کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
من خودم قبلِ ریج بهترین گرافیک Crysis 2 یا گیرز 3 میدونستم ولی وقتی ریج بازی کردم به گفته های سایت ها ایمان آوردم حقیقتاً بازی تو بعضی مراحل رو 30 فریم هم بهترین گرفیک کنسولی میشد، حالا حساب کنید شرکت هایی مثل کرایتک و یا همین اپیک و خیلی از شرکت های دیگه ........ با این همه هایپ و تبلبغات نتونستن فریم بازی شون رو 30 ثابت نگه دارن یعنی بعضی مواقع فریم کرایسیس به 25 یا حتی پایین تر هم میرسید بعد ما بازی ایی به نام Rage داریم که با 60 فریم اجرا میشه ! یعنی 30 فریم اضافه......!!!، خداوکلی باورکردنی نیست .....

من خودم هنوز u3 بازی نکردم ولی شک ندارم اگه بازی کنم باز نظرم تغییر نمیکنه ، یعنی ریج واسه من مافوق تصور بود . شاید یکی از دلایلش این بود که زیاد ازش تریلر ندیدم یا اینکه روش حساب باز نمی کردم ، نمیدونم خلاصه هرچی که بود هنوز موقع بازی کردن تو بعضی لوکیشن ها قفل میکنم :d ، به جان خودم اگه یه مقدار بازی رو رئال تر ساخته بودن (مثلاً بعضی محیط ها و اسلحه ها یا کاکتر ها حالت فانتری دارن ) شک ندارم سنگ کپ میکردم موقع بازی :d

فقط حیف حیف که این نسل داره به آخرای عمر خودش میرسه ،انجین ID واقعاً پتانسیل زیادی داره (CE 3 هم همینطور ).... یعنی جون میداد این انجین تو بازی مثل prototype استفاده کنن.

طی این 5 چپتری که جلو رفتم.یک چیز رو کاملا مطمئنم که امسال تقریبا هیچک از بازی ها از نظر نورپردازی قدرت رقابت با u3 ندارند.
همچنین تکسچرهای بازی به طرز عجیبی شفاف و زیبا بنظر میرسند که این نشونده ی پولیش فوق العاده این بازی_.

واقعاً انتخاب بين Gears 3, Crysis 2, Forza 4, BF3, Uncharted 3 خيلي سخته... هر كدومشون نقاط قوت و ضعف نسبت به همديگه دارن.به نظر من Uncharted 3 از لحاظ زيبايي گرافيك يه مقدار از بقيه جلوتره بدليل Set-piece هاي متنوع تر كه بعضياش فوق العاده زيباست. از نظر تكنيكي و VFX به نظرم Crysis 2 از بقيه يه مقدار بهتره بعد از اون Gears 3 وBF3 وU3در مورد BF3 كه بعضي از دوستان ميگن رو كنسول جالب نبود اتفاقا از لحاظ تكنيكال فوق العاده ست فقط تنها مشكلش رنگبندي نامناسب شه. DF در مورد BF3 لقب Technical Masterpiece رو براي همه فرمت ها بهش داده.فقط اين وسط Forza 4 بدليل سبكش تحويل گرفته نميشه بيچاره :d با اينكه از لحاظ فني با ارزش تر از بقيه ست. DF در وصفش:d ميگه براي Turn 10 دسيابي به اين سطح از وفاداري در گرافيك, فيزيك و AI كه بطور دائم جوابگوي 16.66ms بودجه رندرينگِ يك نقطه عطفِ مهندسي براي پلتفرم Xbox 360 هست.

واقعاً انتخاب بين Gears 3, Crysis 2, Forza 4, BF3, Uncharted 3 خيلي سخته... هر كدومشون نقاط قوت و ضعف نسبت به همديگه دارن.به نظر من Uncharted 3 از لحاظ زيبايي گرافيك يه مقدار از بقيه جلوتره بدليل Set-piece هاي متنوع تر كه بعضياش فوق العاده زيباست. از نظر تكنيكي و VFX به نظرم Crysis 2 از بقيه يه مقدار بهتره بعد از اون Gears 3 وBF3 وU3در مورد BF3 كه بعضي از دوستان ميگن رو كنسول جالب نبود اتفاقا از لحاظ تكنيكال فوق العاده ست فقط تنها مشكلش رنگبندي نامناسب شه. DF در مورد BF3 لقب Technical Masterpiece رو براي همه فرمت ها بهش داده.فقط اين وسط Forza 4 بدليل سبكش تحويل گرفته نميشه بيچاره :d با اينكه از لحاظ فني با ارزش تر از بقيه ست. DF در وصفش:d ميگه براي Turn 10 دسيابي به اين سطح از
وفاداري در گرافيك, فيزيك و AI كه بطور دائم جوابگوي 16.66ms بودجه رندرينگِ يك نقطه عطفِ مهندسي براي پلتفرم Xbox 360 هست.

