LiviNG D3AD
کاربر سایت
U3 از لحاظ Texture نه تنها هیچ مشکلی نداره بلکه حتی نسبت به 2 هم پیشرفت کرده ، اون قسمتهایی هم که عکس دیدیم ازش خودتون که بازی کنید متوجه میشید به چه حالته ، فقط همون Texture ******ing ه که گفتم ، اونم طوری که فکر میکردم مشکل نداره ...
@ mosen
هنوز زیاد بازی نکردم ، شلوغ که نداشته تا حالا ، فکر هم نمیکنم داشته باشه ... وسعت هم که بازی خطیه کلا ، وسیع نیست اصلا ... کیفیت تا اینجا یکنواخت بوده و در سطح خیلی خیلی بالا . افکتها هم فعلا بیشتر باید بازی کنم .
ببین اگه بخوای به ارزش گرافیکی فکر کنی که مثلا Rage یه بازی 60 فریم بود و Open World بود یا GeOW خیلی شلوغ بود ، خب Uncharted رو میشه زیر سوال برد ، اما تا همینجا که بازی کردم به راحتی میتونم بگم چشمنواز ترین و خیره کننده ترین گرافیک رو داره که با انیمیشنها و طراحی کرکترها و Voice Acting و طراحی محیط حس زنده بودن رو میده ، یعنی واقعا بازی زنده ست !
خب ! با تشکر مجدد ( ) آقا الان اینی که شما گفتی رو میذاریم فصل الخطاب !! هر بازیی جایگاه خودش رو داره، الان اگر بگین U3 از اول تا آخر بازی روی پیک گرافیکی هست من قبول دارم ولی اینکه مثلاً گفته بشه گیرز 3 یا مثلاً عناوین دیگه بهش نرسیدن و ... نمیتونم قبول کنم چون هر بازیی شرایط خودش رو داره ! همین گیرز مثلاً تو یسری مراحل روی پیک گرافیکی هست تو یسری مراحل نیست ( بسته به شدت مبارزات و وسعت مراحل و داینامیک بودن سایه ها و یا نبودنشون و ... ) یعنی سبک و سیاق شرایط لحظه ای هر بازیی در بهتر بنظر اومدن یا نیومدنش دخیل هست !
@All Uncharted Fans
نمیدونم آخر سال چطوری میخوان بهترین گرافیک رو انتخاب کنن، اما اگر ملاک فقط پیک گرافیکی باشه ( زیباتر بنظر اومدن بازی در هر لحظه ) خب آنچارتد 3 بیشترین شانس رو داره با توجه به سبکش، از نوع انتخاب سال گذشته در VGA هم پیداست که باز U3 بالاترین شانس برای آوردن مقام بهترین گرافیک رو داره ! چرا که انگار فعلاً اولویت با پیک گرافیکی هست ! بخاطر همین هم از الان تبریکات ویژه ام رو روانه U3 و دوستدارانش میکنم برای این عنوان، ولی خواهشاً از این حرفها نزنید که GeoW 3 و Rage و ... نتونستن برسن و ... که اگر اینطور بشه مشخص هست یکم بیش از حد بحث رو سطحی در پیش گرفتید ! هر کدوم از این بازی ها تونستن کاری بکنن که سایرین نتونستن انجام بدن و درک این موضوع از سوی شما میتونه خیلی با ارزش تر از مقامی باشه که بازی مورد علاقتون بدست میاره ! البته بعید میدونم خیلی هاتون به قسمت دوم حرف من توجه کنید ولی خب حرفی بود که باید گفته میشد !