lolwutاگر کرایسس 2 رو کنسول بخواد بهترین بشه واقعا مضحکه.چون با اون افت فریم واقعا مسخرس.بدون هیچ تردیدی آنچارتد 3 بهترین گرافیک کنسولی هست.
اولا که بنده کرایسس 2 رو،روی کنسول هم بازی کردم.همونطور که گفتم فوق العادس.اما افت فریم مشکل کوچیکی نیست.یه صحنه بود که تو شب هم بود،به قدری فریم پایین اومد که بازی نمیشه کرد.اسمشو نیار 3 هم رو کنسول ندیدم و نظری ندارم.اما این بازی رو pc بهترین هست.اگر واقعا بازیو زیارت کرده بودی همچین حرفی نمیزدی.به عقیده خیلی از pc گیمرها این بازی از کرایسس هم بهتره.گرافیک وحشتناک هست.نوپردازی بی نظیر،انیمیشن های عالی و بی نقص،تکسچرهای فوق العاده،تخریب پذیری بی نقص،محیطهای بسیار بزرگ.مقایسه این بازی نسخه pc با عناوین کنسولی فوق العاده مضحک هست تا جایی که بهترین گرافیک کنسولی یعنی آنچارتد 3 هم جلوش مثل شوخی میمونه.شما کلا با این سری از بازی مشکل داری و کاریش هم نمیشه کرد.lolwut
شما یا تا الآن بازی روی کنسول انجام ندادی ، یا فقط شاهکارهای اینفینیتی و تریارک رو روی 60 فریم بازی کردی ... کرایسیس 2 روی کنسول فریم ریت بسیار مناسبی داشت ؛ در واقع افت میکرد ، اما خب خیلی دیگه از بازیها هم در مواقعی افت میکنن روی کنسول ؛ این یه چیز طبیعیه .
حالا کرایسیس 2 اصلا افت فریم ؛ OK ، دیگه failfield 3 چه صیغه ایه ؟! چی داره این بازی دقیقا ؟! بقول ign گرافیک بازی در همون سطحی قرار میگیره که Bad Company 2 قبلا قرار گرفته
(روی کنسول)
ضمن اینکه من روی یک ابر رایانه هم بازی رو زیارت کردم ، با IGN موافقم شدید ! حتی روی PC هم همین وضعیت رو داریم !
یعنی رسما میتونیم بگیم مرده شور طراحی محیط و گرافیک هنری بازی رو ببره ... اگر من بخوام Failfield 3 رو (بر روی ابر رایانه!) با Uncharted 3 (بر روی کنسول محدود و عقب مونده سونی) مقایسه کنم و بگم در فاکتور گرافیک (که از دو بخش هنری و فنی تشکیل شده) این بازی از Uncharted 3 بهتر هست "سرود" خوندم .
این جمله پایین برات مفهومه یا مثل اون دوست عزیزمون باید 10 نفر بیان واست مو شکافی کنن؟
بله کلا IGN عادت داره به بازیهای انحصاری PS3 نمره کامل بده ! لول
پس دیگه رسما اصافه شدن این سایت به سیر عظیم سایتهای PS3 Fan تایید شد .
البته از کسی که حرفای خودشم نقض میکنه بیشتر از این انتظاری نمیره ..... خوشبختانه من مثل شما اونقدر بیکار نیستم که از صبح تا شب تو فروم پرسه بزنم تو تاپیکها دُر افشانی کنم ! بقیه میتونن قضاوت کنن که حرفای کی مضحک و خنده داره !
قبلا هم بهت گفتم ما آخر سر نفهمیدیم از این همه فنبوی بازی شما کجا رو قراره بگیری . عاقبت اینکارات هم از همین الان مشخصه .
