hazhirmahmodi
کاربر سایت
دوستان آیا پلی 3 کپیخور بخرم یا همون ایکس باکس؟؟؟البته من ایکس باکس دارم پول ندارم هردو رو بخرم
خب الان مگه 360 نداری؟دوستان آیا پلی 3 کپیخور بخرم یا همون ایکس باکس؟؟؟البته من ایکس باکس دارم پول ندارم هردو رو بخرم
360 رو نمی فروشم پی اس تری میخرم تازگی از عراق دارن میارنخب الان مگه 360 نداری؟
اگه داری خب یه 360 دیگه میخای چیکار
اگه هم منظورت اینه که 360 رو بدی PS3 بگیری
که به نظر من فکر خوبی نیست چون نسل جدید داره
چند در میاد دوست عزیز360 رو نمی فروشم پی اس تری میخرم تازگی از عراق دارن میارن
والله هنوز نپرسیدم ولی خبر بهت می گم در همین تاپیکچند در میاد دوست عزیز
ارزون تر از تهران میشه؟
اگه دينار داري برو پلي 3 بخر از عراق ولي اگه نداري از بانه بخر خيلي بصرفه تره پارسال ايكس باكس اسليم 250 گيگ رو خريدم 250ت اونم آكبند(از آرمان شريفي خريدم شايد بشناسي بچه بانه هست)سلام دوستان در عراق میتونم یک کنسول کپی خور پیدا کنم؟؟؟؟چون در تعطیلات میرم گفتم یهو وقتمو هدر ندم(لطفا راهنمای کلی)
دوستان یک سوال . الان درسته ارزش پول ما در مقایسه با دلار خیلی کمه . ولی در مقابله با دینار هم همین طوره ؟ مثلا اگر ما ارز خودمون رو تبدیل کنیم به دینار از عربستان بخریم . به قیمت واقعی نزدیک تر نمیشه ؟ لطفا راهنمایی کنید من میخوام بر نسل بعد اینکارو کنم ؟
دوستان من یه ایکس باکس داشتم 3سال باش کار کردم ازش راضی بودم 2 رو یه بار بازی باقیمت مناسب میخریدم واز دسته وکیفیتش راضی خدایی ایکس باکس مکافات نداره
ولی برای دلایلی فروختم
خلاصه الان میخام دوباره بخرم
منی که تازه وارد نیستم{بعضی میگن برا تازه واردا ایکس باکس} دوباره کنسول میخام کدومو بخرم کاری به نظر سنجی ندارم که xbox بیشتر رای اورده
لطفا راهنماییم کنید بازی کردن با ps3 با دسته ی مضخرف با ریختن بازی رو هاردو اینا سختم نمیشه
راهنماییم کنید
دوستان من یه ایکس باکس داشتم 3سال باش کار کردم ازش راضی بودم 2 رو یه بار بازی باقیمت مناسب میخریدم واز دسته وکیفیتش راضی خدایی ایکس باکس مکافات نداره
ولی برای دلایلی فروختم
خلاصه الان میخام دوباره بخرم
منی که تازه وارد نیستم{بعضی میگن برا تازه واردا ایکس باکس} دوباره کنسول میخام کدومو بخرم کاری به نظر سنجی ندارم که xbox بیشتر رای اورده
لطفا راهنماییم کنید بازی کردن با ps3 با دسته ی مضخرف با ریختن بازی رو هاردو اینا سختم نمیشه
راهنماییم کنید