کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
من کجا از Rage ایراد گرفتم ؟!!!!!!!!!!!!!!!گزینه 1 تا 4
نگرفتی ؟! خیلی معذرت میخوام که مجبورم میکنی بعضی حرفها را اینجا بگم چون مجبورم میکنی !
ولی شما نبودی چند روز پیش میگفتی بازیهای 2009 به بعد همشون از RAGE گرافیکه بالاتری داره ؟! گر اشتباه نکنم ؟ این ایراد گرفتن نیست که بازی میره با سال 2009 مقایسه میشه ؟
اگر سایتها را قبول داری پس تا تاریخه 2011 روز 7 سپتامبر باید قبول کنی RAGE بهترین گرافیک را داره و مثال 2009 شما میشه غلط ؟! اگر قبول نداری پس به نظرات بقیه باید احترام بزاری !
به همین راحتی و به همین سادگی !

من نمی فهمم وقتی یه مساله ای مثل روز روشنه این بحث ها برای چیه دیگه؟
برای زیبایی طبیعت :d

من خودم کلیات رو قبول دارم که عالی باشه و چیزی رو که میبینم خفن باشه :d نه 200K افکت معنوی که نمیشه حسشون کرد :d
الآن هم دارین تو هر بازیی موردیش که از بقیه قوی تره رو با اون یکی مقایسه میکنین :d این جوری جزء به جزء عمرا هیچ نتیجه ای به دست نمیاد ، چون هرکدو تو یه زمینه دارن خدایی میکنن که بقیه درش هیچی نیستن !

میگی Texture Loading داره، کیفیت بافت هاش ضعیفه، نمیدونم کثیفه، فلانه و اینا:دی گفتم، اصلا کاری ندارم با این که کدوم بهتره، فقط میخوام بدونم وقتی IGN به گرافیکش 10 داد، گیم اسپات مدال داد، همه سایت ها تعریف کردن چرا باز ایراد میگرفتی، ولی الان کسی به آنچارتد ایراد بگیره سریع نظر سایت ها رو میندازی جلوش؟ بالاخره چیه تکلیف؟:دی همیشه مهمه یا فقط در مواقعی که به نفعه مهم میشه؟

با این بامزه بازیها هم میخوای بگی مثلا ما احمقیم و هیچی نمیفهمیم، ولی خُب خودت خوب میدونی چی میگم:دی زمان Rage نظر سایت ها مهم نیست، ولی موقع آنچارتد مهمه؟ اصلا کاری ندارم کدوم بهتره ها، فقط سواله:دی همیشه مهمه، یا فقط برای آنچارتد مهم میشه؟ میخوام تکلیفم رو بدونم که اگه گزینه دوم باشه دیگه تو این بحث ها شرکت نکنم:دی میگی بهم؟:(

من کجا گفتم نظر سایتها مهم نیست ؟!!! آقا اصلا شاید ارزش گرافیکی Rage با 60 فریم بودن و Open World بودن بیشتر از Uncharted باشه ، خب سایتها هم اینو دیدن که اینهمه تعریف کردن ، اما ، آقای منطقی ، خوب گوش کن به این تیکه ، Rage به این دلیل ازش تعریف شد که 60 فریم بودن و Open World بود ، واسه همین اکثرا سایتها مشکلات Texture Loading و کم عمق بودن تکسچرها ( باز عکس دور نشون ندید ، میدونم تنوع تکسچرش تو هیچ بازی ای نیست ) و یا اون یه ذره Screen Tearing رو بهش بخشیدن .
من اگه خودم اگه ایراد گرفتم چون 60 فریم بودن بازی زیاد واسم مهم نیست ، و روی Texture Pop in یا Object Pop in یا Screen tearing هم حساسیت زیادی دارم و ترجیح میدادم Rage همین کثیف کاریا رو نداشت و تمیز بود بجاش 30 فریم بود .

