کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
البته فرخ جان معنی اون جمله میشه:زیباترین کار این استودیو(id Software) تا به الان. [2]

حالا اینکه از جمله ی بالا چه برداشتی میشه کرد دیگه فکر کنم واضح باشه و همه بدون معنیش دقیقا چی میشه !

دقت کنید !
id's Tech 5 engine ensures that this is the studio's best-look release to date
بعد از مطالعه که جمله تاریخ یعنی چی؟ من میتوم روی این مسئله حرف بزنم !
بهترین دانشمند تاریخ ؟ بهترین فیلم تاریخ ؟ بهترین خواننده تاریخ ؟ بهترین ..................تاریخ؟
وقتی میگه بهترین بازیه این استادیو در تاریخ ؟ معنیش این نمیشه مستقیم معنی کنیم که بازی بهتر از doom3 و doom2 و.......... بوده !
نه پس میخواستی نباشه ؟!
بهترین در تاریخ یعنی اینکه یک بازی تو رمان خودش ببیشترین تاثیر گذاری را داشته باشه . به طور مثال وقتی سایتی بهترین بازیهای تاریخ را انتخاب میکنه از رو میانگین امتیازات بازی هاپشته سر هم ردیف نمیکنه! بلکه با اون چیزی که گفتم بازی را انتخاب میکنه . مثلا برای نمونه میتونید به بهترین بازیهای تاریخ ign که مدام انجامش میده نگاه بندازید از رو امتیاز انتخاب نمیکنه مثلا رتبه HL از HL2 بالاتره ولی امتیاز HL2 از HL بیشتره .

آخرین ویرایش:
دقت کنید !
بهترین دانشمند تاریخ ؟ بهترین فیلم تاریخ ؟ بهترین خواننده تاریخ ؟ بهترین ..................تاریخ؟
وقتی میگه بهترین بازیه این استادیو در تاریخ ؟ معنیش این نمیشه مستقیم معنی کنیم که بازی بهتر از doom3 و doom2 و.......... بوده !
نه پس میخواستی نباشه ؟!
بهترین در تاریخ یعنی اینکه یک بازی تو رمان خودش ببیشترین تاثیر گذاری را داشته باشه . به طور مثال وقتی سایتی بهترین بازیهای تاریخ را انتخاب میکنه از رو میانگین امتیازات بازی هاپشته سر هم ردیف نمیکنه! بلکه با اون چیزی که گفتم بازی را انتخاب میکنه . مثلا برای نمونه میتونید به بهترین بازیهای تاریخ ign که مدام انجامش میده نگاه بندازید از رو امتیاز انتخاب نمیکنه مثلا رتبه HL از HL2 بالاتره ولی امتیاز HL2 از HL بیشتره .
فرخ دیگه انقدر پیچش نداره اون جمله ! :دی معنیش مشخصه :
انجین id Tech 5 باعث میشه این بازی (Rage) زیباترین بازی استودیو تا امروز باشه ! :دی

دقت کنید !
نه پس میخواستی نباشه ؟!
تفسیرو عشق است !!! معنی این جمله رو یا متوجه نشدی یا نمیخوای بشی که با توجه به توضیح بچه ها همون مورد دوم درسته فکر کنم.
معنیش نمیشه زیباترین بازی این استدیو در تاریخ, معنیش میشه زیباترین کار این استدیو تا به امروز.
To date = تا به امروز ، تا این موقع

من تازه دیدم این تاپیک رو ...29 صفحه رفته جلو واسه چیزی که معلوم و مشخصه؟؟!!؟؟معلومه آنچارتد 3 و Killzone 3 بهترین گرافیک های کنسولی هستن , این که مسئله پیچیده ای نیست .
پ.ن : Halo Remake .... هیلو و گرافیک ؟=))=))....Cheerful Colors:دی

2001

2004

2004

2007

2009

2009

2010

2011

labkhand.jpg

• Like
Reactions: Dreadlord and reach
دقت کنید !
نه پس میخواستی نباشه ؟!

شما درست میگی . کسی رو که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد .

