کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
ببین فرخ یه نکتی هست که باید بهش توجه کنی اونم تحت تاثیر قرار گرفتن، (همون جوگیری) بعد انجام یه بازی ـه ؛ مثلا من وقتی گیرز 3 زدم تا 5 ، 6 روز اول فک میکردم بهترین کرافیک کنسولی ـه ، ولی وقتی واسه تنوع یه دور Crysis 2 زدم نظر برگشت ، بعد دوباره ریج بازی کردم باز نظرم عوض شد بعید نیست u3 بزنم دوباره نظرم تغییر کنه .......

مثلاً من به نیما یا دوستان دیگه که u3 تموم کردن پشنهاد میکنم یه دور Crysis 2 بزنن اونوقت یسری تفاوت ها احساس میشه، یه وقت بد برداشت نکنید منظورم این نیست که Crysis 2 بهتره ها ! منظورم اینکه تفاوت های هر دو عنوان تو زمینه های مختلف خیلی راحت به چشم میاد(حالا اگه دوتا کنسول و مانیتور داشته باشین که چه بهتر :d)

در کل امسال تعداد بازی هایی که از لحاظ گرافیکی در سطح بالایی بودن زیاده ، حتی عناوینی مثل batman و forza 4 هم به نظر من گرافیک فوق العاده ایی نسبت به سبکشون نمایش دادن و مطمئنم فن های هر دو تا کنسول حداقل از لحاظ گرافیکی به اندازه کافی اشباع شدن.....

ببین فرخ یه نکتی هست که باید بهش توجه کنی اونم تحت تاثیر قرار گرفتن، (همون جوگیری) بعد انجام یه بازی ـه ؛ مثلا من وقتی گیرز 3 زدم تا 5 ، 6 روز اول فک میکردم بهترین کرافیک کنسولی ـه ، ولی وقتی واسه تنوع یه دور Crysis 2 زدم نظر برگشت ، بعد دوباره ریج بازی کردم باز نظرم عوض شد بعید نیست u3 بزنم دوباره نظرم تغییر کنه .......

مثلاً من به نیما یا دوستان دیگه که u3 تموم کردن پشنهاد میکنم یه دور Crysis 2 بزنن اونوقت یسری تفاوت ها احساس میشه، یه وقت بد برداشت نکنید منظورم این نیست که Crysis 2 بهتره ها ! منظورم اینکه تفاوت های هر دو عنوان تو زمینه های مختلف خیلی راحت به چشم میاد(حالا اگه دوتا کنسول و مانیتور داشته باشین که چه بهتر :d)

در کل امسال تعداد بازی هایی که از لحاظ گرافیکی در سطح بالایی بودن زیاده ، حتی عناوینی مثل batman و forza 4 هم به نظر من گرافیک فوق العاده ایی نسبت به سبکشون نمایش دادن و مطمئنم فن های هر دو تا کنسول حداقل از لحاظ گرافیکی به اندازه کافی اشباع شدن.....

دقیقا من همین کار رو کردم و پیشنهاد هم دادم که همه اینکار رو کنن ! فرقی نداره ... U3 بنظرمن بهترینه .

خب الان باید چیکار کنیم ؟! شما بفرمایید مرجع ما برای تشخیص بهترین گرافیک چیه ؟ من یه سوال پرسیدم چند تا گزینه داشت جواب ندادید ! لطفا روشن کن قضیه رو ... هرچی تو بگی قبوله .
منظور من کاملا روشن بود . خب شما بفرمایید ما چیکار کنیم ؟! ایا نظرات اون سایتها ها را قبول داری در مورد rage ؟ سایتها یکی هستند ولی منتقدا یکی نیست نقدها هم فقط 10 روز با هم فاصله دارند با توجه به اینکه ریج 7 سپتامبر عرضه شده و از طرفی انچارتد 3 یک ماه در دست منتقدین بوده . حالا حرفه کدوم منتقد را قبول داری ؟

اونجوری که امثال شما نظرات این سایتها رو علم میکنن ، اون سایت و متقدش میشه مبدع تاریخ صنعت گیم !
چه پستی دادی شما :)) DF ی که سرتاپا به شدت از بازی تعریف کرده ؟! بازم نقل قول کنم برات ؟

