کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
دراو دیستنس یعنی منظره یا فضائی که رو به روت میبینی و ربطی به این نداره که حتماً باید توی اون نقطه هم بتونی حضور داشته باشی. عکسی هم در کار نیست تمام ساختمون ها بشکل سه بعدی کار شدن و نمای فوق العاده ای دارن.
گفتم که، Draw Distance یعنی وقتی از جایی از محیط فاصله زیاد بگیری واست اونو Draw کنه و هرچی این Draw کردنه قشنگ تر باشه میگن DD زیباتری داره اون بازی (هرچقدر هم فاصله بیشتری رو پوشش بده میگن DDـش بهتره). شما که قبلا تو اون ساختمون ها نبودی که حالا بیای عقب و این منظره رو واست ترسیم کنه:دی اون یه عکسه و به عکس (حالا چه سه بعدی باشه، چه متحرک باشه یا چیز دیگه) هم نمیگن Draw Distance. اون میشه تصویر Background :دی

اگر روی اشتباهتون پافشاری کنید کسی نمیگه آفرین این کم نیورد:دی جدی میگم;;)
این همون سایتی هست که سر RAGE , Crysis2 بازها سخنانش Quote شد:
اعتبار داغون ترین نشریه گیم ایران از این سایت بالاتره. بعدش من تا حالا از این سایت Quote کردم؟:-/ هر وقت Digital Foundry به اون عکس گفت Draw Distance اونوقت لینک بگذار.
البته اینم به جز مورد 7 و 9 بقیش واقعا DDـه، اما خُب بهتره بگردی دنبال سایت های درست حسابی، نه اینا...:دی

آخرین ویرایش:
گفتم که، Draw Distance یعنی وقتی از جایی از محیط فاصله زیاد بگیری واست اونو Draw کنه و هرچی این Draw کردنه قشنگ تر باشه میگن DD زیباتری داره اون بازی (هرچقدر هم فاصله بیشتری رو پوشش بده میگن DDـش بهتره). شما که قبلا تو اون ساختمون ها نبودی که حالا بیای عقب و این منظره رو واست ترسیم کنه:دی اون یه عکسه و به عکس (حالا چه سه بعدی باشه، چه متحرک باشه یا چیز دیگه) هم نمیگن Draw Distance. اون میشه تصویر Background :دی

اگر روی اشتباهتون پافشاری کنید کسی نمیگه آفرین این کم نیورد:دی جدی میگم;;)
این همون سایتی هست که سر RAGE , Crysis2 بارها سخنانش Quote شد:
http://gamingbolt.com/10-most-amazing-draws-distances-in-video-games-pics

مفهوم DD برای ما کلاً فرق داره !

اعتبار داغون ترین نشریه گیم ایران از این سایت بالاتره. بعدش من تا حالا از این سایت Quote کردم؟:-/ هر وقت Digital Foundry به اون عکس گفت Draw Distance اونوقت لینک بگذار.
البته اینم به جز مورد 7 و 9 بقیش واقعا DDـه، اما خُب بهتره بگردی دنبال سایت های درست حسابی، نه اینا...:biggrin1:
خیلی باحالید کلاً ... :دی یک سرچی تو نت بزن برای درک بهتر معنی دراو دیستنس !

آخرین ویرایش:
@ kayne
الآن هدفت چیه ؟ مشکلت :D؟ هر بازی که تا اون حد دوربین به تکسچرش نزدیک بشه به فنا میره.

جالبه برای u3 میرید عکس از فاصله 4 سانتی زمین یا.. میزارید بعد برای Rage یک دورنمای چند ده کیلومتری. همین شکلی که روی تکسچر های U3 زوم میکنی روی Rage یا هر بازی دیگه ای زوم کن ببینم چی میبینی !
هدف منو میتونی از رفیقت Robin Hood بپرسی که مشکلات تکسچر ریج مطرح کرد !