تفسیرو عشق است !!! معنی این جمله رو یا متوجه نشدی یا نمیخوای بشی که با توجه به توضیح بچه ها همون مورد دوم درسته فکر کنم.
معنیش نمیشه زیباترین بازی این استدیو در تاریخ, معنیش میشه زیباترین کار این استدیو تا به امروز.
To date = تا به امروز ، تا این موقع
باشه باشه اقا شما راست میگی من اشتباه کردم !
تا بخوام پیغام خودم را برسونم خودم هم پیر شم !
فرخ دیگه انقدر پیچش نداره اون جمله !
biggrin1.gif
معنیش مشخصه :
انجین id Tech 5 باعث میشه این بازی (Rage) زیباترین بازی استودیو تا امروز باشه !
biggrin1.gif
اریا معنی تا به امروز همون میشه تاریخ id softwar :دی هیچ فرقی نداره ! خوت هم میدونی تاریخ فقط به بهتر بودن ختم نمیشه که مثلا دوم را با ریج مقایسه کنی. منظور همونی هست که کدوم یکی بیشترین تاثیر گذاری را تو زمان خودش داره .
من مثال هم میارم شما قبول نمیکنید :ی همین الان برو به لیست بهترین های ign یه نگاه بنداز :دی

شما درست میگی . کسی رو که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد .
شما بیداری برا هفت پشته ما بسته !

آخرین ویرایش:
Digital Foundry

Uncharted 3: Drake's Deception launches in the USA today: a game that somehow manages to eclipse the technical brilliance of its predecessor, offering up a range of graphical effects and physics work that is quite unlike anything else we've seen on the current generation platforms.
منبع:
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-what-if-uncharted-3-ran-at-60-fps
DF وعده داده به زودی بازیو آنالیز میکنه.

@ mosen

صحبت سر مسائل گرافیکیه .
همین IGN که شما تا دو روز پیش به خاطر نمره کامل دادن به U3 نظرش رو قبول نداشتی (الان جهت باد جوریه که نمراتش برات شده وحی منزل!) به گرافیک کیلزون 2 و 3 از امتیاز 9.5 کمتر نداده در صورتی از سری عنوانهای هیلو توی این نسل ، فقط هیلو ریچ تونسته این امتیاز رو بگیره .

از نقد IGN خوشم نیومد ! به بازی 10 داده درست ولی آخه مگه میشه یه بازی همه زیر بخش هاش در صنعت گیم و ... بهترین و کامل باشن ؟ حتی نقد PSX Extreme رو بیشتر میپسندم تا نقد IGN رو !!
با 10/10ـی که به بازی داد مشکلی ندارم ولی اینکه همه قسمتها از دم 10/10 بگیرن هضمش برام سخته ! این هم منطق من هست "منطق محض" نیست ! اون هم نظر شخصیم درباره محتوای نقد بود، نه جایگاه IGN !

بحث من سر گرافیک نبود ! خیلی موضوعات مقایسه ای دیگه رو هم مطرح کردن و صراحتاً نظرشون رو در بارش گفتن، الزاماً گرافیک منظورم نبود ! تو هم اگر الان میبینی خوشت نمیاد از این رفتارها باید از خیلی وقت پیش سر بحث هایی که نظر سایتها رو میبردن زیر سؤال تو بحث ها شرکت میکردی و با منطق به طرف میفهموندی که نظر اینها از اهمیت بیشتری برخوردار هست نسبت به نظرات شخصی کاربرها و با خودت همراهشون میکردی ! یعنی باید فرهنگ پذیرش نظر سایتها رو ترویج میکردی. ولی خیلی از کاربرها این کار رو که نکردن هیچی عکسش رو هم انجام دادن و تک تک این سایتها رو در کمتر از یکسال مسخره کردن ! همین Gamespot و IGN هم جزوشون بودن ! یه موقع امتیازها و نظر سایتها مهم نبود و این سلایق شخصی بود که ارجحیت داشت و الان مثل اینکه دوباره نوبت امتیازها و نظر سایتها شده که اهمیت داشته باشن ! یه رویکرد دوره ای شده تقریباً !
اینا همه صحبتهای خودت هست .
اگه نظر سایتها مهمه پس U3 بدون شک از هر لحاظ بهتره اگر نمره سایتها برخلاف حرف خودت اهمیت نداره پس این بحث ها برای چیه؟

سعی کن همه نقدهای IGN یا سایتهای دیگه رو از این به بعد بتونی هضم کنی . چون با نشون دادن امتیازاتش فقط صحبتهای قبلی خودت رو مضحک تر جلوه میدی .

آخرین ویرایش:
@ mosen

صحبت سر مسائل گرافیکیه .
همین IGN که شما تا دو روز پیش به خاطر نمره کامل دادن به U3 نظرش رو قبول نداشتی (الان جهت باد جوریه که نمراتش برات شده وحی منزل!) به گرافیک کیلزون 2 و 3 از امتیاز 9.5 کمتر نداده در صورتی از سری عنوانهای هیلو توی این نسل ، فقط هیلو ریچ تونسته این امتیاز رو بگیره .

