DieDie
کاربر سایت
بازی صحنه های اوج داره ولی تعدادشون کمه کلا گرافیکش جلوی بقیه عنوانا جالب نیست.Halo رو که من نذاشته بودم !! mosen اعتراض کرد !!
BF3 رو هم گفتم شاید بد نباشه ....
بازی صحنه های اوج داره ولی تعدادشون کمه کلا گرافیکش جلوی بقیه عنوانا جالب نیست.Halo رو که من نذاشته بودم !! mosen اعتراض کرد !!
BF3 رو هم گفتم شاید بد نباشه ....
نیما حالا یه سوال.به گرافیک گیرز 3 و آنچارتد 3 از 10 چند میدی
---------
ما هم به آنچارتد رای دادیم.
که چی ؟ رای گیریهای خنده دار بازیسنتر ؟! که بدون استثنا همه ps3 فنها یک صدا ما فقط یک رای داریم اونم u3 و طبق معمول نظرات 360 فنها ما بین چندتا بازی .دوربین بازی اصلا محدود نیست و در همه زوایا چرخش داره و مثلا از Gears of War بیشتر تحت کنترله .
پس کسایی که اینقدر روی بازیهای دیگه حساسند چرا به بازی مورد علاقشون رای نمیدون ؟! میترسید ؟! من خودم U3 رو تموم کردم و بهش رای دادم و تا الان از بچه هایی که این همه بحث میکنن که فقط Kayne به Rage رای داده !
واقعا به این میگن رای دادن بر اساس منطق و دیدن تمام جزئیات !من که به U3 رای دادم.
متأسفانه این مدت بیش از اندازه لارژ بازی درآوردم سرمایم 0 شده () هنوز نتونستم بازی رو بگیرم ولی با توجه به اینکه تمام بازی های لیست رو به غیر از گیرز و فورزا و هیلو ( که هیچ شانسی نداره) رو بازی کردم و به اندازه ی کافی هم تریلر های فک انداز از U3 دیدم بهش رای دادم.
-------------------------------------------------------------------
کسی از دوستان لینکی چیزی از یه مقایسه ی تکنیکی بین کیلزون 3 و کرایسیس 2 داره؟ یا لینک ترجمه ی DF در مورد این 2 تا بازی یا هر چیزی تو این مایه ها؟ ممنون میشم اگه دارید لینکشون رو بذارید.
اگر همین پست رو میدادم فقط جای U3 رو با یکی از عناوین گیرز-فورزا-هیلو عوض میکردم کاملا براساس منطق و تمام جزئیات بود؟واقعا به این میگن رای دادن بر اساس منطق و دیدن تمام جزئیات !
خُب حالا بنظرت اینایی که به غیر از U3 رای دادن بازی رو تجربه کردن مثلاً ؟!من اصلا اون 35 نفری که به U3 رای دادن رو اکثرا قبول ندارم ، چون اکثرشون بازی نکردن و الکی انتخاب کردن ... منم میدونم در هر صورت U3 بیشتر رای میاره ، ولی منظورم اینه شما هم خب رای تون رو بدید .
البته شما هم قبلا تو بحث FM4 vs GT5 همین موضوع رو ثابت کردی...دیگه همه میدونن شما و دوستانت نظرتون با کل دنیا فرق میکنه .
البته ایشون قبلا اینجا رای دادن که بازم سونی فن ها نزاشتن لایق ترین بازی انتخاب بشه....میکنن که فقط Kayne به Rage رای داده ! که چی ؟ رای گیریهای خنده دار بازیسنتر ؟! که بدون استثنا همه ps3 فنها یک صدا ما فقط یک رای داریم اونم u3 و طبق معمول نظرات 360 فنها ما بین چندتا بازی .
نگو دیگه این حرفها را دیگه کلا اثبات شده ps3 فنها چه تعصبی را عناوین انحصاریشون دارند . الان اگه همه 360 فنها متحد بشن حتی به rage یا گیرز 3 رای بدن بازم این u3 هست که میدرخشد
هرچند بازم شما راست میگی لازم به اوردن دلیل و مدرکهاتون نیست از همین الان توضیحات شما قابله قبوله