Robin Hood
کاربر سایت
facepalmالبته شما هم قبلا تو بحث FM4 vs GT5 همین موضوع رو ثابت کردی...
شمام اگه فرصت کردی یه سر به GTPlanet بزن که قشنگ برات ثابت بشه .
facepalmالبته شما هم قبلا تو بحث FM4 vs GT5 همین موضوع رو ثابت کردی...
واقعاً انتخاب بين Gears 3, Crysis 2, Forza 4, BF3, Uncharted 3 خيلي سخته... هر كدومشون نقاط قوت و ضعف نسبت به همديگه دارن.به نظر من Uncharted 3 از لحاظ زيبايي گرافيك يه مقدار از بقيه جلوتره بدليل Set-piece هاي متنوع تر كه بعضياش فوق العاده زيباست. از نظر تكنيكي و VFX به نظرم Crysis 2 از بقيه يه مقدار بهتره بعد از اون Gears 3 وBF3 وU3در مورد BF3 كه بعضي از دوستان ميگن رو كنسول جالب نبود اتفاقا از لحاظ تكنيكال فوق العاده ست فقط تنها مشكلش رنگبندي نامناسب شه. DF در مورد BF3 لقب Technical Masterpiece رو براي همه فرمت ها بهش داده.فقط اين وسط Forza 4 بدليل سبكش تحويل گرفته نميشه بيچاره :d با اينكه از لحاظ فني با ارزش تر از بقيه ست. DF در وصفش:d ميگه براي Turn 10 دسيابي به اين سطح از
وفاداري در گرافيك, فيزيك و AI كه بطور دائم جوابگوي 16.66ms بودجه رندرينگِ يك نقطه عطفِ مهندسي براي پلتفرم Xbox 360 هست.
آقا نمیشه با تجربه کردن 7 تا Chapter اول U3 رآی رو صادر کنیم ؟! توی این 7 تا Chapter که برای من برتریش نسبت به بقیه عناوین لیست کاملآ واضح هست ! حداقل از نظر تصویری که آدم توی بازی میبینه. از نظر فنی و تکنیکی باید اساتید فن نظر بدن ولی از نظر چیزی که دیده میشه از همه بازی هایی که امسال تجربه کردم جلوتره. همون U2 بعد از دو سال هنوز فوق العادست چه برسه به این که از نظر نورپردازی محشر شده در کنار بافت های با کیفیت (از خوب تا فوق العاده) برای در و دیوار گرفته تا لباس کاراکترها و انیمیشن هایی که آدم کف میکنه ! در کنار همه اینا به طرز فجیعی تمیز و شفافه ! نمیدونم اصطلاح خاصی داره یا نه ولی کیفیت تصویر واقعآ شفاف تر و زنده تر از 99% بازی های نسله ! باز گذشته از همه اینا ، از نظر هنری و نوع رنگ آمیزی هم یه سر و گردن از اکثر بازی ها جلوتره.
این رآی گیری ها هم مشکلش اینه که درصد بالایی از بچه ها اصلآ یکی از دو تا کنسول رو ندارن و مثلآ GeoW 3 یا U3 رو کلهم بازی نمیکنن !
آقا نیما به نظرت Resistance 3 شایستگیش برای بودن در لیست بیشتر از هیلو و BF3 نیست؟
انصافا با اون محیط شلوغ و افکت های عالی و اون *****ینگ خاص که طراحی هنری بازی رو عالی میکرد فکر میکنم از این 2 تا بازی که اسم بردم لیاقتش بیشتر باشه...