اینا همه صحبتهای خودت هست .
اگه نظر سایتها مهمه پس U3 بدون شک از هر لحاظ بهتره اگر نمره سایتها برخلاف حرف خودت اهمیت نداره پس این بحث ها برای چیه؟

سعی کن همه نقدهای IGN یا سایتهای دیگه رو از این به بعد بتونی هضم کنی . چون با نشون دادن امتیازاتش فقط صحبتهای قبلی خودت رو مضحک تر جلوه میدی .

آره ! حق باشماست ! من اول فکر کردم IGN خرق عادت کرده سر نقد این بازی، ولی انگار قبلاً هم از این کارها کرده بوده به دفعات !

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=50572&page=55&p=1674659&viewfull=1#post1674659

من نمیدونم اگه شما در مورد چیزی که در بارش خبر نداری نظر ندی چیزی ازت کم میشه ؟ احساس کمبود میکنی ؟ احساس میکنی برای جامعت مفید نیستی ؟ یا فکر میکنی با این حرفهای خنده دارت کار هواشناس ها رو راحت تر میکنی یا میتونی به متخصصان تغذیه کمک کنی ؟ بیخیال دیگه بابا ! برو دنبال کار و زندگیت ! تو تو این فروم هدر میری بخدا ! بکن برو !

چشم داری نظر IGN در مورد بخش های گرافیکی رو بخون و ببین که هیلو در مورد گرافیک بوده یا نبوده ! نداری هم بسلامت ! خدا پشت و پناهت ! برو ببینم تا کجا میخوای بری !

شما بیداری برا هفت پشته ما بسته !

فعلا که بیداری و ما و هفت پشتمون + بچه های بازیسنتر برای بیداری شما به تنهایی کافی نبوده وای به حال روزی که بخوایم واسه بیداری هفت پشت شما وارد عمل شیم ، باید 2-3 میلیونی نفر جمع آوری کنیم :d

من نمیدونم این بحث های بیخود برای چیه دیگه نمرات کاملا مشخصه دیگه از بین انچارتد و ریج یکی به عنوان بهترین گرافیک امسال انتخاب میشه
در ضمن امیدوارم منتقدان سری هیلو هم با نمراتی که محسن گذاشت دیگه مشکلشون حل بشه ولی میدونم نمیشه

فرخ من کاری ندارم.فقط یه کاری کن که بعد اینکه u3 جایزه بهترین گرافیک رو گرفت بازم بتونی بیای سایت و نظراتت رو ما بخونیم.فکر کنم خودت هم به این جمع بندی رسیده باشی که احتمال خیلی زیاد u3 پایان سال جایزه های گرافیک رو درو می کنه.

http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=50572&page=55&p=1674659&viewfull=1#post1674659

من نمیدونم اگه شما در مورد چیزی که در بارش خبر نداری نظر ندی چیزی ازت کم میشه ؟ احساس کمبود میکنی ؟ احساس میکنی برای جامعت مفید نیستی ؟ یا فکر میکنی با این حرفهای خنده دارت کار هواشناس ها رو راحت تر میکنی یا میتونی به متخصصان تغذیه کمک کنی ؟ بیخیال دیگه بابا ! برو دنبال کار و زندگیت ! تو تو این فروم هدر میری بخدا ! بکن برو !

چشم داری نظر IGN در مورد بخش های گرافیکی رو بخون و ببین که هیلو در مورد گرافیک بوده یا نبوده ! نداری هم بسلامت ! خدا پشت و پناهت ! برو ببینم تا کجا میخوای بری !

این جمله پایین برات مفهومه یا مثل اون دوست عزیزمون باید 10 نفر بیان واست مو شکافی کنن؟
آره ! حق باشماست ! من اول فکر کردم IGN خرق عادت کرده سر نقد این بازی، ولی انگار قبلاً هم از این کارها کرده بوده به دفعات !
بله کلا IGN عادت داره به بازیهای انحصاری PS3 نمره کامل بده ! لول
پس دیگه رسما اصافه شدن این سایت به سیر عظیم سایتهای PS3 Fan تایید شد .
البته از کسی که حرفای خودشم نقض میکنه بیشتر از این انتظاری نمیره ..... خوشبختانه من مثل شما اونقدر بیکار نیستم که از صبح تا شب تو فروم پرسه بزنم تو تاپیکها دُر افشانی کنم ! بقیه میتونن قضاوت کنن که حرفای کی مضحک و خنده داره !
قبلا هم بهت گفتم ما آخر سر نفهمیدیم از این همه فنبوی بازی شما کجا رو قراره بگیری . عاقبت اینکارات هم از همین الان مشخصه .

• Like
Reactions: Sorrows

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or