اما Uncharted 3 یه بازی که من از دیدنش خیلی لذت میبرم ، جایی رو مخم نمیره ، همه چی زیباست ، همه مسائل مربوط به گرافیک در بالاترین سطح قرار داره از نورپردازی و تکسچر بگیر تا تعداد پلیگانها و انیمیشنها و تنوع لوکیشنها و افکت آتش و آب و حرارت و انفجار و گرد و غبار و شن و ... تخریب پذیری مناسب ، جزییات بسیار زیاد ، توجه به ریز ترین نکات گرافیکی که به فکر خیلیا نمیرسه و ........
با همه اینا برای من مهم نیست بازی 30 فریمه ( نه افت فریم داره نه ST ) و مهم هم نیست که چون بازی خطیه تونستن اینکار رو بکنن . مهم اینه که همه چی در کنار هم بی نقص و عالیه .

همه این سایتها هم اینو میدونن که بازی 30 فریمه و خطیه . از نظر من U3 بهترین گرافیک رو داره اما ادعایی ندارم که با ارزش ترین گرافیک رو داره ، همون Rage هم اگر 30 فریم بود و هیچی بهش اضافه نمیشد ( یعنی همینی که الان هست ) خب اونموقع ایراداتش هم به چشم میومد .

دیگه هم حوصله ندارم .... چند ساله هی دارم اینا رو میگم آخرشم شما هر سال یه چیز جدید رو میکنید ، من دیگه عمرا کاری به کارتون ندارم ، هر چی دوست دارید بگید و 10000000 تا Screen shot بذارید اینجا که فلان و ... اما واقعیت رو نمیشه تغییر داد .

Robin Hood

بحث کردن با شما فایده ای نخواهد داشت وقتی خیلی دوست داری دقیقا به نکات قوت یک بازی دست بزاری دیگه حرفی باقی نمیمونه ولی شما که از DF تصویر میزاری پس میتونی حرفهای همون DF را در مورد بازی بخونی . پس یعنی تمام حرفهای تو میره زیر سوال .
میدونی کلا بیشتر از این ازت انتظار ندارم این همه عکس و منبع و صحبتهای خود DF رو برات گذاشتم که خودت حتما تا به حال 100 دفعه خوندیشون ولی باز حرف خودتو میزنی.
کلا هیچی تو کتت نمیره .
ضمنا شما و دوستت پست بنده رو نقل قول کردی منم برات احترام قائل شدم جوابتو دادم وگرنه من اصلا قصد بحث کردم باهات رو به هیچ وجه ندارم .

درس اول :

استااااااااااااااااااااااااااااااااااد ، چگونه بفهمیم یک بازی بالاترین گرافیک را دارد ؟

1. چشمان Gartall
  2. چشمان Dreadlord
  3. چشمان mosen
  4. چشمان Kayne
  5. نظر اکثریت سایتها و مجلات
  6. گزینه 1 تا 4
گزینه 1 صحیح است :دی

ن کجا گفتم نظر سایتها مهم نیست ؟!!! آقا اصلا شاید ارزش گرافیکی Rage با 60 فریم بودن و Open World بودن بیشتر از Uncharted باشه ، خب سایتها هم اینو دیدن که اینهمه تعریف کردن ، اما ، آقای منطقی ، خوب گوش کن به این تیکه ، Rage به این دلیل ازش تعریف شد که 60 فریم بودن و Open World بود ، واسه همین اکثرا سایتها مشکلات Texture Loading و کم عمق بودن تکسچرها ( باز عکس دور نشون ندید ، میدونم تنوع تکسچرش تو هیچ بازی ای نیست ) و یا اون یه ذره Screen Tearing رو بهش بخشیدن .
خُب میشه چند تا سایت بهم نشون بدی که مثلا (به طور مثال) گفتن:

Rage is bad, it's textures are bi keifiat but it is 60 frame, so it is good ؟ :دی

در این صورت حرفت کاملا متینه و قبول میکنیم که Rage فقط برای 60 فریم تحویل گرفته شد>:d<

میدونی کلا بیشتر از این ازت انتظار ندارم این همه عکس و منبع و صحبتهای خود DF رو برات گذاشتم که خودت حتما تا به حال 100 دفعه خوندیشون ولی باز حرف خودتو میزنی.
کلا هیچی تو کتت نمیره .
ضمنا شما و دوستت پست بنده رو نقل قول کردی منم برات احترام قائل شدم جوابتو دادم وگرنه من اصلا قصد بحث کردم باهات رو به هیچ وجه ندارم .
گزینه 1 صحیح است :دی

اهان پس فقط شما بلدی بری ایرادهایی که DF گرفته را اینجا دیکته کنی ؟! اما نتیجه گیری نهایش مهم نیست ؟! که بعد از هر پاراگراف یه تعریف بزرگ از بازی میکنه ! که از معدود بازیهایی این نسل ازش چنین تعریفی شده ! کلمات یونیک و خارق العاده و بی نظیر و شاید بهترین , همش میشن باد و هوا ؟!