من که دیدم این کار دل هست، یبار قبلاً ( تو تاپیک قبلی ) به Forza 4 رأی داده بودم، این بار به Halo:CEA رأی دادم لامصب افکت ذراتش نظیر نداره، کیفیت بافتهاش هم عالیه هست، منابع نور متغییر هم همچنان در سر جای خودشون باقی هست، نور پردازیش بهتر شده سایه ها هم بهتر شدن منتهی چون انیمیشن های بازی رو نمیخواستن عوض کنن ( جزو بخش گیم پلی بودن ) خیلی چنگی بدل نمیزنن و موشن بلور هم فکر میکنم نداره ! Halo Reach رو هم که سال پیش DF گفته بود Cuting Edge و ... این هم ریمیک/ریمستر شون هست دیگه ! :دی بقیه این بازیها به اندازه کافی رأی میارن ولی این بنده خدا مظلوم واقع میشد منم بهش رأی دادم سرش بی کلاه نمونه ! :دی

آقا نمیشه با تجربه کردن 7 تا Chapter اول U3 رآی رو صادر کنیم ؟! :دی توی این 7 تا Chapter که برای من برتریش نسبت به بقیه عناوین لیست کاملآ واضح هست ! حداقل از نظر تصویری که آدم توی بازی میبینه. از نظر فنی و تکنیکی باید اساتید فن نظر بدن ولی از نظر چیزی که دیده میشه از همه بازی هایی که امسال تجربه کردم جلوتره. همون U2 بعد از دو سال هنوز فوق العادست چه برسه به این که از نظر نورپردازی محشر شده در کنار بافت های با کیفیت (از خوب تا فوق العاده) برای در و دیوار گرفته تا لباس کاراکترها و انیمیشن هایی که آدم کف میکنه ! در کنار همه اینا به طرز فجیعی تمیز و شفافه ! نمیدونم اصطلاح خاصی داره یا نه ولی کیفیت تصویر واقعآ شفاف تر و زنده تر از 99% بازی های نسله ! باز گذشته از همه اینا ، از نظر هنری و نوع رنگ آمیزی هم یه سر و گردن از اکثر بازی ها جلوتره.

این رآی گیری ها هم مشکلش اینه که درصد بالایی از بچه ها اصلآ یکی از دو تا کنسول رو ندارن و مثلآ GeoW 3 یا U3 رو کلهم بازی نمیکنن ! :دی

هنوز هیچی ندیدی آریا :d البته هرکدوم از لوکیشنها به بهترین نحو ممکن طراحی شدن ، اما بعضی از لوکیشنها رو بهتر میشه نمایش داد ( یعنی جای کار بیشتری داره ) . البته تا اینجا که بازی کردی آخر Chateau بنظرمن یکی از پربارترین قسمتهای گرافیکی نسل بوده که همه چی داره !!! زیبایی + حجم عظیمی از افکتهای فوق العاده + فیزیک و تخریب پذیریه مثال زدنی و Realtime... ولی بذار از 10 به بعد دیگه تا آخر بازی چشمات میچسبه به صفحه مانیتور :d نظربعدی رو وقتی کامل تموم کردی بگو .

امروز رفتم بازی بتلفیلد3 رو خریدم توی بازیش برج میلاد هم هستش که از برج میلاد ارپی چی به سوی سربازان امیکایی پرت می کنند واقعا متاسفم:(

---------- نوشته در 09:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 PM ارسال شده بود ----------

گرافیک می خوای بتلفیلد3 b-)

آقا نیما به نظرت Resistance 3 شایستگیش برای بودن در لیست بیشتر از هیلو و BF3 نیست؟
انصافا با اون محیط شلوغ و افکت های عالی و اون *****ینگ خاص که طراحی هنری بازی رو عالی میکرد فکر میکنم از این 2 تا بازی که اسم بردم لیاقتش بیشتر باشه...

آقا نیما به نظرت Resistance 3 شایستگیش برای بودن در لیست بیشتر از هیلو و BF3 نیست؟
انصافا با اون محیط شلوغ و افکت های عالی و اون *****ینگ خاص که طراحی هنری بازی رو عالی میکرد فکر میکنم از این 2 تا بازی که اسم بردم لیاقتش بیشتر باشه...

BF3 رو که فکر نمیکنم ، Halo هم بچه ها میگن خوبه :d البته اگه میخواستم یه بازی دیگه اضافه کنم MW3 میتونست باشه ، چون با اینکه زیبا نیست ولی همیشه تمیز و 60 فریم بوده . توی بازیهای PS3 هم infamous 2 با توجه به Open World بودنش بنظرمن خیلی خوبه .

نکته جدید هم کشف شد !!!! :))

اگه یه سایتی از گرافیک U3 تعریف میکنه ، در واقع فقط اون یه نفر که نقد کرده داره تعریف میکنه و نظر سایت نیست . پس چیز مهمی نیست ! حالا نمیدونم این قضیه راجع به بقیه بازیا چطوریه ! ، احتمالا واسه بقیه بازیا اجماع نظر کل سایت رو قرار میدن ! :))

• Like
Reactions: u.s.a
آقا من همون اوایل تاپیک بنظرم اومد Halo:CEA لیاقت بودن توی این لیست رو داره ( جزو بهترین گرافیک های امسال بود بنظرم ) از نیما خواستم اون هم روم رو زمین نزد، گذاشتش توی لیست ! باید زودتر اقدام میکردید ! الان بخواد نظر سنجی رو عوض کنه باید کلاً ریست شه ! :d

اینم 4 تا عکس خودم از روی ویدئوی بازی گرفتم بهترین گرافیک سال نمیشه 100% ولی خب خیلی از بازی های 2011 رو هم پشت سر میذاره به سادگی ! البته بگذریم که به نظر یه سری از فنهای بازی نباید توی لیست میبود ! ولی خب من قدرت چانه زنی بیشتری داشتم ! :d

[URL="http://www.pic.iran-forum.ir/viewer.php?file=5e5fdvex81srn6y0ulo8.png"][URL="http://www.pic.iran-forum.ir/viewer.php?file=lz69oe88qsl86xb1ixn.png"][/URL][/URL]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or