نکته دیگه فک نمی کنم کسی تا به این لحظه که بحث flat ، دیر لود شدن و کلا مشکلات ریج مطرح شد از u3 ایراد تکسچر گرفته باشه ، این شماهاید که میخوان هرجوری شده unharted 3 تو تمام زمینه ها برتر نشون بدید !

OK .... کاملا حرف شما درسته .... همه بازیها از Crysis 2 بگیر تا همین Batman همگی از U3 بهترن .... این همه سایت و ... هم که علاوه بر تعریفها حتی 1 دونشون نتونسته به گرافیک هیچ بازی ای بالاتر از U3 بده همگی از دم Sony Fan هستند و اندازه خر نمیفهمن ! فقط شما میدونید افکت چیه ، فقط شما میدونید تکسچر چیه ، فقط شما میدونید نورپردازی چیه ، فقط شما میدونید تکنیک چیه ، فقط شما میدونید Fake کدومه ...
اصلا کل Uncharted حقه و کلک .

نتایج بهترین گرافیک هم از سال 2006 به این شکل میباشد :

2006 : Gears of War

2007 : Halo 3 with fantastic texture work

2008 : Gears of War 2

2009 : MW2

2010 : Halo Reach

2011 : RAGE or anything else except PS3 Exclusives

2012 : Halo 4

2013 : Ryse

2014 : Doom 4

2015 : Gears of war 4

and ..................

من از طرف خودم و بقیه Fanboy ها و همچنین سایتها و مجلات احمق و نفهم و جوگیر از همه شما اساتید گرافیک شناس و عالی مقام عذرخواهی میکنم ... باشد تا در جوار شما عزیزان بیاموزیم و به تعالی برسیم .

• Like
Reactions: x to the z
یک View اینشکلی از بتمن واسم بزار لطفاً
قبول دارم این صحنه با فاصله دور هست و خیلی کارها میشه برای زیباتر شدنش انجام داد اما اصل همون نما و زیبایی هست که به بازی میده یعنی واقعاً آدمو محو خودش میکنه. به این میگن یک دراو دیستنس رویائی !
حالا این یک نمونش هست گیر اوردم برات نشون میدم از جاهاش خیلی بهترش . اصلا بتمن بازی کردی ؟ چون بازی کنی این سوال را نمیکردی .
batman_arkham_city_playstation_3_ps3_1314604007_099.jpg.jpg

OK .... کاملا حرف شما درسته .... همه بازیها از Crysis 2 بگیر تا همین Batman همگی از U3 بهترن ....

همین یه تیکه حرفت نشون داد که چگونه نتیجه گیری و برداشتی از پستهای دیگران داری ! چون دوست داری همون جور که تو ذهنت میگذره پست های طرف مقابل را برای خودت معنیش کنی .

@Nima

من واقعا تو کف تو موندم:دی جدی میگم. اصلا کاری ندارم با اینکه کدوم بازی گرافیکش بهتره، فقط میخوام بدونم وقتی همه سایت ها از Rage تعریف کردن باز اومدی کلی ایراد رو بازی گذاشتی، اونجا این نقل قولت مطرح نبود:arrowd:
فقط شما میدونید افکت چیه ، فقط شما میدونید تکسچر چیه ، فقط شما میدونید نورپردازی چیه ، فقط شما میدونید تکنیک چیه ، فقط شما میدونید Fake کدومه ...
اما الان به سایت ها رجوع میکنی:دی فقط به این سوالم جواب بده. اگه نظر سایت ها مهمه، چرا از Rage انقدر ایراد گرفتی؟ اگه مهم نیست، پس چرا الان نظر سایت ها رو میگذاری؟ بالاخره مهمه یا نه؟ خواهش میکنم به این سوالم جواب منطقی بده، خیلی دوست دارم بدونم:دی

پ.ن: یعنی آدم هیچوقت نمیتونه شماها رو کشف کنه:دی نامتون در تاریخ جاودانه خواهد شد:دی

