چه بازی بیشتر بهتون ضدحال زد؟

The Walking Dead
خطر لو رفتن :
داخل the walking dead no time left موقع مرگ کنی و بن و پایانش که باید بین زامبی شدن یا مردن لی یکیو انتخاب میکردیم
چشمام این شکلی بودند
99599216573585006522.png

:((:((:((:((:((:((

Last edited by a moderator:
metal gear solid 123 hd collection فکر می کردم خیلی بازی خفنیه 2 تا دیسک هم بود ولی ضد حال ترین بازی بود که تا حالا دیدم .البته به بازیش احترام می ذارم چون شاید من بد موقع خریدم.

Total War Shogun 2
مدتها منتظر این بازی بودم از قبل در مورد تمام کلن ها اطلاعات گرفته بودم و حتی کلن مورد علاقه م رو هم انتخاب کرده بودم!سیستم خوبی داشتم ولی بازم به عشق شوگان ارتقا دادم همه چی اماده بود برای یک تجربه ی به یاد ماندنی ولی اصلا اونجوری که میخواستم در نیومد.:| جالب اینجاس که شوگان بازی بسیار خوب و با کیفیت بالایی بود من اما لذتی ازش نبردم.

یکی بازی Street Fighter IV اصلا راه نمیره لیست فنونشم هم اصلا معلوم نیست چی زده جای باتون دسته طرف وصیت نامشو به چینی نوشته

دوم Medal Of Honor 2010 واقعا ظرف دوروز بازیش تموم شد رو درجه سختم رفتم از بس چرت بود اخر بازی همین طوری مات مونده بودم اصلا چی شد واقعا انقدر بی محتوا بود همین طوری تا یک هفته می خندیدم

انقدر بازیش کم همش سیاه تو دیوار بود که مونده بودیم واقعا بعد از تموم کردن بازی تنها حسی که نداشتم این بود که واقعا چیزی بازی کردم احیانا بیشتر حس اب خوردن یا اب بهم دست داده بود

dishonered

BULLSH!T واقعا اونور ابی ها از چه بازیایی خوششون میادا من 20دقیقه بازی کردم دلیت DVD در سطل اشغال
هاا؟؟؟؟
اونور آبیا چیه دیگه

میدونی همین بازی اینور چقدر طرفدار داره
کافیه بری توی تاپیکش توی همین انجمن ببینی ملت از چیا خوششون میداد

بازی بهترین بازی ایکس باک همینطور بهترین بازی اکشن ادونچر سال و ... شد و یکی از بهترین بازی های سالی که انجام دادم بود

شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه که بقیه خوششون نیاد:|

این Super Street Fighter IV هم خیلی بد بود
گرافیکش هم که یک چیزی بین 3 بعدی و 2 بعدی بود خیلی بد بود و یجورایی باعث سرگیجه میشد
کلاء بیشتر از یک هفته نتونستم تحملش کنم

البته اضافه کنم این مدال رو دو روز منظورم سه ساعت در دوروز بود تازه من اورجینال ایکس باکس 360 رو گرفته بودم مثلا نگیم بد رایت خورده هوش مصنوعی یعنی در حد بز جلوی یارو افغانیه وایسادی داره با رگبار نگات میکنه

اولش تعجب کردم گفتم شاید رو حالت نرمال انقدر ضعیفه بعد گذاشتم رو سخت دیدم ذره ای فرقی نکرد پنجاه تا اچیومنت داره ظرف دو روز ادم میتونه همشو بگیره

والا ما قدیما اون مدال خدا بیامرز پی اس وان رو که میرفتیم تا اخر که تونستم تمومش کنم با پسر داییم نشسته بودیم قبل از هر مرحله که شروع بشه ایت الکرسی میخوندیم فوت می کردیم دورو ورمون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or