چی بخرم ؟ « مقایسه کنسول ها »

کدوم کنسول رو به دوستاتون پیشنهاد میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    624
نظر سنجیی که اسمی از پی سی توش نیست به عنوان دستگاه گیمینگ، اصلا رسمیت نداره
یه بار برای همیشه، یک کیس بخرید، هر وقت دلتون خواست قدرتش رو عوض کنید و از فضای محدود کنسولی راحت شوید.

اگر بنده یک سمتی توی انجمن داشتم الآن ی اخطار خوشگل بهت میدادم که دیگه اسپم ندی داداش گلم !
1- عنوان تاپیک مقایسه کنسول ها )x
2- عنوان نظرسنجی کدوم کنسول رو به دوستاتون پیشنهاد میکنید ؟ )x
3- راست میگه این داداشمون ، ی کیس بخرید ، بعد ی هارد بخرید ، بعد ی رم بخرید ، بعد ی سی پی یو بخرید ، بعد ی گرافیک بخرید ، بعد ... ، بعد ... ، بعد حالا که همه این ها رو خریدید برید به روزترش اومده دیروز به روزترش رو بخرید =))
4- فضای محدود کنسولی ؟!!! یعنی چی ؟!!!! منظورتون اینه که از دست هاردهای 1 ترابایتی راحت بشیم ؟! =)) اکثر PC بازها هاردشون به 500 گیگ هم که برسه زود براشون پر میشه ولی اگر با کنسول بازی کنن و ویدیوها و آهنگ ها و عکسهاشون رو توی اون نگهداری کنن میتونن بازی ها رو بعد از اینکه تموم میشن از روی هارد پاک کنن و ... !
5- یکم به بازی هایی که منتشر میشه اگر توجه کنی میبینی واقعا PC مقابل کنسول ها زانو زده و کم پیدا میشه بازی های بزرگ برای PC هم عرضه بشن ...
6- لطفا دیگه این بحث رو کشش ندید چون اینجا فقط تاپیک مقایسه کنسول هاست

دوستان عزیز

PC جای خودشو داره کنسول هم جای خودش! من شخصا این نظر رو دارم که فقط کنسول واسه بازی ساخته شده و بازی کردن با کنسول لذتش چندین برابره و با اینکه الان یه PC با بلاترین کانفیگ رو دارم اما اصلا واسه بازی دوروبرش نمیرم آخه PC رو چه به بازی! PC فقط واسه بازیهای استراتژیک خوبه و بس! یه ایکس باکس اسلیم دارم که با هیچ کامپیوتری عوضش نمیکنم .

راستی من از بین کنسولا عاشق Xbox 360 و PS3 هستم و این دو تا رو واقعا دوست دارم از کنسولهای دستی هم PSP رو ترجیح میدم.فعلا با شرایط کنونی ایران ایکس باکس واسه ما ایرانی ها به صرفه تره.

راستش نمیدونم چرا یه عشق قلبی به ps3 دارم

شاید واسه اینکه ps3 دارم

تما اگه نداشتمم ps3 میخریدم.

من هر جفت 360 و PS3 رو دوست دارم اما برعکس تو بیشتر حس درونیم مایل به 360 هست میدونی چرا؟چون متعلق به مایکروسافت و کشور دوست داشتنی آمریکاست.

من هر جفت 360 و PS3 رو دوست دارم اما برعکس تو بیشتر حس درونیم مایل به 360 هست میدونی چرا؟چون متعلق به مایکروسافت و کشور دوست داشتنی آمریکاست.
علاقه ی شما به آمریکا که بحثش جداس عزیز:دی
باید ببینیم واقعا کدوم قوی تر ظاهر شده
این ماکرو عزیز آمریکا چقدر هوای User هاشو داشته و Sony چقدر! دیگه هرچقدر هم فن بازی باشه نیازی به توضیح مجدد نیست که کدوم واقعا عالی ظاهر شد تو هر زمینه ای!

