شایعه چیپ ست نسل بعد کنسول XBOX, در دست ساخت !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
28387455551757508334.jpg

بر طبق اخبار و گزارش های معتبر تکنولوژی: از ماه گذشته, چیپ ست نسل بعد کنسول XBOX در دست ساخت می باشد و تا پایان سال جاری به تولید کامل یا انبوه خواهد رسید .

بر طبق گزارشی از سایت معتبر Fudzilla در زمینه تکنولوژی و فن آوری "حدس و گمانه زنی ها پیرامون سیستم اصلی چیپ ست سازنده کنسول بعدی XBOX ظاهراً معتبر و دقیق است و در حقیقت کار ساخت این سیستم و تکنولوژی چیپ ست از ماه دسامبر سال سال 2011 استارت خورده است . منبع ما در این رابطه میگوید که Code Name یا نام فعلی این پردازنده Oban خوانده میشود و توسط دو کمپانی بزرگ IBM و Global Foundries برای مایکروسافت تولید خواهد شد" .

در این گزارش ادعا میشود که "قدرت پشت ساخت XBOX بعدی از یک CPU با قدرتی و کارائی همچون CPU کامپیوتر بهره خواهد برد که پیوسته با یک GPU چند قسمتی (از خانواده Southern Islands) یا سری تغییر یافته 7000 از کمپانی ATI همراه خواهد بود همچنین اضافه میشود که بعید بنظر میرسد تا پایان سال 2012 شاهد شیپ یا عرضه انبوه این کنسول باشیم".

این اولین اجرا از چیپ ست های 32 نانومتری Oban خواهد بود که برای ساخت کنسول استفاده خواهد شد پس هرگونه انتظار برای ریلیس XBOX بعدی در تعطیلات 2012 غیر واقعی یا بعید به نظر میرسد اما رونمایی از این کنسول تا قبل از پایان سال جاری دور از ذهن نیست . ما اینطور فکر میکنیم که کار تولید تراشه های سازنده کنسول نسل بعد مایکروسافت تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید و همچنین شاهد عرضه XBOX720 (یا هرچیزی که نامیده خواهد شد) در سال 2013 خواهیم بود .

سایت SemiAccurate نیز در همین زمینه گمانه زنی های مشابه ای داشته است و به تجزیه و تحلیل شایعات پیرامون این موضوع پرداخته است .

پیش از این مایکل پکتر نیز شایعات پیرامون عرضه XBOX720 در سال 2012 را احمقانه خوانده بود .
Xbox 720 Chipset "in Production" - Xbox360 News at IGN

آخرین ویرایش:
بابا سزی 6000 ATI (AMD) بهتره که. اولا سری هفت بیشتر طراحی جی پی یو صرف مرتب کردن اطلاعات میشه که برای کنسول مناسب نیست. دوما دقیقا سری 6000 نیست که حتما وقتی کردنش 28 نانومتری حتما تعداد ترانزیستوراشم میبرن بالاتر.

بیخودی نیست سونی میگه 10سال کنسول رو ساپورت میکنه .از قدرت کنسولش خبر داره .الان اگه قراره کنسول بعدی ماکرو این باشه شما مطمئن باش سونی حالا حالا ها کنسول نمیده بیرون چون همین کنسول فعلیش میتونه با حذف مواردی مثل تکسچر پایینتر وابجکت کمتر با ایکس باکس بعدی رقابت کنه.
شما ظرفیت و توان نهایی 720 رو با همین یه مختصر اطلاعات یا بهتر بگم حدس گمان ها از GPU تشخیص دادی بقیه قطعاتم سیخی شیش هزار؟!

طرف میگه 6 برابر قوی تر از 360 فعلی بعد شما میگی ps3 میتونه با حذف آبجکت و تکسچر باهاش رقابت کنه (lol ) .
من فقط موندم سونی چرا تا الان فن هاشو تو خماری نگه داشته بیاد همین فردا قانون منع استفاده از قدرت فضایی ps3 برداره ملت حال ـشو ببرن ! 6 برابر کم نیست فرض کن با یه کم کردن تکسچر و آبجکت گرافیک عناوینی مثل u3 یا GOW 3 شش برابر بهتر شه.!

