شایعه چیپ ست نسل بعد کنسول XBOX, در دست ساخت !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
28387455551757508334.jpg

بر طبق اخبار و گزارش های معتبر تکنولوژی: از ماه گذشته, چیپ ست نسل بعد کنسول XBOX در دست ساخت می باشد و تا پایان سال جاری به تولید کامل یا انبوه خواهد رسید .

بر طبق گزارشی از سایت معتبر Fudzilla در زمینه تکنولوژی و فن آوری "حدس و گمانه زنی ها پیرامون سیستم اصلی چیپ ست سازنده کنسول بعدی XBOX ظاهراً معتبر و دقیق است و در حقیقت کار ساخت این سیستم و تکنولوژی چیپ ست از ماه دسامبر سال سال 2011 استارت خورده است . منبع ما در این رابطه میگوید که Code Name یا نام فعلی این پردازنده Oban خوانده میشود و توسط دو کمپانی بزرگ IBM و Global Foundries برای مایکروسافت تولید خواهد شد" .

در این گزارش ادعا میشود که "قدرت پشت ساخت XBOX بعدی از یک CPU با قدرتی و کارائی همچون CPU کامپیوتر بهره خواهد برد که پیوسته با یک GPU چند قسمتی (از خانواده Southern Islands) یا سری تغییر یافته 7000 از کمپانی ATI همراه خواهد بود همچنین اضافه میشود که بعید بنظر میرسد تا پایان سال 2012 شاهد شیپ یا عرضه انبوه این کنسول باشیم".

این اولین اجرا از چیپ ست های 32 نانومتری Oban خواهد بود که برای ساخت کنسول استفاده خواهد شد پس هرگونه انتظار برای ریلیس XBOX بعدی در تعطیلات 2012 غیر واقعی یا بعید به نظر میرسد اما رونمایی از این کنسول تا قبل از پایان سال جاری دور از ذهن نیست . ما اینطور فکر میکنیم که کار تولید تراشه های سازنده کنسول نسل بعد مایکروسافت تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید و همچنین شاهد عرضه XBOX720 (یا هرچیزی که نامیده خواهد شد) در سال 2013 خواهیم بود .

سایت SemiAccurate نیز در همین زمینه گمانه زنی های مشابه ای داشته است و به تجزیه و تحلیل شایعات پیرامون این موضوع پرداخته است .

پیش از این مایکل پکتر نیز شایعات پیرامون عرضه XBOX720 در سال 2012 را احمقانه خوانده بود .
Xbox 720 Chipset "in Production" - Xbox360 News at IGN

آخرین ویرایش:
کاملا مشخصه که شما احسا ساتی دارین صحبت میکنین در این که بازی های انحصاری شرکت سونی فوق العاده هستش درش شکی نیست ولی دوست عزیز یکی از دلایلی که بازی آنچارتد تونست قدرت گرافیکی بی نظیر خودش رو نشون بده اینه که این موتور کاملا بر پایه سخت افزار سونی 3 طراحی شده و تونسته قدرت این کنسول رو نشون بده در صورتی که هیچ بازی انحصاری مایکرو سافت حتی بازی گرز 3 که گرافیک فوق العاده ای داشت همه میدونن که موتور آنریل 3 هستش و بر پایه سخت افزار ایکس با کس کاملا نوشته نشده البته خوب باید قبول کرد که استدیو های بازیسازی سونی واقعا عالی هستن و از نقاط قوت این شرکت هستن. ازجان کارمک بزرگتر نداریم که ایشون گفته جی پی یو ایکس باکس از سونی بهتر هستش و سی پی یو بالعکس واین که شما میگین یک نسل جلوتره بیشتر شبیه شوخی هستش بذار نسل بعد بیاد و گرافیک بازی ها رو ببینی و بعد نظر شما کاملا عوض میشه . به هر حال قدرت سونی در بازی های انحصاری این نسل عالی بود و تونست خودش رو با همین بازی ها سر پا نگه داره ولی از اون طرف مایکرو با شبکه لایو و کینکتو چند بازی انحصاری خودش رو بیش از پیش نشون بده و همچنین دسته بازی عالی این شرکت البته نقطه ضعف سونی به بعضی از بازی های مولتی بود که با وجود سی پی این کنسول و برنامه نویسی پیچیدش که سخت میشه براش بازی ساخت کیفیت خوبی نداشتن بازی فقط انحصاری نیستش که باید بازی های دیگه هم کیفیت خوبی داشته باشن و همچنین دسته این کنسول با وجود این که خوبه ولی اوایل که شک نداشت و تغییر خاصی نکرده بود البته ضعف مایکرو هم در کیفیت گرمایش و سه چراغه شدن و بازی های کم انحصاریش بود درسته که بازی های انحصاری خوبی داره ولی به هر حال کم بودن بازی هاش در این نسل نقطه ضعفش محسوب میشه همین که مایکرو در این نسل تونست با سونی رقابت برابری داشته باشه و در بعضی جا ها بهتر و در بعضی جاها ضعیف تر باشه نسل موفقی رو داشته باشه