• Like
Reactions: Kavigne
منظورم اینه از هر بازی حتی Crysis 2 DX11 tessellation میشه یجوری عکس گرفت که تکسچر ها فلت باشه. میخوای تکسچر های رج رو با اون عکس U3 مقایسه کنی از این تصویر که توی شرایط یکسان هست استفاده کن:

تازه همون عکس U3 بعضی از کاشی های زمینش کاملاً برجسته ـس.
deal with it
رضا چرا تفره میری؟ مگه من گفتم فقط تکسچرهای u3 فلت ـه؟ عجیبِ ها ایرادایی که خودتون میگیرید نمیبینید ما یه کلام بگیم مثل گاو پیشونی سفید پستمون تو ذهنِ بعضی ها هک میشه ! خوب برو ببین بحث از کجا شروع شد !:d من فقط منظورم اینکه اگه rage بافت بی کیفیت داره u3 هم داره اگه ریج تکسچرهاش بعضی جاها flat ـه u3 هم هست ! به خاطر همینم عکس گذاشتم !

اهان پس فقط شما بلدی بری ایرادهایی که DF گرفته را اینجا دیکته کنی ؟! اما نتیجه گیری نهایش مهم نیست ؟! که بعد از هر پاراگراف یه تعریف بزرگ از بازی میکنه ! که از معدود بازیهایی این نسل ازش چنین تعریفی شده ! کلمات یونیک و خارق العاده و بی نظیر و شاید بهترین , همش میشن باد و هوا ؟!
آنالیز گرافیکی بوده متوجهی؟ نه حتما این همه مشکل و توضیحاتشون در طول نقد میشه باد هوا !!! به میانگین امتیازات هم که حتما واقفین . بحث دیگه از نظر من تمومه ...

آنالیز گرافیکی بوده متوجهی؟ نه حتما این همه مشکل و توضیحاتشون در طول نقد میشه باد هوا !!! به میانگین امتیازات هم که حتما واقفین . بحث دیگه از نظر من تمومه ...

بعد از این همه ایراد به قول خودت نتیجه گیریش در کل مقاله چی بوده ؟!

خُب میشه چند تا سایت بهم نشون بدی که مثلا (به طور مثال) گفتن:

Rage is bad, it's textures are bi keifiat but it is 60 frame, so it is good ؟ :biggrin1:
در این صورت حرفت کاملا متینه و قبول میکنیم که Rage فقط برای 60 فریم تحویل گرفته شد>:d<
کلا مهم نیست که من چی میگم و بقیه چی میگه و سایتها چی میگه ولی برام جالبه حتی یه سایتی جرات میکنه یه همچین چیزی برای بازی بگه . این سایت تو متا هم امتیازش ثبت شده :
Rage looks like a launch title for whatever system Xbox is planning for us next. I still can’t believe my six year old Xbox 360 is capable of delivering the graphics and the gameplay I’ve been enjoying for the past week
RAGE مثل لانچ تایتل نسل بعدی میمونه و ما هنوز باورمون نمیشه که این گرافیک چطور تو یه سخت افزار 6 ساله اجرا میشه .
مثلا کلمه خارق العاده همینطوری از زمین در نیومده که DF با اون ریز بینیش به یک بازی بگه و جرات اینو بده که بگه که شاید بازی بهترین گرافیک باشه !
ولی با این همه حال بازم بازی میشه بد و در حد انتظار نبودن !
همین کارمک تونسته با یک بازیه 60 فریم مقابل بازیهای 30 چنین تعاریفی بشنوه خودش ثابت میکنه که این بشر در چه جایگاهی قرار داره حالا بقیه بازی ها برن پُزه اینو بدن که با 30 فریم بهترین شدند ! وای که چه دستاوردی !
حالا اصلا هم نمیشه مارک هایپ روی این تعاریف چسبوند چون این بازی از سایتهایی که حتی بهش دادند 5 از این تعاریف ها در مورد گرافیکش شنید ! ولی بازم مهم نیست !!