کنسول وقتی بیاد تا حداقل 3 4 سال هیج کامپیوتری به قدرتش نمی رسه.مگر اینکه یه اتفاق خاصی توی سخت افزار بیافته

مثلا ناسا بیاد سوپر کامپیوترهاشو برای کاربران خانگی حراج کنه !!!!!!!!!! :))

شما ظرفیت و توان نهایی 720 رو با همین یه مختصر اطلاعات یا بهتر بگم حدس گمان ها از GPU تشخیص دادی بقیه قطعاتم سیخی شیش هزار؟!

همین مختصر اطلاعات رو خیلی ها تو این سایت ندارن و فقط زبونشون رو می چرخونن ! حالا یکی اومده داره واقعیت های موجود رو براتون مو شکافی می کنه بده ! دشمن کنسول هست ؟ به افکار و عقاید و کنسول عهد بوقی تون توهین شده ؟ به غیر از cpu و gpu کنسول مگه قطعه دیگه ای هم داره که بشه راجع بهش بحث کرد که تو توان پردازش نهایی بهش کمک کنه ؟؟؟؟؟

نهایتا ی هارد ssd براش بزارن که اونم به خاطر قیمتش نسبت به هارد های فعلی و در نظر گرفتن قیمت نهایی عامه پسند بعیده ازش استفاده کنن !

شما بیاید تکلیف خودتون رو با خودتون اول روشن کنید ! یا ابر کنسول میخواید با سیستمی که تا 4 سال دیگه هیچ pc ای به گرد پاش نرسه !( توهم محض ) که همون سیستم های ناسا رو بهتون پیشنهاد م یکنم با قیمت فضایی یا کارت گرافیک های های اند آنچنانی و باز قیمت های فضایی .

یا نه ! ی کنسول مثل همین با شکل و شمایل متفاوت و سخت افزار مشابه با کمی بروز رسانی و اندکی قدرت بیشتر با قیمت 500 دلار یا 600 دلار !

یا اینکه خودتون به ماکرو راهکار بدید و مخ ها و طرح هاتون رو روی هم بزارید تا واقعا اون چیزی که دلتون میخواد ساخته بشه !:))

نسل بعد کار سونی تا حدود زیادی راحت تره..
کلا سونی نسل بعد تجربه بلو ری رو داشته و تونسته تا فکر می کنم توسنته باشه تا حدود زیادی قیمت تولیدش رو کاهش بده.چون باید به صورت بسیار عمده ای تولید کنه.هم برای PS3 و هم برای PS4.
اما همان طور که قبلا بار ها گفتم.به نظرم نسل بعد نسلی نیست که کمپانی ها مثل این نسل ضرر کنند برای همین منتظر قدرت های فضایی نباشید.
هرچند که بازم احتمالا کنسول سونی قویتر باشه ولی خب بازم فکر نمی کنم اختلافش خیلی زیاد باشه.

نسل بعد کار سونی تا حدود زیادی راحت تره..
کلا سونی نسل بعد تجربه بلو ری رو داشته و تونسته تا فکر می کنم توسنته باشه تا حدود زیادی قیمت تولیدش رو کاهش بده.چون باید به صورت بسیار عمده ای تولید کنه.هم برای PS3 و هم برای PS4.
اما همان طور که قبلا بار ها گفتم.به نظرم نسل بعد نسلی نیست که کمپانی ها مثل این نسل ضرر کنند برای همین منتظر قدرت های فضایی نباشید.
هرچند که بازم احتمالا کنسول سونی قویتر باشه ولی خب بازم فکر نمی کنم اختلافش خیلی زیاد باشه.

بله ! درسته ! سونی در اواخر سال میلادی 2011 در کنفرانس مطبوعاتی خودش اذعان کرده بود که از ps4 انتظارات زیادی نداشته باشید !
فقط تغییر محسوسی در شکل ظاهری کنسول و لوازم جانبی اون ب وجود خواهد اومد نه در سخت افزارش به طور خاص !

هرچند همین الان هم سونی از لحاظ تکنولوژی ساخت و ابتکار و خلاقیت در فن آوری به کار رفته در کنسولش سالها از ماکرو که جز کپی برداری و تقلب کاری در قبال تولید کنسولش نکرده جلوتر هست ! این ی واقعیته !

بله ! درسته ! سونی در اواخر سال میلادی 2011 در کنفرانس مطبوعاتی خودش اذعان کرده بود که از ps4 انتظارات زیادی نداشته باشید !
فقط تغییر محسوسی در شکل ظاهری کنسول و لوازم جانبی اون ب وجود خواهد اومد نه در سخت افزارش به طور خاص !