دوستانی که گیر میدن که چرا پلی3تو مولتیها ضعیف ظاهر میشه یه علت روشن داره:
gpuایکس باکس360از فن اوری روز کارت گرافیکهای امروزی بهره میبره که به Unified shading architectureهست این امتیاز به gpuکنسول 360این امکان رو میده که از مجموع 192تا پردازنده جریانی{192داخل edramپردازنده جریانی نیستند فقط برای کارهای خاصی تعبیه شدن}همزمان میتونن به عنوان رئس زن یا پیکسل شیدر عمل کنن ولی جی پی یو پلی3 اینطور نیست وپردازندهای رئس زن وپیکسل شیدر از هم جدا هستند .بخاطر همین gpuپلی3که از نسلسری7000انویدیا هست دارای پردازش رئس زن کمتری نصبت به جی پی یو 360هست ولی توانی حدود 50درصد بیشتر در پیکسل شیدر داره.

در بازیهای مولتی چون بازی بیشتر بر gpuحاکم هست بخاطر اینکه معماری 360بر این پایه هست بازیهای مولتی قدیمی اینطوری بودن والان جدیدا تونستن به کمک خود cpuاین مشکل رو حل کنن .

کلا سری 7000انویدیا ساختارشون جوری بود که قسمتهای هندسی ومثلثاتی به cpuواگذار میشد برای همین امر سونی اومد از cellاستفاده کرد وچندین واحد برداری داخل اون طراحی کرد برای این مطلب در کل:

با احتساب هر دو cpuوgpu:
قدرت ps3بیشتر از 360هست برای نمایش گرافیک که این قدرت هم کم نیست .

از مقدار محاسبات هر پردازنده میشه اینو فهمید:
پلی3:
400گیگافلاپ gpuبعلاوه 230گیگافلاپ cpuمیشه 630گیگافلاپ

حالا ایکس باکس360

240گیگافلاپ gpuبعلاوه 99گیگافلاپ cpuمیشه حدود340گیگافلاپ

الان این دوتا 290گیگافلاپ توان محاسباتی اختلاف دارن اختلافی که اصلا کم هم نیست برای همینه که میگم ps3یه نسل جلوتره.

دوستان چرا دارید بحث های فلسفی میکنید.........دیگه اونایی هم که فن 360 بودن...با خریدن PS3...نظرشون زمین تا آسمون فرق کرده...دیگه خود اونا هم قبول دارن PS3بهتره.....همین الان به نظر من 360 تا یه سال دیگه بیشتر دوام نداره..ولی PS3..حتی همون به خاطر یه درایو بلوریش..حالا حالا ها جا داره.....عین PS2که 10 سال..پادشاهی میکرد

مگه بحث سر GPU نیست؟ بیا: Xbox 360 vs. PlayStation 3: The Hardware Throwdown - IGN

توی GPU (نه CPU) یه چیز ثابت شدست که 360 بالاتره، بحثش هم خیلی قدیمیه و برای چندین سال پیشه، شما دیر رسیدی ظاهرا...
جوابت رو قشنگ بالا دادم 360چون 192پردازنده سه کاره داره راحت میتونه خودش رو وفق بده بله gpuایکس باکس360در بعضی ضمینها مثل رئس زن قویتر هست ولی در مسایلی مثل pixel shadingضعیفتر اگه اون جدولایی که گفته بودم نگاه میکردی به این نتیجه میرسیدید
ولی cellاونقدر قدرت به این کنسول داده که 290گیگافلاپ فرقشون باشه.