این رفیقت که میگه IGN زیاد از این کارا میکنه و جو گیره و این حرفا . واسه این میگم . معتبره آخرش از نظر ایشون یا نه؟
@mosen شما چیزی خوردی عزیز ؟ تکلیفت اصلا مشخص نیست ما نمیدونیم کودوم حرف شمارو باور کنیم به خدا . البته قصد توهین نداشتم ها . همه میدونن شما جزو گیمر های قدیمی هستی که اصلا هم 360 اولین کنسولت نبوده ولی خوب گفتم که تکلیف خودت رو اول معلوم کنی بعد بیای نظر بدی. الان من گیجم نمیدونم اون نمراتی رو که واسه گرافیک هیلو از ign گذاشتی رو قبول کنم یا نه . مرسی
فرق امثال من با تو و بقیتون اینجا مشخص میشه دیگه ...گذاشتی نمرات گرافیک رو من نیومدم بگم بده و فلانه و دروغ میگه . ولی 30 صفحه رفیقات بامبول بازی دارن در میارن و این تنها تاپیک هم نیست و هی باد این ور اون ورشون میکنه ....
این بنده خدا u.s.a هم که من مدتها پیش کردمش تو لیست سیاه وگرنه الان تو دیوونه خونه بودم ...صفحه به صفحه نظرش عوض میشه و روح و روان آدم رو نابود میکنه . IGN گفته گرافیک هیلو خوبه ؟ خوب خدا رو شکر پس وسلام دیگه چرا موسن جان و اون یکی دیگه که اسمش رو نمیدونم دارن ملت رو کچل میکنن با حرفاشون؟ مگه نمیگین چشم من ایراد داره و گرافیک هیلو رو زشت میبینه و سایت ها همه راست میگن و فلان و فلان ؟ پس وسلام دیگه مشخصه کودوم بازی بهترینه چرا پس بحث میکنید ؟
آرین اینو از کاربر مُسن بپرس ببینیم آخر جهت باد کدوم طرفه ! آیا iGN رو قبول داره یا نداره ! بالاخره اول باید تکلیفشو با خودش روشن کنه بعد شروع به بحثای کلیشه ای که توش استاده بکنه دیگه
حسین جان جوابش خیلی سادس :مصطفی کرایسس عالی بود.تو این شکی نیست.من خودم چند هفته پیش داشتم با آخرین تنطمیات رو pc بازی میکردم.بعد همزمان یه مانیتور دیگه آوردم و نسخه کنسولی هم تست کردم.واقعا فکم خورد زمین.چون واقعا عالی و باورنکردنی هست که این گرافیک رو کنسول اجرا میشه.اونم با اون محیط عظیم و آبجکتهای فراوون که هرکدومش قابل برداشتن هست.اما به نظر خودم بازی ایی لایق بهترین شدن هست که کم نقص تر باشه.درسته به نظر خودم تو افکتهایی مثل آب،آتش،انفجار کرایسس بهترین هست.اما خب اشکال بزرگی مثل افت فریم هم داره.اما آنچارتد در همه زمینه ها عالیه.به خصوص انیمیشن که یه نسل از بقیه عناوین جلوتره.
man , I'm doneبهترین گرافیک کنسولی یعنی آنچارتد 3 هم جلوش مثل شوخی میمونه
خودم هنوز U3 رو تجربه نکردم،ولی به نظر نمیرسه در تمام زمینه ها بهترین باشه.انیمیشن که حرفی درش نیست.سوم شخص بودن هم بهش کمک میکنه و انیمیشن هاش بیشتر تو چشمه.از کیفیت تکسچراش هم که خیلی تعریف کردن.نورپردازیش هم زیاد تعریف شنیدم و دیدم.ولی از اون ور Crysis 2 هم بهتر نباشه،کم هم نمیاره از این نظر!اون نورپردازی خارق العاده با منابع نور اکثرا تاثیر پذیر(فقط همون اول بازی که کنترل آلکاتراز رو آدم دستش میگیره بعد از اولین در،اون چراغ X-Ray رو بگیر دستت و روی اجسام بگیر تا بفهمی نورپردازی به چی میگن)اون حجم افکت های پر زرق و برق تو همچین محیط وسیعی (به نسبت باقی بازی ها) کم کاری نیست.افت فریمش هم زیاد محسوس نبود.بیشترین افت فریمش که تا حدود 20 اینا میومد اون قسمت تانک سواریش بود که اونجا هم زیاد به فریم بالا نیاز نداشت!فیزیک کاربردی و تخریب پذیری اگه نگیم بهترین،یکی از بهترین ها بوده.اگر کرایسس 2 رو کنسول بخواد بهترین بشه واقعا مضحکه.چون با اون افت فریم واقعا مسخرس.بدون هیچ تردیدی آنچارتد 3 بهترین گرافیک کنسولی هست.
