چی بخرم ؟ « مقایسه کنسول ها »

کدوم کنسول رو به دوستاتون پیشنهاد میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    624
مثلا این شد آپدیت پست اول !!!

پسر خوب تیکه تیکه این پست رو آپدیت کنیم میشه ی پستی که یک کاربری که راهنما میخواد همه چیز رو توش میبینه پس لطفا .... !
ببینید بچه ها بزارید من یه حرفی بزنم !! من الان خودم PS3 و XBOX رو دارم اما خب چرا؟!! بنظرتون اگه PS3 هک کامل میشد و بدون دردسر میشد همه بازیارو روش بازی کرد من چرا باید 400 تومن پول اضافی خرج کنم؟منظورم اینه اگه مجبور نباشیم هیچکدوممون ایکس رو نمیخریم همه قبول دارن؟کی انحصاریای ناب پلی رو ول میکنه؟من به شخصه PS3 رو خیلی جلوتر از ایکس باکس میبینم و همیشه بهش احترام خاصی قائلم این تجربه شخصیه منه!! اونایی هم که میگن ایکس سرترع چون PS3 ندارن واس همینه ،من خودم انقد پول ندارم که هر روز واسه پلی بازی بخرم نمونش رسیستنس 3 که هنوز بازیش نکردم اما دلیل نمیشه ازش ایراد بگیرم،اصلا بنظر من کنسولی که تو هر آپدیتش سره یه هفته هک شه واسش افت داره و ارزشش میاد پایین

چند سالته شما ؟!
عزیزم بنده پدر ایکس باگس و پلی استیشن 3 رو در آوردم و خودم هم Xbox 360 رو به تازه کار ها پیشنهاد میدم ... چون هم خرجش کمتره و هم خیلی چیزایی که 100 بار تا حالا گفتم توی پست های قبل ولی شما هیچکدوم رو انگار نمیبینی !
اکثر کسایی هم که نظر دادن هر دو تا کنسول رو امتحان کردن ... تز نده !

پسر خوب تیکه تیکه این پست رو آپدیت کنیم میشه ی پستی که یک کاربری که راهنما میخواد همه چیز رو توش میبینه پس لطفا .... !

چند سالته شما ؟!
عزیزم بنده پدر ایکس باگس و پلی استیشن 3 رو در آوردم و خودم هم Xbox 360 رو به تازه کار ها پیشنهاد میدم ... چون هم خرجش کمتره و هم خیلی چیزایی که 100 بار تا حالا گفتم توی پست های قبل ولی شما هیچکدوم رو انگار نمیبینی !
اکثر کسایی هم که نظر دادن هر دو تا کنسول رو امتحان کردن ... تز نده !

چه ربطی به سن و سال داره !! من 22 !!!!!
ببین دوست گرامی من نمیدونم هدف شما چیه اما نمیدونم چرا ماها از واقعیت فرار میکنیم !! حالا چون باید واسش هارد بخری شد مشکل!! خب مثل من هک نکن هارد هم نخر واسش !! نه اینکه ایکس باکس اینجور مشکلاتو نداره !! سره بازیه بتل 3 بخاطر اینکه کنسولم آرکیده نتونستم DVD2 رو نصب کنم اومد رو هارد اکسترنال نصب کنم زد یه ترا اطلاعاتمو پاک کرد!!!!!!

چه ربطی به سن و سال داره !! من 22 !!!!!
ببین دوست گرامی من نمیدونم هدف شما چیه اما نمیدونم چرا ماها از واقعیت فرار میکنیم !! حالا چون باید واسش هارد بخری شد مشکل!! خب مثل من هک نکن هارد هم نخر واسش !! نه اینکه ایکس باکس اینجور مشکلاتو نداره !! سره بازیه بتل 3 بخاطر اینکه کنسولم آرکیده نتونستم DVD2 رو نصب کنم اومد رو هارد اکسترنال نصب کنم زد یه ترا اطلاعاتمو پاک کرد!!!!!!