---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:51 AM ارسال شده بود ----------

فک کنم همزادم رو پیدا کردم:dهر چی میخواستم بگم رو شما گفتی.....دقبقا خط به خط....عجیبه(منم دقیقا کار شما رو کردم و الان xbox دارم.دستش خیلی بهتره)
ولی در کل سلیقه ایه.
killzone vs halo
gears of war vs uncharted
و ........ .من خودم uncharted رو به gears و halo رو به killzone ترجیح میدمb-)

خب این VS هارو گذاشتی یه 10 تا بازی اضافه میمونه این وسط واسه ps3 که متاسفانه Vs واسش هنوز پیدا نکردیم:))

سلام
یه نظری درباره مقایسه xbox , ps3 دارم که میخواستم بگم
من خودم یه سال xbox داشتم و خیلی باهاش حال کردم .
به نظر من هردو کنسول عالی هستند و البته مشکلات خاص خودشون رو هم دارند و تفاوتی که باید قایل بشید در چند تا چیز هست :
1. بازی های انحصاری : هردو بازیهای خوبی دارند اما ps3 تو این زمینه بهتره .
2. کپی خور بودن : الان هردو کپی خور شدن اما باید بدونید که با کپی خور کردن ps3 نمیتونید لایو بازی کنید (بازی کپی باشه بن میشید، با دیسک اورجینال مشکلی ندارید) درحالی که با Xbox میشه (البته باید اکانت گلد بخرید) من خودم با xbox کلی cod بازی کردم . کپی خور کردن xbox سختره اما راحت میشه یاد گرفت
بدون لایو ps3 بهتره با لایو xbox
3. کینکت یا موو : تواین زمینه کینکت بهتره و موفقتر بوده و آینده روشنی داره
4. تفاوت گرافیک : من مقایسه زیاد دیدم گاهی ps3 بهتر بوده و گاهی xbox . اما در مجموع باید گفت هردو برای یک نسل هستند و در بازی های مشابه یکسانند چون بازیسازها این رو می خوان و از هردو لذت خواهید برد . در انحصاریها هم هردو خوب کار کردند .
امکانات جانبی هردو با اومدن xbox slim تقریبا یکسان و خوب هست و تفاوتها آنقدر هم مهم نیست .

در نهایت باید بگم با مقایسه بازی ها چیزی عایدتون نمیشه من با halo حال کردم رفیقم نه . من با forza حال کردم رفیقم با gran turismo سلیقه ها متفاوته . اول ببینید که خودتون چی خواهید .
با در نظر گرفتن چیزهایی هم که بالا گفتم می تونید انتخاب خوبی داشته باشید

آخرین ویرایش:
سلام عرض میکنم خدمت تمامی کاربرای جدید و قدیمی
ی سری از دوستان توی این ی مدت که من نبودم ، ی سری پیام برای من فرستادن و سوالای زیادی رو در ارتباط با این تاپیک پرسیدن

من اگر توجه کرده باشید توی پست های قبلیم Xbox رو بیشتر پیشنهاد کرده بودم. همونطور که میبینید توی نظرسنجی هم PS3 بیشتر رای آورده. این بخاطر نمایش فوق العاده برتر ( به نظر من و خیلی از کسایی که همه کنفرانس ها رو دیدن ) Sony توی نمایشگاه E3 امسال بود که باعث شد خود منم نظرم عوض بشه. بازی های محبوب و فوق العاده ای که معرفی شد ، میتونه دلیل خوبی برای خرید PS3 باشه حتی به قیمت خرید کنسول دسته دوم ، در بازاری که دیگر کمتر خبری از PS3 است.