آقا مگه من میگم کرایسس بده؟؟!!میگم از لحاظ افکت حتی از آنچارتد هم به نظرم بهتره.ولی افت فریم مشکل کوچیکی نیست.چون اگر میخواستن فریم رو ثابت نگه دارن مجبور میشدن خیلی از این افکتها رو فدا کنن.اما آنچارتد بدون افت فریم داره یه گرافیک فوق العاده تحویل میده.حسین جان جوابش خیلی سادس :
محیط وسیع ، نورپردازی تماماً ریل تام که هنوز نمونش ندیدم ، افکت های بینظیر و سنگین ، سایه زنی ریل تام ( البته ته تماماً :d ) فیزیکی اجسام که نمونه تو کنسول نداره و .....
هر وقت بازی رو دیدی که تونست تمام موارد بالا با هم داشته باشه و افت فریم پیدا نکنه من حرفت قبول میکنم :d
از طرفی تا حالا به این فک کردی که تو خونه داری کرایسیس رو چه سیستمی بازی میکنی؟ خدایی باورت میشه بازی رو با همون افکت ها داری رو کنسول میبینی؟
آره آقا شما راست میگی.تکسچرهاش فوق العاده نیست.الان که فکر میکنم می بینم از آنچارتد هم ضعیفتره.فقط این جک رو جای دیگه نگو.حالا شما اگر روی پنتیوم 2 بازی کردی مشکل من نیست.ولی من که رو آخرین گرافیک زدم،مقایسه عناوین کنسولی با این بازی فوق العاده مسخره و خنده دار هست.اگر بگیم از کرایسس هم بهتر نباشه،ولی بازهم عناوین کنسولی رو مثل آب خوردن له میکنه.بعد این خیلی از PC Gamers رو برام مثال بیار ... همین ایزلدور(!) پیسی فنه دیگه ! یه سوال : تکسچرهای Failfield 3 چیه ؟! فوق العاده ؟
man , I'm done
Who's next ؟
تو این جا به RAGE رای دادی که !آره آقا شما راست میگی.تکسچرهاش فوق العاده نیست.الان که فکر میکنم می بینم از آنچارتد هم ضعیفتره.فقط این جک رو جای دیگه نگو.حالا شما اگر روی پنتیوم 2 بازی کردی مشکل من نیست.ولی من که رو آخرین گرافیک زدم،مقایسه عناوین کنسولی با این بازی فوق العاده مسخره و خنده دار هست.اگر بگیم از کرایسس هم بهتر نباشه،ولی بازهم عناوین کنسولی رو مثل آب خوردن له میکنه.
این حرف Digital Foundry هست که دیگه فکر کنم به اندازه کافی واستون اعتبار داشته باشه ، پس تمام این چیزایی که گفتی رو رد میشه. U3 با فیزیک، افکت ها، سایه زنی و کلاً گرافیک بالاتر افت فریم نداره روی کنسولمحیط وسیع ، نورپردازی تماماً ریل تام که هنوز نمونش ندیدم ، افکت های بینظیر و سنگین ، سایه زنی ریل تام ( البته ته تماماً :d ) فیزیکی اجسام که نمونه تو کنسول نداره و .....
