کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
چرا هزیون میگی ؟ کلاً هدفت از پست دادن مشخص بود "ناتی داگ نوپاست، اپیک خداست و اگر ناتی داگ بهترین گرافیک نسل رو روی کنسول میسازه یعنی قدرت PS3 این امکانو بهش داده" که چرندی بیش نیست !
ناتی داگ با استعداد و تکنیکی ترین استدیو کنسولی حال حاضر هست و اینو با سری آنچارتد اثبات کرده, نسل های قبل هم با توجه به پلتفرم های مورد استفاده بهترین کارائی رو همیشه ارائه دادن.
گفتم دیگه ! به هر حال درک شما در همین حده و با توجه به درکتون این برداشت های توهم زا رو کردید و این چرندیات رو به جای منظور من بیان می کنید . کاری نمی شه کرد دیگه !! نرود میخ .... خوش باش ! شما درست می گی !

p.s : بعد از تجربه Uncharted 3 با قاطعیت تمام می تونم بگم بهترین گرافیک نسل تا به اینجاست ! مخصوصا در زمینه هنری !

موفق باشید

دوست خوب بحثو تموم کن دیگه.ببین شما اول گفتی ناتی داگ تازه کاره .بعد گفتی نه تیم بازی تازه کاره.بعد...
درست نیست ادم با رفیقاش تو سایت اینطور بحث کنه.درضمن اگه یه دلیل داره من بیام این تاپیک ها همین آقا رضاس باپستهای فوق العادش.

خب بچه ها موافقید تاپیک قفل شه ؟ بهترین گرافیک سال 2011 هم که مشخص شد Rage و هیچ حرفی توش نیست و بنابراین این تاپیک دیگه بی فایده ست .

اگه بهترین گرافیک این بازی بشه باید خودمون رو دار بزنیم هم انچارتد ازش بهتره هم گیرز

بن شده بود تاپیک اروم بودا:d

گوشه ای از نقد Eurogamer در مورد گرافیک Uncharted 3 که به نظر میاد خیلی موشکافانه باشه:
The strict, linear design and tight camera management may contribute to a sense of being a semi-spectator on a fairground ride, but the benefit of this design approach is that it allows the team to focus every ohm of PlayStation processing power onto what is on screen at any one time. And so Uncharted 3 routinely stuns with its visuals. Turn a corner on a castle parapet and the camera pulls out just enough to take in the warm glow and detail of a French town far below. It is spectacular and the regularity of these jaw-dropping moments dizzies the mind.

گوشه ای از نقد Eurogamer در مورد گرافیک Uncharted 3 که به نظر میاد خیلی موشکافانه باشه:

خب مشخص هست داره میگه محدود کردن محیط و خطی بودن بازی و تنظیمهای محدود دوربین منجر شده به یه گرافیک عالی ! سال پیش هم GoW III همین خصوصیات رو داشت و سال قبلش هم U2 بود باز ! با این اوصاف امسال هم U3 بهترین میشه دیگه !

ادامش:
Likewise, in the minutiae there's evidence of stunning workmanship as branches bend and swipe as Drake brushes past pot plants while special-case animations bring the supporting cast to vivid life. If the game's interactive design strains at a template laid down by the first game, then the world-building and presentation excels because of it. While the loss of agency grates, the developer's visual execution is peerless. It's impossible not to get swept up in the drama, and succumb to the ride.
The execution exhibits a kind of workmanship and polish way beyond the ambition of most other developers, let alone their abilities or budgets.

Kiami @
اونایی که پست هارو میخونن اکثرشون قدرت درک دارن که کی داره اراجیف میگه . خوش باش شما ...

خب مشخص هست داره میگه محدود کردن محیط و خطی بودن بازی و تنظیمهای محدود دوربین منجر شده به یه گرافیک عالی ! سال پیش هم GoW III همین خصوصیات رو داشت و سال قبلش هم U2 بود باز ! با این اوصاف امسال هم U3 بهترین میشه دیگه !
البته دوربین بازی کاملاً در اختیاره و فقط توی بعضی صحنه ها برای سینمایی شدن تغییر میکنه (یکی از نقاط عطف بازی هم همینه), اکثراً Set-Piece ها و به هیچ وجه نمیشه با دوربین بازی مثل GOW3 مقایسه ش کرد.

آخرین ویرایش:
دوربین بازی اصلا محدود نیست و در همه زوایا چرخش داره و مثلا از Gears of War بیشتر تحت کنترله .

پس کسایی که اینقدر روی بازیهای دیگه حساسند چرا به بازی مورد علاقشون رای نمیدون ؟! میترسید ؟! من خودم U3 رو تموم کردم و بهش رای دادم و تا الان از بچه هایی که این همه بحث میکنن که فقط Kayne به Rage رای داده !

مثکه دوستان کلا عادت دارن از هر نقد و آنالیزی اونجاهایی که خودشون دوست دارن رو کات کنن !
البته دوربین بازی کاملاً در اختیاره و فقط توی بعضی صحنه ها برای سینمایی شدن تغییر میکنه (یکی از نقاط عطف بازی هم همینه), اکثراً Set-Piece ها و به هیچ وجه نمیشه با دوربین بازی مثل GOW3 مقایسه ش کرد.
از کسایی که یه بازی رو تجربه نکردن و منبع حرفاشون چند تا ویدئوی نصفه نیمه ای هست که دیدن بیشتر از این نمیشه توقع داشت . سیستم دوربین سری GOW در هیچ کدوم از عنوانهاش هیچ وقت در اختیار گیمر نبوده . زاویه دوربین همیشه اونطوریه که از قبل کارگردانی شده .
در نقطه مقابلش آنچارتدی که کنترل دوربین بازی تماماً در اختیار گیمره رو نمیشه قرار داد .