فاصله نقدها را نگاه کن اینجا منتقدا متفاوته و نظر خودشون را گفتن . وگرنه اگه کار جوگیری بود سر گیرز 3 و bf3 هم از این حرفها میگفتند .
من فهمیدم چی گفتی نمیخواد زیاد کشش بدی :دی

آخرین ویرایش:
دقیقا من همین کار رو کردم و پیشنهاد هم دادم که همه اینکار رو کنن ! فرقی نداره ... U3 بنظرمن بهترینه .
چی بگم والا .......
دوستانی که بازی کردن یه سوال من تو تریلر هایی که جدیداً دانلود کردم ، مثله اینکه object motion blur حذف کردن درسته؟ ولی تو تریلر های قدیمی تر به وضوح از این افکت استفاده شده بود!
فاصله نقدها را نگاه کن اینجا منتقدا متفاوته و نظر خودشون را گفتن . وگرنه اگه کار جوگیری بود سر گیرز 3 و bf3 هم از این حرفها میگفتند .
من فهمیدم چی گفتی نمیخواد زیاد کشش بدی :دی
باو من که فن گیرزم خودم قبول دارم در سطح rage نیست ، از سایت ها دیگه چه انتظاری داشته باشم؟:d از طرفی قبلاً هم بهت گفته بودم گرافیک فنی گیرز 3 یجوارایی فدای طراحی ضعیف و انتخاب نادرست رنگ ها تو بعضی مراحل شده ،یعنی ما تو گیرز3 مراحلی رو داریم که حتی از شماره دوم هم ضعیف تره و در سطح پایین تری قرار میگیره (البته فقط از لحاظ هنری دارم میگم )......

آخرین ویرایش:
منظور من کاملا روشن بود . خب شما بفرمایید ما چیکار کنیم ؟! ایا نظرات اون سایتها ها را قبول داری در مورد rage ؟ سایتها یکی هستند ولی منتقدا یکی نیست نقدها هم فقط 10 روز با هم فاصله دارند با توجه به اینکه ریج 7 سپتامبر عرضه شده و از طرفی انچارتد 3 یک ماه در دست منتقدین بوده . حالا حرفه کدوم منتقد را قبول داری ؟
خب فرخ همیشه همین طور بوده و هست و خواهد بود ! :دی منم توی همین تاپیک بهت گفتم که توی هر سایت کلی نویسنده وجود داره که هرکدوم موقع نقد نظر خودشون رو میدن نه نظر جمع منتقدان اون سایت رو . یعنی حتی ممکنه یکی از گرافیک بازی X بیشتر از Y خوشش بیاد ولی اهل استفاده از این جور کلمات نباشه و ملت فرض میکنن گرافیک Y توی اون سایت بهتر در نظر گرفته شده !
این موضوع فاصله زمانی کم بین U3 و Rage هم اتفاقآ بیشتر اهمیت گرافیک U3 رو نشون میده و به ضررش بوده تا به نفعش ! چون منتقدها بلافاصله بعد از Rage رفتن سراغ U3 و هر دو بازی رو خیلی نزدیک به هم تجربه کردن و هنوز Rage توی ذهنشون هست و U3 باید جوری بوده باشه که در این فاصله کم نسبت به Rage این صحبت ها رو در موردش بکنن.
دیگه یا کلآ مثل من بی خیال سایت ها باشین یا اگه نظر سایت ها براتون مهم هست ، مهم باشه دیگه ! :دی

