چی بخرم ؟ « مقایسه کنسول ها »

کدوم کنسول رو به دوستاتون پیشنهاد میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    624
از نظر من بهترین کنسول حال حاضر 360 هست.راحت بازی رو میگیری میزیری تو دستگاه لم میدی رو مبل :d :d
اما بازم PS3 یه چیز دیگس.:d
اگرps3 هک خوبی داشت و بازی ها رو میشد رودی دیسک به صورت کپی خور اجرا کرد دیگه می ترکوند.>:d

-- کیفیت اجرای بازیها :
تقریبا 90 % بازیهای مولتی پلتفرم ، نسخه Xbox360 یه سر ئ گردن از نسخه PS3 کیفیتش بالاتره .( چه از لحاظ کیفیت بصری و گرافیکی و چه از لحاظ تکنیکی و فریم ریت ) . 7% دیگه هم مساویه . 3% مواقع PS3 کیفیت بهتری بده که اونم معمولا تو بازیهای ژاپنی مثل Final Fantasy هست .

درسته پست قدیمه ولی نتونستم ازش بگذرم . ببین چه امار ارقامی ردیف کرده !!! :d=))

ببین رفیق اگه از من این سوال رو دوسال پیش می پرسیدی بهت می گفتم 360 بهتراست چون ان موقع قیمتش پایین تر بود و ps3هم هک نشده بود قیمت بازی های ps3 خیلی زیاد بود.
ولی الان ps3 هک شده است قیمت بازی هایش پایین امده و قیمت کنسول 360 هم به نزدیکی های ps3 رسیده......واز ان جایی که بازی های اختصاصی ps3بیشتر است ودر اینده هم بازی های بیشتری برای ان می ایند الان اگه تازه می خوای کنسول بگیرید بروید ps3بگیرید.
من خودم 360 دارم که دو سال پیش خریدم....الان هم منطزرم تا دوسال دیگه کنکور را بدم برم ps3بگیرم.

اگرps3 هک خوبی داشت و بازی ها رو میشد رودی دیسک به صورت کپی خور اجرا کرد دیگه می ترکوند.
الآنم اگر همه بازیا مثل بازی های Xbox سریع کرک میشد هارد میبردیم اینطوری راحت تر هم بود ولی چه کنیم که همه بازیا رو نمیتونن مثل Xbox راحت کپیش کنن !!!!
man ham xbox daram ham ps3 vali ps3 behtare be 3 dalil:1-bazi haye enhesari khafan 2-inke alan hack shode 3-emkanat balatar dare va psn ham behtare
همه بازیاش مثل بازی های Xbox سریع کپی نمیشه تا بریم بخریم و این عیب بزرگه ، البته فقط برای ما ایرانیا !
پولت که رسید به دو میلیون، هردوشو بخر :biggrin1:
نه بابا ، پولت که رسید به 2 میلیون تومن ، برو ی PS3 بخر بقیه پولشو نگه دار هر چند وقت بازی هاشو بخر 3 ماهه تموم میشه کل پولت :biggrin1:
یا هک یا psn جفتش باهم نمیشه که این هکه جدیده؟
تـــــــرفــــــــــــنـــــــــــــــد

اصلاآدم به انحصاری هایPS3فکرمیکنه دیگه نمیفهمه کجاست!
اینم بگم اگر کسی بودجه کافی نداره وخیلی بی حوصله هست ونمیتونه صبرکنه یهXboxبگیره ،براش بهتره.
اما این رویادتون نرهPS3یه چیز آسمونی هرکسی قدرش رونمیدونه.

اقا من ایکس باکسمو jtag کردم امکاناتش مولتی مدیاش خیلی از ps3 بهتر شده ولی ایکس باکس معمولی رو که یک mp3 نمیشه ریخت روش.ولی در کل کیفیت ساخت دستگاه ps3 از ایکس باکس بیشتره ولی از لحاظ قدرت پردازش جفتشون مثل همن.اصلی ترین مشکل ایکس باکس عدم ساپورت کردن blu ray هستش به همین خاطر microsoft برای ساختن بازی های بزرگی مثل god of war مشکل کمبود حجم dvd داره.ولی اگه ایکس باکسم blu ray داشت الان بازیهای شاهکار زیادی داشت(الانم کم نداره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or