چه بازی بیشتر بهتون ضدحال زد؟

rage
برای بی سی گرفتم نصب نشد مشکل داشت
رفتم اورجینالش رو برای ps3 گرفتم که افتضاح بود کلی مشکل داشت میرفتم یه جاهایی کاملا مات بود تکسچر های محیط
ولی انصافا هوش مصنوعی خوبی داشت
سیستم سیو مضخرفی هم داشت یادمه

هاا؟؟؟؟
اونور آبیا چیه دیگه

میدونی همین بازی اینور چقدر طرفدار داره
کافیه بری توی تاپیکش توی همین انجمن ببینی ملت از چیا خوششون میداد

بازی بهترین بازی ایکس باک همینطور بهترین بازی اکشن ادونچر سال و ... شد و یکی از بهترین بازی های سالی که انجام دادم بود

شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه که بقیه خوششون نیاد:|

بازیه خیلی خوبیه که.!

شما بگو چیش بد بود:|
از اون محیط خشک و خالیشو اون گرافیکشو و طراحی ادما و .... دقیقا هر چیزی از یه بازی که بدم میاد رو داشت
گرافیکشو رو اخرین درجه گزاشتم کلی به خودم تلقین میکردم بازی خوبیه اما اخرش نتونستم تحملش کنم

تا چند وقت پیش Hitman Absolution ـَم درست بود ، یهویی الان میخوام برم تو بازی ، بعد از دیفیکالتی انتخاب کردن کرش میکنه :| نهایت ضد حاله :|

از اون محیط خشک و خالیشو اون گرافیکشو و طراحی ادما و .... دقیقا هر چیزی از یه بازی که بدم میاد رو داشت
گرافیکشو رو اخرین درجه گزاشتم کلی به خودم تلقین میکردم بازی خوبیه اما اخرش نتونستم تحملش کنم
نقات قوتشم ببین.گیم پلیش خیلی جذاب بود.آزادی زیادی تو بازی داشتی
فقط به گرافیک بازی ها نگاه نکنین:|

باید درکش کنی عزیز

گرافیک بازی حالت هنری داره و شما نباید به چشم فنی بهش نگاه کنی و ایراد بگیری که چرا تکسچراش فلانه و ...

محیط خشک و رنگ بندی سیاه و سفید یک حس جالبی به آدم میده که خیلی اتمسفر جالبی داره

بعدشم با 20 دقیقه بازی کردن هیچ بازیی قشنگ نمیشه:|

---------- نوشته در 08:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:31 PM ارسال شده بود ----------

خودم دو تا بازی NFS Most wanted و Assassin's creed III خیلی بهم ضد حال زد:|
هر دوشون تو یک روز ریلیز شدن و من بیشتر از همه منتظر اینا بودم که ماشالله دوتاییشون گند زدن

ACIII که اینقدر مراحلش خشک و مسخره شده بود
NFS MW هم که نه داستانی داشت نه هیچی. همش باید مسابقه میدادی ماست وانتدارو میبردی و تمام:|

کی میشه شرکتا برگردن به چند سال پیش خودشون
Ubisoft یک چیزی مثل ACII شاهکار قرن بزنه و Creterion games هم یک چیزی در حد Hot pursuit میزد کافی بود:|

Alan Wakeجزو بازیایی بود که به من ضد حال زد.فک میکردم قراره یکی از بهترین بازیای عمرم رو بازی کنم اتمسفر جالب و داستان درگیرکننده ایی داشت منتها اصلا بم نچسبید.به زحمت اپیزود اول رو رد کردم تلاش میکردم خودم رو در حال لذت بردن نشون بدم ولی کارساز نشد:d کلا از گیم پلی راضی نبودم نمیشد کاریش کرد!

dishonored که صحبتش شد هم برام جالب نبود.البته ضد حال نمیشه گفت چون انتظاری ازش نداشتم قبل از نصبش کاملا میدونستم با گیمی طرف هستم که برام لذت خاصی نداره.اکشن اول شخص مخفیانه کاری؟! اسمشم برام نامفهومه!

dishonoredکار با کیفیتیه بخصوص به خاط ازادی عملی که به بازیکن میده منتها این سبک اصلا برای من جذابیت نداره.از همون زمانای قدیم زمان IGI2 هم همینجوری بود.بازیای اکشن مخفیانه کاری وختی سوم شخص باشن مورد پسند من هستن.

آخرین ویرایش:
بازی 007 legends
با نسخه های قبلیش خیلی حال کردم,کلی با ذوق و شوق رفتم بازی و گرفتم نصب شد اما کرش میشد.
آقا 2 هفته داشتم کل اینترنتو زیر و رو میکردم تا بالاخره درستش کردم.اما بعد 5 دقیقه بازی کردن داشت حالم بهم میخورد بازیش افتضاح بود(به معنی واقعی کلمه):-&

خب تو این تاپیک بگین چه بازی بیشتر بهتون ضدحال زد؟
فقط از توهین به هم بپرهیزین!!

---------- نوشته در 07:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ----------

اول از خودم شروع میکنم.
NEED FOR SPEED THE RUN
SLEEPING DOGS

میلاد برعکس تو من با هردو بازی حال کردم .
++++++++++++++++++++++++++
این اواخر که یادمه دارک سولز با اون دکمه های ایکس باکسش ، فریم داغونش و اویل6 فقط کمپین لیون + یه کم کریس رو رفتم ( حالا شاید بعدا برمش ) ، dishonored با اون گیم پلی چرته و فریم خیلی پایینش ( من نمیدونم چطوری این همه نمره بالا گرفت و طرفدار داره و Ace Combat Assault Horizon که هیچ رقمه حال نکردم هیچی نداشت:-&

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or