@ Kayne
آره اصلا نسخه 360 غیر از اینکه کلا مشکل نداره از یه سری تکنیکهای ماورایی و فرا بشری هم داخلش استفاده شده که خود کارمک هم ازش بی خبره !! صحبتهای آنالیزور DF در این رابطه

در مورد افت رزولوشن بازی :
The top shot is just a cut-scene showing your new buggy inside the Hagar settlement garage. It seems to be running at 640x720 on PS3 while Xbox 360 is in the region of 896x720. In the bottom shot, we're again seeing 640x720 on the PlayStation 3, while 360 renders the same scene at 1152x720. In all cases we're seeing a locked 60 frames per second, but we're really scratching our heads on what could be causing the kind of engine stress that requires a downscaled framebuffer in these shots - and they're just two examples from a range we could draw from our captures. In other situations, Rage is capable of producing absolutely phenomenal, richly detailed vistas that stretch out into the distance as far as the eye can see - all at native 720p, on both platforms.

در مورد تکسچر لودینگ :
Out of interest, we ran some tests where we would continuously change direction 180 degrees in the exact same spot on the Xbox 360 with and without an install and then compared that with performance in the exact same spot on the PlayStation 3. Curiously, after repeating the process a couple of times, no matter how we ran Rage - even with no hard drive at all - the 360 would resolve prominent textures faster
پس این مشکل در همه نسخه ها وجود داره .
حتی اگر بازی روی هارد درایو 360 نصب بشه بازم قابل مشاهدست . ورژن PC که به طور کل از روی HDD اجرا میشه و مشکل تکسچر لودینگ رو داره دیگه نسخه های کنسولی که جای خود داره .

مثکه شما متوجه نشدی توی پست قبلی هم گقتم Rage قابل مقایسه با U3 و امثالهم نیست . پس بحثی راجع بهش ندارم .

الان چی را من برات ثابت کنم ؟! اخه مرد حسابی یه حرفی میزنی نمیدونم چی بگم تو اونو دو بعدی تشخیص میدی ؟! مشکل من نیست ! اخه rage بازی کردی ؟ دیدی وقتی میری تو محیط میتونی تو دوربر همه سخره ها بچرخی ؟ کلا draw distance ;i j, که rage تولید میکنی همش واقعی هست یعنی میتونی بری همونجا از یه جا سوار ماشین میشی از اون دور دورها کاملا تا چشم میشه دید تو محیط را به بهترین شکل با جزئیاتش میبینی هرجا که دلت خواست از ماشین پیاده شو به محیط اطراف نگاه کن و چرخ بزن ببین چی میبینی ؟

شما خیلی خیلی راست میگی !
این چندتا تصوصر واسه ما چندتا بازی پیدا کن که که از فاصله 3 متر و بیشتر یه همچین تکچر و جزداتی نیشون بده این سنگها و سخره های تکه تکه بیان گر همه چیز هست اگر بازم نتونستین تشخیص بدید باید بگم ایولله !
شما لازم نیست چیزی رو ثابت کنی . همه چیز کاملا واضح و مبرهنه . بله فقط شما روی کنسول عزیزت ریج رو بازی کردی بنده که اصلا روی PC ریج رو تجربه نکردم !
یعنی چی میتونی دوروبر همه سخره ها بچرخی؟ منظورت اینه که تو بازیهای دیگه نمیشه؟! Rage برای هر ماموریت یه محیط تقریبا باز در اختیار میگداره که فرصت گشت و گذار رو داخل میده تا حدودی . همین . چنان تعریف میکنی که میتونی از ماشین هر جایی خواستd پیاده بشی انگار که این اولین بازیی بوده که چنین قابلیتی رو داشته . هر چند پیاده شدن و نظاره کردن بافتهای کم کیفیت این بازی هیچ لذتی حداقل برای من نداره .
از اون حرفا بود! از فواصل دور هر بازیی میتونه خوب به نظر بیاد اصل نمای واقعی و از نزدیکه که با گیمر در تعامله .

