sajadkh کاربر سایت Sep 2, 2013 #137 کریتوس کبیر در نسخه سوم!!! واقعا در شاهکار بودن GOW شکی نیست ولی اخر نسخه سوم معلوم نشد چی به چیه کریتوس کجا رفت مرد یا در رفت الله اعلم
کریتوس کبیر در نسخه سوم!!! واقعا در شاهکار بودن GOW شکی نیست ولی اخر نسخه سوم معلوم نشد چی به چیه کریتوس کجا رفت مرد یا در رفت الله اعلم
6 655 کاربر سایت Sep 20, 2013 #139 گرند ثفت اتو وی الان پیمان بلک لیستم میکنه آخرین ویرایش: Sep 20, 2013
SHANSER کاربر سایت Oct 5, 2013 #141 Fifa 14 اساسی ضد حال زد ، انقدر بازی کند کردن که کلا سرعت و بازی سریع بی معنی شده ، خلاصه من که روزانه چند ساعت fifa 13 میزدم ، با این نمیتونم کنار بیام.
Fifa 14 اساسی ضد حال زد ، انقدر بازی کند کردن که کلا سرعت و بازی سریع بی معنی شده ، خلاصه من که روزانه چند ساعت fifa 13 میزدم ، با این نمیتونم کنار بیام.
sawman کاربر سایت Oct 5, 2013 #145 بدترین ضایع ترین اشغال ترین بازی سال میرسد به : Spoiler resident evil6
king of north کاربر سایت Oct 5, 2013 #146 والا این اواخر دوتا بازی Horror اومد که با هیچ کدوم حال نکردم که Amnesia : A Machine For Pigs و Outlast بودن .
والا این اواخر دوتا بازی Horror اومد که با هیچ کدوم حال نکردم که Amnesia : A Machine For Pigs و Outlast بودن .
Ƥ Ƥѻƙҿɍ Ϝᶏƈҿ کاربر سایت Oct 5, 2013 #147 یکی از بزرگترین ضدحال ها درکیدن سری nfs بعد از ماست وانتد و کربن بودن واقعا غیر قابل تحمل شدن mirrors edge هم گیم پلی ـش خیلی پر دردسر بود , فک کنم تنها بازی که عزابم داد تا تموم بشه همین بود
یکی از بزرگترین ضدحال ها درکیدن سری nfs بعد از ماست وانتد و کربن بودن واقعا غیر قابل تحمل شدن mirrors edge هم گیم پلی ـش خیلی پر دردسر بود , فک کنم تنها بازی که عزابم داد تا تموم بشه همین بود
ULTIMATE TEAM True Online Gaming کاربر سایت Oct 5, 2013 #149 دد رايزنيگ 2 و مكس پين 3 مكس پين چون همش تكراري بود اصلا حال نكردم با گيم پلي اش
majidred2011 < RED PHANTOM > کاربر سایت Oct 5, 2013 #150 نوشته شده توسط dude: final fantasy xiii و از همه مهم تر gta v که هنو واسه pc نیومده ! بیشتر... GTA IV و San Andreas ـم دقیقا همینطوری عرضه شدن! از اونا هم ضد حال خوردی ؟
نوشته شده توسط dude: final fantasy xiii و از همه مهم تر gta v که هنو واسه pc نیومده ! بیشتر... GTA IV و San Andreas ـم دقیقا همینطوری عرضه شدن! از اونا هم ضد حال خوردی ؟