آقا بنده هم اگر نتیجه گیری رو که بر عکسش کردم میخوندید ، نوشتم باید هارد بخرید که هزینتون میره بالا ... در ضمن یکی از عزیزان توی صفحه ی قبل هم گفت همه بودجه ی خریدن بازی های بلوری یا هارد رو ندارن ... حالا البته مشکلات واسه همه ی کنسولا هستن ( مخصوصا ما که بازیای دزدی بازی میکنیم :(( ) ولی یکم دقت کنید میبینید که هزینه های PS3 خیلی بیشتر از Xbox هستن ... به خودتون نگاه نکنید ... خیلی ها به زور ی پولی رو جمع میکنن میخوان ی کنسول بخرن با کمترین هزینه ... اگر بهشون تحمیل کنیم که PS3 بهتره ( با اینکه من بخاطر بازیایی مثل خدای جنگ و آنچارتد خیلی دوستش دارم ) ممکنه نتونن هزینه های بعدی رو بپردازن و کلی صلوات به روح رفتگان ما که توی این تاپیک راهنمایی اشتباهشون کردیم بفرستن ! پس لطفا یک طرفه نگاه نکنید ...

عزیزانی هم که میخوان کنسول بخرن ، اگر هزینه ی خرید هارد و ... رو دارن به ضررشون نیست که PS3 رو با بازی های فوق العادش امتحان کنن ...
باز هم بستگی به خود خریدار داره ...

این شد حرف حساب منم حرفم اینه
دوستان اگه بودجه شو دارن من حتما بهشون PS3 رو پیشنهاد میکنم اما اگه نه برن ایکس باکس بخرن
یه چیزی هم بگما هستن کسایی مثل من که بودجشم ندارن اما PS3 میخرن!! یادمه میخواستم کنسول بخرم به خودم گفتم حاضرم PS3 بخرمو بزارم فقط تو خونه بمونه اما ایکس نخرم!!!

سلام دوستان

من قصد دارم کنسول بگیرم. ولی آخر به نتیجه نرسیدم.یه چنتا سوال دارم.
1)الان مگه ps3 کپی خور نشده؟
2)بچه ها این قضیه هارد خیلی ترابایت چیه؟ :-b الان اگه ps3 با هارد 320 بگیرم باز هم باید یه هارد جدا بخرم؟
3)میشه واسه خرید منو راهنمایی کنید؟ آنلاین بخرم یا بیام تهران؟(مشکلی نیست بیام) در صورت هر راهنمایی بگید از چه سایتی یا کدوم مکانی تو تهران بخرم که هم جنس خوبی باشه هم ارزون.(اگه معرفی سایت یا فروشگاه خلاف قوانین سایته برام pm خصوصی کنید.
خیلی ممنون از لطفتون.شرمنده جایی تو سایت جز اینجا واسه مشاوره برای خرید کنسول پیدا نکردم.

1)الان مگه ps3 کپی خور نشده؟
بله شده
2)بچه ها این قضیه هارد خیلی ترابایت چیه؟ :-b الان اگه ps3 با هارد 320 بگیرم باز هم باید یه هارد جدا بخرم؟
خیلی ترابایت ی تز ساده بود ! نه دیگه همون بسه ! ولی اگر میخوای بازی زیاد بریزی توش و پولش رو هم داری ی دونه 1 ترابایت بخر
3)میشه واسه خرید منو راهنمایی کنید؟ آنلاین بخرم یا بیام تهران؟(مشکلی نیست بیام) در صورت هر راهنمایی بگید از چه سایتی یا کدوم مکانی تو تهران بخرم که هم جنس خوبی باشه هم ارزون.(اگه معرفی سایت یا فروشگاه خلاف قوانین سایته برام pm خصوصی کنید.
حظوری بخر که مثل یک مورد کلاهبرداری توی بازی رایانه بلا سرت نیارن ! توی توپ خونه ی تهران میتونه خوب خرید کنی ...
خیلی ممنون از لطفتون.شرمنده جایی حز اینجا واسه مشاوره برای خرید کنسول پیدا نکردم.
جایی بهتر از اینجا نیست !