الان این دوتا 290گیگافلاپ توان محاسباتی اختلاف دارن اختلافی که اصلا کم هم نیست برای همینه که میگم ps3یه نسل جلوتره.

اره خوب بیشتره , انگار قرار شده سونی نسل بعد دوباره PS3 بده , ماکرو هم 720 رو ( چون PS3 نسل جلوتره و لازم نیست کار اضافی بکنه )
تازه یه سری شایعات هم هست که میگن PS3 از 720 هم بهتره و یه نسل هم از اون جلوتره ...

بااااا باز شروع شد . این فن بازیها خوابیده بود .باز نسل داره عوض میشه و این جوات بازی ها اغاز

اره خوب بیشتره , انگار قرار شده سونی نسل بعد دوباره PS3 بده , ماکرو هم 720 رو ( چون PS3 نسل جلوتره و لازم نیست کار اضافی بکنه )
تازه یه سری شایعات هم هست که میگن PS3 از 720 هم بهتره و یه نسل هم از اون جلوتره ...
720حالا بتونه با 6670همچین گرافیکی نمایش بده شما کلاتون رو بندازید هوا.هر چند که دیگه فکر نکنم 720به این راحتی کپی خور بشه وخیلیها که الان دارن سنگ این کنسول رو به سینه میزنن میرن تو جبهه های دیگه.

بااااا باز شروع شد . این فن بازیها خوابیده بود .باز نسل داره عوض میشه و این جوات بازی ها اغاز
داش رضا کدوم جوات بازی خوب طرف هنوز gow3وu3بازی نکرده تا ببینه یه من ماست چقدر کره داره من چی کار کنم.هر چی هم که داری لینک معتبر و محاسبات علمی میکنی اصلا ایرانی جماعت براش اهمیت نداره علم یعنی چی؟طرف برداشته مهندس انویدیا سازنده خود گرافیک شرکتش داره این رو میگه بلند شده لینک میده اقا فلانی گفته اینطوریه.
میگه بیا عکس مقایسه کنیم.

720حالا بتونه با 6670همچین گرافیکی نمایش بده شما کلاتون رو بندازید هوا.هر چند که دیگه فکر نکنم 720به این راحتی کپی خور بشه وخیلیها که الان دارن سنگ این کنسول رو به سینه میزنن میرن تو جبهه های دیگه.
نه 720 هم نمیتونه مثل PS3 گرافیک خوبی به نمایش بزاره اصلا معلومه از الان !
اره دیگه ما ها که نمیتونیم بازی ارجینال مثل شماها بگیریم شاید اصلا با همین 360 تا 60 70 سال دیگه کپی بازی کردیم . ( ای مایه دارا ....... 4 تا بازی ارجینال به ماهم بدین بازی کنیم خو )

داش رضا کدوم جوات بازی خوب طرف هنوز gow3وu3بازی نکرده تا ببینه یه من ماست چقدر کره داره من چی کار کنم.هر چی هم که داری لینک معتبر و محاسبات علمی میکنی اصلا ایرانی جماعت براش اهمیت نداره علم یعنی چی؟طرف برداشته مهندس انویدیا سازنده خود گرافیک شرکتش داره این رو میگه بلند شده لینک میده اقا فلانی گفته اینطوریه.
آقاجون چه بحثی میکنی با اینا؟! بزار خوش باشن!
سونی هم به زودی جمع میشه و دیگه بازی واسش نمیاد
منبع

