Firesword کاربر سایت Aug 2, 2013 #108 نوشته شده توسط max93: Hitman Absolution مایه ننگ این فرنچایز بود ! بیشتر... قربون آدم چیز فهم اگه اسمشو Hitman نمی زاشتن بیشتر طرفدار پیدا می کرد .
نوشته شده توسط max93: Hitman Absolution مایه ننگ این فرنچایز بود ! بیشتر... قربون آدم چیز فهم اگه اسمشو Hitman نمی زاشتن بیشتر طرفدار پیدا می کرد .
Dr. Ariamax کاربر سایت Aug 5, 2013 #110 همه دارن به بازی های به این باحالی گیر میدن الان دارک رو چه جوری روم بشه اینجا بنویسم چرت ترین بازی دنیا همون دارکه
همه دارن به بازی های به این باحالی گیر میدن الان دارک رو چه جوری روم بشه اینجا بنویسم چرت ترین بازی دنیا همون دارکه
al2 کاربر سایت Aug 5, 2013 #112 شماها دد ریزینگ2 رو بازی کنید چند دقیقه اگه قبول ندارید که بهتون ضد حال نزده من بهتون جایزه میدم:d
wolf man کاربر سایت Aug 5, 2013 #114 اقا جایزه منو بده بیاد تا حالا ۲ بار روی hard تمومش کرپم به نظر شخصی من بازی بدی نبود تازه dlc رو هم رفتم:d
اقا جایزه منو بده بیاد تا حالا ۲ بار روی hard تمومش کرپم به نظر شخصی من بازی بدی نبود تازه dlc رو هم رفتم:d
al2 کاربر سایت Aug 5, 2013 #118 نوشته شده توسط wolf man: اقا جایزه منو بده بیاد تا حالا ۲ بار روی hard تمومش کرپم به نظر شخصی من بازی بدی نبود تازه dlc رو هم رفتم:d بیشتر... وجدانن این آشغال رو دوبار تا آخر رفتی همشهری؟؟ بی خیال شوخی نکن
نوشته شده توسط wolf man: اقا جایزه منو بده بیاد تا حالا ۲ بار روی hard تمومش کرپم به نظر شخصی من بازی بدی نبود تازه dlc رو هم رفتم:d بیشتر... وجدانن این آشغال رو دوبار تا آخر رفتی همشهری؟؟ بی خیال شوخی نکن
master.mhn کاربر سایت Aug 5, 2013 #119 نوشته شده توسط al2: شماها دد ریزینگ2 رو بازی کنید چند دقیقه اگه قبول ندارید که بهتون ضد حال نزده من بهتون جایزه میدم:d بیشتر... زده حال اینه که انتظار زیادی از بازی داشته باشی بری سراغش ولی میبینی آشغالی بیش نیست
نوشته شده توسط al2: شماها دد ریزینگ2 رو بازی کنید چند دقیقه اگه قبول ندارید که بهتون ضد حال نزده من بهتون جایزه میدم:d بیشتر... زده حال اینه که انتظار زیادی از بازی داشته باشی بری سراغش ولی میبینی آشغالی بیش نیست
wolf man کاربر سایت Aug 5, 2013 #120 تازه گفتم DLC فرانک وست رو هم داشتم برای دفعه دوم نموم می کردم که SAVE پاک شد حالا من کی بیام جایزم رو بگرم
تازه گفتم DLC فرانک وست رو هم داشتم برای دفعه دوم نموم می کردم که SAVE پاک شد حالا من کی بیام جایزم رو بگرم