کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
نیما حالا یه سوال.به گرافیک گیرز 3 و آنچارتد 3 از 10 چند میدی:-/
---------
ما هم به آنچارتد رای دادیم.

98 به U3 ( اون 2 تا هم بخاطر همون Texture ******ing که البته توی بازی اصلا چیزی نیست که به چشم بیاد و تو ذوق بزنه ، ولی به هر حال میتونست بهتر باشه )

96 به Gears of War ( همه چی عالی بود غیر از یه ذره Screen Tearing و مقدار کمی مشکل AA )

94 به Crysis 2

94 به Killzone 3

92 به Batman ( زیباترین Open World ی که تا حالا دیدم ولی تکنیکی زیاد قوی نیست )

90 به Rage ( مشکلاتش رو که گفتم ، ضمن اینکه اثرپذیری محیط و فیزیک بازی هم ضعیفه ... نکات مثبتش هم Mega Texturing و 60 فریم بودن و انیمیشنها و یه سری افکتهای زیبا )

• Like
Reactions: reach
دوربین بازی اصلا محدود نیست و در همه زوایا چرخش داره و مثلا از Gears of War بیشتر تحت کنترله .

پس کسایی که اینقدر روی بازیهای دیگه حساسند چرا به بازی مورد علاقشون رای نمیدون ؟! میترسید ؟! من خودم U3 رو تموم کردم و بهش رای دادم و تا الان از بچه هایی که این همه بحث میکنن که فقط Kayne به Rage رای داده !
که چی ؟ رای گیریهای خنده دار بازیسنتر ؟! که بدون استثنا همه ps3 فنها یک صدا ما فقط یک رای داریم اونم u3 و طبق معمول نظرات 360 فنها ما بین چندتا بازی .
نگو دیگه این حرفها را دیگه کلا اثبات شده ps3 فنها چه تعصبی را عناوین انحصاریشون دارند . الان اگه همه 360 فنها متحد بشن حتی به rage یا گیرز 3 رای بدن بازم این u3 هست که میدرخشد :)
هرچند بازم شما راست میگی لازم به اوردن دلیل و مدرکهاتون نیست از همین الان توضیحات شما قابله قبوله :)

من اصلا اون 35 نفری که به U3 رای دادن رو اکثرا قبول ندارم ، چون اکثرشون بازی نکردن و الکی انتخاب کردن ... منم میدونم در هر صورت U3 بیشتر رای میاره ، ولی منظورم اینه شما هم خب رای تون رو بدید .

نظر سنجیای اینجا درست مثل برنامه ی 90 که پرسپولیسیا کلا نظر سنجیو خراب میکنن و حتی نا حقم که شده به پرسپولیس و بازیکناش رای میدن حالا هر چقدرم عادل التماس کنه بازم فایده نداره. بگذریم من که خودم به RAGE رای دادم چون ارزش گرافیکیش از همه ی بازیای این لیست بیشتره محیط بزرگ ، 60 فریم، روون بودن بازی ، انیمیشنای فوق العاده ی NPC و انیمیشن تیر خوردن بینظیر دشمنا و... جزئیات واقعا عالی محیطا البته قبلنم گفتم بی ایراد نیست اما ایراداتش در مقابل عظمتش واقعا به چشم نمیاد حیف که نمره های بالایی نیورد که اونم به خاطر داستان و گیم پلیش بود نه گرافیکش فقط به خاطر نمره های کمشه که الان تو بازیسنتر دارن میکوبنش کافی بود میانگینش به 90 برسه اون موقع نظرات دوستان با الان خیلی فرق میکرد البته من آنچارتدو هنوز تجربه نکردم ولی خوب همونطور که گفتم گرافیکش هر چقدرم زیبا و مجذوب کننده باشه بازم به اندازه ی گرافیک RAGE ارزشمند نیست به همون دلایلی که گفتم گیرز3 هم تا الان بعد RAGE برام بهترین بوده بعدشم C2 البته گرافیک K3 هم عالی بود مخصوصا مراحل برفیش ولی خوب تو بعضی لحظات حتی نسبت به نسخه ی قبلیش افت میکرد که همین باعث میشه C2 رو بالاتر بدونم در ضمن طراحی اسلحه ی هیچکدوم از این بازیا به کیلزون حتی نزدیکم نمیشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: uriel
من که به U3 رای دادم.
متأسفانه این مدت بیش از اندازه لارژ بازی درآوردم سرمایم 0 شده (:دی) هنوز نتونستم بازی رو بگیرم ولی با توجه به اینکه تمام بازی های لیست رو به غیر از گیرز و فورزا و هیلو ( که هیچ شانسی نداره) رو بازی کردم و به اندازه ی کافی هم تریلر های فک انداز از U3 دیدم بهش رای دادم.
-------------------------------------------------------------------
کسی از دوستان لینکی چیزی از یه مقایسه ی تکنیکی بین کیلزون 3 و کرایسیس 2 داره؟ یا لینک ترجمه ی DF در مورد این 2 تا بازی یا هر چیزی تو این مایه ها؟ ممنون میشم اگه دارید لینکشون رو بذارید.