هر وقت بازی رو دیدی که تونست تمام موارد بالا با هم داشته باشه و افت فریم پیدا نکنه من حرفت قبول میکنم :d
براحتی U3 تمام موارد رو با هم داره، فیزیک، نورپردازی، افکت ها، سایه زنی تماماً رئل تایم، تکسچرهای فوق العاده به جز محیط وسیع که خُب سبکش اجازه نمیده DF هم نفهم که نیست با توجه به این موارد میگه !الان یه سکانس از u3 نشونم بده که همه موارد بالا رو با هم داشته باشه
خُب تو مگه بازی کردی که میگی شلوغ نیست اندازه اون ؟!با چرا نمیگیری منظورمومگه من گفتم بهترین نیست ؟؟ میگم تو یه سکانس از u3 نشونم بده که همه این موارد باهم داشته باشه ؛ یعنی بهم نشون بده اگه تو یه سکانس u3 هم حجم افکت ، انفجار ، تعداد کاکتر و.... در حد Crysis 2 داشته باشه افت پیدا نمیکنهمنظورم فقط افت فریم Crysis 2 بود بهترین با بدترین بودنش کاری ندارم.......
یه نکته ایی رو هم اضافه کنم نمیدونم کسی دقت کرده یا نه ، البته تو همجا صدق نمیکنه ولی بعضی از منابع نور جدا از ریل تام بود قابلیت تخریب پذیری هم دارن یعنی اگه شلیک کنید منهدم میشن :dخودم هنوز U3 رو تجربه نکردم،ولی به نظر نمیرسه در تمام زمینه ها بهترین باشه.انیمیشن که حرفی درش نیست.سوم شخص بودن هم بهش کمک میکنه و انیمیشن هاش بیشتر تو چشمه.از کیفیت تکسچراش هم که خیلی تعریف کردن.نورپردازیش هم زیاد تعریف شنیدم و دیدم.ولی از اون ور Crysis 2 هم بهتر نباشه،کم هم نمیاره از این نظر!اون نورپردازی خارق العاده با منابع نور اکثرا تاثیر پذیر(فقط همون اول بازی که کنترل آلکاتراز رو آدم دستش میگیره بعد از اولین در،اون چراغ X-Ray رو بگیر دستت و روی اجسام بگیر تا بفهمی نورپردازی به چی میگن)اون حجم افکت های پر زرق و برق تو همچین محیط وسیعی (به نسبت باقی بازی ها) کم کاری نیست.افت فریمش هم زیاد محسوس نبود.بیشترین افت فریمش که تا حدود 20 اینا میومد اون قسمت تانک سواریش بود که اونجا هم زیاد به فریم بالا نیاز نداشت!فیزیک کاربردی و تخریب پذیری اگه نگیم بهترین،یکی از بهترین ها بوده.
حالا اینا که تعریف از Crysis 2 بود و زیاد مقایسه ای نکردم با U3.وقتی خودم از نزدیک بازی کردم بهتر میشه مقایسه کرد.فقط می خوام بگم رقابت تنگاتنگ تر از اون چیزیه که فکرشو میکنید.
دوباره پستم بخون رضا ! من داشتم جواب حسین میدادم که چرا تو بازی افت فریم میبینیم ، منظورم کنار هم قرار گرفتم همه موارد تویه لوکیشن ِ :dاین حرف Digital Foundry هست که دیگه فکر کنم به اندازه کافی واستون اعتبار داشته باشه ، پس تمام این چیزایی که گفتی رو رد میشه. U3 با فیزیک، افکت ها، سایه زنی و کلاً گرافیک بالاتر افت فریم نداره روی کنسول
offering up a range of graphical effects and physics work that is quite unlike anything else we've seen on the current
generation platforms
با چرا نمیگیری منظورمو:d مگه من گفتم بهترین نیست ؟؟ میگم تو یه سکانس از u3 نشونم بده که همه این موارد باهم داشته باشه ؛ یعنی بهم نشون بده اگه تو یه سکانس u3 هم حجم افکت ، انفجار ، تعداد کاکتر و.... در حد Crysis 2 داشته باشه افت پیدا نمیکنه :d منظورم فقط افت فریم Crysis 2 بود بهترین با بدترین بودنش کاری ندارم.......براحتی U3 تمام موارد رو با هم داره، فیزیک، نورپردازی، افکت ها، سایه زنی تماماً رئل تایم، تکسچرهای فوق العاده به جز محیط وسیع که خُب سبکش اجازه نمیده