جالبه که برای بازی مورد علاقتون بهترین تصاویری که میشه ازش پیدا کرد رو میگذارید ولی مثلا برای آنچارتد تصویر از ویدئوهای بی کیفیت کپچر شده از بدترین نقاط بازی !

اینم یه سری تصاویر واقعی از Rage که برای همین آنالیز اخیر این بازی در Digital Foundry هست . (از DF گذاشتم که قبولش دارید شماها البته فعلا !) از ورژن X360 هم میزارم که بهانه ای براش نتراشید .

360_031.bmp.jpg
360_022.bmp.jpg
360_texture.bmp.jpg

360_016.bmp.jpg

360_001.bmp.jpg

البته در نسخه های کنسولی نبود aa به هر چه بدتر شدن کلیت گرافیکی بازی کمک میکنه !

تصاویر زیر هم از ورژن PC با بالاترین حد تنظیمات و رزولوشن 1080p هست . مشخصات سیتم تست شده سیستم تست شده (Core i7/580GTX

1080p_001.bmp.jpg

به خاطر اینکه حجم عکسهای ورژن PC به خاطر رزولوشن بالا زیاده دو تای دیگه رو فقط لینکش رو میزارم ببینید .

http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/0/8/8/1/4/1080p_000.bmp.jpg
http://images.eurogamer.net/2011/articles//a/1/4/0/8/8/1/4/1080p_003.bmp.jpg

همونطور که در تصاویر هر دو نسخه مشاهده میکنید بازی فقط از فواصل دور خوب به نظر میاد و از نزدیک واقعا تکسچرها افتضاحن .
استودیوی id software بعد از چند سال مانور دادن و ادعا مبنی بر بهترین بودن Rage در هر سه نسخه (که روی هیچ کدوم در حدی که باید نبود) و اون همه تعاریف و اجرا روی 60 فریم ، عرضه یه همچین عنوان پر مشکلی واقعا نا امید کنندست .
پتانسیلش رو داره که امسال در قسمت نا امید کننده ترین و پر مشکل ترین بازیهای سال کاندید بشه .

آخرین ویرایش:
هدف منو میتونی از رفیقت Robin Hood بپرسی که مشکلات تکسچر ریج مطرح کرد !

نکته دیگه فک نمی کنم کسی تا به این لحظه که بحث flat ، دیر لود شدن و کلا مشکلات ریج مطرح شد از u3 ایراد تکسچر گرفته باشه ، این شماهاید که میخوان هرجوری شده unharted 3 تو تمام زمینه ها برتر نشون بدید !
منظورم اینه از هر بازی حتی Crysis 2 DX11 tessellation میشه یجوری عکس گرفت که تکسچر ها فلت باشه. میخوای تکسچر های رج رو با اون عکس U3 مقایسه کنی از این تصویر که توی شرایط یکسان هست استفاده کن:

تازه همون عکس U3 بعضی از کاشی های زمینش کاملاً برجسته س.

حالا این یک نمونش هست گیر اوردم برات نشون میدم از جاهاش خیلی بهترش . اصلا بتمن بازی کردی ؟ چون بازی کنی این سوال را نمیکردی .
نه بازی نکردم هنوز. دورنمای خوبیه اما خُب به چشم نوازی اون تصویر یا اون صحنه نیست یک جورایی هم Overs-Sampled میخوره که خُب باز هم کیفیت عکس مناسب نیست. کیفیت HD اون عکس رو بتونم قرار میدم تا راحت تر بشه درک کرد.
--
پ.ن: بهترین گرافیک نسل روی کنسول = Uncharted 3
deal with it

Robin Hood

بحث کردن با شما فایده ای نخواهد داشت وقتی خیلی دوست داری دقیقا به نکات قوت یک بازی دست بزاری دیگه حرفی باقی نمیمونه ولی شما که از DF تصویر میزاری پس میتونی حرفهای همون DF را در مورد بازی بخونی . پس یعنی تمام حرفهای تو میره زیر سوال .