هرچند همین الان هم سونی از لحاظ تکنولوژی ساخت و ابتکار و خلاقیت در فن آوری به کار رفته در کنسولش سالها از ماکرو که جز کپی برداری و تقلب کاری در قبال تولید کنسولش نکرده جلوتر هست ! این ی واقعیته !

کاملا حرفاتون تایید میشه من همیشه اینو گفتم و الانم میگم همین PS3 خیلی از 360 جلوتره خیلی (بنظر من حتی یه نسل) تازه مایکرو میخواد بلوری بزاره با 3D!! همون مایکرویی که بخاطر استفاده سونی از بلوری مسخرش کرده بود!! مطمئن باشید اختلاف PS4 با کنسولای نسل بعد بسیار زیاد خواهد بود

---------- نوشته در 09:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:18 AM ارسال شده بود ----------

حسین جان ممنون می شم اگه دلایل یا مدارکت رو ببینم :دی از چه لحاظ مایکرو برندس ؟

آهان منظورشو من گرفتم !! همین که یه کنسول بدیو بعد سه بار معماریشو عوض کنی تا اون افتضاح سالای اول(سه چراغه)برطرف شه خودش یه دنیاس !! مایکرو اگه کنسول میتونس بزنه این گندا رو بالا نمیاورد!! همه سونی نمیشن که 6 ساله یه کنسول داده آخ هم نگفته بشین باهاش 30 ساعت بازی کن صداش در نمیاد

کاملا حرفاتون تایید میشه من همیشه اینو گفتم و الانم میگم همین PS3 خیلی از 360 جلوتره خیلی (بنظر من حتی یه نسل) تازه مایکرو میخواد بلوری بزاره با 3D!! همون مایکرویی که بخاطر استفاده سونی از بلوری مسخرش کرده بود!! مطمئن باشید اختلاف PS4 با کنسولای نسل بعد بسیار زیاد خواهد بود

---------- نوشته در 09:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:18 AM ارسال شده بود ----------

آهان منظورشو من گرفتم !! همین که یه کنسول بدیو بعد سه بار معماریشو عوض کنی تا اون افتضاح سالای اول(سه چراغه)برطرف شه خودش یه دنیاس !! مایکرو اگه کنسول میتونس بزنه این گندا رو بالا نمیاورد!! همه سونی نمیشن که 6 ساله یه کنسول داده آخ هم نگفته بشین باهاش 30 ساعت بازی کن صداش در نمیاد

یعنی آدم این پست های فوق تخصصی رو میبینه فقط این احساس بهش دست میده (پست هایی که معلوم نیست چجوری تفسیر میشن) ! تیکه قرمر هم بیخیال ! کلا یه چیزایی تو پست های شما پیدا میشه که هیچ منبع و جایی ندارن و فقط شما اینا رو دیدیدن ! حالا دیگه چجوریه معلوم نیست ! حس قلبیتون رو هم که به عنوان Fact ارائه میدیدن که اینم دیگه جای بحثی نمیذاره

03673245439236442812.jpg

من همیشه اینو گفتم و الانم میگم همین PS3 خیلی از 360 جلوتره خیلی (بنظر من حتی یه نسل)

مایکرو اگه کنسول میتونس بزنه این گندا رو بالا نمیاورد
همین که یه کنسول بدیو بعد سه بار معماریشو عوض کنی تا اون افتضاح سالای اول(سه چراغه)برطرف شه خودش یه دنیاس

44013134880612974685.gif

... oh please

اگه بجای مسخره کردن وشکلک گذاشتن یکمی پیش خوتون فکر میکردین این مسخره بازیها رو انجام نمیدادین.
ایشون منظورش از سه دفعه عوض کردن معماری کوچکتر کردن ساخت ترانزیستورها هست که از فرایند 90نانومتری تازه به 65نانومتر رسید که داخل جاسپرها هست که فجایع سالهای قبل تموم شد.
بجای مسخره کردن خودتون قضاوت کنید شرکتی که بعد از سه سال تولید کنسولش تو سال 2008هنوز مادر برد فالکون کنسولش gpuاز تکنولوژی90نانومتری استفاده میکنه وتکچراغ قرمز وارور74میده بعد از سه سال تازه یه فکر درست ودرمون میکنه اخه این دیگه طرفداری داره؟
خودتون هم خوب میدونید اگه این کنسول کپی خور نشده بود تو ایران کسی پهن هم بار این کنسول نمیکرد.