من که به U3 رای دادم.
متأسفانه این مدت بیش از اندازه لارژ بازی درآوردم سرمایم 0 شده (:دی) هنوز نتونستم بازی رو بگیرم ولی با توجه به اینکه تمام بازی های لیست رو به غیر از گیرز و فورزا و هیلو ( که هیچ شانسی نداره) رو بازی کردم و به اندازه ی کافی هم تریلر های فک انداز از U3 دیدم بهش رای دادم.
-------------------------------------------------------------------
کسی از دوستان لینکی چیزی از یه مقایسه ی تکنیکی بین کیلزون 3 و کرایسیس 2 داره؟ یا لینک ترجمه ی DF در مورد این 2 تا بازی یا هر چیزی تو این مایه ها؟ ممنون میشم اگه دارید لینکشون رو بذارید.
واقعا به این میگن رای دادن بر اساس منطق و دیدن تمام جزئیات !

واقعا به این میگن رای دادن بر اساس منطق و دیدن تمام جزئیات !
اگر همین پست رو میدادم فقط جای U3 رو با یکی از عناوین گیرز-فورزا-هیلو عوض میکردم کاملا براساس منطق و تمام جزئیات بود؟
اگر تایید میکنی بگو تا همینجا از آقا نیما درخواست کنم رای منو بده به یکی از اینا که شما تایید میکنی.

من اصلا اون 35 نفری که به U3 رای دادن رو اکثرا قبول ندارم ، چون اکثرشون بازی نکردن و الکی انتخاب کردن ... منم میدونم در هر صورت U3 بیشتر رای میاره ، ولی منظورم اینه شما هم خب رای تون رو بدید .
خُب حالا بنظرت اینایی که به غیر از U3 رای دادن بازی رو تجربه کردن مثلاً ؟!
من هنوز بازی نکردم (100% مطمئنم بعد از تجربه عطشم بیشتر هم میشه) اما با توجه به چیزهایی که دیدم و نظرات سایت ها و مجلات این بازی بهترین گرافیک رو روی کنسول داره. خلاص.

آقا نمیشه با تجربه کردن 7 تا Chapter اول U3 رآی رو صادر کنیم ؟! :دی توی این 7 تا Chapter که برای من برتریش نسبت به بقیه عناوین لیست کاملآ واضح هست ! حداقل از نظر تصویری که آدم توی بازی میبینه. از نظر فنی و تکنیکی باید اساتید فن نظر بدن ولی از نظر چیزی که دیده میشه از همه بازی هایی که امسال تجربه کردم جلوتره. همون U2 بعد از دو سال هنوز فوق العادست چه برسه به این که از نظر نورپردازی محشر شده در کنار بافت های با کیفیت (از خوب تا فوق العاده) برای در و دیوار گرفته تا لباس کاراکترها و انیمیشن هایی که آدم کف میکنه ! در کنار همه اینا به طرز فجیعی تمیز و شفافه ! نمیدونم اصطلاح خاصی داره یا نه ولی کیفیت تصویر واقعآ شفاف تر و زنده تر از 99% بازی های نسله ! باز گذشته از همه اینا ، از نظر هنری و نوع رنگ آمیزی هم یه سر و گردن از اکثر بازی ها جلوتره.

این رآی گیری ها هم مشکلش اینه که درصد بالایی از بچه ها اصلآ یکی از دو تا کنسول رو ندارن و مثلآ GeoW 3 یا U3 رو کلهم بازی نمیکنن ! :دی

@ Gartall

اصلا مظلوم نمایی بهت نمیاد !
وقتی Uncharted 3 از هر نظر نسبت به رقباش جلوتره دیگه چه لزومی داره کسی به بازیی غیر از این رای بده ؟ الان منظورت اینه که هر کسی رای داده فنبویه؟ اتفاقا دقیقا برعکسه .
رای دادن یا ندادتونم فکر نمیکنم زیاد تغییری تو این نظر سنجی ایجاد کنه دیگه همه میدونن شما و دوستانت نظرتون با کل دنیا فرق میکنه .

میکنن که فقط Kayne به Rage رای داده ! که چی ؟ رای گیریهای خنده دار بازیسنتر ؟! که بدون استثنا همه ps3 فنها یک صدا ما فقط یک رای داریم اونم u3 و طبق معمول نظرات 360 فنها ما بین چندتا بازی .
نگو دیگه این حرفها را دیگه کلا اثبات شده ps3 فنها چه تعصبی را عناوین انحصاریشون دارند . الان اگه همه 360 فنها متحد بشن حتی به rage یا گیرز 3 رای بدن بازم این u3 هست که میدرخشد :)
هرچند بازم شما راست میگی لازم به اوردن دلیل و مدرکهاتون نیست از همین الان توضیحات شما قابله قبوله :)
البته ایشون قبلا اینجا رای دادن که بازم سونی فن ها نزاشتن لایق ترین بازی انتخاب بشه....
http://forum.bazicenter.com/poll.php?pollid=1326&do=showresults

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or