خیلی خوبه بحث کنید که دلتون خنک شه
وقتی هر دو طرف کوتاه نمیان با زور میخواین تو سرش فرو کنین
هیچ وقت نمیشه با ادم های متعصب بحث کرد اینو یادتون باشه
مثلا خود من ps3 داشتم خیلی خوب بود بعد تعریف گرز رو شنیدم فورزا و... رفتیم xbox گرفتیم بازی کردیم اینم خیلی خوب بود
اخرش نتیجه گیری من : ps3 شاید خیلی از لحاظ سخت افزار قویتر هست ولی انتظار ادم از چنین سخت افزاری خیلی بالاتر بود نه اینکه 95% با 360 برابر باشه تو بیشتر موارد بازی ها رو 360 اجرا بهتری داشته باشن و ps3 فقط با چنتا بازی بخواد بالاتر بودن خودشو تثبیت کنه حداقل باید این سخت افزار تو تمام بازی ها خودشو نشون میداد (لطفا باز نگید تکنولوژی ps3 فرق داشته )
دقیقا جای این ضرب المثل هست که میگه :
به عمل کار براید به سخنرانی نیست
به نظر من 360 با اینکه سخت افزار قدرت پایینتری داشته ولی خیلی بهتر عمل کرده
حالا هرکی با یک کنسول حال میکنه دیگه ولی من رو ps3 فقط با انحصاری ها مثل سری gow , u2 ,3 و mgs4 حال کردم حتی infamous هم به من نچسبید که بعد u3 هم دادمش رفت و چسبیدیم به کنکور

ببینین دوستان مشکل پوله الان اونای کهps3دارن بازی ها رو اورجینال میخرن شاید فقط انحصاری یا..بخاطر اون پولی که میدن حرف هیشکیو قبول ندارن براهمین خدا هم ضد ps3بگه اینا خدارو هم فحش میدن.پس بیخیال این بحث از اول نسل بوده و تا الان هیچ نتیجه ی نداشته.نمیگم فن هایxboxخوبن ولی وضع فن هایpsخیلی داغونه بخاطر همون پول دادن.بذارین فکر کنن ps3یه نسل جلوتره چه اهمیتی داره؟؟ فقط خنداره. بیکارین بحث میکنین :دی

گرافیک این کنسول مخصوصا با انحصاریهای جدیدش نشون داده یه نسل جلوتر از رقیبش هست همانند تکنولوژی ساختش وامکانات دیگرش.این چیزی نیست که بخوای انکارش کرد ویا مسخره.
دقیقاً تخمین میزنی تو چه روز ، ساعت و دقیقه ایی اختلاف یه نسلی ps3 و 360 مشخص بشه؟ یه ماه دیگه ؟ یه سال دیگه ؟ 10 سال دیگه ؟
ببین اون لینک ها رو بذا لب کوزه آبش بخور.
وقتی سال 2011 بازی به نام Crysis 2 میاد که اکثریت سایت ها اذعان میکنن بهترین گرافیک کنسولی داره (در زمان عرضه ) حرف شما در مورد برتری u2 و GOW 3 فاقد اعتباره . از طرفی اگه بخوایم به فرض محال حرف شما رو ملاک و معیار قرار بدیم و قبول کنیم انحصاری های ps3 یه نسل از 360 جلوترن پس احتمالاً از عناوین pc هم گرافیک به مراتب بهتری دارن چون حتی عناوین pc هم اختلافشون با نسخه های کنسولی در حد یه نسل نیست(LOL )

یه پیشنهاد دوستانه هم بهت میکنم از الان بشین هر روز دعا کن و هر جمعه نذری بده که تو سال 2012 یه وقت خدایی نکرده ، خدایی نکرده قضیه crysis 2 تکرار نشه ؛ که یه بازی مولتی بیاد و عنوان بهترین گرافیک کنسولی رو از آن خودش کنه اون وقته که این آمار و ارقام و یه نسل دو نسل جلوتر کردنا رو هیچ جوره نمی تونی جمع ـش کنی .

دوستان الان يه حسي به من ميگه موضوع تاپيك با بحث درون اون همخوني نداره

ايا درسته ؟؟؟:d

با احترام به شما از این پست بالایی که دادین دیگه بحث با شما فایده ای نداره . موفق باشین

نوشته شده توسط 8030

720حالا بتونه با 6670 همچین گرافیکی نمایش بده شما کلاتون رو بندازید هوا..

ih2wmcszgknb2o7my2rm.gif

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or