خب بچه ها موافقید تاپیک قفل شه ؟ بهترین گرافیک سال 2011 هم که مشخص شد Rage و هیچ حرفی توش نیست و بنابراین این تاپیک دیگه بی فایده ست .

من نمی فهمم وقتی یه مساله ای مثل روز روشنه این بحث ها برای چیه دیگه؟
این بحث ها برا اینه که به هر قیمتی شده یه بازی انحصاری PS3 به عنوان بهترین گرافیک شناخته نشه. تا یکی دو ماه پیش عکس و اسکرین شات ازکرایسیس و گیرز 3 تو تاپیک ردیف میشد الان دیدن با اونا نمیشه رفت سراغ ریج.
من کجا گفتم نظر سایتها مهم نیست ؟!!! آقا اصلا شاید ارزش گرافیکی Rage با 60 فریم بودن و Open World بودن بیشتر از Uncharted باشه ، خب سایتها هم اینو دیدن که اینهمه تعریف کردن ، اما ، آقای منطقی ، خوب گوش کن به این تیکه ، Rage به این دلیل ازش تعریف شد که 60 فریم بودن و Open World بود ، واسه همین اکثرا سایتها مشکلات Texture Loading و کم عمق بودن تکسچرها ( باز عکس دور نشون ندید ، میدونم تنوع تکسچرش تو هیچ بازی ای نیست ) و یا اون یه ذره Screen Tearing رو بهش بخشیدن .
من اگه خودم اگه ایراد گرفتم چون 60 فریم بودن بازی زیاد واسم مهم نیست ، و روی Texture Pop in یا Object Pop in یا Screen tearing هم حساسیت زیادی دارم و ترجیح میدادم Rage همین کثیف کاریا رو نداشت و تمیز بود بجاش 30 فریم بود .

اما Uncharted 3 یه بازی که من از دیدنش خیلی لذت میبرم ، جایی رو مخم نمیره ، همه چی زیباست ، همه مسائل مربوط به گرافیک در بالاترین سطح قرار داره از نورپردازی و تکسچر بگیر تا تعداد پلیگانها و انیمیشنها و تنوع لوکیشنها و افکت آتش و آب و حرارت و انفجار و گرد و غبار و شن و ... تخریب پذیری مناسب ، جزییات بسیار زیاد ، توجه به ریز ترین نکات گرافیکی که به فکر خیلیا نمیرسه و ........
با همه اینا برای من مهم نیست بازی 30 فریمه ( نه افت فریم داره نه ST ) و مهم هم نیست که چون بازی خطیه تونستن اینکار رو بکنن . مهم اینه که همه چی در کنار هم بی نقص و عالیه .

همه این سایتها هم اینو میدونن که بازی 30 فریمه و خطیه . از نظر من U3 بهترین گرافیک رو داره اما ادعایی ندارم که با ارزش ترین گرافیک رو داره ، همون Rage هم اگر 30 فریم بود و هیچی بهش اضافه نمیشد ( یعنی همینی که الان هست ) خب اونموقع ایراداتش هم به چشم میومد .

دیگه هم حوصله ندارم .... چند ساله هی دارم اینا رو میگم آخرشم شما هر سال یه چیز جدید رو میکنید ، من دیگه عمرا کاری به کارتون ندارم ، هر چی دوست دارید بگید و 10000000 تا Screen shot بذارید اینجا که فلان و ... اما واقعیت رو نمیشه تغییر داد .
من واقعا نمیفهمم یعنی درک این متن به این سادگی خیلی سخته؟

این بحث ها برا اینه که به هر قیمتی شده یه بازی انحصاری PS3 به عنوان بهترین گرافیک شناخته نشه. تا یکی دو ماه پیش عکس و اسکرین شات ازکرایسیس و گیرز 3 تو تاپیک ردیف میشد الان دیدن با اونا نمیشه رفت سراغ ریج.