آخرین ویرایش:
خب فرخ همیشه همین طور بوده و هست و خواهد بود ! :دی منم توی همین تاپیک بهت گفتم که توی هر سایت کلی نویسنده وجود داره که هرکدوم موقع نقد نظر خودشون رو میدن نه نظر جمع منتقدان اون سایت رو . یعنی حتی ممکنه یکی از گرافیک بازی X بیشتر از Y خوشش بیاد ولی اهل استفاده از این جور کلمات نباشه و ملت فرض میکنن گرافیک Y توی اون سایت بهتر در نظر گرفته شده !
این موضوع فاصله زمانی کم بین U3 و Rage هم اتفاقآ بیشتر اهمیت گرافیک U3 رو نشون میده و به ضررش بوده تا به نفعش ! چون منتقدها بلافاصله بعد از Rage رفتن سراغ U3 و هر دو بازی رو خیلی نزدیک به هم تجربه کردن و هنوز Rage توی ذهنشون هست و U3 باید جوری بوده باشه که در این فاصله کم نسبت به Rage این صحبت ها رو در موردش بکنن.
دیگه یا کلآ مثل من بی خیال سایت ها باشین یا اگه نظر سایت ها براتون مهم هست ، مهم باشه دیگه ! :دی
خب منم دارم این حرف را میزنم :دی منظورم اینه که فاصله نقدها خیلی کمه مشخص که هر دوبازی را اینا بالاخره تو دستشون بوده ولی اینجا منتقدها متفاوته و نظر خودشون را گفتن .
مثلا دیگه یه 2 ماهی نقدها فاصله نداره که بشه گفت خوب این از این بهتر بوده !

آقای فرخ ، الان قبول داری که که U3 از نظر سایتها در مجموع بیشتر از Rage و هر بازی دیگه ای ستایش شده یا نه ؟! ( آره یا نه )
هر وقت خواستی بری ببینی سایتها در مورد گرافیکه ریج چی گفته تک تکشون و ببینی چطور ستایش شده اره منم قبول میکنم !

برای مثال مثلا یه سایت پیدا شد که منتقدش یکی باشه ! سایته digitalspy که منتقد هر دو بازی Mark Langshaw بوده .
نظرش در مورد RAGE نسخه PS3 :
Finally, from agraphical standpoint, RAGE looks stunning, and that's no surprise given that it was built on id's new Tech 5 engine. Although it takes place on a ravaged Earth where death and destruction are rife, the post-apocalyptic backdrops are still breathtaking. There's so much vivid detail in every location, and the character models are robust, and in many cases frightening.
id's Tech 5 engine ensures that this is the studio's best-look release to date

در مورد U3 :
Graphically, Uncharted 3 is one of the best-looking games we've seen this generation. Its predecessor was visually stunning, but this pushes the boat out even further. The character models look more realistic, and the lighting and water effects more polished.

آخرین ویرایش:
خو که چی الآن ؟ کجای پاراگراف DigitalSpy گفته رج بهترین گرافیک رو داره ؟! گفته بهترین گرافیک استدیو ID Software هست که با توجه به بازی قبلیشون که مربوط به نسل قبل میشده طبیعیه .

بخش بیابون U3 رسمآ به عنوان فجیع ترین چیزی که توی کل عمرم توی یه بازی کامپیوتری دیدم انتخاب شد ! :دی میدونم که خالیه و اکشنی نداره و دستشون بازتر بوده و ... ، ولی از نظر زیبایی و عجیب بودن (واقعآ عجیب بودن !!!) چیزی به نوک شستش هم نمیرسه !
وجدانآ نمیدونم امکانش هست که در بین جمعیت چند میلیاردی کره زمین کسی این قسمت رو بازی کنه و حیرت نکنه ؟! :دی به نظرم در این صورت یکی از گزینه های زیر میتونه باشه :
1. ND در گذشته ستم خیلی بدی بهش کرده و ازش کینه به دل گرفته.
2. تلویزیون یا چشمش مشکل داره.
3. به چنان درجه ای از درویشی و قطع روح و جسم از این دنیای فانی و پَست رسیده که این چیزا براش خیلی خاص به نظر نمیاد !!!

id's Tech 5 engine ensures that this is the studio's best-look release to date
فرخ ننوشته بهترین گرافیک کنسولیه ! :دی نوشته بهترین گرافیک این استودیو یعنی id Software تا امروز هست !

