واقعا خنده داره که اول ایکس باکسو پیشنهاد می دید.آقا بلو ری PS3 رو فکر کنم اصلا یادتون رفته باشه ها.PSN مجانی چی؟بیخیال بالا.تا بوده و بوده PS بوده.Xbox کیلویی 10 تومنم نمی خرم
جا که کم میگیره ... هزینه که اصلا نداره ( سالی 15000 تومن میدیم آپدیت میکنیم ) ! و هزاران جوایز ارزنده ی دیگر ...
در ضمن نظر سنجی به تاپیک اضافه شد » شرکت کنید !
پس حرف منو تایید میکنین که اگه پی اس 3 دردسرش کمتر بود همه 3 میخریدیم؟!من قبلا هم گفتم بسیاری از افراد فقط 360 رو بخاطر کپی بودنش دوست دارن من خودم تو یکی از سایت های وطنی مطلب در مورد دی ال سی 360 دیدم همه ائنایی که 6 سیلندر فن 360 بودن میگفتن اقا نذار واسه چی میزای این خبرو کی دی ال سی میخاد!!!گور بابای دی ال سی....(تا دیروز که لایو باز بود همه کال میزدن همشون تعریف میکردن!)
به خاطر اینکه کپی نیست محبوبیتش کمتره. همین.
هنوز هم همچین اعضایی پیدا میشن؟واقعا خنده داره که اول ایکس باکسو پیشنهاد می دید.آقا بلو ری PS3 رو فکر کنم اصلا یادتون رفته باشه ها.PSN مجانی چی؟بیخیال بالا.تا بوده و بوده PS بوده.Xbox کیلویی 10 تومنم نمی خرم
در ضمن مگه PS3 کپیخور نشده ؟! در جریان نیستید ؟! با کپی خور کردن PS3 هاتون دیگه میتونید بازی های کپی رو انجام بدید که
از پشت کوه آمدیم ولی با هلیکوپتر آمدیم:d دوست عزیز مثل اینکه شما در جریان نیستی خیلی وقته کپیش متوقف شده؟:d علاوه بر اون دردسر ۱۰۰۰ برابر x360 هست دوست عزیز. به زور بری بازی پیدا کنی. بعد هارد بخری. بری بازیا رو با قیمت زیاد بخری. بعد بیاری بریزی. اجرا نشه. بعد بری ۲ ساعت دنبال فیکسش بگردی. اجرا نشه. بعد تازه میفهمی باید از fix permision استفاده کنی. میزنی. بازم اجرا نمیشه. بعد تازه میفهمی برای استفاده از fix permision بازی جای بازی رو تو هارد ps3 عوض کنی. بعد میری عوض میکنی. بعد میزنی fix permision بازم اجرا نمیشه. تازه میفهمی باید دیسک اورجینال بزاری. میزاری. بعد میزنی. بازی اجرا میشه.:d
عزیز خب بنده هم دارم با هارد کار میکنم دیگه !