من کجا از Rage ایراد گرفتم ؟!!!!!!!!!!!!!!! میگم Texturte Loading داره ! ok ........... غلط کردم ... نداره آقا نداره . من نمیفهمم ، خب چیکار کنم ؟!! نفهمم خب . دست خودم نیست ... ای بزرگ ، ای کشف شده ، ای کاشف .
اشتباه کردم من .
اصلا از همین الان شروع میکنیم به یاد گیری :

درس اول :

استااااااااااااااااااااااااااااااااااد ، چگونه بفهمیم یک بازی بالاترین گرافیک را دارد ؟

1. چشمان Gartall
  2. چشمان Dreadlord
  3. چشمان mosen
  4. چشمان Kayne
  5. نظر اکثریت سایتها و مجلات
  6. گزینه 1 تا 4

میگی Texture Loading داره، کیفیت بافت هاش ضعیفه، نمیدونم کثیفه، فلانه و اینا:دی گفتم، اصلا کاری ندارم با این که کدوم بهتره، فقط میخوام بدونم وقتی IGN به گرافیکش 10 داد، گیم اسپات مدال داد، همه سایت ها تعریف کردن چرا باز ایراد میگرفتی، ولی الان کسی به آنچارتد ایراد بگیره سریع نظر سایت ها رو میندازی جلوش؟ بالاخره چیه تکلیف؟:دی همیشه مهمه یا فقط در مواقعی که به نفعه مهم میشه؟

با این بامزه بازیها هم میخوای بگی مثلا ما احمقیم و هیچی نمیفهمیم، ولی خُب خودت خوب میدونی چی میگم:دی زمان Rage نظر سایت ها مهم نیست، ولی موقع آنچارتد مهمه؟ اصلا کاری ندارم کدوم بهتره ها، فقط سواله:دی همیشه مهمه، یا فقط برای آنچارتد مهم میشه؟ میخوام تکلیفم رو بدونم که اگه گزینه دوم باشه دیگه تو این بحث ها شرکت نکنم:دی میگی بهم؟:(

میگی Texture Loading داره، کیفیت بافت هاش ضعیفه، نمیدونم کثیفه، فلانه و اینا:biggrin1: گفتم، اصلا کاری ندارم با این که کدوم بهتره، فقط میخوام بدونم وقتی IGN به گرافیکش 10 داد، گیم اسپات مدال داد، همه سایت ها تعریف کردن چرا باز ایراد میگرفتی، ولی الان کسی به آنچارتد ایراد بگیره سریع نظر سایت ها رو میندازی جلوش؟ بالاخره چیه تکلیف؟:biggrin1: همیشه مهمه یا فقط در مواقعی که به نفعه مهم میشه؟

با این بامزه بازیها هم میخوای بگی مثلا ما احمقیم و هیچی نمیفهمیم، ولی خُب خودت خوب میدونی چی میگم:biggrin1: زمان Rage نظر سایت ها مهم نیست، ولی موقع آنچارتد مهمه؟ اصلا کاری ندارم کدوم بهتره ها، فقط سواله:biggrin1: همیشه مهمه، یا فقط برای آنچارتد مهم میشه؟ میخوام تکلیفم رو بدونم که اگه گزینه دوم باشه دیگه تو این بحث ها شرکت نکنم:biggrin1: میگی بهم؟:(
عزیز اگه نظر سایت ها مهمه,سایتای بیشتر نمره کامل رو به انچارتد دادن(گرافیک)
اگرم مهم نیست شما بگو بر چه مبنایی مقایسه کنیم.ایرادم میگیرین از بازی یه منبع موسق بیارین که این ایراد شما رو تایید کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or