خو که چی الآن ؟ کجای پاراگراف DigitalSpy گفته رج بهترین گرافیک رو داره ؟! گفته بهترین گرافیک استدیو ID Software هست که با توجه به بازی قبلیشون که مربوط به نسل قبل میشده طبیعیه .
این استادیو عجب بدبختی شده که این سایته بازی RAGE را با بازی نسل قبل خودشون مقایسه میکنه :( واقعا تاسف باره که این بازی چندین سال بهتر از DOOM3 واقع شده نکه این استادیو کلا هیچی نبوده به همین خاطر!
عزیزم بهترین در تاریخ فرق میکنه با کلمه فقط بهترین ! یه بازی ممکنه بهترین تا به امروز باشه ولی بهترین در تاریخ نباشه ! بهترین تاریخ منظور اینه که کدوم بازی در زمان خودش بیشترین تاثیر گذاری را داشته . وگرنه حرفه این سایت خنده دار میشد اون چیزی که تو معنی میکنی منظورش بوده باشه !
فرخ ننوشته بهترین گرافیک کنسولیه ! :biggrin1: نوشته بهترین گرافیک این استودیو یعنی id Software تا امروز هست !
یه لحظه جای تو کلمه را برعکس دیدم که معنیش را متفاوت میکرد الان دقت کردم دیدم اره راست میگی :دی
بالاخره فرقی نمیکنه در هر صورت منتقد یکی بوده و U3 گفته یکی از بهترین ها .

آخرین ویرایش:
این استادیو عجب بدبختی شده که این سایته بازی RAGE را با بازی نسل قبل خودشون مقایسه میکنه :( واقعا تاسف باره که این بازی چندین سال بهتر از DOOM3 واقع شده نکه این استادیو کلا هیچی نبوده به همین خاطر!
خودت میفهمی چی میگی ؟! یجوری پست میدی آدم خندش میگیره ((: ! گفته بهترین گرافیک استدیو ID هست, یعنی با آخرین محصول این استدیو مقایسه کرده و این حرفو زده این دیگه فهمش مشکله ؟
به U3 گفته یکی از بهترین های نسل، اینم توضیح کلیش:
Graphically, Uncharted 3 is one of the best-looking games we've seen this generation. Its predecessor was visually stunning, but this pushes the boat out even further. The character models look more realistic, and the lighting and water effects more polished.

It's the attention to detail that makes it look as though you could reach out and touch the in-game world. From the coating of sand on Drake's skin in the desert, to the sunlight that breaks through the trees when he's exploring the French wilderness. It left us wondering just how much better graphics are ever going to get.

اینم واسه Rage
Finally, from a graphical standpoint, RAGE looks stunning, and that's no surprise given that it was built on id's new Tech 5 engine. Although it takes place on a ravaged Earth where death and destruction are rife, the post-apocalyptic backdrops are still breathtaking. There's so much vivid detail in every location, and the character models are robust, and in many cases frightening. The occasional instances of minor scenery pop-up and invisible walls is disappointing, but they don't occur enough to detract from the experience.

هیچ جا هم اشاره نکرده که رج بهترین گرافیک رو داره، حتی اسمی از یکی از بهترین ها هم نبرده .

خودت میفهمی چی میگی ؟! یجوری پست میدی آدم خندش میگیره ((: ! گفته بهترین گرافیک استدیو ID هست, یعنی با آخرین محصول این استدیو مقایسه کرده و این حرفو زده این دیگه فهمش مشکله ؟
به U3 گفته یکی از بهترین های نسل، اینم توضیح کلیش:
یعنی تومیگی فقط منظورش این سایته این بوده که گرافیک rage بهتر از doom3 که سال 2004 اومده هست ؟!

حالا چرا رای نمیدی فرخ ؟! مگه نمیگی Rage بهترینه ؟!
واسه چی رای بدم مثلا ؟!

یعنی تومیگی فقط منظورش این سایته این بوده که گرافیک rage بهتر از doom3 که سال 2004 اومده هست ؟!
وقتی میگه بهترین گرافیک تاریخ این استدیو هست یعنی از تمام کارهای قبلش بهتره (مثلاً MW3 رو میگن بهترین گرافیک تاریخ IW هست یعنی از تمام کار های قبلیش برتره) . غیر از این برداشت دیگه ای نمیشه کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or