سلام دوستان
این بحث مقایسه کنسولها خیلی کش دار شده ولی منم یه توضیحتات کوچولو بدم واسه اون دسته از عزیزانی که تازه میخوان کنسول بگیرن.
من هم PS3 داشتم و هم ایکس باکس 360 دارم.
اگه از دید اقتصادی بخوایم نگاه کنیم صد درصد ایکس باکس به صرفه تره...هم سریع هک میشه و بازیهایی که تازه وارد بازار میشه به سرعت نسخه کپی اون با کمترین قیمت در اختیار ملت قرار میگیره(که البته باعث شرمندگیه که به علت نداشتن بودجه و درامد اندک مجبوریم بازی دزدی بگیریم).
در مورد PS3 به خاطر امنیت بالای اون خیلی دیر بازیها کپی میشن و هک کردنش دنگ و فنگ داره و ممکنه مثلا فریمور جدید اصلا هک نشه یا بشه یا چی میدونم از این حرفا.....
اما اگه از دید کلی نگاه کنیم PS3 خیلی قویتره و یک کنسول همه کاره اس واز هر لحاظ به جز یکی دو مورد کامل نسبت به ایکس باکس برتری داره.بازی های انحصاری اون هم که حرف نداره.
در عوض ایکس باکس بازیهای مولتی رو با کیفیت بهتری اجرا میکنه و خودم به شخصه با دسته ایکس باکس بیشتر حال میکنم تا دسته PS3.
در نهایت خودم PS3 رو فروختم وایکس باکسو نگه داشتم چون دیدم هم به صرفه تره و هم کم دردسره...ولی اگه کسی مشکل مالی نداره دو تاش با هم مکمل هم هستن وادمو از هر چی بازی بی نیاز میکنه.
کلام پایانی:
دوستان همینطور که میدونید دیگه کم کم باید منتظر نسل جدید کنسولها باشیم فکر کنم حداکثر تا سال 2014 باید منتظر بشیم.پس زیاد حساسیت به خرج ندید .
امیدوارم مطلب به درد بخوری گفته باشم.

...بازی های انحصاری اون هم که حرف نداره...

خیلی ممنون ولی بهتر این خط رو اینجوری می نوشتید که : بازی های انحصاریه PS3 بیشترن ( عالی بودن بازی های PS3 و Xbox 360 که شکی توش نیست ! ) و Xbox هم عناوینی همچون Gears Of War و Alan Wake رو داره ...

... خیلی ممنون

سلام به همه
من میخوام یه PS3 بگیرم از نوع اسلیم.
الان قیمتشو سوال کردم 160 گیگ رو 570 و 320 گیگ رو 670 میگن.
بنظرتون کدومشو بگیرم؟ 160 بگیرم بعداً پشیمون میشم؟
در ضمن قیمت دسته چنده که بخوام یه دونه اضافی بگیرم؟
و اینکه مشکی بگیرم یا سفید.
ممنون میشم راهنمائیم کنید

