چی بخرم ؟ « مقایسه کنسول ها »

کدوم کنسول رو به دوستاتون پیشنهاد میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    624
اینم توصیه من:
اگه میخواین هزینه کمی بابت بازی کردن بدین و بازی های مولتی پلت فرم رو با کیفیت بهتری ( 90% مواقع ) بازی کنین، xbox بگیرین.
اما اگه میخواین لذت بازی کردن رو به معنای واقعیش درک کنین و از انحصاریهای فوق العاده کنسولی لذت ببرین ، حتما فقط و فقط ps3 بخرین و اون هم فقط و فقط بدون هک.
دوست عزیز چرا میگی فقط بدون هک.
هک کردن چه تاثیر منفی میذاره روی بازی کردن؟

دوست عزیز چرا میگی فقط بدون هک.
هک کردن چه تاثیر منفی میذاره روی بازی کردن؟

هک کردن ps3 عین کرک کردن گیم های pc و یا بازی های xbox نیست. اولا کلی دنگ و فنگ داره در ثانی هی باید منتظر بشی ببینی آقایون کدوم بازی رو تونستن هک کنن یا کدوم دانگل برا کدوم فیرم ویر هستش یا سونی نکنه فردا آپدیت جدید بده و حالمون رو بگیره یا نکنه عین بازی آنچارتد تو بعضی مراحل به مشکل بخوریم. دونه دونه اینا لذت بازی کردن رو تحت الشعاع قرار میدن. عدم بازی آنلاین رو هم باید در نظر گرفت.
من خودم هم xbox و هم pc رو هک شده استفاده میکنم. ولی از اولین روز ps3 رو هک نکردم و خیال خودمو راحت کردم.

دوستان اگه ممکنه یکی در مورد دسته MOVE توضیح بده که چیه؟ آبا با همه بازیها سازگار هست؟ لطفا کامل توضیح بدین ممنون

با تمام بازی ها سازگار نیست ، من توسیه نمیکنم بگیرید ( این یکی رو دیگه از طرفدارای PS3یی که Kinect رو امتحان کردن هم بپرسید همین رو بهتون میگن ! چون Kinnect خیلی بهتره در ضمن هنوز نه کینکت و نه موووو-و بازیای زیادی براشون نمیاد ، فعلا توسیه نمیشه بخرید )

قابل توجه دوستانی که قصد خرید کنسول رو دارن : طبق گزارش سایت GeekWire.com ، در سال 2011، کنسول Xbox 360 شرکت مایکروسافت 14.9 میلیون واحد فروش داشته که بیشترین فروش در سال 2011 هست و بعد از 4 سال wii کنار رفت ... در زیر هم نمودار فروش Wii ، PS3 و X360 رو میبینید :

consolesales610.jpg

قضیه wii فرق می کنه. wii بیشتر برای casual gamer ها هست. یعنی بازیباز های معمولی. اگز گیمر حرفه ای هستی wii به دردت نمی خوره. البته اگر خیلی حرفه ای باشی نمی تونی از ماریو و زلدا بگذری. اون موقع هست که wii هم باید در کنار xbox و ps3 باید داشته باشی.

قضیه wii فرق می کنه. wii بیشتر برای casual gamer ها هست. یعنی بازیباز های معمولی. اگز گیمر حرفه ای هستی wii به دردت نمی خوره. البته اگر خیلی حرفه ای باشی نمی تونی از ماریو و زلدا بگذری. اون موقع هست که wii هم باید در کنار xbox و ps3 باید داشته باشی.

من که خداییش فقط برای قارچ خور هم که شده میخوام wii بخرم:d کاش واسه 360 هم میزدن دیگه این خرج نمیوفتاد رو دستم

wii چه برتری نسبت به PS3 و Xbox360 داره که فروشش این چند ساله اینقدر بالاتر بوده؟

فروشش بخاطر این بالا بوده که بازیاش مخصوص خانوادست و اعضای خانواده با هم میتونن بازی کنن ( توی ایران رو نگاه نکن همه بازی و تکنولوژی رو دشمن دین میدونن !!! اونجا دارن عشق و حال میکنن !!! )

با با این حرفا چیه کنسول چیه بازی چیه مرگ بر آمریکا:d

توی یکی از تاپیک ها هم گفتم ، نگران نباش یکم که صبر کنید تکنولوژی غربی هم توی ایران ممنوع میشه بعد باید بریم نفری ی گوسفند بخریم باهاش اتل متل بازی کنیم ! هر چی باشه گوسفند از شرق طلوع کرده ! چیه این تکنولوژی های غربی مردم رو میبره جهنم !

آقا این تاپیک کمکم داره میره میافته توی جوب !

کسی بخواد ی کمک بگیره نمیتونه توی این انجمن با این عظمت این تاپیک رو پیدا کنه !!

چه علتی داره تاپیک به این مهمی ، به عنوان تاپیک مهم علامت گذاری نشه ؟

كاملا برعكس !! :D
نظرات مختلفه ديگه از نظر من لذت بازي اورجينال به اضافه آنلاين رو ps3 يك چيز ديگريست( با احترام به همه 360 بازهاي گل ) ;)

عزیزم من هر دو دستگاهم اورجیناله و اصلا از کپی فراریم(به دلیل مصائب فراوانش)..
دیگه هرکسی میدونه 360 برای آنلاین بسیار مناسبتره

نظر سنجیی که اسمی از پی سی توش نیست به عنوان دستگاه گیمینگ، اصلا رسمیت نداره
یه بار برای همیشه، یک کیس بخرید، هر وقت دلتون خواست قدرتش رو عوض کنید و از فضای محدود کنسولی راحت شوید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or