توی یکی از تاپیک ها هم گفتم ، نگران نباش یکم که صبر کنید تکنولوژی غربی هم توی ایران ممنوع میشه بعد باید بریم نفری ی گوسفند بخریم باهاش اتل متل بازی کنیم ! هر چی باشه گوسفند از شرق طلوع کرده ! چیه این تکنولوژی های غربی مردم رو میبره جهنم !
تحت این شرایط ایران به دوران نسل قبل و قبل تر گیمینگش بر میگرده دی

دَستان باید اسم تاپیک رو میذاشتی چی بفروشم!:)):d
به نظر من توی این اوج بد بختی باید ps1 خرید چون اگه بخواین کنسول های ارزشمندی مانند ایکس 360 و پی اس 3 بگیرین عین سگ پشیمون میشین چون ممکنه همین فردا یا پس فردا قیمت همه چی یه دفعه بیاد پایین همونطور که قیمت همه چی یه دفعه رفت بالا!به این ضرب المثل دقت کنین:باد آورده را باد میبرد هیچ نگران نباشین همه چیمون الان به همین دلار لعنتی بستگی داره تقریباً یکسال پیش همین دلار 900 تومن بود!
یکدفعه عین آتش فشان فوران زد و این وضع پیش اومد!بنابراین فعلاً دست نگه دارین دوستان و کاری نکنین یه 4 ماه صبر کنین همه چی به روال عادی فبل بر میگرده.

به نظرم ایکس باکس بگیرید چون با این وضع دلار بازی اورجینال نمیشه خرید....همه کنسولا خوبن ولی هر کدوم خوبی ها و بدی های دارن

XBOX 360

Kinect+XBOX 360

viewer.php
[/URL][/IMG]

دَستان باید اسم تاپیک رو میذاشتی چی بفروشم!
به نظر من توی این اوج بد بختی باید ps1 خرید چون اگه بخواین کنسول های ارزشمندی مانند ایکس 360 و پی اس 3 بگیرین عین سگ پشیمون میشین چون ممکنه همین فردا یا پس فردا قیمت همه چی یه دفعه بیاد پایین همونطور که قیمت همه چی یه دفعه رفت بالا!به این ضرب المثل دقت کنین:باد آورده را باد میبرد هیچ نگران نباشین همه چیمون الان به همین دلار لعنتی بستگی داره تقریباً یکسال پیش همین دلار 900 تومن بود!
یکدفعه عین آتش فشان فوران زد و این وضع پیش اومد!بنابراین فعلاً دست نگه دارین دوستان و کاری نکنین یه 4 ماه صبر کنین همه چی به روال عادی فبل بر میگرده.
1- ی قرون بده آش ، به همین خیال باش که با این شرایط تا قرن های آینده همه چیز به روال عادی برگرده !
2- من تبلیغات کردم که میگی چی بفروشم باید اسم تاپیک رو میذاشتم ؟! کسی به شما گفته اگر حرف نزنی آسمون سقوط میکنه ؟!!
3- شما با اون شخصیت بی تربیت Farcry 3 نسبتی داری که همش بد صحبت میکنی ؟! نمیتونی درست حرف بزنی ؟!
چون واقعا بازی های ایکس باکس زیاد تر هستند و راحت تر پیدا میشند
مهدی جان ، آمار عرضه بازی های امسال و سال آینده برای پلتفرم ها حرف شما رو تایید نمیکنه ! بر خلاف فرمایش شما عناوین بزرگی مثل The Last Of Us و Beyound و God Of War برای Play Station 3 عرضه میشن در حالی که مایکروسافت امسال بازی های انحصاری به این بزرگی معرفی نکرده ! در ضمن اکثر بازی هاییم که قراره برای Xbox منتشر بشه ، نام Play Station 3 و Personal Computer هم در فهرست پلتفرم هاش دیده میشه مثل عنوان بزرگی مثل Splinter Cell : Black list ! پس شما دقیقا منظورتون کدوم عناوین هستش که قرار نیست برای پلی استیشن هم عرضه بشن ؟!