• Like
Reactions: Tommy Fisher
دوربین بازی اصلا محدود نیست و در همه زوایا چرخش داره و مثلا از Gears of War بیشتر تحت کنترله .

پس کسایی که اینقدر روی بازیهای دیگه حساسند چرا به بازی مورد علاقشون رای نمیدون ؟! میترسید ؟! من خودم U3 رو تموم کردم و بهش رای دادم و تا الان از بچه هایی که این همه بحث میکنن که فقط Kayne به Rage رای داده !
چون هنوز U3 رو بازی نکردیم، هیلو هم نیومده !

اول اینکه Halo Remake نه و Halo: CE Anniversary :دی دوما ریمستره نه ریمیک و سوما تو این نظر سنجی نباید باشه چون در حد بهترین های سال نیست (انتظاری هم ازش نمیره البته).

اسمشو نبر 3 هم هر کی رو کنسول بازی کرده باشه میدونه چیز خاصی نیست و اگه خودت هم بازی کرده بودی نمیگذاشتی اینجا:دی گرافیکش رو کنسول واقعا ناامید کننده بود.

من خودم تا قبل از اینکه Gears 3 رو بازی کنم نظرم رو کرایسیس 2 بود.ولی خب بعد از تموم کردن گیرز از همه نظر به جز نورپردازی Gears 3 از کرایسیس سرتره.البته افتکهای کرایسیس رو هم بیشتر قبول دارم با این حال به Gears of War 3 رای دادم و با اطمینان کامل میگم امسال بهترین گرافیک خواهد بود.(بوکمارک کنید:دی)
به نظر من هم Halo CEA تو نظرسنجی قرار نمیگرفت بهتر بود.

اول اینکه Halo Remake نه و Halo: CE Anniversary :دی دوما ریمستره نه ریمیک و سوما تو این نظر سنجی نباید باشه چون در حد بهترین های سال نیست (انتظاری هم ازش نمیره البته).

اسمشو نبر 3 هم هر کی رو کنسول بازی کرده باشه میدونه چیز خاصی نیست و اگه خودت هم بازی کرده بودی نمیگذاشتی اینجا:دی گرافیکش رو کنسول واقعا ناامید کننده بود.

من خواسته بودم که Halo: CE Anniversary رو هم بذاره ! :d

خب Eurogamer گفته، من فقط میدونم بازی خطیه ! به من ربطی نداره اگر در مورد دوربین اشتباه گفته باشه !

چه حساسیتی ؟ من یک کلمه گفتم هر بازیی شرایط خاص خودش رو داره و نمیشه مستقیماً اینها رو با هم مقایسه کرد ! هم با Crysis 2 حال کردم ( 2 بار پشت سر هم تمومش کردم فقط برای دیدن جزئیاتش و افکتهاش ) هم با Rage ( تا آخرش برام جذابیت داشت ) Forza 4 رو هم اونقدری که باهاش بازی کردم واقعاً لذت بردم ولی خب دیسک خراب بود و ناچاراً پسش دادم و کامل تجربش نکردم، GeoW 3 هم واقعاً زیبا بود ولی باید یک بار دیگه تمومش میکردم که نکردم هنوز! بتمن رو هم که آخر از همه بازی کردم و واقعاً برای بازیهای Open-world یه استاندارد جدید بود بنظرم !

از کسایی که یه بازی رو تجربه نکردن و منبع حرفاشون چند تا ویدئوی نصفه نیمه ای هست که دیدن بیشتر از این نمیشه توقع داشت . سیستم دوربین سری GOW در هیچ کدوم از عنوانهاش هیچ وقت در اختیار گیمر نبوده . زاویه دوربین همیشه اونطوریه که از قبل کارگردانی شده .
در نقطه مقابلش آنچارتدی که کنترل دوربین بازی تماماً در اختیار گیمره رو نمیشه قرار داد .

منظورت Eurogamer هست از این حرفها ؟ :-/

خب Eurogamer گفته، من فقط میدونم بازی خطیه ! به من ربطی نداره اگر در مورد دوربین اشتباه گفته باشه !
منظورت Eurogamer هست از این حرفها ؟ :-/
منظورش از tight camera management مدیریت محکم دوربین توی بعضی صحنه ها یا همون Set-Piece ـهاست نه تنظیمات محدود دوربین. توی نقد هایی هم که از بازی خوندم اونایی که اشاره داشتن به این مساله تقریباً همشون camera angle یا نحوه قرار گیری فوق سینمایی دوربین بازی توی S-P ها و برخی سکانس هارو مورد ستایش قرار دادن, کلاً آنچارتد بدون این مورد بخش اعظمی از جذابیت خودش رو که همون سینمایی بودن هست از دست میده.
یووگیمر هم جایی نگفته تنظیمات دوربین مثل GOW III هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or