اقا با اجازه من هم یه چیز بگم.اگه میخوای ps3 بگیری،از همین جا بگیری خیلی بهتره.درسته ممکنه یکم گرونتر باشه ولی ارزشش رو داره.پس فقط بش بگم ک فریمورش ببینه اگه 3.55 بود بگیره ک کپی خور شه دیگه درسته؟
پس مطمئن باشم برا 2012 مشکلی نداره دیگه ؟
اقا با اجازه من هم یه چیز بگم.اگه میخوای ps3 بگیری،از همین جا بگیری خیلی بهتره.درسته ممکنه یکم گرونتر باشه ولی ارزشش رو داره.
نه بابا انلاین چیه
با کامپیوترم انلاین بازی نمیکنم چ برسه به با پلی 3
میگم بازی های کودکانه زیادی هم داره؟
چون برا خواهرم میخام
این را من تایید میکنم خریدن کنسول در ایران مخصوصا برای کسی که کپی خور میخواد بهتر و راحت تره ولی از اونجا هم میشه آورد ولی شاید گمرکی بگیرند یا فامیلتون در دیدن فریمور اشتباه کنه.
به نظر من ps3 بازی کودکانه بیشتر داره نسبت به 360.
به غیر از Rayman origins که برای هر دو هستش پلی3 چند تا انحصاری هم داره:
Little Big Planet
Little Big Planet2
Ratchet & Clank (تمام سری های این بازی هست)
XBOX هم باید یه ویزگی های داشته باشه برای کپی خور که من اطلاعی ندارمحالا ی سوال دیگه:
کدومو اونور بخره ب صرفه تره؟
دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم اونم باید داشبورد و داریورشیه جوری باید باشه که کپی خور شهخوب حالا ب دور از این موارد:
اگه ایکس باکسو از اونور بگیرم کپی خور میشه؟
آقا درست بنویس 2 ساعته دارم هی میخونم ببینم یعنی چی ، ما رو گذاشتی سر کار منظورتون درایور (Driver) هستش ؟ :-b#
PS3 نگیری یه وقت!خودم PS3 رو ترجیه میدم ولی اگه از اونور میخوای بگیری بدون که هک نمیشه!نمایندگی سونی PS3 هاش ورژنشون بالای 3.55 هستن که اگه بخوای هکش کنی باید 100 تومن دیگه خرج E3 Flasher کنی.خوب حالا ب دور از این موارد:
اگه ایکس باکسو از اونور بگیرم کپی خور میشه؟
آقا درست بنویس 2 ساعته دارم هی میخونم ببینم یعنی چی ، ما رو گذاشتی سر کار منظورتون درایور (Driver) هستش ؟ :-b#
در ضمن داشبود فکر نمیکنم ربطی به این موضوع داشته باشه