سلام دوستان
این بحث مقایسه کنسولها خیلی کش دار شده ولی منم یه توضیحتات کوچولو بدم واسه اون دسته از عزیزانی که تازه میخوان کنسول بگیرن.
من هم PS3 داشتم و هم ایکس باکس 360 دارم.
اگه از دید اقتصادی بخوایم نگاه کنیم صد درصد ایکس باکس به صرفه تره...هم سریع هک میشه و بازیهایی که تازه وارد بازار میشه به سرعت نسخه کپی اون با کمترین قیمت در اختیار ملت قرار میگیره(که البته باعث شرمندگیه که به علت نداشتن بودجه و درامد اندک مجبوریم بازی دزدی بگیریم).
در مورد PS3 به خاطر امنیت بالای اون خیلی دیر بازیها کپی میشن و هک کردنش دنگ و فنگ داره و ممکنه مثلا فریمور جدید اصلا هک نشه یا بشه یا چی میدونم از این حرفا.....
اما اگه از دید کلی نگاه کنیم PS3 خیلی قویتره و یک کنسول همه کاره اس واز هر لحاظ به جز یکی دو مورد کامل نسبت به ایکس باکس برتری داره.بازی های انحصاری اون هم که حرف نداره.
در عوض ایکس باکس بازیهای مولتی رو با کیفیت بهتری اجرا میکنه و خودم به شخصه با دسته ایکس باکس بیشتر حال میکنم تا دسته PS3.
در نهایت خودم PS3 رو فروختم وایکس باکسو نگه داشتم چون دیدم هم به صرفه تره و هم کم دردسره...ولی اگه کسی مشکل مالی نداره دو تاش با هم مکمل هم هستن وادمو از هر چی بازی بی نیاز میکنه.
کلام پایانی:
دوستان همینطور که میدونید دیگه کم کم باید منتظر نسل جدید کنسولها باشیم فکر کنم حداکثر تا سال 2014 باید منتظر بشیم.پس زیاد حساسیت به خرج ندید .
امیدوارم مطلب به درد بخوری گفته باشم.
فک کنم همزادم رو پیدا کردم:dهر چی میخواستم بگم رو شما گفتی.....دقبقا خط به خط....عجیبه(منم دقیقا کار شما رو کردم و الان xbox دارم.دستش خیلی بهتره)
ولی در کل سلیقه ایه.
killzone vs halo
gears of war vs uncharted
و ........ .من خودم uncharted رو به gears و halo رو به killzone ترجیح میدمb-)

سلام به همه
من میخوام یه PS3 بگیرم از نوع اسلیم.
الان قیمتشو سوال کردم 160 گیگ رو 570 و 320 گیگ رو 670 میگن.
بنظرتون کدومشو بگیرم؟ 160 بگیرم بعداً پشیمون میشم؟
در ضمن قیمت دسته چنده که بخوام یه دونه اضافی بگیرم؟
و اینکه مشکی بگیرم یا سفید.
ممنون میشم راهنمائیم کنید

اگر پول داری ، هر چی میتونی هاردت رو بالاتر بخر که بیشتر بتونی بازی بریزی توش . اگرم 160 بخری پشیمون که نمیشی ولی خب بازی کمتر میتونی بریزی توش دیگه !
رنگ دسته به سلیقه ی خودت بستگی داره و سوالت در مورد سفید یا سیاه بودنش چیزی نیست که کاربرای دیگه مثل من بخوان بهت بگن ( قیمت دسته ی PS3 رو الآن ندارم )

سلام
من میخوام تابستون یه PS3 بگیرم
میخواستم ببینم که PS4 که به این زودی ها نمیاد دیگه درسته؟؟؟؟
چون میترسم تا PS3 گرفتم PS4 بیاد
یا اصلا بهتره صبر کنم تا نسل بعد
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

PS4 ؟!!!!

سلام
من میخوام تابستون یه PS3 بگیرم
میخواستم ببینم که PS4 که به این زودی ها نمیاد دیگه درسته؟؟؟؟
چون میترسم تا PS3 گرفتم PS4 بیاد
یا اصلا بهتره صبر کنم تا نسل بعد
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید​

هنوز معلوم نیست PS4 کی میخواد بیاد ، بعدشم که بیاد قیمتش میخواد چند باشه ( زیر 1000000 تومن عمرا باشه ) بعدشم که بیاد کی میرسه توی ایران ، بعد هم که رسید توی ایران کی میخواد کپی خور بشه ، بعد هم که کپی خور شد کی میخوان اینجایی ها یاد بگیرن چطوری کپی خورش کنن و .................................................
فکر خرید PS4 رو ازسرت بیرون کن و PS3 رو بخر !!
اینقدر بازی فوق العاده براش اومده و تا سال های آینده براش میاد که تا پیر بشی هنوز بازیایی هستن که بازی نکردیشون !!

اینم توصیه من:
اگه میخواین هزینه کمی بابت بازی کردن بدین و بازی های مولتی پلت فرم رو با کیفیت بهتری ( 90% مواقع ) بازی کنین، xbox بگیرین.
اما اگه میخواین لذت بازی کردن رو به معنای واقعیش درک کنین و از انحصاریهای فوق العاده کنسولی لذت ببرین ، حتما فقط و فقط ps3 بخرین و اون هم فقط و فقط بدون هک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or