در کشور ما انجام شده
yahoo_6.gif

نتیجه اینکه باید همیشه با اتکا به دانش فنی و ملی مهندسان کشور، تعریف سایت ها از یه سری بازیهای خاص رو فاکتور بگیریم تا شرایط مورد علاقه خود رو فراهم آوریم...
yahoo_6.gif

پس چی بابا ! برای اینا هیچ فرقی نمیکنه سایتها در مورد rage چی گفتن و هرکسی میتونه نظری داشته باشه و بازی را با این همه تعریف بره با بازیه 2009 مقایسه کنه ! و به گرافیکشم بده 9 هیچ مسئله ای نیست ! ولی سر u3 اگه کسی ایراد بگیره خیلی غیر منظقیه ! مثلا اگه من گرافیکش بدم 9.9 میشم یه فنبوی ..............

آخرین ویرایش:
صحبتهای آنالیزور DF در این رابطه

در مورد افت رزولوشن بازی :

در مورد تکسچر لودینگ :
پس این مشکل در همه نسخه ها وجود داره .
حتی اگر بازی روی هارد درایو 360 نصب بشه بازم قابل مشاهدست . ورژن PC که به طور کل از روی HDD اجرا میشه و مشکل تکسچر لودینگ رو داره دیگه نسخه های کنسولی که جای خود داره .

مثکه شما متوجه نشدی توی پست قبلی هم گقتم Rage قابل مقایسه با U3 و امثالهم نیست . پس بحثی راجع بهش ندارم .

شما لازم نیست چیزی رو ثابت کنی . همه چیز کاملا واضح و مبرهنه . بله فقط شما روی کنسول عزیزت ریج رو بازی کردی بنده که اصلا روی PC ریج رو تجربه نکردم !
یعنی چی میتونی دوروبر همه سخره ها بچرخی؟ منظورت اینه که تو بازیهای دیگه نمیشه؟! Rage برای هر ماموریت یه محیط تقریبا باز در اختیار میگداره که فرصت گشت و گذار رو داخل میده تا حدودی . همین . چنان تعریف میکنی که میتونی از ماشین هر جایی خواستd پیاده بشی انگار که این اولین بازیی بوده که چنین قابلیتی رو داشته . هر چند پیاده شدن و نظاره کردن بافتهای کم کیفیت این بازی هیچ لذتی حداقل برای من نداره .
از اون حرفا بود! از فواصل دور هر بازیی میتونه خوب به نظر بیاد اصل نمای واقعی و از نزدیکه که با گیمر در تعامله .

جالبه که برای بازی مورد علاقتون بهترین تصاویری که میشه ازش پیدا کرد رو میگذارید ولی مثلا برای آنچارتد تصویر از ویدئوهای بی کیفیت کپچر شده از بدترین نقاط بازی !

اینم یه سری تصاویر واقعی از Rage که برای همین آنالیز اخیر این بازی در Digital Foundry هست . (از DF گذاشتم که قبولش دارید شماها البته فعلا !) از ورژن X360 هم میزارم که بهانه ای براش نتراشید .

360_031.bmp.jpg
360_022.bmp.jpg
360_texture.bmp.jpg

360_016.bmp.jpg

360_001.bmp.jpg

البته در نسخه های کنسولی نبود aa به هر چه بدتر شدن کلیت گرافیکی بازی کمک میکنه !

تصاویر زیر هم از ورژن PC با بالاترین حد تنظیمات و رزولوشن 1080p هست . مشخصات سیتم تست شده سیستم تست شده (Core i7/580GTX

1080p_001.bmp.jpg

به خاطر اینکه حجم عکسهای ورژن PC به خاطر رزولوشن بالا زیاده دو تای دیگه رو فقط لینکش رو میزارم ببینید .

http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/0/8/8/1/4/1080p_000.bmp.jpg
http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/0/8/8/1/4/1080p_003.bmp.jpg

همونطور که در تصاویر هر دو نسخه مشاهده میکنید بازی فقط از فواصل دور خوب به نظر میاد و از نزدیک واقعا تکسچرها افتضاحن .
استودیوی id software بعد از چند سال مانور دادن و ادعا مبنی بر بهترین بودن Rage در هر سه نسخه (که روی هیچ کدوم در حدی که باید نبود) و اون همه تعاریف و اجرا روی 60 فریم ، عرضه یه همچین عنوان پر مشکلی واقعا نا امید کنندست .
پتانسیلش رو داره که امسال در قسمت نا امید کننده ترین و پر مشکل ترین بازیهای سال کاندید بشه .

جا داشت یه بار دیگه این پست رو نقل قول کنم تا سایر دوستان با نظرات یه عده به اشتباه نیوفتن !

مثلا وقتی یه سایتی از Rage تعریف میکنه، افراد آگاه و بسیار کارشناس بازیسنتر تشخیص میدن ایشون جوگیر شده و فقط برای 60 فریم بودن تعریف کرده.
اونجوری که امثال شما نظرات این سایتها رو علم میکنن ، اون سایت و متقدش میشه مبدع تاریخ صنعت گیم !

==================================================================================

جالبه IGN موقعی که از Rage تعریف میکرد شده بود معتبر ترین سایت ولی الان که به Uncharted 3 امتیاز کامل داده دیگه هیچ کدوم از آقایون قبلوش ندارن و سلیقه منتقدش میشه نظر شخصی !
گیم اسپات موقعی که به Rage میده 7 و مشکلاتش رو گوشزد میکنه لقب خوشحال صفت رو به خودش میگیره! ولی موقعی که به Uncharted 3 امتیاز 9 میده از نظر همون عده میشه سایت بسیار معتبری که به حق امتیاز داده همیشه !
پیشنهاد میکنم اول تکلیفتون رو با خودتون مشخصی کنید بعد راجع بهش بحث کنید !

• Like
Reactions: x to the z
خب الان باید چیکار کنیم ؟! شما بفرمایید مرجع ما برای تشخیص بهترین گرافیک چیه ؟ من یه سوال پرسیدم چند تا گزینه داشت جواب ندادید ! لطفا روشن کن قضیه رو ... هرچی تو بگی قبوله .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or