چه بازی بیشتر بهتون ضدحال زد؟

AC Brotherhood
البته بازیش بد نبود! بلکه شاهکار بود! به این دلیل که من اون زمون این بازیرو به روش دو دیسک تو x360 بازی می کردم بعد یه بازی دیگه گذاشتم بعد آپدیت کردم دیگه نمی شد بازیش کرد!:-s یَک ضد حالی خوردم نگو!:(( یک هفته افسرده شدم کلا!:|

کواتنوم توئوری : انتظار داشتم لذت گیرز رو برام ولی مینیمش رو بیاره ولی فرسنگ ها با اون بازی فاصله داشت!
آلقا پروتکل : پیش نمایش هاش هایپ کرده بود من رو و انتظار یک نقش آفرینی جاسوسی لذت بخش داشتم ولی ...
اسنایپر :شبه چنگجو 2 : استفاده از کرای انجین 3 و با تجربه تر شدن سازنده ها امیدوارم کرده بود که به نسبت شماره اول بهتر باشه ولی کلا پس رفت بود!
و.....

بازی The Lord of the Rings: War in the North که سال گذشته اومد یکی از اون عنوان‌هایی بود که حسابی حال‌م رو گرفت. با یکی از دوستان چندین ساعت co-op بازی‌ش کردیم، ولی... . خلاصه گیم‌پلی: راست‌کلیک، چپ‌کلیک، غلت زدن! :|

رزیدنت اویل 6: اصلا خیلی افتضاح بود مخصوصا قسمت مرسناریسش که خیلی سطحش نسبت به دو سری قبلی پایین تر بود!

mortal kombat vs dc univers: این نسخه هم به نظرم خیلی بد از اب در اومد بازم خوب شد که سری جدیدش تونست ابرویه از دست رفتیه مورتال کمبت رو بر گردونه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or