از نظر کیفیت ساخت همین بس که بگردید یه 360پیدا کنید که سال ساختش 2006باشه اگه سالم یه حرفی.اگرم هم میخواید یه امار بگیرید تو سایت چند نفر هنوز مدل اولیه ps3دارن که 4usbهست .این از نظر کیفیت ساخت که جای بحثی باقی نمیمونه.

در مورد بازیهای انحصاری هم من قضاوتی نمیکنم .

اما در مورد بلو ری حساب کن تو سال 2006که تازه ملت تو ایران داشتن رایتر dvdمیخریدن واصلا کسی نمیدونست بلو ری چیه این شرکت اومد این تکنولوژی رو استفاده کرد که من خودم هفته پیش یه بلو ری پلیر گرفتم 300هزار تومن که این شرکت اون زمان به همراه کنسول اومد این امکان رو هم برای مشتریاش گذاشت .که با خرید کنسول شما بلو ری پلیر هم دارید ودیگه نیازی به خرید پلیر جدا ندارید.

در مورد گرافیک کنسول همین بس که که سال 2009و2010و2011عناوین ps3دارن از video game awardجایزه بهترین گرافیک رو می برن حالا واقعا خودتون قضاوت کنید .

در مورد قدرت کنسول مقالات زیاد نوشته شده وبه خوبی ثابت شده ps3توان زیادی داره وبه خوبی یه نسل جلوتر از 360هست اینو حتی از اعداد وارقام که در محاسبات کارشناسان سخت افزار بی طرف هم حساب شده میشه فهمید.

وقتی میگن gpuکنسول ps3میتونه 400گیگافلاپ محاسبات داشته باشه در مقابل 360فقط gpuمیتونه240گیگافلاپ این تازه یه قسمت از ماجراست.

جایی که ps3معماریش خیلی فرق میکنه با 360وpcدر cpuکنسول هست تازه بعد از سال 2009قدرت اصلی کنسول ps3با عناوین انحصاریش یواش یواش نمایان شد .از انچارتد2 این روند شروع شد وgow3وانچارتد3وlast of usدر واقع هر چی که زمان میگذره ما شاهد افزایش گرافیک بازیهای انحصاری این کنسول هستیم مخصوصا از دو تا شرکت .

معماری cpuکنسول پلی استیشن3خیلی پیچیده هست وبجز هسته مرکزی موسوم به ppuباقیه مواردش در 360وpcوجود ندارن ودر واقع میشه گفت این پردازنده خودش حکم یه gpuدیگه رو داره با این تفاوت که برخی از عملیات gpuرو نمیتونه انجام بده ولی با برنامه نویسی وشبیه سازی میشه اون کارها رو هم باهاش انجام داد.

گرافیک این کنسول مخصوصا با انحصاریهای جدیدش نشون داده یه نسل جلوتر از رقیبش هست همانند تکنولوژی ساختش وامکانات دیگرش.این چیزی نیست که بخوای انکارش کرد ویا مسخره.

فقط دوست دارم بدونم این فن های عزیز xbox چند عدد از بازی های انحصاری ps3 و تموم کردن!؟
xbox واقعا در مقابل بازی هایی مثل Metal gear 4 , god of war 3, uncharted,resistance,infamous,killzone (که بیشتر از نصفش ام نام نبردم) چه بازی هایی واسه رقابت داره؟! نکنه هیچ کدوم از این بازی ها به چشم نمیان؟! یا میخوایید خودتون و با Dance central قانع نگه دارید؟! بیخیال

8030

بنده هیچکدوم از نظرات شما رو قبول که ندرام هیچ، خیلی هاش هم اشتباهه. در نتیجه بحثی ندارم. با کسی بحث میکنم که 4 تا چیزی که میپرونه درست باشه نه تخیلات و توهمات و آماری که ما چیزای دیگه ای میبینیم
400 فلاپ رو از کجا درآوردی الآن ؟ چجوری حساب میکنی ؟! وقتی نمیدونی چه چیزی رو چجوری حساب میکنن نظریه صادر نکنین مشکلی به وجود نمیاد
در ضمن پست های بالا در جواب چیز دیگه ای بود

پست های شما از دید من پنهانه (لیست سیاه)