با بحث مگه چیزی عوض میشه؟ اکثر منتقدها نقل قول مستقیم ازشون هست که Uncharted 3 بهترین گرافیک رو تا بحال داشته. آخر سال هم باز میبینیم کدوم بازی ها GOTY میشن، حالا بذار بحث کنن.

خب بچه ها موافقید تاپیک قفل شه ؟ بهترین گرافیک سال 2011 هم که مشخص شد Rage و هیچ حرفی توش نیست و بنابراین این تاپیک دیگه بی فایده ست .

نیما شرمنده رک بهت میگم اما چرا مثه دختر بچه های 6 5 ساله قهر می کنی هی ؟ وقتی میای تو تاپیک بحث کنی باید تحمل شنیدن نظر های مختلف رو داشته باشی ، پس یا نیا یا وقتی میای اینطور نیا .

در مورد DD ـه U3 ، اونی که گذاشتین بک گرانده نه DD . چون تأثیر پذیری خاصی نداره . مثلا تو کرایسیس 1 شما یه جا یه چن تا c4 بکارین یه چن صد متری دور شین بعد ببرینش رو هوا ، منظره رو نگا کنین . همچین چیزی تو U3 دیده فک نکنم بشه اگه دیده شه حرفمو پس می گیرم . منظورم اینه که یه چیز ِ ثابته که رندر میشه و تأثیر پذیر نیست ، خیلی از بازیها این طور بک گراندی داشتن ، همین Bad Company 2 تا یه فواصلی :دی

دوستان عزیز انقدر بحث نکنید.خودتونم میدونید که بهترین گرافیک سال از آن u3 هست پس بهتره انقدر پیچیدش نکنید.منم قبول دارم rage با 60 فریم شاهکار تحویل داده ولی مطمئن باشید هیچ شانسی نداره.درسته که اگر این بازی 30 فریم بود بازی تحویل میداد که همه بازیها جلوش باید لنگ مینداختن ولی اونچیزی که مسلمه هیچکدوم از این اگرها به حقیقت نپیوسته و حقیقتی که باید پذیرفت اول بودن uncharted3 هست.پس بیش از این با هم جدل نکنید.

• Like
Reactions: .:Pouria:.
Rage:
advantage:
نوآوری در به کار گیری تکسچرهای حجیم که تکراری نیستن.
60 فریم بر ثانیه
محیط وسیع
انیمیشنهای عالی
disadvantage:
افت رزولوشن
پله ای لود شدن تکسچرها
نبود AA
تکسچرهای کم عمق از فاصله نزدیک

Gears 3
Advantage:
محیطهای شلوغ
اکشن نفس گیر
نور پردازی عالی
کاراکتر مدلهای عالی
Normal map ـهای عالی
Disadvantage:
انیمیشن نه چندان خوب
نبود AA در برخی لوکیشنها اذیت میکرد
کارگردانی صحنه بد

Crysis 2:
محیط بزرگ
افکتهای باور نکردنی هم زمان با هم
جزئیات زیاد با توجه به محیط وسیع
نور پردازی سنگین و زیبا و خیلی داینامیک (حتی نورهای اسلحه های اون موجود فضایی ها داینامیک بودن!!!)
انیمیشنهای خوب
ریل تایم بودن کات سینهای داخل بازی
disadvantage:
افت فریم
لود شدن آبجکتها در فاصله نزدیک که البته با توجه به وسعت محیط قابل چشم پوشیه.

Uncharted 3:
انیمیشنهای فوق العاده
جزئیات عالی در محیط
AA قابل قبول
طراحی صحنه ها wow انگیز در حد فیلمهای هالی وودی
کاراکتر مدلهای عالی
نورپردازی عالی

Disadvantage:
محیط های نه چندان وسیع و Event های اسکریپ شده که این مورد دوم اتفاقا به سینمایی شدن بازی کمک بزرگی کرده (کلا این دو مورد رو اگه کسی بخواد مته به خشخاش بزنه میشه ایراد)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or