دوستان عزیز بجای تبلیغ کنسولی که خودتون خریدید ، چیزی رو معرفی کنید که امروز موفق تره و فردای بهتری براش تعریف شده ( از قبل E3 2012 بنده هم طرفدار بی چون و چرای Xbox بودن و این رو به راحتی توی پست های قبلیم گفته بودم ! اما واقعا امسال سونی بهتر ظاهر شد ! )

1- ی قرون بده آش ، به همین خیال باش که با این شرایط تا قرن های آینده همه چیز به روال عادی برگرده !
2- من تبلیغات کردم که میگی چی بفروشم باید اسم تاپیک رو میذاشتم ؟! کسی به شما گفته اگر حرف نزنی آسمون سقوط میکنه ؟!!
3- شما با اون شخصیت بی تربیت Farcry 3 نسبتی داری که همش بد صحبت میکنی ؟! نمیتونی درست حرف بزنی ؟!

مهدی جان ، آمار عرضه بازی های امسال و سال آینده برای پلتفرم ها حرف شما رو تایید نمیکنه ! بر خلاف فرمایش شما عناوین بزرگی مثل The Last Of Us و Beyound و God Of War برای Play Station 3 عرضه میشن در حالی که مایکروسافت امسال بازی های انحصاری به این بزرگی معرفی نکرده ! در ضمن اکثر بازی هاییم که قراره برای Xbox منتشر بشه ، نام Play Station 3 و Personal Computer هم در فهرست پلتفرم هاش دیده میشه مثل عنوان بزرگی مثل Splinter Cell : Black list ! پس شما دقیقا منظورتون کدوم عناوین هستش که قرار نیست برای پلی استیشن هم عرضه بشن ؟!

دوستان عزیز بجای تبلیغ کنسولی که خودتون خریدید ، چیزی رو معرفی کنید که امروز موفق تره و فردای بهتری براش تعریف شده ( از قبل E3 2012 بنده هم طرفدار بی چون و چرای Xbox بودن و این رو به راحتی توی پست های قبلیم گفته بودم ! اما واقعا امسال سونی بهتر ظاهر شد ! )

بلهآريالا امیر فرمایش شما کاملا صحیح ولی من خودم PS3 دارم البته همون بخاطر گرونی بازی هاش کم تر بازی می کنم
و با Pc بیشتر حال می کنم

ولی اگر Xbox داشتم یه سره پای WWE . GOW , ... که برای PC نیست میشنستم و با قیمت کم تر از PS3 می گرفتمشون

موفق باشید

سلام دوستان...
(بهترین تاپیکی که میتونستم برای سوالم پیدا کنم همینجا بود دیگه،به بزرگی خودتون ببخشید اگه اشتباه شد)
-دوستان من شدیدا موندم که کدوم کنسولو بگیرم.X360 یا PS3.من با انحصاری های PS3 خیلی حال میکنم.با انحصاریای ایکس باکس هم البته حال میکنما منتهی ماله پی اس بیشتر.
-من مثلا هر ماه 3-4 تا بازی برتر ماه رو میخرم.اگر ایکس باکس داشته باشم پول هرکدوم از بازیها 2 تومن تا 2.5 میافته برام.اما اگه پی اس بخرم پول هر کدوم حداقل 5 تومن اونم کپی روی هارد میافته برام.
-سلیقه من جفتشونم ایجاب میکنه،یعنی هر دوتاشونم دوست دارم.
-بازیهای ایکس باکس در دسترس تره برام تا پی اس
دوستان فعلا همین دلایل یادم میاد.این ها باعث شدند که انتخاب خیلی سخت باشه.ممنون میشم اگه بگید کدومشو بگیرم.در ضمن،فقط یکیشونو میتونم بخرم.خواهشا،لطفا راهنماییم کنید.یه چند تا دلیل هم بیارید که چرا باید کنسول مد نظر شما رو بخرم چون اینجوری برای اثبات خرید کنسول دلایل محکمی دارم.لطفا موقعی که جواب میدید فن بازی رو بذارید کنار و با منطق و با در نظر گرفتن شرایطی که در بالا گفتم جواب بدید.خیلی ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or