فقط دوست دارم بدونم این فن های عزیز xbox چند عدد از بازی های انحصاری ps3 و تموم کردن!؟
xbox واقعا در مقابل بازی هایی مثل Metal gear 4 , god of war 3, uncharted,resistance,infamous,killzone (که بیشتر از نصفش ام نام نبردم) چه بازی هایی واسه رقابت داره؟! نکنه هیچ کدوم از این بازی ها به چشم نمیان؟! یا میخوایید خودتون و با Dance central قانع نگه دارید؟! بیخیال
شما جزء همون دسته ای هستی ظاهرا که فکر میکنی PS3 یه چیزی دست نیافتنی هست و هیچکس نه تاحالا بهش دست زده نه از نزدیک بازی هاش رو دیده ! با این توهمات جالبت خوش باش. قبل اینکه شما بدونی Ps3 چی هست .................

آخرین ویرایش:
این دعوای ps3 از xbox360 قوی تره و هنوز به عمق قدرتش نرسیدن و اینا هنوز ادامه داره؟!
نسل به پایان راه رسیده.نهایت بازدهی گرافیکی کنسولا رو هم دیدیم.آنچارتدها چشم نوازترین گرافیک کنسولی رو ارایه دادن.نمیشه کتمان کرد.
از لحاظ کیفیت سخت افزار کنسول سونی کاملا قویتر ظاهر شد.
سیاست مایکروسافت در بلند مدت بنا به گفته های اون موقع بیل گیتس این بود که واسطه هارو حذف کنه ورو به سیاست دانلود محتوا بیاره(واسطه هایی مثل سی دی و دی وی دی ها) واسه همین سراغ بلوری نرفت همچنین قیمت تموم شده یه درایو بلوری اون موقع خیلی بیشتر از الان بود و مایکروسافت میخواست قیمت تموم شده کنسولش رو در پایینترین حد نگه داره(رجوع کنید به قیمت لانچ ps3) وگرنه خود مایکروسافت هم امید زیادی نسبت به پروژه HD-DVD نداشت(رجوع شود به آمارهای رسمی میزان سرمایه گذاری مایکروسافت در این زمینه)
این بحث ps3 یک نسل جلوتره و این حرفا یکم از روی احساساته.

جای مسخره کردن خودتون قضاوت کنید شرکتی که بعد از سه سال تولید کنسولش تو سال 2008هنوز مادر برد فالکون کنسولش gpuاز تکنولوژی90نانومتری استفاده میکنه وتکچراغ قرمز وارور74میده بعد از سه سال تازه یه فکر درست ودرمون میکنه اخه این دیگه طرفداری داره؟
البته GPU فالكون 80 نانومتری بود نه 90 نانومتری، دليل اون ارورها هم معماری غلط برد كنسول بود نه چيزی كه شما می گيد. وگرنه مدل های قديمی PS3 هم تقريبا همين وضع رو داشتن ولی چون معماری برد PS3 صحيح بود سيستم كولينگش راحت قطعات رو خنك می كرد و مشكلی پيش نمیومد. البته تو 360 هم تو مدل فالكن و زيفر با كولينگ دستی و انجام 12 ولت كردن فن ها و شرود می شد از بروز مشكل جلوگيری كرد.

دوستان دقت كنيد كاربر8030 فنه هيچكدوم از كنسولها نيستن و هر پستي رو ميدن قبلش منبع رو مطالعه كردن سپس پست دادن همينجور از روي باد معده نميان نظر بدن مثه بعضيا
درضمن وقتي كسي ميگه انچارتد 3 و گيرز 3 رو از نظر گرافيكي نميشه مقايسه كرد و مثه هم هستن ديگه نميشه ازش خورده گرفت بهتره كه در جهل و نادانيه خودش بمونه يه ضرب المثل هست كه ميگه"اون كسي كه خوابيده رو ميشه بيدار كرد ولي اون كسي كه خودشو بخواب زده نميشه بيدار كرد"
علي(ع )هم ميفرمايند:"تعصب چشمها رو نابينا و گوشهارو كر ميكنه"
بهرحال همونجور كه گفتم اب در هاون كوبيدن هست فنهاي جعبه مجهول با همون كنسولشون حال كنن اره از ps3 هم قويتره بازيهاش هم هم بيشتر ميفروشن هم كنسول بيشتر ميفروشه هم بازيهاي انحصاريشون در متا امتيازشون بالاتره كاري به اون ps3 چيپ هم نميخوان داشته باشن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or